!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:30

Ουτε καν.

Δεν πληρωσα ποτε τιποτα. Η γνωμοδοτηση της ΝΥ ισχυει για μεγάλα ποσα ανω των 5000 και οχι για διακοπες καρτων και μικροποσα.

Η μονη περιπτωση να πληρωνα ηταν για το δάνειο αλλα επειδη ο πατέρας μου ηταν τραπεζικος πηγα και βρηκα εναν τυπο τον οποιο τον ειχε ο πατερας μου στην τραπεζα ως νεοπροσληφθέντα λιγο πριν παρει συνταξη και τωρα ειναι Διευθυντης (τον ειχε σε μεγάλη υποληψη καθως τον ειχε βοηθησει τοτε) και το κανονισε αυτος.
εξαρταται την τραπεζα και τι προμηθειες εχει. η βοηθεια που σου παρειχε ο συναδελφος αξίζει χρυσάφι. μονο έτσι θα έβγαζες άκρη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:32
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:30

Ουτε καν.

Δεν πληρωσα ποτε τιποτα. Η γνωμοδοτηση της ΝΥ ισχυει για μεγάλα ποσα ανω των 5000 και οχι για διακοπες καρτων και μικροποσα.

Η μονη περιπτωση να πληρωνα ηταν για το δάνειο αλλα επειδη ο πατέρας μου ηταν τραπεζικος πηγα και βρηκα εναν τυπο τον οποιο τον ειχε ο πατερας μου στην τραπεζα ως νεοπροσληφθέντα λιγο πριν παρει συνταξη και τωρα ειναι Διευθυντης (τον ειχε σε μεγάλη υποληψη καθως τον ειχε βοηθησει τοτε) και το κανονισε αυτος.
εξαρταται την τραπεζα και τι προμηθειες εχει. η βοηθεια που σου παρειχε ο συναδελφος αξίζει χρυσάφι. μονο έτσι θα έβγαζες άκρη.
Στην Ελλαδα μονο ετσι κανεις τη δουλεια σου.

Αν ειναι να πας σε Δημοσιο/ΔΕΚΟ/Τραπεζες by the book θα καταληξεις καπως ετσι.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 18:57
sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:31
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13

Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.

Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.

Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
Ντουντ, απλά έπρεπε να πας να λήξεις το συμβόλαιο με την ΔΕΗ, πριν καν το νοικιάσεις βασικά. Κανένας Έλλην δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το οτιδήποτε εφόσον είναι Έλλην βέβαια διότι αφού είναι Έλλην αφού.
:102:
Το συμβόλαιο με τη ΔΕΗ δεν είναι όπως η συνδρομή στο Νετφλιξ. Ο λογαριασμός είναι αποδεικτικό διεύθυνσης για σκοπούς ασφαλειας τραπεζικών συναλλαγών και περιέχει και φόρους του κράτους όπως το ΤΑΠ. Το ανενεργό ΑΦΜ λοιπόν βαράει αυτόματα.

Στο κάτω κάτω άμα πεθάνει ο άλλος και δεν αφήσει κληρονόμους τι κάνει η ΔΕΗ; Συνεχίζει να χρεώνει πάγιο 500 χρόνια και μετά τα ζητάει από το κράτος;
Ντουντ, κι αυτοί της ΔΕΗ Έλληνες είναι, οπότε δυνητικά κάτσε με το καλό να φτάσουμε τα πεντακόσα και βλέπουμε, εάν το παίζαμε στοίχημα θα είχε πολύ χαμηλή απόδοση πάντως να ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:59 Αφου της ειπα εχω συμβολαια απο 19 και αποδειξεις απο το ιδιο ετος οτι εξοφλησα τα παντα. Και εκει αυτη να επιμενει οχι δικο σας χρεος ειναι.

Δλδ ειναι λογικο να μου ζητανε χρεωστουμενα απο το 22 τη στιγμη που εγω μπορω να αποδειξω νομοτυπως οτι καθε σχέση μου με αυτο το ακινητο ειχε ληξει το 19?

Θελει να με τρομοκρατησει να πληρωσω λεφτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ?

.

Αστο όπως είναι γιατί αν περάσουν 5 χρόνια η ΔΕΗ τα θεωρεί μή εισπράξιμα και τα σβήνει.....

Το ξέρω απο 1ο χέρι.....

Για χρέος 5ετίας ο ΟΤΕ τον ειδοποίησε και με επιστολή οτι σβήστηκε το χρέος..... :003:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
George_V

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:05
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:59 Αφου της ειπα εχω συμβολαια απο 19 και αποδειξεις απο το ιδιο ετος οτι εξοφλησα τα παντα. Και εκει αυτη να επιμενει οχι δικο σας χρεος ειναι.

Δλδ ειναι λογικο να μου ζητανε χρεωστουμενα απο το 22 τη στιγμη που εγω μπορω να αποδειξω νομοτυπως οτι καθε σχέση μου με αυτο το ακινητο ειχε ληξει το 19?

Θελει να με τρομοκρατησει να πληρωσω λεφτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ?

.

Αστο όπως είναι γιατί αν περάσουν 5 χρόνια η ΔΕΗ τα θεωρεί μή εισπράξιμα και τα σβήνει.....

Το ξέρω απο 1ο χέρι.....

Για χρέος 5ετίας ο ΟΤΕ τον ειδοποίησε και με επιστολή οτι σβήστηκε το χρέος..... :003:

.
To ξερω.

Αν παρελθει 5ετια ανευ νομικων ενεργειων παραγραφεται το χρεος απο παροχη υπηρεσιων (οχι τραπεζικα αυτα πανε 20ετια).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Για τι πόσο μιλάμε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:44 Πάντως και η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να μην διατηρεί ενεργό συμβόλαιο με ακυρωμένο ΑΦΜ.
:lol:
καλά πάει αυτό

25χρονια and counting
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:18
Spoiler
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13
vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:09 Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:

Εικόνα

https://www.dei.gr/media/q24leidc/symva ... elates.pdf

Νομίζω ότι ο όρος 3.2 είναι σαφής.
Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.

Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.

Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
ο πατερας μου εχει πεθανει 19 χρονια, τα ρολογια στο πατρικο ακομα στο ονομα του ειναι, μηδεν τιλτ
25 :lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
George_V

vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:28 Για τι πόσο μιλάμε;
Δεν ξερω δεν μου ειπαν.

Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωσε ποτε απο το Μαρτιο του 19 που εγινε πωληση μεχρι τον Μαρτιο του 21 που γεννηθηκε το χρεος με κατα μεσο ορο 100 ευρω το διμηνο (σου βαζω τοσο γιατι απο οτι ξερω ελαχιστα εμενε εκει και απο το 20-21 ειναι εξαφανισμενος ο Κινεζος).

Οποτε μιλαμε καπου μεταξυ 1200-1500 ευρω.

Πιθανον και λιγοτερο εαν του εχουν κανει διακοπη πολυ πιο πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 22 Ιαν 2024, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

micmic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:48 Ζήτα το όνομα της καριόλας και πες της ότι συμφωνείς να πληρώσεις, φτάνει να βγείτε κάπου οι δυό σας να το συζητήσετε το θέμα.
:g030:
Και είναι και καβλωτικό να είναι τσαμπουκαλού. Μπορεί να είναι και τσιμπουκαλού. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:32
Δεν ξερω δεν μου ειπαν.

Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωσε ποτε απο το Μαρτιο του 19 που εγινε πωληση μεχρι τον Μαρτιο του 21 που γεννηθηκε το χρεος με κατα μεσο ορο 100 ευρω το διμηνο (σου βαζω τοσο γιατι απο οτι ξερω ελαχιστα εμενε εκει και απο το 20-21 ειναι εξαφανισμενος ο Κινεζος).

Αν βοηθάω κάπως, τα χρέη στους δήμους παραγράφονται μετά από 10 ή 8 έτη. Δεν γνωρίζω προς τον πάροχο. Οπότε μπορεί για αυτό να πίεζε. Να είναι στο όριο παραγραφής και σου λέει ό,τι πάρω. Το πήρα για ένα ευρώ ας του πάρω 50...

Ρίξε και μία ματιά εδώ. Αν μιλάμε για 2019, για αυτό και το έπαιζε ιστορία. Ήταν η τελευταία απόπειρα...
https://www.google.com/amp/s/www.odigos ... matos/amp/
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:32
Δεν ξερω δεν μου ειπαν.

Περίεργο που δε σου είπαν την οφειλή.
Στην οποία περιλαμβάνεται το ταπ και ο δημοτικός φόρος που όμως βαραίνει το ακίνητο και άρα τον ιδιοκτήτη του, δηλαδή όχι εσένα.

Άσε τους να στείλουν εξώδικο και μιλά μετά με τον δικηγόρο σου να δείτε τι ακριβώς ζητάνε.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Επίσης, ζητά το ηχητικό με τη συνομιλία σου με την εισπρακτική, πιθανώς να έχουν υποπέσει σε παραβίαση των κανόνων επικοινωνίας και ενημέρωσης
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Lugozzi έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:27
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51
talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:49

Τελικα ξεμπερδεψατε με τον ψυχακια;
Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
Ποιος? Τι? Πως?
Έχουμε τα τυχερά μας. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ερμής έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:18
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51
talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:49

Τελικα ξεμπερδεψατε με τον ψυχακια;
Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
Για όλα φταίει πρώτα ο Χακερ Σατανικός Εγκέφαλος της σπειρας
??
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”