Να δεις που θα ειναι τοσο ηλιθιοι που το εξωδικο θα το στειλουν στο πουλημενο σπιτι και εγω δε θα το παρω ποτε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:48Περίεργο που δε σου είπαν την οφειλή.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:32Δεν ξερω δεν μου ειπαν.
Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωσε ποτε απο το Μαρτιο του 19 που εγινε πωληση μεχρι τον Μαρτιο του 21 που γεννηθηκε το χρεος με κατα μεσο ορο 100 ευρω το διμηνο (σου βαζω τοσο γιατι απο οτι ξερω ελαχιστα εμενε εκει και απο το 20-21 ειναι εξαφανισμενος ο Κινεζος).
Οποτε μιλαμε καπου μεταξυ 1200-1500 ευρω.
Πιθανον και λιγοτερο εαν του εχουν κανει διακοπη πολυ πιο πριν.
Στην οποία περιλαμβάνεται το ταπ και ο δημοτικός φόρος που όμως βαραίνει το ακίνητο και άρα τον ιδιοκτήτη του, δηλαδή όχι εσένα.
Άσε τους να στείλουν εξώδικο και μιλά μετά με τον δικηγόρο σου να δείτε τι ακριβώς ζητάνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:10??Ερμής έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:18Για όλα φταίει πρώτα ο Χακερ Σατανικός Εγκέφαλος της σπειραςCecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51
Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
Μετά άρχισε να παίρνει και τον Ερμή. Έχει βρει τηλέφωνα μέχρι και από συγγενείς και φίλους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ποιος ειναι τελικα;Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:37Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.
Μετά άρχισε να παίρνει και τον Ερμή. Έχει βρει τηλέφωνα μέχρι και από συγγενείς και φίλους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
E ναι, πού περιμένεις να το στείλουν;George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:24Να δεις που θα ειναι τοσο ηλιθιοι που το εξωδικο θα το στειλουν στο πουλημενο σπιτι και εγω δε θα το παρω ποτε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:48Περίεργο που δε σου είπαν την οφειλή.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:32
Δεν ξερω δεν μου ειπαν.
Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωσε ποτε απο το Μαρτιο του 19 που εγινε πωληση μεχρι τον Μαρτιο του 21 που γεννηθηκε το χρεος με κατα μεσο ορο 100 ευρω το διμηνο (σου βαζω τοσο γιατι απο οτι ξερω ελαχιστα εμενε εκει και απο το 20-21 ειναι εξαφανισμενος ο Κινεζος).
Οποτε μιλαμε καπου μεταξυ 1200-1500 ευρω.
Πιθανον και λιγοτερο εαν του εχουν κανει διακοπη πολυ πιο πριν.
Στην οποία περιλαμβάνεται το ταπ και ο δημοτικός φόρος που όμως βαραίνει το ακίνητο και άρα τον ιδιοκτήτη του, δηλαδή όχι εσένα.
Άσε τους να στείλουν εξώδικο και μιλά μετά με τον δικηγόρο σου να δείτε τι ακριβώς ζητάνε.
Να σου πω, δεν κάνεις μια αγωγή στον Κινέζο, όχι πολλά, μέχρι 5 χιλιάρικα, να πάει να ερημοδικαστεί στις μικροδιαφορές και μετά να του βγάλεις το σπίτι στο σφυρί για να τα πάρεις;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εγω τελικά είπε πως είμαι καλό παιδί. Με παρασύρατε.Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:37Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.
Πέρα απο την πλάκα όμως είναι πολύ σοβαρό και το χειρότερο όλων ειναι πως κάποιος απο εδώ που ξέρει τα ονοματα μας τα έδωσε στον άρρωστο. Αυτος/η ειναι ο χειρότερος/η. Εμένα το μυαλό μου πάει σε 2-3 άτομα, εκ των οποίων το ένα απο αυτά θα με λυπήσει πολύ αν είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Θα λυπηθεί περισσότερο το άτομο αυτό αν επιβεβαιωθεί.Ερμής έγραψε: 23 Ιαν 2024, 10:30Εγω τελικά είπε πως είμαι καλό παιδί. Με παρασύρατε.Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:37Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.
Πέρα απο την πλάκα όμως είναι πολύ σοβαρό και το χειρότερο όλων ειναι πως κάποιος απο εδώ που ξέρει τα ονοματα μας τα έδωσε στον άρρωστο. Αυτος/η ειναι ο χειρότερος/η. Εμένα το μυαλό μου πάει σε 2-3 άτομα, εκ των οποίων το ένα απο αυτά θα με λυπήσει πολύ αν είναι.
Αυτά είναι ασυγχώρητα.
- Otto Weininger
Βορειοελλαδιτης.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2024, 09:45ποιος ειναι τελικα;Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:37Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.
Φυσικά. Ευχομαι πάντως αν αυτος/η που έχει δώσει τα στοιχεία έστω και έμμεσα να μην ειναι το πρόσωπο αυτό.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιαν 2024, 10:43Θα λυπηθεί περισσότερο το άτομο αυτό αν επιβεβαιωθεί.Ερμής έγραψε: 23 Ιαν 2024, 10:30Εγω τελικά είπε πως είμαι καλό παιδί. Με παρασύρατε.Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:37
Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.
Αυτά είναι ασυγχώρητα.
Απο Β.Ελλάδα, ξέρουμε όλα του τα στοιχεία αλλά ο άνθρωπος είναι του γιατρού.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2024, 09:45ποιος ειναι τελικα;Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2024, 22:37Αυτά έλεγε ο τρελός. Ότι είμαστε σπείρα. Ο Σατανικός χάκερ, ο Μαυροβασίλης αρχηγός, εγώ ο "φουσκωτός για όλες τις δουλειές". Πάλι στο χαμαλικι εγώ.
Όπως είπα παραπάνω αυτός/η που τα διέρρευσε σε αυτόν θέλει πουτσα. Μεταφορικά, όχι κυριολεκτικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-