Ακριβώς, είμαι ειδική στο να κρίνω την κωλαρα σου.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:02
Αφού γυναίκα είσαι μωρή. Νόμιζα σε άντρα μίλαγα. Τι να σου αποδείξω εσένα. Αφού ήδη έλκεσαι από άντρες (υποθέτω).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Cecily Anne
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η βάση του σεξ είναι η λαγνεία
όταν υπάρχει υπερβάλουσα λαγνεία
μπορείς να πηδήξεις τα πάντα
ακόμη και λάχανα (στο τελικό εξτριμ στάδιο)
Σας είπα ένα μικρό μυστικό
όταν υπάρχει υπερβάλουσα λαγνεία
μπορείς να πηδήξεις τα πάντα
ακόμη και λάχανα (στο τελικό εξτριμ στάδιο)
Σας είπα ένα μικρό μυστικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 18 Φεβ 2024, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
mfw η πιο σοβαρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση προέρχεται μέσα από την ίδια τη νδ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
κοίτα, επειδή δεν μου αρέσει να με αποκαλούν με εμμονή "μαλάκα", λεω να το λήξουμε εδώenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:01Εγω το κανω για με εκνευριζουν γενικα οι μαλακες, δεν εχει κακια ακριβως, αλλα ναι οπου ναναι δεν θα με νοιαζει να καταλαβεις κατι, θα μου αρκει που το εκοψες λιγο.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:58δηλαδή αποκλείεις το πιο απλό πράγμαenaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:55
Απο κακια το κανεις, σε ευχαριστει να τους λες μαλακες; Δεν πιστευω να το κανεις για το καλο τους κατα βαθος, να θες να τους σωσεις ε;
να αγανακτεί ένας άνθρωπος
εσύ το κάνεις όλο αυτό από κακία
για να με παιδεύεις
παραδέξου το
Εσυ τελικα, ξερεις γιατι εμμονικα γραφεις μεγαλες σοφιες στο νημα;
και ασε να εκφράζεται ο καθένας όπως γουστάρει
γνωμικό είναι το θέμα, και εδώ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
Αν είσαι κάτω από 50 και καλοδιατηρημένη σε γαμάμε με τον δικό μου παρέα. Κανένα πρόβλημα.
τελικά δεν απαντήσατε, οι σαδομαζοχιστές, ως άτομα και αυτά με δικαίωμα στην σεξουαλική ζωη που επιλέγουν (φυσικά είναι παραφιλία αλλά εδώ βλέπουμε οτι αλλάζουν τα δεδομένα συνέχεια), μπορούν να έχουν παιδιά χωρίς να τα βλάπτουν;
Το δώρο σου βρωμά σκατίλα. Τέτοια αξιότιμα δώρα μοίρασε το νομοσχέδιο προχθές. Εδώ εκτίθεστε απρόσωπα. Στην πραγματική ζωή ακόμα το κρύβετε επειδή γνωρίζετε ότι κάτι πάει λάθος και σκούζε όσο θες δω μέσα για τα 25ποντα που προτιμάς (κατά δική σου ομολογία). Αυτό παρεμπιπτόντως δεν νοείται αγάπη αλλά πόθος, εκτός αν μπερδεύεις τις έννοιες, όταν έφερνες φώτο με φιλάκια ομο μιλώντας για αγάπη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:22τσίμπα μια πουτσότριχα μου μωρή στερεοτυπική φλόμπα κ βγες από το λαγούμι σουScouser έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:16
Αυτά μόνο στα παρακμιακά πρωϊνάδικα και στο ταμπλοϊντ που ασχολούνται με το Χόλιγουντ τα πιστεύουν. Στην πραγματική ζωή, κανένας δεν βγαίνει από την ντουλάπα. Όλοι ξέρουμε ποιοι στο περιβάλλον μας είναι γκεϊ είτε το λένε ανοιχτά είτε όχι, γιατί πολύ απλά είναι εμφανές (από τον τρόπο που μιλάνε, από τον τρόπο που κινούνται, από τον τρόπο που ντύνονται κτλ).
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Cecily Anne
Έτσι είναι οι σωστοί κομμουνιστές. Μοιράζονται τα υπάρχοντα. Θα τόσο σκεφτώ μόλις πατήσω τα 49 και 11 μήνες και θα σας ενημερώσω.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:05Αν είσαι κάτω από 50 και καλοδιατηρημένη σε γαμάμε με τον δικό μου παρέα. Κανένα πρόβλημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μια χαρα, απλα αν το ξανακανεις ξερεις τι θα γινει, ο καθε ενας θα εκφραστει και θα εκνευριστειςSaturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:05 [
και ασε να εκφράζεται ο καθένας όπως γουστάρει
γνωμικό είναι το θέμα, και εδώ
πολύ σωστή παρατήρησηO I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:07Το δώρο σου βρωμά σκατίλα. Τέτοια αξιότιμα δώρα μοίρασε το νομοσχέδιο προχθές. Εδώ εκτίθεστε απρόσωπα. Στην πραγματική ζωή ακόμα το κρύβετε επειδή γνωρίζετε ότι κάτι πάει λάθος και σκούζε όσο θες δω μέσα για τα 25ποντα που προτιμάς (κατά δική σου ομολογία). Αυτό παρεμπιπτόντως δεν νοείται αγάπη αλλά πόθος, εκτός αν μπερδεύεις τις έννοιες, όταν έφερνες φώτο με φιλάκια ομο μιλώντας για αγάπη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:22τσίμπα μια πουτσότριχα μου μωρή στερεοτυπική φλόμπα κ βγες από το λαγούμι σουScouser έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:16
Αυτά μόνο στα παρακμιακά πρωϊνάδικα και στο ταμπλοϊντ που ασχολούνται με το Χόλιγουντ τα πιστεύουν. Στην πραγματική ζωή, κανένας δεν βγαίνει από την ντουλάπα. Όλοι ξέρουμε ποιοι στο περιβάλλον μας είναι γκεϊ είτε το λένε ανοιχτά είτε όχι, γιατί πολύ απλά είναι εμφανές (από τον τρόπο που μιλάνε, από τον τρόπο που κινούνται, από τον τρόπο που ντύνονται κτλ).
- Τοξοβόλος_UK
Κάντο νο προβλεμenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:06Εδω κανονικα θα εκανα ενα αστειακι, αλλα τον εκνευρισα σημερα κιολας, εκαψα την ευκαιρια μου![]()
μάλλον θες να εκνευριστώ
όλο γύρω γύρω το πας οτι έχω εκνευριστεί, οτι θα εκνευριστώ
μήπως σου αρέσει ρε συ;
Ποιόν εκνεύρισες;enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:06Εδω κανονικα θα εκανα ενα αστειακι, αλλα τον εκνευρισα σημερα κιολας, εκαψα την ευκαιρια μου![]()
Τον Otto Weininger εννοείς;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Τοξοβόλος_UK
Αν τα κάνεις γαργάρα ακόμα καλύτερα πάντως να ξέρεις. Γιατί θα σε πνίξουμε με τα πηχτά φλόκια μας.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:08
Έτσι είναι οι σωστοί κομμουνιστές. Μοιράζονται τα υπάρχοντα. Θα τόσο σκεφτώ μόλις πατήσω τα 49 και 11 μήνες και θα σας ενημερώσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις