Δεν με ενδιαφερει ποιον βαζεις στο σπιτι σου.Εγω μιλησα για το δικο μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:03Στο σπίτι σου βάζε όποιον θες. Αλλά αν νομίζεις ότι θα ζητήσω τη γνώμη σου για το ποιους θα βάλω εγώ στο δικό μου, χτύπα μια δυο φορές το κεφάλι σου στον τοίχο, για να έρθεις στα ίσα.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:00Εγω παντως δεν μπορω να βαλω στο σπιτι μου εναν που ξερω οτι ειναι ομοφυλοφιλος.Οπως δεν βαζω και μαυρους ή αλλοδαπους.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:58
Οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά βρε under.
Όπως και οι στρέιτ. Εννοώ, ότι προσωπικώς τουλάχιστον θα προτιμούσα μέσα ή κοντά στο σπίτι μου έναν σοβαρό γκέι παρά έναν στρέιτ μαλάκα.
Γενικώς, υπάρχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν καθορίζονται από την ερωτική τάση.
Δεν μου αρεσει η διαφορετικοτητα και την αποκλειω εκει που μπορω και δικαιουμαι να το κανω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ναι, βρε παιδί μου αλλά δεν κατάλαβες το βασικό πόιντ. Η προσωπική άποψη του καθενός για το πως θα διαχειρισθεί τα του οίκου του, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη διαχείριση του δήμου. Εκτός αν πριν το κάθε νομοθέτημα, επικοινωνούν μαζί σου για να προχωρήσουν μετά την επικύρωση της υπογραφής σου.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:05Δεν με ενδιαφερει ποιον βαζεις στο σπιτι σου.Εγω μιλησα για το δικο μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:03Στο σπίτι σου βάζε όποιον θες. Αλλά αν νομίζεις ότι θα ζητήσω τη γνώμη σου για το ποιους θα βάλω εγώ στο δικό μου, χτύπα μια δυο φορές το κεφάλι σου στον τοίχο, για να έρθεις στα ίσα.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:00
Εγω παντως δεν μπορω να βαλω στο σπιτι μου εναν που ξερω οτι ειναι ομοφυλοφιλος.Οπως δεν βαζω και μαυρους ή αλλοδαπους.
Δεν μου αρεσει η διαφορετικοτητα και την αποκλειω εκει που μπορω και δικαιουμαι να το κανω.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γενικώς σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, αν δεν αφορά άμεσα το σπίτι του. Νομίζεις πχ ότι ενδιαφέρεται πραγματικά η πλειοψηφία για τα ελληνοτουρκικά; Αντε ναunder έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:57Εγω παντως δεν ειπα αν ειναι ή δεν ειναι προβλημα αν και ο συγκεκριμενος μου ειναι τερμα αντιπαθης.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:52Δεν είναι οι "σεργουλόπουλοι" το πρόβλημα. Αυτοί είναι απολύτως ενταγμένοι και αποδεκτοί στο κοινωνικό και επικοινωνιακό πεδίο, χρόνια τώρα.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:43
Για τον απλουστατο λογο οτι το θεμα προσφερει παραπολιτικη και κουτσομπολιο.
Κανεις δεν ενδιαφερεται για το αν οι ομοφυλοφιλοι υπογραφουν σε συμβολαιογραφειο ή στο δημαρχειο ή στο φρενοκομειο.
Ακομα και για τα παιδια που ενδεχομενως βρεθουν να μεγαλωνουν απο τετοιο ζευγαρι,παλι κανεις δεν ενδιαφερεται.
Αν φοβοταν πραγματικα ο κοσμος για την τυχη αυτων των παιδιων,κατι σεργουλοπουλοι δεν θα μπορουσαν να βγουν απο το σπιτι τους.
Αντιθετως εχουν εκπομπες και κανουν κηρυγμα.
Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν θα μπουν στο χορό, όλα τα λοατκι αρκτικόλεξα. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, ποιος νομοθέτης θα επιχειρήσει να βάλει όριο στις εν λόγω πιο... εξτρήμ κατηγορίες, στο θέμα της τεκνοθεσίας.
Απλα επισημαινω οτι nobody really cares.
ενδιαφετονται κάπως αυτοι στο Καστελόριζο. Όλοι όμως ενδιαφέρονται πολύ για την τιμή της βενζίνης ή για τη δημόσια τάξη, γύρω από το σπίτι, τη δουλειά και το σχολείο των παιδιών τους εννοείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 19 Ιαν 2024, 12:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εγώ απλώς θεωρώ αστείους αυτούς που έχουν άλλη άποψη για τον οίκο τους και άλλη για το δήμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανως και συμφωνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:09 Ναι, βρε παιδί μου αλλά δεν κατάλαβες το βασικό πόιντ. Η προσωπική άποψη του καθενός για το πως θα διαχειρισθεί τα του οίκου του, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη διαχείριση του δήμου. Εκτός αν πριν το κάθε νομοθέτημα, επικοινωνούν μαζί σου για να προχωρήσουν μετά την επικύρωση της υπογραφής σου.
