Ρε, δε με νοιάζει. Εγώ μπήκα για μια γκεστ εμφάνιση.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:19Καλέ εδώ παρεξηγούνται άμα τους πεις στρέιτ.Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:17 Όποιος μίλησε απαξιωτικά για το Πατρινο Καρναβάλι, να του καεί το λάπτοπ και το κινητό.![]()
Α,ο Parrot, ήτανε.![]()
Το γυρνάω στην πλάκα, γιατί εδώ μέσα έχουμε γκώσει απ'τις μαλακίες, δυο μέρες τώρα.
Κάποιοι χαρακτηρίζετε πούστηδες διχως αιδώ, ανθρώπους, και μετά παρεξηγιέστε που σας μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι συναίνεση θα δώσουν τα ζώα; Εν τέλει εσύ μου έγραψες:Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:41Δίνουν συναίνεση και τα ζώα? Δε ξέρω τα γίδια ίσωςΓράφων έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:19
Σοφιστεία είναι αυτή. Αν φωνάξει αυτό το σύνθημα κάποιος που θέλει να νυμφευθεί το κατοικίδιό του, τι συμβαίνει; Θα του δοθεί η δυνατότητα να το πράξει και να υιοθετήσει;
Το ίδιο θα σου πει και κάποιος που θέλει να νυμφευθεί το κατοικίδιό του. Λέει ότι το "αγαπάει". Και το ζώο είναι αφοσιωμένο στον ιδιοκτήτη. Αρα, θες να του δοθεί η δυνατότητα να το νυμφευθεί και να υιοθετήσει στο μέλλον;
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
ΤΙ ΘΕΣ ΜΩΡΗ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο Καφάσης ήταν;Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:18φίλε, δε μαζεύεσαι λιγάκι, για να μη θυμηθούμε το Πειραιώτικο έθιμο με τον σπάρο στον κώλο;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:12Αν τα κάνεις γαργάρα ακόμα καλύτερα πάντως να ξέρεις. Γιατί θα σε πνίξουμε με τα πηχτά φλόκια μας.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:08
Έτσι είναι οι σωστοί κομμουνιστές. Μοιράζονται τα υπάρχοντα. Θα τόσο σκεφτώ μόλις πατήσω τα 49 και 11 μήνες και θα σας ενημερώσω.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Το αποδεικνύουν και τα θεωρία κατά την ψήφισηSaturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:19O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:17Θα διαλυθεί και αυτό το κόμμα όπως το κάποτε κυρίαρχο πασοκ που ξεπούλησε την Ελλάδα και τους Έλληνες. έτσι θα γίνει και μ' αυτό.aljawn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:04
Το χειρότερο είναι ότι αυτό που ψηφίστηκε είναι μη αναστρέψιμο.
Διότι ακόμα και αν η νδούλα επιστρέψει κάποτε στις ρίζες της παράταξης (που προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο, κρίνοντας από το συρφετό ηλιθίων που κάνουν κουμάντο), και ακόμα και αν παραδεχτεί τη μαλακία που ψήφισε και προσπαθήσει να την αντιστρέψει, η νομοθεσία που πέρασε δεν πρόκειται να ανατραπεί λόγω ΕΕ.
Βέβαια, τώρα δεν υπάρχει και αντίλογος από πουθενά, όταν αυτός που έπρεπε να θέτει τον αντίλογο είναι αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία...
Μετά το 2010 ο πολιτικός κόσμος της χώρας αποτελείται κυρίως από μιντιακές περσόνες που δεν έχουν καμιά σχέση με το παραδοσιακό είδος πολιτικών. Ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια νέα κοινοβουλευτική ομάδα που θα το αλλάξει![]()
![]()
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
ε μα ναι...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Είπα να σε βοηθήσω, αφού έκαψες την ευκαιρία σου κι εσύ εξηγείσαι έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 18 Φεβ 2024, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ευχομαι να μην εκνευρίστηκες.
- Cecily Anne
Γκουγκλισα σπάρος+Πειραιάς αλλά βρήκα μια ψαροταβέρνα στο Χαϊδάρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τοξοβόλος_UK
Θύμισε μου σε γάμησα?Γιατί έχω χάσει λογαριασμό με τον καταιγισμό πμ που δέχομαι αυτή τη στιγμή.Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:21Τι συναίνεση θα δώσουν τα ζώα; Εν τέλει εσύ μου έγραψες:Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:41Δίνουν συναίνεση και τα ζώα? Δε ξέρω τα γίδια ίσωςΓράφων έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:19
Σοφιστεία είναι αυτή. Αν φωνάξει αυτό το σύνθημα κάποιος που θέλει να νυμφευθεί το κατοικίδιό του, τι συμβαίνει; Θα του δοθεί η δυνατότητα να το πράξει και να υιοθετήσει;Το ίδιο θα σου πει και κάποιος που θέλει να νυμφευθεί το κατοικίδιό του. Λέει ότι το "αγαπάει". Και το ζώο είναι αφοσιωμένο στον ιδιοκτήτη. Αρα, θες να του δοθεί η δυνατότητα να το νυμφευθεί και να υιοθετήσει στο μέλλον;
θελει τακτ ρε παιδί μου, οσοι το ξερουν να το εχουν καταφέρει, οχι χυμα στο κυμα.vagabondo έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:25 Είπα να σε βοηθήσω, αφού έκαψες την ευκαιρία σου κι εσύ εξηγείσαι έτσι;![]()
Ό,τι γουστάρω . Δεν μπορεί μια διασημότητα, να σκάσει βασιλικά, με γκλίττερ και στέμμα ρε λατρεία;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Διαδιδόταν τη 10ετία του ΄80 ότι στον Κώστα Καφάση του έβαλαν ένα ψάρι στον κώλο και για να το βγάλει χρειάστηκε χειρουργική επέμβασηCecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:26 Γκουγκλισα σπάρος+Πειραιάς αλλά βρήκα μια ψαροταβέρνα στο Χαϊδάρι.
άμα ξηγιέσαι έτσι, πάσο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις