!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Αυτούς έκανε μάγκες ο Μητσοτάκης
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αυτοί που χτυπιούνταν για τους ζαίους, να το πούμε καλύτερα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αμα δοκιμασεις να πας κατα κει θα σου λυθουν οι αποριες... Αυτοι (Κινα, Ρωσια, Β. Κορεα) δεν εισαγουν σαβουρα, την οποια οι μαλακες της δυσης, στο ονομα της δημοκρατιας και του δικαιωματισμου εισαγουν αθροα. Μαντεψε πως θα παει αυτο.. Ηδη πηγε δηλαδη: https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %b3%ce%b9/Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:00Εγώ έχω την απορία γιατί οι κομμουνιστές όταν μεταναστεύουν δεν πάνε στην Κίνα και την βόρεια Κορέα και οι ακροδεξιοί στη Ρωσία και το Ιράν. Όλοι στις ΗΠΑ, στη Σκανδιναβία και στην Ολλανδία πάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:55Εννοείς την υπενθύμιση ότι σε όποιον δεν αρέσει είναι ελεύθερος να αρχίσει μια νέα ζωή στην Ιρανορωσοκίνα; Αγαπημένο δικαίωμα, άμα έχεις αυτό τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα.![]()
Ως τι να νομιμοποιηθει το bdsm. Πως να γίνει οικογενειακό πρότυπο? Τι ακριβώς φαντάζεσαι γιαυτό?Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:03συζητιέται ήδη σε φόρα η επιθυμία να νομιμοποιηθεί ας πούμε το bdsm και μάλιστα να είναι αποδεκτό ως οικογενειακό πρότυποGeorge_V έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:59Αγνοείς τα σημάδια. Σε λιγο θα τα δεις όλα μπροστά σου.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:51
Γιατί να περιμένω 2-3 χρόνια; Έχουν περάσει πολύ περισσότερα από 2-3 χρόνια.
οι φορουμίτες μπορεί να γνωρίζουν κάτι, ας μας πουν![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πάντως νίκη του Μητσοτάκη είναι κι αυτό. Φάνηκε πόσο ανύπαρκτοι είναι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Πριν τους πηδούσε χωρίς σάλιο, τώρα τους πηδάει με φιλάκια και προφυλακτικό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
πετρος έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:25 Αυτοι (Κινα, Ρωσια, Β. Κορεα) δεν εισαγουν σαβουρα, την οποια οι μαλακες της δυσης, στο ονομα της δημοκρατιας και του δικαιωματισμου εισαγουν αθροα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Philip Mortimer
Για εσάς τους καλούς λέμε. Εσείς γιατί δεν πάτε εκεί αλλά πάτε στις φιλελεύθερες χώρες; Επίσης γιατί τους απαγορεύουν να φεύγουν από τη χώρα αφού είναι τόσο καλά;πετρος έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:25Αμα δοκιμασεις να πας κατα κει θα σου λυθουν οι αποριες... Αυτοι (Κινα, Ρωσια, Β. Κορεα) δεν εισαγουν σαβουρα, την οποια οι μαλακες της δυσης, στο ονομα της δημοκρατιας και του δικαιωματισμου εισαγουν αθροα. Μαντεψε πως θα παει αυτο.. Ηδη πηγε δηλαδη: https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %b3%ce%b9/Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:00Εγώ έχω την απορία γιατί οι κομμουνιστές όταν μεταναστεύουν δεν πάνε στην Κίνα και την βόρεια Κορέα και οι ακροδεξιοί στη Ρωσία και το Ιράν. Όλοι στις ΗΠΑ, στη Σκανδιναβία και στην Ολλανδία πάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:55
Εννοείς την υπενθύμιση ότι σε όποιον δεν αρέσει είναι ελεύθερος να αρχίσει μια νέα ζωή στην Ιρανορωσοκίνα; Αγαπημένο δικαίωμα, άμα έχεις αυτό τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα.![]()
Οσο για τη Σκανδιναβία που λέει το μακελειό ότι είναι κόλαση εγώ βλέπω ότι όλοι εκεί πάνε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 15 Φεβ 2024, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν φαντάζομαι, πήρε το αυτί μου κάτι συζητήσειςzteo έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:25Ως τι να νομιμοποιηθει το bdsm. Πως να γίνει οικογενειακό πρότυπο? Τι ακριβώς φαντάζεσαι γιαυτό?
Εσύ, γνωρίζεις να μας διαφωτίσεις περαιτέρω; Noμίζω αυτό το φόρουμ, στα κρυφά έστω, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον...
Η νίκη ποια είναι?micmic έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:26 Πάντως νίκη του Μητσοτάκη είναι κι αυτό. Φάνηκε πόσο ανύπαρκτοι είναι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Πριν τους πηδούσε χωρίς σάλιο, τώρα τους πηδάει με φιλάκια και προφυλακτικό.
Η παραμονη στην καρέκλα ή η εφαρμογή της πολιτικής των αντιπάλων του?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Είπε "ο λαός σήμερα αποφασίζει στη βουλή"
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Philip Mortimer
Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει τη δική του πολιτική όχι των αντιπάλων του. Δικαιώματα ομοφυλόφιλων, ιδιωτικά πανεπιστήμια και μάλιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:29Η νίκη ποια είναι?micmic έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:26 Πάντως νίκη του Μητσοτάκη είναι κι αυτό. Φάνηκε πόσο ανύπαρκτοι είναι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Πριν τους πηδούσε χωρίς σάλιο, τώρα τους πηδάει με φιλάκια και προφυλακτικό.
Η παραμονη στην καρέκλα ή η εφαρμογή της πολιτικής των αντιπάλων του?
- NewModelArmy
https://www.twitter.com/ChudsOfTikTok/s ... 86159?s=20Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:00
Εγώ έχω την απορία γιατί οι κομμουνιστές όταν μεταναστεύουν δεν πάνε στην Κίνα και την βόρεια Κορέα και οι ακροδεξιοί στη Ρωσία και το Ιράν. Όλοι στις ΗΠΑ, στη Σκανδιναβία και στην Ολλανδία πάνε.
Καναδος πουτινοψεκας πηρε ολη την οικογενεια του στη Ρωσια και μαλλον δεν πηγε πολυ καλα το ολο πραγμα
Ο ασκός του Αιόλου ανηξε για να δημιουργηθούν φάμπρικες με οαρεθετες μητέρες και ορφανοτροφεια- παντοπωλεία παιδιων.
Ελάχιστα ομοφυλα ζευγάρια θα θελήσουν να υιοθετήσουν παιδιά,απλά χρησιμοποιήθηκε το νομικό τους δικαίωμα στον γάμο για την πλήρη εμπορευματοποιηση γυναικων-παιδιων κτλ.
Ελάχιστα ομοφυλα ζευγάρια θα θελήσουν να υιοθετήσουν παιδιά,απλά χρησιμοποιήθηκε το νομικό τους δικαίωμα στον γάμο για την πλήρη εμπορευματοποιηση γυναικων-παιδιων κτλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
θα νόμιζε οτι σκηνοθετεί κανας μπιρσίμ, θα άκουσε πουθενά κανα καρμινα μπουρανα , τέτοια πραγματάκια
- Philip Mortimer
Πάντως όπως βλέπουμε από όλους τους κομμουνιστές και ακροδεξιούς που μεταναστεύουν σωρηδόν σε φιλελεύθερες χώρες ενώ κανείς δεν πατάει στις κομμουνιστικές και ακροδεξιές οι περισσότεροι έχουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.NewModelArmy έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:30https://www.twitter.com/ChudsOfTikTok/s ... 86159?s=20Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:00
Εγώ έχω την απορία γιατί οι κομμουνιστές όταν μεταναστεύουν δεν πάνε στην Κίνα και την βόρεια Κορέα και οι ακροδεξιοί στη Ρωσία και το Ιράν. Όλοι στις ΗΠΑ, στη Σκανδιναβία και στην Ολλανδία πάνε.
Καναδος πουτινοψεκας πηρε ολη την οικογενεια του στη Ρωσια και μαλλον δεν πηγε πολυ καλα το ολο πραγμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις