Το βλέπω εδώ μέσα έντονα, αλλά και κει έξω ειναι πασιφανές.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:49Οι περισσότεροι δε ελληνάρες του φυράματος αυτού, να το ξέρεις, irl είναι κάτι κακόμοιρα, θλιβερά ανθρωπάκια.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:45 (...) Ε, αστους κι εσύ. Ας βγουν μια φορά απ'τη σπηλιά τους να πουν την αρχιδιά τους. Πςςς, έφτιαξα ρίμα, έτσι στο πρόχειρο.
Στα σοβαρά τώρα, αυτό που διαπιστώνω είναι πως όλοι είναι ειδήμονες, επιστήμονες, γιατροί που γνωρίζουν εκ των έσω από παιδεραστία, αρρώστειες και όλα τα συμπαρομαρτούντα εν γένει. Τι να κλάσεις εσύ, εγώ και πολλοί ακόμη, μπρος στον κολοφώνα της αποψάρας τους ρε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επιτιμα μελη της Ακαδημιας Αθηνων να υποθεσω.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:53Το βλέπω εδώ μέσα έντονα, αλλά και κει έξω ειναι πασιφανές.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:49Οι περισσότεροι δε ελληνάρες του φυράματος αυτού, να το ξέρεις, irl είναι κάτι κακόμοιρα, θλιβερά ανθρωπάκια.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:45 (...) Ε, αστους κι εσύ. Ας βγουν μια φορά απ'τη σπηλιά τους να πουν την αρχιδιά τους. Πςςς, έφτιαξα ρίμα, έτσι στο πρόχειρο.
Στα σοβαρά τώρα, αυτό που διαπιστώνω είναι πως όλοι είναι ειδήμονες, επιστήμονες, γιατροί που γνωρίζουν εκ των έσω από παιδεραστία, αρρώστειες και όλα τα συμπαρομαρτούντα εν γένει. Τι να κλάσεις εσύ, εγώ και πολλοί ακόμη, μπρος στον κολοφώνα της αποψάρας τους ρε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ρε δεν πας να υποθέσεις ο,τι γουστάρεις. Σκατάς είσαι και θα παραμείνεις.
Τι ; Δεν εισαι επιτιμο μελος της Ακαδημιας Αθηνων ; Ποιος να το ελεγε !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
δεν έγραψα αυτό.απωθημένα όλοι έχουμεΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:44 Μα το δεύτερο που έγραψες, δηλαδή το θέμα των απωθημένων/διεκδικήσεων/κλπ που για να ικανοποιηθούν χρησιμοποιούν τα παιδιά ως πολιορκητικό κριό, παίζει πάντα.
Τόσο στο στρέιτ όσο και στο λοατκι πλαίσιο.
Οπότε, το ζητούμενο είναι ποια κατηγορία είναι πιο ασφαλής στο ευρύτερο κοινωνικό πεδίο.
αν τους πουν οτι θα διοριζουν και θα περνανε στα πανεπιστημια και οτι ο Μπαοκ θα παρει πρωτάθλημα θα ψηφίσουν και πολεμο με την Κινα.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:34Ενδιαφερον δεν σημαινει ιδιο κριτηριο αξιολογησης.Μπορει αυτοι που ψηφισαν Σημιτη να θεωρουσαν οτι δεν συνεφερε την Ελλαδα να γινει πολεμος με την Τουρκια.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:31 Ναι, σίγουρα, για αυτό ο Σημίτης το 1996 μετά τα Ίμια κέρδισε τις εκλογές αέρα (τα ίδια και το 2000 μετά τα σκάνδαλα Οτσαλάν και S-300). Για αυτό οι κατά τα άλλα "συντηρητικοι" Θεσαλονικεις ψήφιζαν Μπουτάρη.Όσο ενδιαφέρονται πραγματικά (δηλαδή ψηφίζουν με αυτο κριτήριο) για τους γάμους των γκέι οι ελ, άλλο τόσο ενδιαφέρονται για τα εθνικά. Υπάρχουν όμως κάποιες μειοψηφίες που ενδιαφέρονται και εκεί στοχεύουν οι πολιτικοί, αναλόγως της συγκυρίας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Προχώρα μωρή ντροπή των Ιωαννίνων.
