!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Ε λοιπόν, το μητρικό και το πατρικό πρότυπο δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν με γκευ ζευγάρια
Μην επαναλαμβάνομαι πάλι, δεν θα πω τα ίδια ξανα αν ανταπαντήσεις με επιχειρήματα όπως το προηγούμενο
Μην επαναλαμβάνομαι πάλι, δεν θα πω τα ίδια ξανα αν ανταπαντήσεις με επιχειρήματα όπως το προηγούμενο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ποσο χειροτερο δηλαδη, πλησιαζεις νταλικερη με τριαξονικο....Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:16 Ούτε για φτύσιμο δεν κάνεις κωλόγρια. Εσύ γυρνάς γύρω - γύρω απ'το κουφάρι σου και παρακαλάς λίγη προσοχή.
Πετάς τις αρχιδιές σου προσβάλλοντας και μετά το παίζεις υπεράνω. Θα έτρωγες χειρότερο βρίσιμο, ας όψεται όμως.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:26 Υπάρχουν πολλά παιδιά με βαθιά παιδικά τραύματα, που μεγάλωσαν σε στρέιτ οικογένειες. Και μάνες ηρωίδες ή απλώς υποταγμένες για τον χ ή ψ λόγο. Μάνες προστατευτικές εφ' όρου ζωής (βολική αλλά επίσης προβληματική κατάσταση), μάνες που θέλουν να περάσουν τα δικά τους απωθημένα στα παιδιά τους, μάνες που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως όπλα για τη δική τους άμυνα κλπ
Γενικώς, είναι πολύ βολικό το ποιητικό κόνσεπτ της "μανούλας" και του "πατερούλη" αναλόγως με τη φάση.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι το πόσο πιθανό ή απίθανο είναι να μεταφερθεί το χ ή ψ πρότυπο "μάνας" ή "πατέρα" και στο γκέι μοντέλο στη θετική ή αρνητική έκφραση του.
Με λίγα λόγια, το παιδί που κουβαλά μέσα του ο καθένας θα καθορίσει τις ανάγκες και της γκέι οικογένειας. Από τα παιδιά που ήταν κάποτε οι γονείς του κάθε παιδιού, εξαρτώνται όλα.
Όταν ο Κυριάκος σε τραβάει από το ένα χέρι αλλά δεν θελήσεις να αφήσεις και την εκκλησία από το άλλοΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:46
Σαφώς και θεωρώ απαραίτητο το μητρικό και πατρικό πρότυπο στους ανθρώπους. Και κυρίως για τα παιδιά. Όσοι επιχειρούν να τα καταρρίψουν, στο πλαίσιο της άφυλης γονεϊκότητας, κάνουν ένα τραγικό και ανεπίστρεπτο λάθος.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Όταν ο ιδεοψυχαναγκασμός σε τραβάει και από τα δύο χέρια.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:50ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:26 Υπάρχουν πολλά παιδιά με βαθιά παιδικά τραύματα, που μεγάλωσαν σε στρέιτ οικογένειες. Και μάνες ηρωίδες ή απλώς υποταγμένες για τον χ ή ψ λόγο. Μάνες προστατευτικές εφ' όρου ζωής (βολική αλλά επίσης προβληματική κατάσταση), μάνες που θέλουν να περάσουν τα δικά τους απωθημένα στα παιδιά τους, μάνες που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως όπλα για τη δική τους άμυνα κλπ
Γενικώς, είναι πολύ βολικό το ποιητικό κόνσεπτ της "μανούλας" και του "πατερούλη" αναλόγως με τη φάση.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι το πόσο πιθανό ή απίθανο είναι να μεταφερθεί το χ ή ψ πρότυπο "μάνας" ή "πατέρα" και στο γκέι μοντέλο στη θετική ή αρνητική έκφραση του.