Αλλα το ποιντ το δικο μου ειναι οτι επειδη κανεις πραγματικα δεν ενδιαφερεται εκτος και αν το θεμα αφορα στο σπιτι του,στην τελικη και η διαχειριση του δημου δεν ενδιαφερει πραγματικα κανεναν.
Αλλιως οπως ειπα και πριν,οι ομοφυλοφιλοι που μεγαλωνουν παιδια δεν θα μπορουσαν να κυκλοφορησουν.
Τα εθνικα σαφως και ενδιαφερουν γιατι ολοι βλεπουν οτι αυτο που θα συμβει πχ στο Καστελοριζο θα εχει επιπτωσεις και στη δικη τους ζωη αργα ή γρηγορα.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:10Γενικώς σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, αν δεν αφορά άμεσα το σπίτι του. Νομίζεις πχ ότι ενδιαφέρεται πραγματικά η πλειοψηφία για τα ελληνοτουρκικά; Αντε ναunder έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:57Εγω παντως δεν ειπα αν ειναι ή δεν ειναι προβλημα αν και ο συγκεκριμενος μου ειναι τερμα αντιπαθης.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:52
Δεν είναι οι "σεργουλόπουλοι" το πρόβλημα. Αυτοί είναι απολύτως ενταγμένοι και αποδεκτοί στο κοινωνικό και επικοινωνιακό πεδίο, χρόνια τώρα.
Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν θα μπουν στο χορό, όλα τα λοατκι αρκτικόλεξα. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, ποιος νομοθέτης θα επιχειρήσει να βάλει όριο στις εν λόγω πιο... εξτρήμ κατηγορίες, στο θέμα της τεκνοθεσίας.
ενδιαφετονται κάπως αυτοι στο Καστελόριζο. Όλοι όμως ενδιαφέρονται πολύ για την τιμή της βενζίνης ή για τη δημόσια τάξη, γύρω από το σπίτι, τη δουλειά και το σχολείο των παιδιών τους εννοείται.
Ναι, σίγουρα, για αυτό ο Σημίτης το 1996 μετά τα Ίμια κέρδισε τις εκλογές αέρα (τα ίδια και το 2000 μετά τα σκάνδαλα Οτσαλάν και S-300). Για αυτό οι κατά τα άλλα "συντηρητικοι" Θεσαλονικεις ψήφιζαν Μπουτάρη.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:22Τα εθνικα σαφως και ενδιαφερουν γιατι ολοι βλεπουν οτι αυτο που θα συμβει πχ στο Καστελοριζο θα εχει επιπτωσεις και στη δικη τους ζωη αργα ή γρηγορα.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:10Γενικώς σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, αν δεν αφορά άμεσα το σπίτι του. Νομίζεις πχ ότι ενδιαφέρεται πραγματικά η πλειοψηφία για τα ελληνοτουρκικά; Αντε ναunder έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:57
Εγω παντως δεν ειπα αν ειναι ή δεν ειναι προβλημα αν και ο συγκεκριμενος μου ειναι τερμα αντιπαθης.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ενδιαφερον δεν σημαινει ιδιο κριτηριο αξιολογησης.Μπορει αυτοι που ψηφισαν Σημιτη να θεωρουσαν οτι δεν συνεφερε την Ελλαδα να γινει πολεμος με την Τουρκια.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:31 Ναι, σίγουρα, για αυτό ο Σημίτης το 1996 μετά τα Ίμια κέρδισε τις εκλογές αέρα (τα ίδια και το 2000 μετά τα σκάνδαλα Οτσαλάν και S-300). Για αυτό οι κατά τα άλλα "συντηρητικοι" Θεσαλονικεις ψήφιζαν Μπουτάρη.Όσο ενδιαφέρονται πραγματικά (δηλαδή ψηφίζουν με αυτο κριτήριο) για τους γάμους των γκέι οι ελ, άλλο τόσο ενδιαφέρονται για τα εθνικά. Υπάρχουν όμως κάποιες μειοψηφίες που ενδιαφέρονται και εκεί στοχεύουν οι πολιτικοί, αναλόγως της συγκυρίας.
Μη μαγαρίζεσαι μωρέ με τους υπανθρώπους κι εσύ. Αφού δεν τους βάζεις σπίτι σου, είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν τους γουστάρεις σε όποια έκφανση κι αν βρεθούν στο δρόμο σου. Η πλάκα βέβαια ειναι, όπως πολύ σωστά λες, πως αυτό ισχύει μόνο εκεί που σε παίρνει. Ευτυχώς.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:00
Εγω παντως δεν μπορω να βαλω στο σπιτι μου εναν που ξερω οτι ειναι ομοφυλοφιλος.Οπως δεν βαζω και μαυρους ή αλλοδαπους.
Δεν μου αρεσει η διαφορετικοτητα και την αποκλειω εκει που μπορω και δικαιουμαι να το κανω.
Underιές καμαρωτές. Για πες, κουρεύεις ακόμη γίδια, στη λατρεμένη Παγουρία;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποιος σε γαμει και σενα καημενηΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:38Μη μαγαρίζεσαι μωρέ με τους υπανθρώπους κι εσύ. Αφού δεν τους βάζεις σπίτι σου, είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν τους γουστάρεις σε όποια έκφανση κι αν βρεθούν στο δρόμο σου. Η πλάκα βέβαια ειναι, όπως πολύ σωστά λες, πως αυτό ισχύει μόνο εκεί που σε παίρνει. Ευτυχώς.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:00
Δεν μου αρεσει η διαφορετικοτητα και την αποκλειω εκει που μπορω και δικαιουμαι να το κανω.
Underιές καμαρωτές. Για πες, κουρεύεις ακόμη γίδια, στη λατρεμένη Παγουρία;![]()
Ε, αστους κι εσύ. Ας βγουν μια φορά απ'τη σπηλιά τους να πουν την αρχιδιά τους. Πςςς, έφτιαξα ρίμα, έτσι στο πρόχειρο.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:51Μια χαρά τα πω με τα ελληνικά, με κάτι αφορισμούς που βγάζετε ορισμένοι ιθαγενείς από τον πάτο σας δεν τα πάω καλά.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:50Εγω ειπα οτι δεν θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ (και οχι επρεπε) ΑΝ ο κοσμος πραγματικα φοβοταν για την τυχη αυτων των παιδιων.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:46 Εν τω μεταξύ, ο Σεργουλόπουλος είναι ένας απ' τους πιο αξιοπρεπείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, αλλά ΟΚ θα δεν θα έπρεπε να βγαίνει από το σπίτι του γιατί ο χρήστης άντερ αααρργκκκουγκουγκ.
Δεν τα πας καλα με τα ελληνικα ε ;
Στα σοβαρά τώρα, αυτό που διαπιστώνω είναι πως όλοι είναι ειδήμονες, επιστήμονες, γιατροί που γνωρίζουν εκ των έσω από παιδεραστία, αρρώστειες και όλα τα συμπαρομαρτούντα εν γένει. Τι να κλάσεις εσύ, εγώ και πολλοί ακόμη, μπρος στον κολοφώνα της αποψάρας τους ρε.
Ο άντρας μου, με μεγάλη επιτυχία.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:41Ποιος σε γαμει και σενα καημενηΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:38Μη μαγαρίζεσαι μωρέ με τους υπανθρώπους κι εσύ. Αφού δεν τους βάζεις σπίτι σου, είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν τους γουστάρεις σε όποια έκφανση κι αν βρεθούν στο δρόμο σου. Η πλάκα βέβαια ειναι, όπως πολύ σωστά λες, πως αυτό ισχύει μόνο εκεί που σε παίρνει. Ευτυχώς.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:00
Underιές καμαρωτές. Για πες, κουρεύεις ακόμη γίδια, στη λατρεμένη Παγουρία;![]()
![]()
Τον συλλυπουμαι και τον σεβομαι για το προβλημα του.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:46Ο άντρας μου, με μεγάλη επιτυχία.under έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:41Ποιος σε γαμει και σενα καημενηΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:38
Μη μαγαρίζεσαι μωρέ με τους υπανθρώπους κι εσύ. Αφού δεν τους βάζεις σπίτι σου, είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν τους γουστάρεις σε όποια έκφανση κι αν βρεθούν στο δρόμο σου. Η πλάκα βέβαια ειναι, όπως πολύ σωστά λες, πως αυτό ισχύει μόνο εκεί που σε παίρνει. Ευτυχώς.
![]()
![]()
Οι περισσότεροι δε ελληνάρες του φυράματος αυτού, να το ξέρεις, irl είναι κάτι κακόμοιρα, θλιβερά ανθρωπάκια.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 12:45 (...) Ε, αστους κι εσύ. Ας βγουν μια φορά απ'τη σπηλιά τους να πουν την αρχιδιά τους. Πςςς, έφτιαξα ρίμα, έτσι στο πρόχειρο.
Στα σοβαρά τώρα, αυτό που διαπιστώνω είναι πως όλοι είναι ειδήμονες, επιστήμονες, γιατροί που γνωρίζουν εκ των έσω από παιδεραστία, αρρώστειες και όλα τα συμπαρομαρτούντα εν γένει. Τι να κλάσεις εσύ, εγώ και πολλοί ακόμη, μπρος στον κολοφώνα της αποψάρας τους ρε.
Μπα, ο μάγκας μου, δεν βαράει το πουλί του ανάμεσα σε ψαλίδια κουρείου, ούτε το ψάχνει μπροστά σε καθρέφτες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-