!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
όχι, δεν είναι απλός ο κινητήρας, θέλει μικροεπεξεργαστη, λογικη.
φιατ παντα ιτ ιζ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
το είχε βάλει ο πανος21 πριν λίγους μήνες και είχα κλαψει. Οποιος δεν έχει δει αυτή την φώτο πριν 20 χρονια και δεν καταλαβαίνει το αστείο δεν είναι για ηλεκτρικό ακόμα, όλοι είμαστε χρήσιμοι.

το θυμόμαστε ότι πριν 20 χρονια δεν υπήρχε γιουτουμπ, φασεμπουκ κλπ; Οι εταιρίες έμπαιναν με διαλ υπ στο ίντερνετ, το δσλ μολις ειχε φτασει Αθηνα.
Δεν καταλαβαίνω πως συγκρίνονται . Δεν έρχονται για την άνεση τα ηλεκτρικά, από ανάγκη έρχονται λόγω κλιματικής αλλαγής. Δεν νομίζω πως υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που δεν εκτιμάει ένα σωστό ντιζελάκι ή βενζινάτο ακόμα και σήμερα. Ούτε μείωση χρόνων θα έχουμε, ούτε τίποτα. Το φιατάκι μου με πάει 600χλμ με γεμάτο ντεπόζιτο. Και αυτό γεμίζει σε 1μιση λεπτό. Τι συζητάμε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αυτά όλα που λες είναι ανέσεις που προκύπτουν από μετεξέλιξη υπάρχουσας τεχνολογίας.enaon έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:31 το θυμόμαστε ότι πριν 20 χρονια δεν υπήρχε γιουτουμπ, φασεμπουκ κλπ; Οι εταιρίες έμπαιναν με διαλ υπ στο ίντερνετ, το δσλ μολις ειχε φτασει Αθηνα.
Τα ηλεκτρικά με τους ε.κ είναι άλλος κόσμος.
-
talaipwros
Για άνεση και επιδόσεις τα αγοράζει ο κόσμος.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:34 [Δεν έρχονται για την άνεση τα ηλεκτρικά, από ανάγκη έρχονται λόγω κλιματικής αλλαγής.
Τι ηλεκτρικό έχεις εσύ;talaipwros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:36Για άνεση και επιδόσεις τα αγοράζει ο κόσμος.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:34 [Δεν έρχονται για την άνεση τα ηλεκτρικά, από ανάγκη έρχονται λόγω κλιματικής αλλαγής.
άνεση τότε ήταν να πας στο βιντεοκλάμπ, το πισι ηταν ιστορια. Θα έρθει αυτόνομη οδηγηση μαζι, προοδος γενικα, σου θυμίζω πάλι ότι λίγο πριν πιάσουν τους Γερμανούς να μας δουλεύουν λέγαμε προοδο το ντίζελ5, αυτό, καλά ήταν. Είχες πισι το 98, μπ3 πλαυερ το 2005, ιφονε το 10; Αν όχι δεν σε αφορά το ηλεκτρικό ακόμα, πιο μετά.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:34 Δεν καταλαβαίνω πως συγκρίνονται . Δεν έρχονται για την άνεση τα ηλεκτρικά, από ανάγκη έρχονται λόγω κλιματικής αλλαγής. Δεν νομίζω πως υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που δεν εκτιμάει ένα σωστό ντιζελάκι ή βενζινάτο ακόμα και σήμερα. Ούτε μείωση χρόνων θα έχουμε, ούτε τίποτα. Το φιατάκι μου με πάει 600χλμ με γεμάτο ντεπόζιτο. Και αυτό γεμίζει σε 1μιση λεπτό. Τι συζητάμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Ιαν 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
Nissan Leaf, εχω καμνει κοντα 80.000 χιλBazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:39Τι ηλεκτρικό έχεις εσύ;talaipwros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:36Για άνεση και επιδόσεις τα αγοράζει ο κόσμος.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:34 [Δεν έρχονται για την άνεση τα ηλεκτρικά, από ανάγκη έρχονται λόγω κλιματικής αλλαγής.
όχι, εγιναν ανεσεις μετα, στην αρχή ήθελαν και θυσία, να βάλεις φορτιστή σπίτι, να πάρεις ένα που βγάζει πιο πολλές μπλε οθόνες από γουιντος 95 κλπ, τα έχει γράψει ο ταλ.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:36Αυτά όλα που λες είναι ανέσεις που προκύπτουν από μετεξέλιξη υπάρχουσας τεχνολογίας.enaon έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:31 το θυμόμαστε ότι πριν 20 χρονια δεν υπήρχε γιουτουμπ, φασεμπουκ κλπ; Οι εταιρίες έμπαιναν με διαλ υπ στο ίντερνετ, το δσλ μολις ειχε φτασει Αθηνα.
Τα ηλεκτρικά με τους ε.κ είναι άλλος κόσμος.
Τι να σας πω μαγκες, εμένα με τρομάζει η ιδεά πως όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου θα είναι τόσο περίπλοκα και διασυνδεδεμένα μεταξύ τους.
Και είναι εντάξει όλα; Τι σέρβις του έχεις κάνει;talaipwros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:41Nissan Leaf, εχω καμνει κοντα 80.000 χιλ
εμενα απο την άλλη μου αρέσει πολύ, το κοματι κινητηρας/ελεκτης δηλαδη ειναι απλα προοδος.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:46 Τι να σας πω μαγκες, εμένα με τρομάζει η ιδεά πως όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου θα είναι τόσο περίπλοκα και διασυνδεδεμένα μεταξύ τους.
-
talaipwros
Ναι, ολα καλά ενα σερβις καθε χρόνο ή καθε 15 χιλιαδες μιλια περίπου.Bazoomba έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:48Και είναι εντάξει όλα; Τι σέρβις του έχεις κάνει;
Τσάμπα λεφτα, ολα καλα, πλύσιμο, γεια σας, 160 λιρες.
Και μια αλλαγη σε ενα μηχανισμο της ροδας που εκανε ενα "κλικ" σε πλήρη στροφή, γνωστό πρόβλημα, αλλαχτηκε τσαμπα στην εγγύηση
viewtopic.php?f=39&t=3211&hilit=Leaf&st ... 5#p2004445
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-