!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Τοξοβόλος_UK
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Διαρροή τώρα από το ΠΘ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
- Dwarven Blacksmith
Ότι μερικοί unironically κάθεστε και το βλέπετε πάντως με ξεπερνάει. Δηλαδή τώρα οι συντηρητικοί νιώθετε όπως νιώθαμε εμείς (υποθέτω) όταν κατέβαινε η σημαία της ΕΣΣΔ;
Το έχει δει ότι το σταρ έχει μάστερσεφ Ε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:57 Διαρροή τώρα από το ΠΘ
Τι σχέσεις έχεις με τον ΠΘ ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:58 Ότι μερικοί unironically κάθεστε και το βλέπετε πάντως με ξεπερνάει. Δηλαδή τώρα οι συντηρητικοί νιώθετε όπως νιώθαμε εμείς (υποθέτω) όταν κατέβαινε η σημαία της ΕΣΣΔ;
Πληγωθηκες;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για φαντάσου να είχαμε τον Πειραιώς για Αρχιεπίσκοπο όμως?
Θα είχε μπουκάρει ήδη στη Βουλή και θα τους έδερνε με το Ευαγγέλιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:57 Διαρροή τώρα από το ΠΘ

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Α, οκ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Χμ; Από τι;Aitwlos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:00Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:58 Ότι μερικοί unironically κάθεστε και το βλέπετε πάντως με ξεπερνάει. Δηλαδή τώρα οι συντηρητικοί νιώθετε όπως νιώθαμε εμείς (υποθέτω) όταν κατέβαινε η σημαία της ΕΣΣΔ;
Πληγωθηκες;
- Τοξοβόλος_UK
Καμία απλά να δώσω και λίγο χαρά στα ομοφοβικά τσόλια καθώς κάνουν τους επιθανατιους ρογχους τους. Κρίμας είναι τα παιδιάAitwlos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:59Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:57 Διαρροή τώρα από το ΠΘ
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:01Καμία απλά να δώσω και λίγο χαρά στα ομοφοβικά τσόλια καθώς κάνουν τους επιθανατιους ρογχους τους. Κρίμας είναι τα παιδιάAitwlos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:59Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:57 Διαρροή τώρα από το ΠΘ
Α νόμιζα είχες σοβαρή ειδηση
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:01Χμ; Από τι;Aitwlos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:00Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:58 Ότι μερικοί unironically κάθεστε και το βλέπετε πάντως με ξεπερνάει. Δηλαδή τώρα οι συντηρητικοί νιώθετε όπως νιώθαμε εμείς (υποθέτω) όταν κατέβαινε η σημαία της ΕΣΣΔ;
Πληγωθηκες;
Από τίποτα.
Σύμφωνα με τις διαρροές από την ψηφοφορια κάποιοι βουλευτές της ΝΔ που αναμένονταν προς την αποχη τελικά υπερψηφισαν.
Μεταξύ αυτών Κώστας Κατσαφαδος, Μιχάλης Λιβανός, Νίκος Βλαχάκος, Θανάσης Μπούρας.
Μεταξύ αυτών Κώστας Κατσαφαδος, Μιχάλης Λιβανός, Νίκος Βλαχάκος, Θανάσης Μπούρας.
αλλαξαν ψηφο τρεις, ο γιαννης θα ειναι μαλλον.
Η υπαρξη του παιδιού δεν επιρρεαζει το bdsm σαν σεξουαλικη πρακτική αφου αυτο δεν ασκείται μπροστα του,αλλά πως θα εκφραστεί η σχέση κυριαρχίας και υποταγής στην μη σεξουαλικη ζωή με το παιδί παρών.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:48Μοντέλο οικογένειας είναι όταν επιθυμούν η παραφιλία τους να μην είναι νομικά κολάσιμη και όταν θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά με τέτοια γονεικά πρότυπα ή όταν τα μπάζουν στην έννοια του bdsm και των διαφόρων chat rooms όντας αυτά ανήλικα...zteo έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:43Η διαφορά μιας 24/7 bdsm σχέση με μια vanilla σχέση είναι ότι δεν είναι ισότιμη αλλά βασίζεται στην κυριαρχία και στην υποταγή.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:27
Δεν φαντάζομαι, πήρε το αυτί μου κάτι συζητήσεις
Εσύ, γνωρίζεις να μας διαφωτίσεις περαιτέρω; Noμίζω αυτό το φόρουμ, στα κρυφά έστω, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον...
Αυτό αφορά το εσωτερικό μιας σχέση όχι ένα κάποιο μοντέλο οικογένειάς.
Υπάρχουν τελετές όπου ο κυριαρχος/η δίνει το κολάρο στον υποτακτικο/η αλλά αυτό αφορά μόνο την bdsm κοινότητα.
Υπάρχουν συμβόλαια που γίνονται μεταξύ κυριαρχου/ης και υποτακτικου/ης με σχεδόν μηδενική νομική αξία.
Ένας τύπος ας πούμε, απέκτησε παιδάκι κατα τον περασμένο Ιούνη και αναρωτιέται αν θα μπορεί η σαδομαζοχιστική σχέση να επηρεαστεί και να ακυρωθεί από την ύπαρξη παιδιού...εκεί να δεις γέλια (για κλάματα δηλαδή...)
'Αλλοι τεκμηριώνουν οτι με καμάρι ενημερώνουν τα παιδιά τους για αυτές τις πρακτικές και τα παροτρύνουν κι όλας...
Να γελάς ή να κλαις; Διαφωνείς μήπως...;
Αυτό θα πρέπει να αλλάξει για παράδειγμα δεν μπορει να ξεφτυλιζει και να μειώνει ο Κυρίαρχος/η τον/την υποτακτικο/η μπροστά στο παιδί όσο και εάν τους εκφράζει αυτό. Θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο έκφρασης ποιο διακριτικό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-