Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 22:10
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:07
Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:54
Εγώ που είμαι γκει πληρώνω τους ίδιους φόρους με εσένα ενώ δεν έχω τα ίδια δικαιώματα όπως υιοθεσία. Εσυ μπορεις να υιοθετήσεις εγώ οχι.
Ήδη διαφαίνεται εδώ ο ηλίθιος τρόπος σκέψης σου. Στο μπουρδελοχρωμο νέφος που καλύπτει τον εγκέφαλο σου οφείλεται μάλλον πως εξισώνεις την υιοθεσία με οποιαδήποτε αγορά υπηρεσίας ή τιμαλφών και άλλων αντικειμένων. Μια υπηρεσία που αφορά πρωτίστως εσένα: τον πελάτη, τον καταναλωτή. Η υιοθεσία γίνεται για να ολοκληρώσεις το πορτφόλιό σου και να κερδίσεις κίνηση στο ινστα.
ΥΓ και παιδοβιαστές μαστροποί πληρώνουν εφορία
Άλματα λογικής που δε βγάζουν νόημα. Από που προκύπτει ότι εγώ θεωρώ την υιοθεσία μια αγορά ? Από πουθενά. Το σχόλιο με τους φόρους έχει να κάνει με την φιλελεύθερη αφήγηση (δεν είμαι φιλελεύθερος) η οποία υπαγορεύει πως όλοι οι πολίτες σε μια ευνομούμενη αστική δημοκρατία, πληρώνουμε φόρους για παροχή αγαθών (στη θεωρία, η πράξη είναι άλλο θέμα).
Κάτι που δεν ισχύει για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού (5% οι γκει άντρες, παραπάνω με όλο το φάσμα των λοατκι).
Δεν συμφωνώ με αυτή την λογική, όμως, αν είναι να μας αντιμετωπίζουν πολίτες δεύτερης κατηγορίες με περιορισμένα δικαιώματα σε σχέση με εσάς τους στρ8, τότε, ας μειώσουν και τους φόρους.
Ναι, οι λοατκι είναι παιδοβιαστές. Καταπληκτικός παραλληλισμός από έναν κνιτη που νομίζει ότι η ομοφυλοφιλία είναι προϊόν του καπιταλισμού.
Να υιοθετησετε παιδια αν τα αγαπατε οπως υποχρεουται να κανει ο οποιοσδηποτε θελει να υιοθετησει παιδια, να τα φροντιζετε και να τα προσεχετε. Γαμους να μην κανετε. Γιατι γαμος σημαινει οτι εξομοιωνεστε με ενα φυσιολογικο ζευγαρι. Και φυσιολογικο ζευγαρι δεν ειστε. Ειστε ενα ειδικο ζευγαρι. Με οτι δικαιωματα ακριβως εχει και το φυσιολογικο ζευγαρι μονο που θα επρεπε να θεωρειστε ειδικη περιπτωση λογο εγγενους γενετησιας παρεκκλισης. Αυτο που κατοχυρωσε το συμφωνο δηλαδη. Αυτα αντι να τα ξεκαθαρισουμε τα μπερδεψαμε ακομα παραπανω προχθες. Και οταν θα πατε να υιοθετησετε παιδια θα τους λετε δρακους για 10 φυσιολογικα φυλα και 100 παραθυροφυλα. Και αν το θεμα εμενε απλα στην ομοφυλοφιλια και εφοσον δεν θα μπερδευονταν και το παιδι επανω στη σεξουαλικη του αναπτυξη με αυτες τις παρανοησεις, ολα θα ηταν καλα εφοσον η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι που επηρεαζει αρνητικα την κοινωνια στο οτιδηποτε.
Αλλα το θεμα δεν μενει εκει με το γαμο σας, διοτι για να δικαιολογηθει η "φυσιολογικοτητα" της ομοφυλοφιλιας αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξει και ορισμος της φυσιολογικοτητας. Και απο αυτο που οριζεται ως φυσιολογικο, δηλαδη αυτο που ακολουθει νορμες και μηχανισμους της φυσης για να εξυπηρετησει την ομαλη αναπτυξη και λειτουργια των οργανισμων και των οικοσυστηματων, οι συγκεκριμενοι τροποι με τους οποιους δουλευει η φυση στην καθε περιτωση για να κανει τη δουλεια της, ενα πολυ καθορισμενο πλαισιο με αλλα λογια, φυσιολογικο να οριστει αυτο που γουσταρουμε καθε φορα, γιατι ετσι μας αρεσει. Τοσο ανοιχτος ορισμος.
Και παρ ολο που η εμπειρια μας μας λεει οτι καθε αποκλιση απο το φυσιολογικο στην καλυτερη περιπτωση θα πρεπει να μελεταται πολυ προσεχτικα γιατι οι ισορροπιες στη φυση ειναι λεπτες και μπορει να προκυψουν μικρες η μεγαλες ανισορρπιες με συνεπειες επανω μας, να αρχισουμε να εξισωνουμε το φυσιολογικο με το γουστο μας. Χωρις προσοχη, χωρις μελετη, χωρις αποτροπη πολλες φορες. Εγω γουσταρω ας πουμε τα ναρκωτικα, γιατι να με αποτρεψει η κοινωνια; Και παρ ολο που η ομοφυλοφιλια ειναι πραγματι αναγνωρισμενη και ακινδυνη παρεκκλιση παρ οτι μη φυσιολογικη κατασταση, η αλλοιωση της εννοιας της φυσιολογικοτητας για να δικαιολογηθει ο γαμος ειναι εξαιρετικος τροπος για να χαθει καθε μετρο. Για να γυρισει αυριο και μεθαυριο ο οποιοσδηποτε να πει απαιτω κοινωνικη συμπεριληψη, αποδοχη και εξισωση της δικης μου αλλοπροσαλης συμπερφιορας με ολες τις υπολοιπες που ηδη αναγνωριζετε γιατι ολα ειναι σχετικα. Γιατι δε θα υπαρχει μπουσουλας για να ορισει τι ειναι φυσιολογικο. Σημερα παντρευονται δυο αντρες, αυριο τρεις αντρες, μεθαυριο τρεις αντρες και ενα πολυφωτο κοκ.
Και να μη το βλεπεις καθολου υπερβολικο αυτο που λεω γιατι υπαρχουν κοινωνικες ομαδες που κανουν κρα για τετοιες ανακατωσουρες.
Παιδια να υιοθετησετε, να γινει ταυτοχρονα και μια ειδικη μετετη διακριτικα της πορειας των παιδιων μεσα στις ειδικες οικογενειες, να ειμαστε και απολυτα σιγουροι σε 20 χρονια και ολα καλα, δεν πιστευω οτι δεν θα παει καλα κατι τετοιο. Στην υποθεση του γαμου οφειλατε να ειστε σοβαροι, εχετε το συμφωνο και η υιοθεσια θα μπορουσε να τεθει απο αλλη βαση.