!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:27
vagabondo έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:25 Είπα να σε βοηθήσω, αφού έκαψες την ευκαιρία σου κι εσύ εξηγείσαι έτσι; :011:
θελει τακτ ρε παιδί μου, οσοι το ξερουν να το εχουν καταφέρει, οχι χυμα στο κυμα.
Τακτ δεν έχω.
Έχω όμως ταλκ. Αν έτσουξα κανέναν, να του το δανείσω. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:26
Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:21
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:41

Δίνουν συναίνεση και τα ζώα? Δε ξέρω τα γίδια ίσως
Τι συναίνεση θα δώσουν τα ζώα; Εν τέλει εσύ μου έγραψες:
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 19:40
Η αγάπη είναι αγάπη γίδια
Το ίδιο θα σου πει και κάποιος που θέλει να νυμφευθεί το κατοικίδιό του. Λέει ότι το "αγαπάει". Και το ζώο είναι αφοσιωμένο στον ιδιοκτήτη. Αρα, θες να του δοθεί η δυνατότητα να το νυμφευθεί και να υιοθετήσει στο μέλλον;
Θύμισε μου σε γάμησα?Γιατί έχω χάσει λογαριασμό με τον καταιγισμό πμ που δέχομαι αυτή τη στιγμή.
Προβαίνεις σε ύβρεις, αλλά απάντηση δεν έχω λάβει...
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:56
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:50
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:41
Είπες ότι θα μεγαλώσουν χωρίς γυναικείο πρότυπο και σου απάντησα. Όχι κάνεις δεν αντικαθιστά μια μάνα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΑ λέμε. Εδώ αντικαθιστας το zero love και τον μπούλο με μια οικογένεια που σε αγαπάει.

Δε θα μπω σε διαδικασία να συνεχίσω τη συζήτηση περί σαδομαζο είναι εκτός θέματος.

50-50 στο περίπου η αναλογία μεταξύ των δύο φύλων.
Πρώτον, τα παιδιά από το ίδρυμα είναι μια κατηγορία. Υπάρχουν και τα παιδιά μέσα από παρένθετες μητέρες κτλ οποτε δεν εξυπακούεται οτι κάθε περιπτωση αφορά ένα παιδάκι που ζούσε σε ορφανοτροφείο. Απο κει και πέρα, δεν είναι οτι στερείται μόνο την μάνα αλλά μεγαλώνει με λάθος πρώτυπα και με ανώμαλες καταστάσεις. Είτε το δέχεστε είτε όχι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία. Επιπρόσθετα, αυτό το παιδί, το ιδρυματοποιημένο, μια χαρά θα μπορούσε να υιοθετηθεί από ζευγάρι κανονικό, ετεροφυλόφιλων οπότε σαφώς και θα στερηθεί της δυνατότητας να γνωρίσει ΜΑΝΑ.

δεν καταλαβαίνω τί θες να πεις με την αναλογία των φύλων, πραγματικά, μόνο να φανταστώ μπορώ αλλά είναι τόσο άκυρο που δεν θα κάτσω καν να το συζητήσω...

Μια χαρά σχέση έχει η συζήτηση περι σαδομαζό, είναι μια ερωτική επιλογή που όπως είπε και ο φορουμίτης μπορεί το ζευγάρι να την προσαρμόσει στις συνθήκες με παιδί. Γιατι αρνείσαι αυτό το δικαίωμα; Διαφωνείς οτι μπορεί να προσαρμοστεί μια τέτοια σχέση με τέτοιο τρόπο που να μην βλάπτει το παιδί; Διαφορετικά, θα έπρεπε κι εκεί να ήσουν θετική. Και παρακαλώ, την απάντησή σου, για να καταλαβαίνουμε και τί λέμε..
Σου εξηγώ ότι τα γυναικεία πρότυπα μπορείς να τα πάρεις μια χαρά μέσα από την ευρύτερη οικογένεια σου και τον περίγυρο σου ακόμα και όταν δεν υπάρχει μητέρα. Δε θα χάσεις τα γυναικεία πρότυπα αν σε μεγαλώσει άντρας, όπως δεν τα εχασε και ορφανός από μάνα που τον μεγαλώνει ο πατέρας.

Η σαδομαζο σχέση είναι άσχετη με τη συζήτηση διότι δεν αφορά στη σχέση με το παιδι. Δεν καταλαβαίνω πού κολλάει στην συζήτηση. Δηλαδή αν η μαμά είναι Ντομ και πηδάει με στραπον το σύζυγό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλύσουμε τώρα για να συγκρίνουμε το παιδί που μεγαλώνει με γονείς ίδιου φύλου?
Νομίζω ότι μπλέκεις εδώ τα μητρικά πρότυπα με τη γυναικεία παρουσία.
Ίσως δε γίνεται εσκεμμένα.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:29
Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:28
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:21

ΤΙ ΘΕΣ ΜΩΡΗ;

:P
Ό,τι γουστάρω . Δεν μπορεί μια διασημότητα, να σκάσει βασιλικά, με γκλίττερ και στέμμα ρε λατρεία; :lol: :a015:
άμα ξηγιέσαι έτσι, πάσο! :lol:
Γω πάντως σ'αγαπώ. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:31

Είναι γιατί με καβλώνουν τα γένια του άβαταρ σου. Σχώρνα με
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:57Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί τέτοια πρεμουρα με το γάμο. Με το συμφωνο δεν αποκτούν τα ίδια δικαιώματα;
Αν και έγραψα αυτά που έγραψα στον George_V παραπάνω, συμφωνώ ότι θα μπορούσαν οι ομοφυλόφιλοι να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα με το σύμφωνο συμβίωσης. Βέβαια, όχι όπως είναι σήμερα, αλλά θα έπρεπε να επεκταθεί. Ισως ήταν αυτή μιά λύση γιά να μη σοκάρονται όσοι σοκάρονται αναίτια. Από την άλλη, αν επετεινόταν το σύμφωνο συμβίωσης με περισσότερα δικαιώματα γιά τους μετέχοντες, σε τι θα διέφερε από έναν γάμο;

Γενικά, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα. Ούτε πρόκειται να καταρρεύσει η Ελλάς, ούτε η ελληνική οικογένιεα, ούτε να γίνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλοι. Μπορεί όμως να εμφανισθεί μεγαλύτερος αριθμός ομοφυλοφίλων γιατί κάποιοι θα πάρουν θάρρος και θα το δηλώσουν.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
O I

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:12 O φόβος του μέσου ομοφοβικού...''δλδ τώρα θα αρχίσουν να μου κάνουν πρόταση γάμου άλλοι άντρες''?
Αν σου κάνουν, σίγουρα δε θα είναι άντρες αλλά πούστηδες, κωλομπαράδες και άλλες ευγενείς προσωπικότητες.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:31
Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:31

Είναι γιατί με καβλώνουν τα γένια του άβαταρ σου. Σχώρνα με
Κατανοητό :8)
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:31

Γω πάντως σ'αγαπώ. :lol:
:scross:
Spoiler
:smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:29
Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:26 Γκουγκλισα σπάρος+Πειραιάς αλλά βρήκα μια ψαροταβέρνα στο Χαϊδάρι.
Διαδιδόταν τη 10ετία του ΄80 ότι στον Κώστα Καφάση του έβαλαν ένα ψάρι στον κώλο και για να το βγάλει χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση :102:
Δε θα είχαν βγει τα ridged dildo φαίνεται. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:31
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:50

Πρώτον, τα παιδιά από το ίδρυμα είναι μια κατηγορία. Υπάρχουν και τα παιδιά μέσα από παρένθετες μητέρες κτλ οποτε δεν εξυπακούεται οτι κάθε περιπτωση αφορά ένα παιδάκι που ζούσε σε ορφανοτροφείο. Απο κει και πέρα, δεν είναι οτι στερείται μόνο την μάνα αλλά μεγαλώνει με λάθος πρώτυπα και με ανώμαλες καταστάσεις. Είτε το δέχεστε είτε όχι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία. Επιπρόσθετα, αυτό το παιδί, το ιδρυματοποιημένο, μια χαρά θα μπορούσε να υιοθετηθεί από ζευγάρι κανονικό, ετεροφυλόφιλων οπότε σαφώς και θα στερηθεί της δυνατότητας να γνωρίσει ΜΑΝΑ.

δεν καταλαβαίνω τί θες να πεις με την αναλογία των φύλων, πραγματικά, μόνο να φανταστώ μπορώ αλλά είναι τόσο άκυρο που δεν θα κάτσω καν να το συζητήσω...

Μια χαρά σχέση έχει η συζήτηση περι σαδομαζό, είναι μια ερωτική επιλογή που όπως είπε και ο φορουμίτης μπορεί το ζευγάρι να την προσαρμόσει στις συνθήκες με παιδί. Γιατι αρνείσαι αυτό το δικαίωμα; Διαφωνείς οτι μπορεί να προσαρμοστεί μια τέτοια σχέση με τέτοιο τρόπο που να μην βλάπτει το παιδί; Διαφορετικά, θα έπρεπε κι εκεί να ήσουν θετική. Και παρακαλώ, την απάντησή σου, για να καταλαβαίνουμε και τί λέμε..
Σου εξηγώ ότι τα γυναικεία πρότυπα μπορείς να τα πάρεις μια χαρά μέσα από την ευρύτερη οικογένεια σου και τον περίγυρο σου ακόμα και όταν δεν υπάρχει μητέρα. Δε θα χάσεις τα γυναικεία πρότυπα αν σε μεγαλώσει άντρας, όπως δεν τα εχασε και ορφανός από μάνα που τον μεγαλώνει ο πατέρας.

Η σαδομαζο σχέση είναι άσχετη με τη συζήτηση διότι δεν αφορά στη σχέση με το παιδι. Δεν καταλαβαίνω πού κολλάει στην συζήτηση. Δηλαδή αν η μαμά είναι Ντομ και πηδάει με στραπον το σύζυγό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλύσουμε τώρα για να συγκρίνουμε το παιδί που μεγαλώνει με γονείς ίδιου φύλου?
Δεν έμπλεξα κανένα μητρικό πρότυπο. Απάντησα στα γυναικεία πρότυπα, όχι στα μητρικά πρότυπα. Μητρικά πρότυπα το παράδειγμα δεν είχε, μιλάγαμε για παιδί ιδρύματος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
O I

Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:34
Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:26 Γκουγκλισα σπάρος+Πειραιάς αλλά βρήκα μια ψαροταβέρνα στο Χαϊδάρι.
Διαδιδόταν τη 10ετία του ΄80 ότι στον Κώστα Καφάση του έβαλαν ένα ψάρι στον κώλο και για να το βγάλει χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση :102:
Σίγουρα δεν έχουν βγει με λέπια, ακόμα :003:
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:33 Αν σου κάνουν, σίγουρα δε θα είναι άντρες αλλά πούστηδες, κωλομπαράδες και άλλες ευγενείς προσωπικότητες.
Aν σε γαμήσω μια φορά πάντως δεν γίνεσαι πούστης. Να ξέρεις. Ψήστο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:36
Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:34
Σίγουρα δεν έχουν βγει με λέπια, ακόμα :003:
ρε μαλακες τωρα, αληθεια δηλαδη, η τηλεοραση σας εχει κανει το μυαλο πουρε; Ειναι δυνατον να το ακους αυτο και να κανεις αστειάκια;
Άβαταρ μέλους
O I

Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:35
O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:31

Δεν έμπλεξα κανένα μητρικό πρότυπο. Απάντησα στα γυναικεία πρότυπα, όχι στα μητρικά πρότυπα. Μητρικά πρότυπα το παράδειγμα δεν είχε, μιλάγαμε για παιδί ιδρύματος.
Και συν τοις άλλοις απάντησες σ' αυτό: "μια χαρά θα μπορούσε να υιοθετηθεί από ζευγάρι κανονικό, ετεροφυλόφιλων οπότε σαφώς και θα στερηθεί της δυνατότητας να γνωρίσει ΜΑΝΑ" οπότε μου γεννήθηκε αυτή η λογική η απορία :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”