εξαρταται την τραπεζα και τι προμηθειες εχει. η βοηθεια που σου παρειχε ο συναδελφος αξίζει χρυσάφι. μονο έτσι θα έβγαζες άκρη.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:30
Ουτε καν.
Δεν πληρωσα ποτε τιποτα. Η γνωμοδοτηση της ΝΥ ισχυει για μεγάλα ποσα ανω των 5000 και οχι για διακοπες καρτων και μικροποσα.
Η μονη περιπτωση να πληρωνα ηταν για το δάνειο αλλα επειδη ο πατέρας μου ηταν τραπεζικος πηγα και βρηκα εναν τυπο τον οποιο τον ειχε ο πατερας μου στην τραπεζα ως νεοπροσληφθέντα λιγο πριν παρει συνταξη και τωρα ειναι Διευθυντης (τον ειχε σε μεγάλη υποληψη καθως τον ειχε βοηθησει τοτε) και το κανονισε αυτος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στην Ελλαδα μονο ετσι κανεις τη δουλεια σου.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:32εξαρταται την τραπεζα και τι προμηθειες εχει. η βοηθεια που σου παρειχε ο συναδελφος αξίζει χρυσάφι. μονο έτσι θα έβγαζες άκρη.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:30
Ουτε καν.
Δεν πληρωσα ποτε τιποτα. Η γνωμοδοτηση της ΝΥ ισχυει για μεγάλα ποσα ανω των 5000 και οχι για διακοπες καρτων και μικροποσα.
Η μονη περιπτωση να πληρωνα ηταν για το δάνειο αλλα επειδη ο πατέρας μου ηταν τραπεζικος πηγα και βρηκα εναν τυπο τον οποιο τον ειχε ο πατερας μου στην τραπεζα ως νεοπροσληφθέντα λιγο πριν παρει συνταξη και τωρα ειναι Διευθυντης (τον ειχε σε μεγάλη υποληψη καθως τον ειχε βοηθησει τοτε) και το κανονισε αυτος.
Αν ειναι να πας σε Δημοσιο/ΔΕΚΟ/Τραπεζες by the book θα καταληξεις καπως ετσι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ντουντ, κι αυτοί της ΔΕΗ Έλληνες είναι, οπότε δυνητικά κάτσε με το καλό να φτάσουμε τα πεντακόσα και βλέπουμε, εάν το παίζαμε στοίχημα θα είχε πολύ χαμηλή απόδοση πάντως να ξες.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 18:57Το συμβόλαιο με τη ΔΕΗ δεν είναι όπως η συνδρομή στο Νετφλιξ. Ο λογαριασμός είναι αποδεικτικό διεύθυνσης για σκοπούς ασφαλειας τραπεζικών συναλλαγών και περιέχει και φόρους του κράτους όπως το ΤΑΠ. Το ανενεργό ΑΦΜ λοιπόν βαράει αυτόματα.sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:31Ντουντ, απλά έπρεπε να πας να λήξεις το συμβόλαιο με την ΔΕΗ, πριν καν το νοικιάσεις βασικά. Κανένας Έλλην δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το οτιδήποτε εφόσον είναι Έλλην βέβαια διότι αφού είναι Έλλην αφού.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13
Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.
Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.
Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
![]()
Στο κάτω κάτω άμα πεθάνει ο άλλος και δεν αφήσει κληρονόμους τι κάνει η ΔΕΗ; Συνεχίζει να χρεώνει πάγιο 500 χρόνια και μετά τα ζητάει από το κράτος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:59 Αφου της ειπα εχω συμβολαια απο 19 και αποδειξεις απο το ιδιο ετος οτι εξοφλησα τα παντα. Και εκει αυτη να επιμενει οχι δικο σας χρεος ειναι.
Δλδ ειναι λογικο να μου ζητανε χρεωστουμενα απο το 22 τη στιγμη που εγω μπορω να αποδειξω νομοτυπως οτι καθε σχέση μου με αυτο το ακινητο ειχε ληξει το 19?
Θελει να με τρομοκρατησει να πληρωσω λεφτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ?
.
Αστο όπως είναι γιατί αν περάσουν 5 χρόνια η ΔΕΗ τα θεωρεί μή εισπράξιμα και τα σβήνει.....
Το ξέρω απο 1ο χέρι.....
Για χρέος 5ετίας ο ΟΤΕ τον ειδοποίησε και με επιστολή οτι σβήστηκε το χρέος.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- George_V
To ξερω.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:05George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:59 Αφου της ειπα εχω συμβολαια απο 19 και αποδειξεις απο το ιδιο ετος οτι εξοφλησα τα παντα. Και εκει αυτη να επιμενει οχι δικο σας χρεος ειναι.
Δλδ ειναι λογικο να μου ζητανε χρεωστουμενα απο το 22 τη στιγμη που εγω μπορω να αποδειξω νομοτυπως οτι καθε σχέση μου με αυτο το ακινητο ειχε ληξει το 19?
Θελει να με τρομοκρατησει να πληρωσω λεφτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ?
.
Αστο όπως είναι γιατί αν περάσουν 5 χρόνια η ΔΕΗ τα θεωρεί μή εισπράξιμα και τα σβήνει.....
Το ξέρω απο 1ο χέρι.....
Για χρέος 5ετίας ο ΟΤΕ τον ειδοποίησε και με επιστολή οτι σβήστηκε το χρέος.....![]()
.
Αν παρελθει 5ετια ανευ νομικων ενεργειων παραγραφεται το χρεος απο παροχη υπηρεσιων (οχι τραπεζικα αυτα πανε 20ετια).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Για τι πόσο μιλάμε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:44 Πάντως και η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να μην διατηρεί ενεργό συμβόλαιο με ακυρωμένο ΑΦΜ.
καλά πάει αυτό
25χρονια and counting
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
25talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:18ο πατερας μου εχει πεθανει 19 χρονια, τα ρολογια στο πατρικο ακομα στο ονομα του ειναι, μηδεν τιλτSpoiler
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:09 Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:
https://www.dei.gr/media/q24leidc/symva ... elates.pdf
Νομίζω ότι ο όρος 3.2 είναι σαφής.
Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.
Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- George_V
Δεν ξερω δεν μου ειπαν.
Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωσε ποτε απο το Μαρτιο του 19 που εγινε πωληση μεχρι τον Μαρτιο του 21 που γεννηθηκε το χρεος με κατα μεσο ορο 100 ευρω το διμηνο (σου βαζω τοσο γιατι απο οτι ξερω ελαχιστα εμενε εκει και απο το 20-21 ειναι εξαφανισμενος ο Κινεζος).
Οποτε μιλαμε καπου μεταξυ 1200-1500 ευρω.
Πιθανον και λιγοτερο εαν του εχουν κανει διακοπη πολυ πιο πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 22 Ιαν 2024, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
micmic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:48 Ζήτα το όνομα της καριόλας και πες της ότι συμφωνείς να πληρώσεις, φτάνει να βγείτε κάπου οι δυό σας να το συζητήσετε το θέμα.
Και είναι και καβλωτικό να είναι τσαμπουκαλού. Μπορεί να είναι και τσιμπουκαλού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Αν βοηθάω κάπως, τα χρέη στους δήμους παραγράφονται μετά από 10 ή 8 έτη. Δεν γνωρίζω προς τον πάροχο. Οπότε μπορεί για αυτό να πίεζε. Να είναι στο όριο παραγραφής και σου λέει ό,τι πάρω. Το πήρα για ένα ευρώ ας του πάρω 50...George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:32Δεν ξερω δεν μου ειπαν.
Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωσε ποτε απο το Μαρτιο του 19 που εγινε πωληση μεχρι τον Μαρτιο του 21 που γεννηθηκε το χρεος με κατα μεσο ορο 100 ευρω το διμηνο (σου βαζω τοσο γιατι απο οτι ξερω ελαχιστα εμενε εκει και απο το 20-21 ειναι εξαφανισμενος ο Κινεζος).
Ρίξε και μία ματιά εδώ. Αν μιλάμε για 2019, για αυτό και το έπαιζε ιστορία. Ήταν η τελευταία απόπειρα...
https://www.google.com/amp/s/www.odigos ... matos/amp/
Περίεργο που δε σου είπαν την οφειλή.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 21:32Δεν ξερω δεν μου ειπαν.
Στην οποία περιλαμβάνεται το ταπ και ο δημοτικός φόρος που όμως βαραίνει το ακίνητο και άρα τον ιδιοκτήτη του, δηλαδή όχι εσένα.
Άσε τους να στείλουν εξώδικο και μιλά μετά με τον δικηγόρο σου να δείτε τι ακριβώς ζητάνε.
Επίσης, ζητά το ηχητικό με τη συνομιλία σου με την εισπρακτική, πιθανώς να έχουν υποπέσει σε παραβίαση των κανόνων επικοινωνίας και ενημέρωσης
- Cecily Anne
Έχουμε τα τυχερά μας.Lugozzi έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:27Ποιος? Τι? Πως?Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
??Ερμής έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:18Για όλα φταίει πρώτα ο Χακερ Σατανικός Εγκέφαλος της σπειραςCecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 17 Απαντήσεις