Πάντως σε πίεσα πολυ, δεν το ξανακάνω. Θα σε ρώταγα τι ώρα είναι, αλλά οκ όχι, να μην το φέρω πάλι εκεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποριες για Αθεους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αποριες για Αθεους
Νύχτα, καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο σε εκθέτει αυτή η στάση σου σε όσους κοπιάζεις να φαίνεσαι αρεστή ή σε όσους καταλαβαίνουν ή γνωρίζουν κάποια πράγματα.
Απο κει και πέρα, τί να σου πω, κρίμα για εσένα είναι, πραγματικά κρίμα.
Ασχολείσου τώρα με κάτι πραγματικά όμορφο αντί να βγάζεις την μικρή-μεγάλη Κατίνα που κρύβεις μέσα σου (καταλαβαίνω οτι θα σκάσει εκεί μέσα αλλα..τί να κάνουμε)
Απο κει και πέρα, τί να σου πω, κρίμα για εσένα είναι, πραγματικά κρίμα.
Ασχολείσου τώρα με κάτι πραγματικά όμορφο αντί να βγάζεις την μικρή-μεγάλη Κατίνα που κρύβεις μέσα σου (καταλαβαίνω οτι θα σκάσει εκεί μέσα αλλα..τί να κάνουμε)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Nero
Μου φαίνεται ότι ειρωνεύεσαι. Δεν βλέπεις τον σεβασμό που στάζει γραπτά τις για τις απόψεις που δεν είναι οι δικές της?
Όχι, δεν με πίεσες ιδιαίτερα αλλά χωρίς την παρέμβασή σου, δεν θα της έδινα σημασία όπως συνήθως.
Για την ώρα δεν κατάλαβα τί εννοείς αλλά μάλλον δεν πειράζει, είναι κουραστικό κι όλας να βλέπω άντρα να γαργαλιέται και να μπερδεύεται σε επιχείρηση ξεμαλλιάσματος από διάφορες, είναι λίγο άσχημο, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.
Τεσπα
Να το στείλουμε με χρονοκάψουλα στο Απώτερο Διάστημα για να μάθουν όλοι οι Γαλαξίες το μέγεθος της αλητείας.Άμα πια !Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 18:37Τώρα πια είσαι αποδεδειγμένα αισχρός ψεύτης, συκοφάντης και πλαστογράφος!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 09:08 Μια δημοσιευση που συνοψιζει οτι εχει εκτυλιχθει μεχρι τωρα στο νημα
viewtopic.php?f=46&t=998&p=35850&hilit= ... %B1#p35850από Nandros » 24 Απρ 2018, 19:54
Το θεμα ειναι οτι... δε μας νοιαζει τοσο για να το κανουμε ολο αυτο!!!! Θα γιορταζουμε χριστουγεννα και πασχα, και οποτε αλλοτε θεμε, και το σταυρο μας θα κανουμε αν χρειαστει (ειναι το σοι μπροστα και βαριεμαι τη γκρινια πχ) και ο,τι ναναι αλλο και μια χαρα θα εξακολουθουμε να μην πιστευουμε και τι; τρεχει κατι; θα μας κανει καποιος μηνυση; θα μας πει υποκριτες ή οτι δεν ειναι σωστο;Οοοοκ...
Δεν γιορτάζω Χ/γεννα ή Πάσχα ή άλλη θρησκευτική εορτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι απέχω από τα γλέντια.
Στην εκκλησία πηγαίνω για να τιμήσω/συμπαρασταθώ στην χαρά/λύπη σε γάμους/ βαπτίσια/ κηδείες φίλων/συγγενών, αλλά απλά είμαι παρών.
Κρυφογελάω δε πολύ στους γάμους, όταν ο παπάς εύχεται στους νεόνυμφους τα πλούτη και τα αγαθά του Αβραάμ και Ισαάκ, αλλά δεν εξηγεί την μέθοδο!
Το παρόν, μαζί με το πλαστογραφημένο, θα φυλαχτούν σαν απόδειξη της αλητείας σου!
.
-
νύχτα
σουβλίτσα, ίσως μάθεις κάποτε και τον σεβασμό, και
την αγάπη, και πώς είναι να τα λαμβάνει κάποιος χωρίς κόπο
μέχρι τότε, πολλές προσευχές και νηστεία κορίτσι μου,
ίσως υπάρχει ελπίδα και για σένα
την αγάπη, και πώς είναι να τα λαμβάνει κάποιος χωρίς κόπο
μέχρι τότε, πολλές προσευχές και νηστεία κορίτσι μου,
ίσως υπάρχει ελπίδα και για σένα
να κοιτάω από την άλλη, ή πρέπει να φύγω απο το νήμα μέχρι να την βάλεις στην θέση της;Σουβλίτσα έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 00:07Όχι, δεν με πίεσες ιδιαίτερα αλλά χωρίς την παρέμβασή σου, δεν θα της έδινα σημασία όπως συνήθως.
Για την ώρα δεν κατάλαβα τί εννοείς αλλά μάλλον δεν πειράζει, είναι κουραστικό κι όλας να βλέπω άντρα να γαργαλιέται και να μπερδεύεται σε επιχείρηση ξεμαλλιάσματος από διάφορες, είναι λίγο άσχημο, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.
Τεσπα
πάντως είχες πεί οτι δεν θα ασχοληθείς, θα μου πείς γιατί σε πίστεψα, αλλά έτσι είχες πεί.
Είναι κάτι τελείως διαφορετικό να διαφωνείς έντονα ή/και να απαντάς στην ίδια γλώσσα με κάποιον με τον οποίο έχεις αντιπαράθεση ή διαφωνία για κάποιο θέμα.
Και άλλο να χλευάζεις, ειρωνεύεσαι, συκοφαντείς κτλ κάποιον σε μία συζήτηση απλώς για να καταδικάσεις αυτό ή τις απόψεις του.
Το να επιχειρείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος να βαφτίσεις τα πράγματα όπως θες, λέγεται κάπως αλλιώς
Όπως και να έχει, λίγη σημασία έχει τί λες εσύ η νύχτα και ο οποιοσδήποτε παίζει σε φορουμικές καταστάσεις διάφορες
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα κάνω την ίδια ερώτηση και σε σένα, επιτέλους να ρωτήσω και γω κάτι μια φορά:Σουβλίτσα έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 00:01 εσύ καπετάνιο, να απαντήσεις σε αυτο που επεσημανα στο αλλο ποστ χωρις να κανεις οτι δεν βλεπεις αυτο που ο ιδιος μπολνταρες με μικρα γραμματακια
Επισης να μου απαντησεις: αφου βλεπεις οτι η καταστασή σου επιδεινώνεται, γιατι δεν βοηθάς τον εαυτό σου λίγο?
Καλά, για το πώς το έπαθες, αυτό οκ, δεν έχω ελπίδα πια να το απαντήσεις.
Ρε τί πάθαμε λολ και τρις λολ
Εσύ είσαι χριστιανή από επιλογή ή επιβολή; Για πε ...
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
τμλκαςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:54 Γινεται στο λεω εγω
Και ξερεις ποσο αξιοπιστος ειμαι
Αν εχεις αμφιβολιες μπες στο νημα για τα διοδια να σιγουρευτεις
Α τσακώνονται; Γουστάρω. Θέλω να μελετήσω γιατί αυτές δεν τρώνε μπαν όταν τσακώνονται ενώ εγώ τρώω (όταν τσακώνομαι).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nero
Κοίτα΄,εγω το χω ξαναπεί ότι δεν σε παρεξηγώ γιατί φαίνεται ότι έχεις τη φόρτσα του νεοφώτιστου αλλά στο έχω ξαναπεί ότι ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί μήπως με τον τρόπο που φαίνεται να αντιμετωπίζεις το ζήτημα της θρησκείας να διαπράττεις το αμάρτημα της περηφάνιαςΣουβλίτσα έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 00:11Είναι κάτι τελείως διαφορετικό να διαφωνείς έντονα ή/και να απαντάς στην ίδια γλώσσα με κάποιον με τον οποίο έχεις αντιπαράθεση ή διαφωνία για κάποιο θέμα.
Και άλλο να χλευάζεις, ειρωνεύεσαι, συκοφαντείς κτλ κάποιον σε μία συζήτηση απλώς για να καταδικάσεις αυτό ή τις απόψεις του.
Το να επιχειρείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος να βαφτίσεις τα πράγματα όπως θες, λέγεται κάπως αλλιώς
Όπως και να έχει, λίγη σημασία έχει τί λες εσύ η νύχτα και ο οποιοσδήποτε παίζει σε φορουμικές καταστάσεις διάφορες
εμείς βαριόμαστε αυτό με τις ευχές ρε, πάμε κατευθείαν στις κατάρεςΧαοτικός έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 00:15 Α τσακώνονται; Γουστάρω. Θέλω να μελετήσω γιατί αυτές δεν τρώνε μπαν όταν τσακώνονται ενώ εγώ τρώω (όταν τσακώνομαι).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 26 Απαντήσεις