είναι ο Τοξοβόλος ο Όττο;!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό είναι μια φήμη που διαδίδει ο Kauldron, στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο southern, μετά μόλις εμφανίστηκε ο southern άρχισε να λέει ότι είμαι ο πίθηκας..Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:44Ορθώς μιλάςParrot έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:41 Ανούσιες συζητήσεις και κουράζεστε χωρίς λόγο, έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια η αναπαραγωγή θα γίνεται με τεχνητά μέσα οπότε το σεξ (είτε ομοφυλόφιλο είτε ετεροφυλόφιλο) θα είναι αχρείαστο..
ΥΓ: είσαι το πιθηκουλίνι;!!!! κάπου το πήρε το μάτι μου!
- Cecily Anne
Α, λες? Θα προπονηθω με φαρίν λακτέ, για να ανταποκριθώ στο Μεργαλείο σας.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:12Αν τα κάνεις γαργάρα ακόμα καλύτερα πάντως να ξέρεις. Γιατί θα σε πνίξουμε με τα πηχτά φλόκια μας.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:08
Έτσι είναι οι σωστοί κομμουνιστές. Μοιράζονται τα υπάρχοντα. Θα τόσο σκεφτώ μόλις πατήσω τα 49 και 11 μήνες και θα σας ενημερώσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε ναι βρε, αλλα για λιγο, εχει αρρώστια μεσα και δεν ειναι για πολυ. Με κανεις και νιωθω ασχημα για τις αδελφες, στο ειπα και εχθες, σκεφτομαι οτι μια ζωη ακουνε ξερολες να λενε αληθειες μεσα στα μουτρα τους, και καταλαβαινω γιατι φτασαμε εδωSaturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:11
μάλλον θες να εκνευριστώ
όλο γύρω γύρω το πας οτι έχω εκνευριστεί, οτι θα εκνευριστώ
μήπως σου αρέσει ρε συ;![]()
- Τοξοβόλος_UK
Απλά μη σιτέψεις μωρή. Τώρα που είσαι νέα. Μην μείνουμε με την ψώλα στο χέρι.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:15
Α, λες? Θα προπονηθω με φαρίν λακτέ, για να ανταποκριθώ στο Μεργαλείο σας.
μα κι σάουθερν ο πίθηκας ήτανParrot έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:15Αυτό είναι μια φήμη που διαδίδει ο Kauldron, στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο southern, μετά μόλις εμφανίστηκε ο southern άρχισε να λέει ότι είμαι ο πίθηκας..Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:44Ορθώς μιλάςParrot έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:41 Ανούσιες συζητήσεις και κουράζεστε χωρίς λόγο, έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια η αναπαραγωγή θα γίνεται με τεχνητά μέσα οπότε το σεξ (είτε ομοφυλόφιλο είτε ετεροφυλόφιλο) θα είναι αχρείαστο..
ΥΓ: είσαι το πιθηκουλίνι;!!!! κάπου το πήρε το μάτι μου!![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Γιατί ρε συ, η γριά η κότα έχει το ζουμί.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:16Απλά μη σιτέψεις μωρή. Τώρα που είσαι νέα. Μην μείνουμε με την ψώλα στο χέρι.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:15
Α, λες? Θα προπονηθω με φαρίν λακτέ, για να ανταποκριθώ στο Μεργαλείο σας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα διαλυθεί και αυτό το κόμμα όπως το κάποτε κυρίαρχο πασοκ που ξεπούλησε την Ελλάδα και τους Έλληνες. έτσι θα γίνει και μ' αυτό.aljawn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:04Το χειρότερο είναι ότι αυτό που ψηφίστηκε είναι μη αναστρέψιμο.ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:01Ότι θα χάσει ψήφους είναι σίγουρο. Που θα πάνε, δεν μπορεί να το πει κανείς τώρα γιατί δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική στο γύρω χώρο. Θα φανεί αν υπάρξει κάποιος νέος σχηματισμός εκεί και τι δυναμική θα αποκτήσει.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 19:55 Όλοι εσείς που θάβετε τον κούλη να υποθέσω θα ψηφίσετε πιο δεξιά στις επόμενες επειδή σας έθιξε τον θεσμό της οικογένειας ε?
Το θέμα θα κρατηθεί ψηλά από την γκέι κοινότητα και θα υπάρξουν νέες διεκδικήσεις, οπότε δεν είναι κάτι που θα ξεχαστεί.
Διότι ακόμα και αν η νδούλα επιστρέψει κάποτε στις ρίζες της παράταξης (που προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο, κρίνοντας από το συρφετό ηλιθίων που κάνουν κουμάντο), και ακόμα και αν παραδεχτεί τη μαλακία που ψήφισε και προσπαθήσει να την αντιστρέψει, η νομοθεσία που πέρασε δεν πρόκειται να ανατραπεί λόγω ΕΕ.
Βέβαια, τώρα δεν υπάρχει και αντίλογος από πουθενά, όταν αυτός που έπρεπε να θέτει τον αντίλογο είναι αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία...
Μετά το 2010 ο πολιτικός κόσμος της χώρας αποτελείται κυρίως από μιντιακές περσόνες που δεν έχουν καμιά σχέση με το παραδοσιακό είδος πολιτικών. Ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια νέα κοινοβουλευτική ομάδα που θα το αλλάξει
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Όποιος μίλησε απαξιωτικά για το Πατρινο Καρναβάλι, να του καεί το λάπτοπ και το κινητό.
Α,ο Parrot, ήτανε.
Το γυρνάω στην πλάκα, γιατί εδώ μέσα έχουμε γκώσει απ'τις μαλακίες, δυο μέρες τώρα.
Κάποιοι χαρακτηρίζετε πούστηδες διχως αιδώ, ανθρώπους, και μετά παρεξηγιέστε που σας μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.
Α,ο Parrot, ήτανε.
Το γυρνάω στην πλάκα, γιατί εδώ μέσα έχουμε γκώσει απ'τις μαλακίες, δυο μέρες τώρα.
Κάποιοι χαρακτηρίζετε πούστηδες διχως αιδώ, ανθρώπους, και μετά παρεξηγιέστε που σας μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
τότε πρέπει να προσέξεις την αρρώστια σου γιατι το τράβηξες πολύ΄enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:16Ε ναι βρε, αλλα για λιγο, εχει αρρώστια μεσα και δεν ειναι για πολυ. Με κανεις και νιωθω ασχημα για τις αδελφες, στο ειπα και εχθες, σκεφτομαι οτι μια ζωη ακουνε ξερολες να λενε αληθειες μεσα στα μουτρα τους, και καταλαβαινω γιατι φτασαμε εδωSaturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:11
μάλλον θες να εκνευριστώ
όλο γύρω γύρω το πας οτι έχω εκνευριστεί, οτι θα εκνευριστώ
μήπως σου αρέσει ρε συ;![]()
- Otto Weininger
φίλε, δε μαζεύεσαι λιγάκι, για να μη θυμηθούμε το Πειραιώτικο έθιμο με τον σπάρο στον κώλο;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:12Αν τα κάνεις γαργάρα ακόμα καλύτερα πάντως να ξέρεις. Γιατί θα σε πνίξουμε με τα πηχτά φλόκια μας.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:08
Έτσι είναι οι σωστοί κομμουνιστές. Μοιράζονται τα υπάρχοντα. Θα τόσο σκεφτώ μόλις πατήσω τα 49 και 11 μήνες και θα σας ενημερώσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Καλέ εδώ παρεξηγούνται άμα τους πεις στρέιτ.Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:17 Όποιος μίλησε απαξιωτικά για το Πατρινο Καρναβάλι, να του καεί το λάπτοπ και το κινητό.![]()
Α,ο Parrot, ήτανε.![]()
O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 00:17Θα διαλυθεί και αυτό το κόμμα όπως το κάποτε κυρίαρχο πασοκ που ξεπούλησε την Ελλάδα και τους Έλληνες. έτσι θα γίνει και μ' αυτό.aljawn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:04Το χειρότερο είναι ότι αυτό που ψηφίστηκε είναι μη αναστρέψιμο.ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2024, 20:01
Ότι θα χάσει ψήφους είναι σίγουρο. Που θα πάνε, δεν μπορεί να το πει κανείς τώρα γιατί δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική στο γύρω χώρο. Θα φανεί αν υπάρξει κάποιος νέος σχηματισμός εκεί και τι δυναμική θα αποκτήσει.
Το θέμα θα κρατηθεί ψηλά από την γκέι κοινότητα και θα υπάρξουν νέες διεκδικήσεις, οπότε δεν είναι κάτι που θα ξεχαστεί.
Διότι ακόμα και αν η νδούλα επιστρέψει κάποτε στις ρίζες της παράταξης (που προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο, κρίνοντας από το συρφετό ηλιθίων που κάνουν κουμάντο), και ακόμα και αν παραδεχτεί τη μαλακία που ψήφισε και προσπαθήσει να την αντιστρέψει, η νομοθεσία που πέρασε δεν πρόκειται να ανατραπεί λόγω ΕΕ.
Βέβαια, τώρα δεν υπάρχει και αντίλογος από πουθενά, όταν αυτός που έπρεπε να θέτει τον αντίλογο είναι αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία...
Μετά το 2010 ο πολιτικός κόσμος της χώρας αποτελείται κυρίως από μιντιακές περσόνες που δεν έχουν καμιά σχέση με το παραδοσιακό είδος πολιτικών. Ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια νέα κοινοβουλευτική ομάδα που θα το αλλάξει![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις