!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 10 Φεβ 2024, 18:17
Με τον όρο συνάφεια ορίζεται η συνδυασμένη δράση των δύο υλικών του χάλυβα και του σκυροδέματος για να αναλάβουν εντάσεις εφελκυσμού. Οι μηχανισμοί της συνάφειας είναι η πρόσφυση και η αντίσταση του σκυροδέματος που εγκλωβίζεται ανάμεσα στο ανάγλυφο της επιφάνειας του χάλυβα.
Στην διεπιφάνεια της περιμέτρου των δύο υλικών αναπτύσσεται διάτμηση από την αντίθεση της ανά κατεύθυνσης των εντάσεων.
Λόγο της υπέρ αντοχής του χάλυβα σε εφελκυσμό και της μικρής αντοχής του σκυροδέματος επικάλυψης στην διάτμηση, επέρχεται σύντομη αστοχία κατά μήκος των ράβδων του χάλυβα στο σκυρόδεμα επικάλυψης, με αποτέλεσμα την εξόλκευση του χάλυβα, και την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του μηχανισμού της συνάφειας.
Ρε φιλαράκι....ποιος σε παραμύθιασε με αυτές τις παλαβομάρες; Είναι ΨΕΜΑΤΑ.....ξέχνα τα.

Σου έβαλα το Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος που υποδεικνύει το απαραίτητο μήκος αγκύρωσης του οπλισμού, βάσει της συνάφειας, για την πλήρη εκμετάλευση του χάλυβα.
Spoiler
Εικόνα
Μπορεί όμως να πιστεύεις ότι ο ΕΚΩΣ έχει συνομωτήσει εναντίον σου επείδή τα "παίρνει" από τις χαλυβουργικές :003: .

Ε....λοιπόν δες και τον Eυρωκώδικα 2....

Εικόνα

Εκτός αν πιστεύεις ότι όλη η γη έχει συνομωτήσει για να σου κλείσει το στόμα..

Να αφήσεις τις παλαβομάρες λοιπόν....αυτες οι τάσεις συνάφειας και τα μήκη αγκύρωσης έχουν προκύψει από 80 και πλεόν χρόνα εργαστηριακών ερευνών.

Απλά σκάσε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταγκλης την 11 Φεβ 2024, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 11 Φεβ 2024, 10:54
Η διαφωνία μας είναι ότι η ανοδική τέμνουσα για εσένα είναι εξασθενημένη και για εμένα είναι η κύρια αιτία κατάρρευσης του κτιρίου, την οποία προσπαθώ να σταματήσω με την πάκτωση στο έδαφος ενώ εσείς με τους συνδετήριους και τους δοκούς.
Οπότε αν σπάσουν οι δοκοί σημαίνει ότι η δική σας μέθοδος δεν δούλεψε επαρκώς.
Δεν είναι θέμα διαφωνίας.
Εφόσον η θεμελίωση έχει υπεραντοχή είναι δεδομένο ότι θα παραλάβει τη ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων. Άρα η ανοδική ροπή ειναι δεδομένα ταξεις μεγέθους μικρότερη.
Τα δοκάρια σίγουρα έχουν την απαραίτητη αντοχή να την παραλάβουν αφου είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν μεγαλύτερη.
Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια;

Για τη σπάνια περίπτωση ολική ανατροπής του κτίριου....ξεκαθαρίσαμε ότι έιναι θέμα ανάγκης βαθιάς θεμελίωσης.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 10 Φεβ 2024, 16:16 [
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όταν μιλάμε για επιτάχυνση μέχρι 0,36g άντε και μέχρι 0,5g όλα είναι υπολογισμένα τέλεια από εσάς με κάποιες πλάστιμες ανεκτές ρωγμές. Εγώ σχεδιάζω από 0,5g μέχρι 3g.
Δεν "σχεδιάζεις" τίποτα.
Σε όλα τα κτίρια της γης η αντοχή σχεδιασμού εξαρτάται από το συνολικο μήκος των τοιχωμάτων και απο το πλέγμα.

Πάψε να κοροιδεύεις τον εαυτό πιστεύοντας ότι "σχεδιάζεις" κάτι διαφορετικό..
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Πω πω...πολύ ξύλο ρε συ μαστρο-Γιάννη, πολύ ξύλο λέμε...
:e045:

.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

BINELIKIA LOADING .........54%
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Νταγκλης έγραψε: 11 Φεβ 2024, 11:42
seismic έγραψε: 10 Φεβ 2024, 16:16 [
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όταν μιλάμε για επιτάχυνση μέχρι 0,36g άντε και μέχρι 0,5g όλα είναι υπολογισμένα τέλεια από εσάς με κάποιες πλάστιμες ανεκτές ρωγμές. Εγώ σχεδιάζω από 0,5g μέχρι 3g.
Δεν "σχεδιάζεις" τίποτα.
Σε όλα τα κτίρια της γης η αντοχή σχεδιασμού εξαρτάται από το συνολικο μήκος των τοιχωμάτων και απο το πλέγμα.

Πάψε να κοροιδεύεις τον εαυτό πιστεύοντας ότι "σχεδιάζεις" κάτι διαφορετικό..
Δεν πιστεύω εγώ τίποτα Τα πειράματα μιλάνε.
Αν μπορείς να μου εξηγήσεις πως το ίδιο κτίριο που φορούμε την πατέντα μου δεν έπαθε τίποτα και
χωρίς την πατέντα μου το ίδιο κτίριο κατάντησε έτσι?
Δεν βλέπεις καμία διαφορά εσύ γράσο έχεις στα μάτια?

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Φεβ 2024, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Νταγκλης έγραψε: 11 Φεβ 2024, 11:31
seismic έγραψε: 10 Φεβ 2024, 18:17
Με τον όρο συνάφεια ορίζεται η συνδυασμένη δράση των δύο υλικών του χάλυβα και του σκυροδέματος για να αναλάβουν εντάσεις εφελκυσμού. Οι μηχανισμοί της συνάφειας είναι η πρόσφυση και η αντίσταση του σκυροδέματος που εγκλωβίζεται ανάμεσα στο ανάγλυφο της επιφάνειας του χάλυβα.
Στην διεπιφάνεια της περιμέτρου των δύο υλικών αναπτύσσεται διάτμηση από την αντίθεση της ανά κατεύθυνσης των εντάσεων.
Λόγο της υπέρ αντοχής του χάλυβα σε εφελκυσμό και της μικρής αντοχής του σκυροδέματος επικάλυψης στην διάτμηση, επέρχεται σύντομη αστοχία κατά μήκος των ράβδων του χάλυβα στο σκυρόδεμα επικάλυψης, με αποτέλεσμα την εξόλκευση του χάλυβα, και την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του μηχανισμού της συνάφειας.
Ρε φιλαράκι....ποιος σε παραμύθιασε με αυτές τις παλαβομάρες; Είναι ΨΕΜΑΤΑ.....ξέχνα τα.

Σου έβαλα το Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος που υποδεικνύει το απαραίτητο μήκος αγκύρωσης του οπλισμού, βάσει της συνάφειας, για την πλήρη εκμετάλευση του χάλυβα.
Spoiler
Εικόνα
Μπορεί όμως να πιστεύεις ότι ο ΕΚΩΣ έχει συνομωτήσει εναντίον σου επείδή τα "παίρνει" από τις χαλυβουργικές :003: .

Ε....λοιπόν δες και τον Eυρωκώδικα 2....

Εικόνα

Εκτός αν πιστεύεις ότι όλη η γη έχει συνομωτήσει για να σου κλείσει το στόμα..

Να αφήσεις τις παλαβομάρες λοιπόν....αυτες οι τάσεις συνάφειας και τα μήκη αγκύρωσης έχουν προκύψει από 80 και πλεόν χρόνα εργαστηριακών ερευνών.

Απλά σκάσε..
Ρε φιλαράκι δεν σκάω και γράφω στα @@κι@ μου τι λέει η βιβλιογραφία και όλοι οι νόμοι και αστυνόμοι για έναν απλό λόγο.
Λέτε λέτε ότι όλα είναι καλά και όταν γίνει ισχυρός σεισμός βλέπουμε τα αποτελέσματα.
Εγώ δεν είμαι εδώ για να συμφωνήσω με τις μαλακίες σας που έχουν θάψει κόσμο, αλλά για να τις αλλάξω.
Εικόνα
Αν πιστεύεται ότι έχετε λύσει το πρόβλημα του σεισμού είσαστε γελασμένοι.
Δεν μου τα είπε κανένας αυτά που γράφω. Ερευνητής είμαι και προσπαθώ να ανακαλύψω τι κρύβεται μεταξύ των αναποτελεσματικών σχεδιασμών σας και της πραγματικότητας της αλήθειας των σεισμών Με το να ευλογάς τα γένια σου δεν πας πουθενά.
Ρε υπάρχει πρόβλημα δεν το βλέπετε στην φωτογραφία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Φεβ 2024, 13:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Νταγκλης έγραψε: 11 Φεβ 2024, 11:37
seismic έγραψε: 11 Φεβ 2024, 10:54
Η διαφωνία μας είναι ότι η ανοδική τέμνουσα για εσένα είναι εξασθενημένη και για εμένα είναι η κύρια αιτία κατάρρευσης του κτιρίου, την οποία προσπαθώ να σταματήσω με την πάκτωση στο έδαφος ενώ εσείς με τους συνδετήριους και τους δοκούς.
Οπότε αν σπάσουν οι δοκοί σημαίνει ότι η δική σας μέθοδος δεν δούλεψε επαρκώς.
Δεν είναι θέμα διαφωνίας.
Εφόσον η θεμελίωση έχει υπεραντοχή είναι δεδομένο ότι θα παραλάβει τη ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων. Άρα η ανοδική ροπή ειναι δεδομένα ταξεις μεγέθους μικρότερη.
Τα δοκάρια σίγουρα έχουν την απαραίτητη αντοχή να την παραλάβουν αφου είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν μεγαλύτερη.
Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια;

Για τη σπάνια περίπτωση ολική ανατροπής του κτίριου....ξεκαθαρίσαμε ότι έιναι θέμα ανάγκης βαθιάς θεμελίωσης.
Καλά πραγματικά πιστεύεις ότι τα δοκάρια και η συνδετήριος δοκός μπορούν να έχουν τόση αντοχή ώστε να ανατρέψουν ένα κτίριο? :smt005:
Το κτίριο ούτε που θα σηκωθεί καν από το έδαφος γιατί θα έχουν γίνει θρύψαλα οι διατομές τους.
seismic

Δέστε τρία πράγματα
Δέστε αυτή την φωτογραφεία
Εικόνα

Μετά δέστε αυτό το βίντεο και πέστε μου αν σας θυμίζει κάτι από την φωτογραφεία

Και μετά δείτε αυτό το βίντεο από το 2 λεπτό και μετά.

Και μετά θυμηθείτε τι λέει ο Νταγκλής ο ΝΕΑΚ ο Ευρωκώδικας 8 και τι λέω εγώ και τα πειράματά μου.
Σας έχω τελειώσει από καιρού και προσπαθείτε να διαψεύσετε την αλήθεια
Δείξτε μου έστω και ένα σίδερο μετά από σεισμό που να έχει κοπεί από εφελκυσμό και θα πιστέψω τις βλακείες της βιβλιογραφίας περί συνάφειας.
Βλέπεται να έχει κοπή στην φωτογραφεία κάποιο σίδερο?
Καθαρή αστοχία σκυροδέματος επικάλυψης του μηχανισμού της συνάφειας είναι αυτή.
Άσε που η διάβρωση του χάλυβα - σκουριά έχει ξεσκίσει την συνάφεια πριν καν δοκιμαστεί σε σεισμό.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Φεβ 2024, 14:00, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Έχει μπει σε λούπα ο Ζήκος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 11 Φεβ 2024, 13:27 Και μετά θυμηθείτε τι λέει ο Νταγκλής ο ΝΕΑΚ ο Ευρωκώδικας 8 και τι λέω εγώ και τα πειράματά μου.
Ναι.
Θυμόμαστε και τι λέει ο Νταγκλής και τι έχουν πει 5-6 πολιτικοί μηχανικοί μέλη του φόρουμ και τι έχουν πει όλοι οι πολιτικοί μηχανικοί στα φόρα των μηχανικών που είχες γραφτεί και είδαμε και τι λέει και ο ΕΚΩΣ και ο Ευρωκώδικας 2...

Μετά θυμόμαστε τι λες εσύ και τα πειράματά σου...

Μετά αναρωτιόμαστε ποιός λέει την αλήθεια...

Μετά έρχεται η λογική να μας πει πως δεν είναι δυνατόν όλοι οι σχετικοί επιστήμονες στον κόσμο να έχουν λάθος και ένας μάστορας να έχει δίκιο, κόντρα σε γνώση 100 χρόνων που έχει χτιστεί από επιστήμονες και ερευνητές μεγάλου βεληνεκούς και έχει δοκιμαστεί στην πράξη από εκατοντάδες χιλιάδες.

Και ξανάρχεται η λογική να μας ρωτήσει:

"Καλά, ας υποθέσουμε πως ο μάστορας έχει δίκιο και πως όοοολοι οι κορυφαίοι επιστήμονες έχουν λάθος.
Ας υποθέσουμε και πως η ευρεσιτεχνία του, είναι καταπληκτκή και δουλεύει 100%.
Τώρα αναρωτηθείτε γιατί εδώ και τόσα χρόνια, δεν έχει αρπάξει την ευρεσιτεχνία του μία ξένη κατασκευαστική εταιρεία, ένα ξένο πανεπιστήμιο, ένα ξένο επιστημονικό εργαστήριο; Τι; δεν θέλουν αυτοί και να σώσουν τον κόσμο και να γίνουν υπερπλούσιοι;"

Αυτό ρωτάει η απλή και κοινή λογική και δεν μπορεί κανείς να την αντικρούσει...
Η μόνη άμυνα που έχεις απέναντι σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα, είναι αυτό ακριβώς που επικαλείσαι εδώ και 12 χρόνια:
"όλος ο κόσμος έχει βαλθεί να μου κλείσει το στόμα"
(ξέρω πως δεν αντιλαμβάνεσα καν ότι αυτή η δικαιολογία είναι μία ουρανομήκης μαλακία...)

Οπότε και εμείς, βασισμένοι στην κοινή λογική, καταλαβαίνουμε ότι είναι η επιστήμη που έχει δίκιο και όχι ο μάστορας.
Είναι η επιστήμη που λέει σωστά...ο μάστορας λέει ασυναρτησίες.

Γι' αυτό και πέφτει πολύ ξύλο...

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 11 Φεβ 2024, 14:17
seismic έγραψε: 11 Φεβ 2024, 13:27 Και μετά θυμηθείτε τι λέει ο Νταγκλής ο ΝΕΑΚ ο Ευρωκώδικας 8 και τι λέω εγώ και τα πειράματά μου.
Ναι.
Θυμόμαστε και τι λέει ο Νταγκλής και τι έχουν πει 5-6 πολιτικοί μηχανικοί μέλη του φόρουμ και τι έχουν πει όλοι οι πολιτικοί μηχανικοί στα φόρα των μηχανικών που είχες γραφτεί και είδαμε και τι λέει και ο ΕΚΩΣ και ο Ευρωκώδικας 2...

Μετά θυμόμαστε τι λες εσύ και τα πειράματά σου...

Μετά αναρωτιόμαστε ποιός λέει την αλήθεια...

Μετά έρχεται η λογική να μας πει πως δεν είναι δυνατόν όλοι οι σχετικοί επιστήμονες στον κόσμο να έχουν λάθος και ένας μάστορας να έχει δίκιο, κόντρα σε γνώση 100 χρόνων που έχει χτιστεί από επιστήμονες και ερευνητές μεγάλου βεληνεκούς και έχει δοκιμαστεί στην πράξη από εκατοντάδες χιλιάδες.

Και ξανάρχεται η λογική να μας ρωτήσει:

"Καλά, ας υποθέσουμε πως ο μάστορας έχει δίκιο και πως όοοολοι οι κορυφαίοι επιστήμονες έχουν λάθος.
Ας υποθέσουμε και πως η ευρεσιτεχνία του, είναι καταπληκτκή και δουλεύει 100%.
Τώρα αναρωτηθείτε γιατί εδώ και τόσα χρόνια, δεν έχει αρπάξει την ευρεσιτεχνία του μία ξένη κατασκευαστική εταιρεία, ένα ξένο πανεπιστήμιο, ένα ξένο επιστημονικό εργαστήριο; Τι; δεν θέλουν αυτοί και να σώσουν τον κόσμο και να γίνουν υπερπλούσιοι;"

Αυτό ρωτάει η απλή και κοινή λογική και δεν μπορεί κανείς να την αντικρούσει...
Η μόνη άμυνα που έχεις απέναντι σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα, είναι αυτό ακριβώς που επικαλείσαι εδώ και 12 χρόνια:
"όλος ο κόσμος έχει βαλθεί να μου κλείσει το στόμα"
(ξέρω πως δεν αντιλαμβάνεσα καν ότι αυτή η δικαιολογία είναι μία ουρανομήκης μαλακία...)

Οπότε και εμείς, βασισμένοι στην κοινή λογική, καταλαβαίνουμε ότι είναι η επιστήμη που έχει δίκιο και όχι ο μάστορας.
Είναι η επιστήμη που λέει σωστά...ο μάστορας λέει ασυναρτησίες.

Γι' αυτό και πέφτει πολύ ξύλο...

.
Τι να πω όταν η κοινή λογική όλου του κόσμου είναι άλλη από την δική μου δύο πράγματα
μπορεί να συμβαίνουν. Οι ο κόσμος είναι αποβλακωμένος από την παγκοσμιοποίηση ή εγώ είμαι βλάκας.
Για εμένα τα πάντα ελέγχονται από κέντρα εξουσίας και η επιστήμη είναι ελεγχόμενη.
Για αυτό μας οδηγούν στην αποβλάκωση μέσω των μέσον ενημέρωσης και μέσο των πανεπιστημίων.
Είναι παγκόσμιο φαινόμενο και μας κυβερνούν γκάνγκστερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Φεβ 2024, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

seismic έγραψε: 11 Φεβ 2024, 14:51
Τι να πω όταν η κοινή λογική όλου του κόσμου είναι άλλη από την δική μου δύο πράγματα
μπορεί να συμβαίνουν. Οι ο κόσμος είναι αποβλακωμένος από την παγκοσμιοποίηση ή εγώ είμαι βλάκας.
Για εμένα τα πάντα ελέγχονται από κέντρα εξουσίας και η επιστήμη είναι ελεγχόμενη.
H κοινή λογική λέγεται "κοινή" διότι είναι κτήμα άνω του ενός ατόμου.
Αυτό που έχεις λέγεται μεγαλομανία και άρνηση κατά το φρο'υ'δικό υπόδειγμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
seismic

Bazoomba έγραψε: 11 Φεβ 2024, 14:58
μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο κόσμος είναι αποβλακωμένος από την παγκοσμιοποίηση ή εγώ είμαι βλάκας.
Μπορεί αλλά δεν είμαι μόνος μου. Αυτές τις διαπιστώσεις τις κάνουν πολλοί.
Το να σκέπτεσαι διαφορετικά από τους άλλους ονομάζεται ''ελευθερία''
Τελικά αυτός ο τόπος ήταν ευλογημένος.
Δίδαξε σε όλο τον πλανήτη την δημοκρατία την επιστήμη την θρησκεία την πατρίδα και την οικογένεια.
Για τον λόγο αυτό αυτές οι αξίες έμειναν αλώβητες για πολλούς αιώνες.
Κάποιοι έχουν αποφασίσει να τα αλλάξουν όλα αυτά.
Κάποιοι απάνθρωποι θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια την έννοια της πατρίδας και την θρησκεία.
Χρησιμοποιούν την επιστήμη τα μέσα μαζικής εξαπάτησης για την προάσπιση των δικών τους αρχών διδάσκοντας ψέματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Φεβ 2024, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

seismic έγραψε: 11 Φεβ 2024, 15:02
Bazoomba έγραψε: 11 Φεβ 2024, 14:58
μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο κόσμος είναι αποβλακωμένος από την παγκοσμιοποίηση ή εγώ είμαι βλάκας.
Μπορεί αλλά δεν είμαι μόνος μου. Αυτές τις διαπιστώσεις τις κάνουν πολλοί.
Το να σκέπτεσαι διαφορετικά από τους άλλους ονομάζεται ''ελευθερία''
H μόνη διαπίστωση που αποδίδεται σε εσένα φίλε Ζήκο και αφορά το νήμα μας, είναι εσφαλμένη και αναλύεται εκτενώς εδώ από τον Νταγκλή.

Τα υπόλοιπα δεν αφορούν τις παπάτζες που σπαμμάρεις στο νήμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”