Με λίγα λόγια, το παιδί που κουβαλά μέσα του ο καθένας θα καθορίσει τις ανάγκες και της γκέι οικογένειας. Από τα παιδιά που ήταν κάποτε οι γονείς του κάθε παιδιού, εξαρτώνται όλα.Όταν ο Κυριάκος σε τραβάει από το ένα χέρι αλλά δεν θελήσεις να αφήσεις και την εκκλησία από το άλλοΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:46
Σαφώς και θεωρώ απαραίτητο το μητρικό και πατρικό πρότυπο στους ανθρώπους. Και κυρίως για τα παιδιά. Όσοι επιχειρούν να τα καταρρίψουν, στο πλαίσιο της άφυλης γονεϊκότητας, κάνουν ένα τραγικό και ανεπίστρεπτο λάθος.
Κουράγιο, δεν είσαι ο μόνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπαρχουν και οι ψηφισμενοι νομοι μετα το συνταγμα για να αποσαφηνισουν τις ασαφειες και να θεσουν τα ειδικα πλαισια. Υπαρχουν και οι επικρατουσες αντιληψεις που δινουν πρακτικη ισχυ στους νομους. Τιποτα δε μπαζει, εγω ειπα οτι ειναι υποχρεωση μας να λαβουμε υποψην μας τα προσωπικα ονειρα του καθε ανθρωπου. Υπαρχει λογος που οι γκευ περιχαρακωθηκαν γυρω απο αυτες τις ανοησιες των ΛΟΑΤΚΙ και αυτος ειναι σε μεγαλο βαθμο οτι οι κοινωνιες δεν τους αναγνωρισαν την δεδομενη ανθρωπινη αξιοπρεπεια. Για χρονια τους λεγαν "εισαι καλο παιδι αλλα πουστης", αυτο εχει συνεπειες.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:44Ναι χαίρω πολύ, υπάρχει ένα τέτοιο ασαφές, θεωρητικό "δικαίωμα"BILLO έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:42 *Υπαρχει το ευρυτερο δικαιωμα του ανθρωπου στη ευτυχια. Πραγματι αυτο ειναι το πλαισιο στο οποιο το θετω. Οπως τιθεται σε αρχικο αρθρο του Συνταγματος. Οχι το δικαιωμα του ομοφυλοφιλου να απαιτει εξομοιωση με τις φυσιολογικες οικογενεις.
Σε αυτή τη βάση μπορεί να συμβαίνει ένας τύπος να μεγαλώνει το παιδί του ως άφυλο γιατί αυτό τον κάνει ολοκληρωμένο και ευτυχισμένο από περιορισμούς άνθρωπο
Μπάζει από παντού έτσι οπως το θετεις ειπαμε
Πραγματικα εχω αρχισει να την λυπαμαι....xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:26 Καλό είναι πάντως η Πασιφάη να ηρεμήσει και να σταματήσει να είναι τόσο προσβλητική. Είναι κρίμα γι αυτήν να φάει μπαν μιας και φαίνεται πως δεν έχει κανονική ζωή. Η εμμονή της πάντως με την ΓΑΛΗ είναι στα όρια της αρρώστιας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Συμφωνώ. Λίγο ψυχαναγκασμό έχει να θες να είσαι καμάρι και της εκκλησίας και του Κυριάκου ταυτόχρονα;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:52Όταν ο ιδεοψυχαναγκασμός σε τραβάει και από τα δύο χέρια.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:50ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:26 Υπάρχουν πολλά παιδιά με βαθιά παιδικά τραύματα, που μεγάλωσαν σε στρέιτ οικογένειες. Και μάνες ηρωίδες ή απλώς υποταγμένες για τον χ ή ψ λόγο. Μάνες προστατευτικές εφ' όρου ζωής (βολική αλλά επίσης προβληματική κατάσταση), μάνες που θέλουν να περάσουν τα δικά τους απωθημένα στα παιδιά τους, μάνες που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως όπλα για τη δική τους άμυνα κλπ
Με λίγα λόγια, το παιδί που κουβαλά μέσα του ο καθένας θα καθορίσει τις ανάγκες και της γκέι οικογένειας. Από τα παιδιά που ήταν κάποτε οι γονείς του κάθε παιδιού, εξαρτώνται όλα.Όταν ο Κυριάκος σε τραβάει από το ένα χέρι αλλά δεν θελήσεις να αφήσεις και την εκκλησία από το άλλοΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:46
Κουράγιο, δεν είσαι ο μόνος.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Αυτό το ποστ, είναι, πώς να το πω, λίγο άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλαBILLO έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:53Υπαρχουν και οι ψηφισμενοι νομοι μετα το συνταγμα για να αποσαφηνισουν τις ασαφειες και να θεσουν τα ειδικα πλαισια. Υπαρχουν και οι επικρατουσες αντιληψεις που δινουν πρακτικη ισχυ στους νομους. Τιποτα δε μπαζει, εγω ειπα οτι ειναι υποχρεωση μας να λαβουμε υποψην μας τα προσωπικα ονειρα του καθε ανθρωπου. Υπαρχει λογος που οι γκευ περιχαρακωθηκαν γυρω απο αυτες τις ανοησιες των ΛΟΑΤΚΙ και αυτος ειναι σε μεγαλο βαθμο οτι οι κοινωνιες δεν τους αναγνωρισαν την δεδομενη ανθρωπινη αξιοπρεπεια. Για χρονια τους λεγαν "εισαι καλο παιδι αλλα πουστης", αυτο εχει συνεπειες.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:44Ναι χαίρω πολύ, υπάρχει ένα τέτοιο ασαφές, θεωρητικό "δικαίωμα"BILLO έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:42 *Υπαρχει το ευρυτερο δικαιωμα του ανθρωπου στη ευτυχια. Πραγματι αυτο ειναι το πλαισιο στο οποιο το θετω. Οπως τιθεται σε αρχικο αρθρο του Συνταγματος. Οχι το δικαιωμα του ομοφυλοφιλου να απαιτει εξομοιωση με τις φυσιολογικες οικογενεις.
Σε αυτή τη βάση μπορεί να συμβαίνει ένας τύπος να μεγαλώνει το παιδί του ως άφυλο γιατί αυτό τον κάνει ολοκληρωμένο και ευτυχισμένο από περιορισμούς άνθρωπο
Μπάζει από παντού έτσι οπως το θετεις ειπαμε
Νομίζω οτι ξεκαθάρισα προσωπικά τί λέω στα παραπάνω ποστ
Δεν γίνεται να απαντήσω δηλαδή στο οτι επειδή έλεγαν τους γκευ πούστηδες (αυτή δε, ήταν η λέξη για χρόνια στην νεοελληνική, στην αρχαία ας πούμε ήταν κίναιδοι, στοχευμένο) θα τους δώσουμε τώρα παιδιά για να μην νοιώθουν άβολα
Αυτά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αν θεώρησες τα προηγούμενα μου επιχειρήματα ως υποστήριξη των τεκνοθεσιών, γενικώς και αορίστως κάνεις λάθος.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:48 Ε λοιπόν, το μητρικό και το πατρικό πρότυπο δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν με γκευ ζευγάρια
Δεν θα σταματήσω να θεωρώ ότι τα υγιή, χαρούμενα, κοινωνικά παιδιά έχουν πάρει τις σωστές δόσεις τόσο από τη μητρική όσο και την πατρική φιγούρα, χωρίς να χρειάζεται κοινωνικός συναγερμός για τη διαφύλαξη της ισορροπίας τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εαν εγώ το καταλάβα λάθος οκ αλλά νομίζω δεν ήσουν σαφήςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:59Αν θεώρησες τα προηγούμενα μου επιχειρήματα ως υποστήριξη των τεκνοθεσιών, γενικώς και αορίστως κάνεις λάθος.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:48 Ε λοιπόν, το μητρικό και το πατρικό πρότυπο δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν με γκευ ζευγάρια
Δεν θα σταματήσω να θεωρώ ότι τα υγιή, χαρούμενα, κοινωνικά παιδιά έχουν πάρει τις σωστές δόσεις τόσο από τη μητρική όσο και την πατρική φιγούρα, χωρίς να χρειάζεται κοινωνικός συναγερμός για τη διαφύλαξη της ισορροπίας τους.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Φεβ 2024, 01:42Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 22:10Από που προκύπτει ότι εγώ θεωρώ την υιοθεσία μια αγορά ? Από πουθενά.
υπαγορεύει πως όλοι οι πολίτες σε μια ευνομούμενη αστική δημοκρατία, πληρώνουμε φόρους για παροχή αγαθών
Εδώ έχεις δίκιο. Καθόλου γενικώς και αορίστως. Συγκεκριμένα και μόνο από την νουδούλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 15:59
Αν θεώρησες τα προηγούμενα μου επιχειρήματα ως υποστήριξη των τεκνοθεσιών, γενικώς και αορίστως κάνεις λάθος.
Αυτό ομολογώ ότι δεν το είδα.Nostalgia έγραψε: 20 Φεβ 2024, 16:00Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Φεβ 2024, 01:42Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 22:10Από που προκύπτει ότι εγώ θεωρώ την υιοθεσία μια αγορά ? Από πουθενά.
υπαγορεύει πως όλοι οι πολίτες σε μια ευνομούμενη αστική δημοκρατία, πληρώνουμε φόρους για παροχή αγαθών![]()
![]()
Αν υποψιαστώ ότι κάποιοι αφελείς θεωρούν ότι θα παίξουν και εκπτωτικές περίοδοι για τη διάθεση των εν λόγω αγαθών στον λαό, τί να πω;
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταξικό, από το πρότζεκτ της τεκνοθεσίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Φεβ 2024, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλο το κακό ξεκινά με τον ορισμό και το περιεχόμενο που δίνεται στην λέξη "δικαίωμα" στην μοντέρνα και μεταμοντέρνα Δύση
Κάποτε ήταν "τα δικαιώματα του Θεού" ως δηλαδή νομιμοποιητική αρχή της Ζωής
Μετά είχαμε τα δικαιώματα του ανθρώπου τα οποία πηγάζουν από την βούληση του ατόμου
Μετά ήρθαν αυτά των ζώων, οντοτήτων άλλογων και διάφορων από τους ανθρώπους που σχηματίζουν πολιτικές κοινότητες μέσα στις οποίες αναπτυσσονται έννοιες και πρακτικές όπως αυτή του "δικαιώματος"
Θέμα χρόνου για το τί θα επακολουθήσει, όπως καταλαβαίνετε...
Κάποτε ήταν "τα δικαιώματα του Θεού" ως δηλαδή νομιμοποιητική αρχή της Ζωής
Μετά είχαμε τα δικαιώματα του ανθρώπου τα οποία πηγάζουν από την βούληση του ατόμου
Μετά ήρθαν αυτά των ζώων, οντοτήτων άλλογων και διάφορων από τους ανθρώπους που σχηματίζουν πολιτικές κοινότητες μέσα στις οποίες αναπτυσσονται έννοιες και πρακτικές όπως αυτή του "δικαιώματος"
Θέμα χρόνου για το τί θα επακολουθήσει, όπως καταλαβαίνετε...
Ναι!ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2024, 16:05Αυτό ομολογώ ότι δεν το είδα.
Αν υποψιαστώ ότι κάποιοι αφελείς θεωρούν ότι θα παίξουν και εκπτωτικές περίοδοι για τη διάθεση των εν λόγω αγαθών στον λαό, τί να πω;![]()
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταξικό, από το πρότζεκτ της τεκνοθεσίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις