Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:07Δεν έχουν κανεναν ειρμό αυτα που λες. Με αυτή τη λογική η καθε υιοθεσία καταπατά το δικαίωμα επιλογής των παιδιών για πατέρα και μητέρα όχι γενικά επιλογής και κάθε γέννηση καταπατά το δικαίωμα του παιδιού να πει αν θέλει να γεννηθεί ή όχι.Αλιόσα έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:00Τα δινουν ως αντικειμενα καταπατώντας το δικο τους δικαιωμα επιλογής. Τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφιλων καταπατούν το δικαιώμα των παιδιών να εχουνε μητέρα.Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 12:01
Δεν τα δίνουν σαν αντικείμενα, σαν παιδιά τα δίνουν με αυστηρές προϋποθέσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Philip Mortimer
Εσύ την έβγαλες από το μυαλό σου αυτήν την επιλογή. Ρώτησες δηλαδή ένα ένα τα παιδιά; Υιοθεσίες από μονογονεϊκές οικογένειες γίνονται.vagabondo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:25Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:07Δεν έχουν κανεναν ειρμό αυτα που λες. Με αυτή τη λογική η καθε υιοθεσία καταπατά το δικαίωμα επιλογής των παιδιών για πατέρα και μητέρα όχι γενικά επιλογής και κάθε γέννηση καταπατά το δικαίωμα του παιδιού να πει αν θέλει να γεννηθεί ή όχι.Αλιόσα έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:00
Τα δινουν ως αντικειμενα καταπατώντας το δικο τους δικαιωμα επιλογής. Τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφιλων καταπατούν το δικαιώμα των παιδιών να εχουνε μητέρα.
- Philip Mortimer
Ο δότης σπέρματος βιολογικός πατέρας δεν είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:23 Πάμε πάλι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:06Ή πατέρα.Αλιόσα έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:00
Τα δινουν ως αντικειμενα καταπατώντας το δικο τους δικαιωμα επιλογής. Τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφιλων καταπατούν το δικαιώμα των παιδιών να εχουνε μητέρα.
Αν και για τις γυναίκες, είναι πολύ πιο εύκολο να είναι μία από τις δύο, βιολογική μητέρα (με δικό της ωάριο και μήτρα). Για τους άντρες είναι μάλλον χλωμό, γιατί μόνον με παρένθετη μπορούν να τεκνοποιήσουν ως δότες σπέρματος.
Σε κάθε περίπτωση, στο θέμα "γονείς" παίζουν πάντα δύο παράγοντες. Ο βιολογικός (που ως πρόβλημα υπάρχει και σε στρέιτ ζευγάρια, που ακριβώς γι' αυτό στρέφονται στην υιοθεσία) και το για κάποιους σημαντικό και κάποιους ασήμαντο στοιχείο της "πατρικής" και "μητρικής" φιγούρας ως απαραίτητα στοιχεία για την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού.
Οπότε, το κυρίως ζητούμενο είναι το ποιοι συμφωνούν και ποιοι όχι με την κατάλυση του μπολντ παράγοντα, δηλαδή της απαραίτητης ή μη για την ψυχοσωματική ανάπτυξη ενός παιδιού το στοιχείο της "πατρικής" και "μητρικής φιγούρας".
- Philip Mortimer
Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσκομμα σχετικά με το αν θέλουν ή όχι. Οποιος θέλει υιοθετεί, οποίος δε θέλει δεν υιοθετεί όπως ισχύει και για τους ετεροφυλους (αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις). Δεν πρόκειται κανείς να υποχρεώσει τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν με το ζόρι με το νομοσχέδιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:18Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, τί ακριβώς διευκρινίζεις.Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:09Όσοι θέλουν θα υιοθετήσουν από αυτά τα παιδιά για τα οποία δεν υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής. Όσοι δε θέλουν θα περιμένουν σε λίστα αναμονής. Άλλοι θα έχουν υιοθετήσει από το εξωτερικό. Ο,τι ισχύει και τώρα απλά και για ομόφυλα ζευγάρια με αναγνώριση και των δύο ατόμων ως γονέων του παιδιού αντί μόνο του ενός.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2024, 12:55
Αν με το "συμπεριληπτικά κριτήρια" εννοείς ότι επιθυμούν το να προσφέρουν φροντίδα σε ένα μη "ελκυστικό" παιδί, σαφώς και μπορούν να υιοθετήσουν. Η συγκεκριμένη λίστα αναμονής, σπανίως είναι μεγάλη. Όπως και για τα πιτσιρίκια από άλλες χώρες.