Γάμος ομόφυλων ζευγαριών- Ιερώνυμος: «Θα μπορούσε να γίνει ένα δημοψήφισμα»
«Η Εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει καθήκον να ενημερώσει τον κόσμο», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος
https://www.lifo.gr/now/greece/gamos-om ... 1705658338
«Η Εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει καθήκον να ενημερώσει τον κόσμο», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος
https://www.lifo.gr/now/greece/gamos-om ... 1705658338
Άρα το "εξίσου" σημαίνει ότι είσαι θετικός να γίνει δημοψήφισμα και για το εν λόγω νομοσχέδιο για ομοΝαύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:14Δεν είμαι, αλλά είμαι περίεργος για το αν ο αρχιεπίσκοπος θα ήταν εξίσου θετικός στο να τεθεί.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:12Πώς είσαι τόσο βέβαιος για το αποτέλεσμα;Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 10:55
Και μετά να γίνει ένα δημοψήφισμα για τον πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και φυσικά για να σταματήσει το κράτος να καταβάλλει τη μισθοδοσία των παπάδων.
Τι, όχι;
τί, όχι;
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Γατούλα, το θέμα όπως το θέτεις, συγκρίνει διαφορετικές καταστάσεις ούτως ή άλλως. Δεν είναι αν θα ήθελες για γείτονες γκέι σωστούς ή στρέιτ στραβούς...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:58Οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά βρε under.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:44 Γενικα η ομοφυλοφιλια απασχολει μονο ως "μακρυα απο το σπιτι μας και οπου θελει ας ειναι".
Όπως και οι στρέιτ. Εννοώ, ότι προσωπικώς τουλάχιστον θα προτιμούσα μέσα ή κοντά στο σπίτι μου έναν σοβαρό γκέι παρά έναν στρέιτ μαλάκα.
Γενικώς, υπάρχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν καθορίζονται από την ερωτική τάση.
Θα ήθελες για γείτονες γκέι ή στρέιτ; ειδικά αν έχεις μικρά ή νέα παιδιά να αναθρέψεις. Ακόμα κι αν έχουν "σωστό" προφίλ και οι δύο καταστάσεις γειτόνων. Τι θα προτιμούσες;
Αυτό είναι το σωστό ερώτημα κατά τη γνώμη μου.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Εξαρτάται από τους γκέι και τους στρέιτ. Και σιγά μην περίμενα τους γείτονες για να θίξω κάποια θέματα με το γιο μου. Δεν έχω τη λογική του "ενυδρείου" εντός και χύμα στο κύμα εκτός.O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:44Γατούλα, το θέμα όπως το θέτεις, συγκρίνει διαφορετικές καταστάσεις ούτως ή άλλως. Δεν είναι αν θα ήθελες για γείτονες γκέι σωστούς ή στρέιτ στραβούς...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:58Οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά βρε under.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:44 Γενικα η ομοφυλοφιλια απασχολει μονο ως "μακρυα απο το σπιτι μας και οπου θελει ας ειναι".
Όπως και οι στρέιτ. Εννοώ, ότι προσωπικώς τουλάχιστον θα προτιμούσα μέσα ή κοντά στο σπίτι μου έναν σοβαρό γκέι παρά έναν στρέιτ μαλάκα.
Γενικώς, υπάρχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν καθορίζονται από την ερωτική τάση.βάλε τον καθ' ένα στη θέση του για να συγκρίνεις.
Θα ήθελες για γείτονες γκέι ή στρέιτ; ειδικά αν έχεις μικρά ή νέα παιδιά να αναθρέψεις. Ακόμα κι αν έχουν "σωστό" προφίλ και οι δύο καταστάσεις γειτόνων. Τι θα προτιμούσες;
Αυτό είναι το σωστό ερώτημα κατά τη γνώμη μου.
.,
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μητσοτάκη, πάρε τα σωβρακα από όλα τα φασιστοειδη, αριστερά και δεξιά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οι τρανσέξουαλ θα υιοθετούν;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ψάχνεις γονείς;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2 Απαντήσεις