Το ζητούμενο είναι αν θέλουν.![]()
Ρώτησες εσύ;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:29Εσύ την έβγαλες από το μυαλό σου αυτήν την επιλογή. Ρώτησες δηλαδή ένα ένα τα παιδιά; Υιοθεσίες από μονογονεϊκές οικογένειες γίνονται.vagabondo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:25Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:07
Δεν έχουν κανεναν ειρμό αυτα που λες. Με αυτή τη λογική η καθε υιοθεσία καταπατά το δικαίωμα επιλογής των παιδιών για πατέρα και μητέρα όχι γενικά επιλογής και κάθε γέννηση καταπατά το δικαίωμα του παιδιού να πει αν θέλει να γεννηθεί ή όχι.
Occasio facit furem
- Philip Mortimer
Όχι δε ρώτησα εγώ όπως δεν ρώτησα τα παιδιά ένα ενα αν θέλουν να γεννηθούν ή όχι.vagabondo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:33Ρώτησες εσύ;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:29Εσύ την έβγαλες από το μυαλό σου αυτήν την επιλογή. Ρώτησες δηλαδή ένα ένα τα παιδιά; Υιοθεσίες από μονογονεϊκές οικογένειες γίνονται.
- taxalata xalasa
Δηλαδή αν μπεί στις προϋποθέσεις το να υπάρχει αρσενικό και θηλυκο στο ρόλο των γονέων; Θα έχουμε αντιδράσεις από τα ομόφυλα ζεύγη για καταπάτηση δικαιωμάτων;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:31Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσκομμα σχετικά με το αν θέλουν ή όχι. Οποιος θέλει υιοθετεί, οποίος δε θέλει δεν υιοθετεί όπως ισχύει και για τους ετεροφυλους (αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις). Δεν πρόκειται κανείς να υποχρεώσει τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν με το ζόρι με το νομοσχέδιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:18Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, τί ακριβώς διευκρινίζεις.Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:09
Όσοι θέλουν θα υιοθετήσουν από αυτά τα παιδιά για τα οποία δεν υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής. Όσοι δε θέλουν θα περιμένουν σε λίστα αναμονής. Άλλοι θα έχουν υιοθετήσει από το εξωτερικό. Ο,τι ισχύει και τώρα απλά και για ομόφυλα ζευγάρια με αναγνώριση και των δύο ατόμων ως γονέων του παιδιού αντί μόνο του ενός.![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Και μονογονεϊκές οικογένειες υπάρχουν. Είτε λόγω μη αναγνώρισης του παιδιού από τον πατέρα είτε λόγω θανάτου του πατέρα ή της μάνας.Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:29Εσύ την έβγαλες από το μυαλό σου αυτήν την επιλογή. Ρώτησες δηλαδή ένα ένα τα παιδιά; Υιοθεσίες από μονογονεϊκές οικογένειες γίνονται.vagabondo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:25Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:07
Δεν έχουν κανεναν ειρμό αυτα που λες. Με αυτή τη λογική η καθε υιοθεσία καταπατά το δικαίωμα επιλογής των παιδιών για πατέρα και μητέρα όχι γενικά επιλογής και κάθε γέννηση καταπατά το δικαίωμα του παιδιού να πει αν θέλει να γεννηθεί ή όχι.
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά μεταξύ του να "απουσιάζει" κάποιος από το μητρικό ή πατρικό πρότυπο για συγκεκριμένους λόγους και του πακέτου "πατέρας-πατέρας" και "μητέρα-μητέρα";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Philip Mortimer
Δε βρίσκω λόγο να μπει τέτοια προϋπόθεση όπως δεν υπάρχει και τώρα και μπορούν να υιοθετήσουν και μονογονεϊκές οικογένειεςtaxalata xalasa έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:34Δηλαδή αν μπεί στις προϋποθέσεις το να υπάρχει αρσενικό και θηλυκο στο ρόλο των γονέων; Θα έχουμε αντιδράσεις από τα ομόφυλα ζεύγη για καταπάτηση δικαιωμάτων;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:31Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσκομμα σχετικά με το αν θέλουν ή όχι. Οποιος θέλει υιοθετεί, οποίος δε θέλει δεν υιοθετεί όπως ισχύει και για τους ετεροφυλους (αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις). Δεν πρόκειται κανείς να υποχρεώσει τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν με το ζόρι με το νομοσχέδιο.
- Philip Mortimer
Εάν υπάρχει διαφορά πιστεύω ότι το πακέτο πατέρας πατέρας η μητέρα μητέρα είναι καλύτερο από το σκέτο πατέρας ή σκέτο μητέρα σίγουρα αφού υπάρχουν δύο άτομα να στηρίζουν οικονομικά και συναισθηματικά το παιδί.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:34Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Και μονογονεϊκές οικογένειες υπάρχουν. Είτε λόγω μη αναγνώρισης του παιδιού από τον πατέρα είτε λόγω θανάτου του πατέρα ή της μάνας.Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:29Εσύ την έβγαλες από το μυαλό σου αυτήν την επιλογή. Ρώτησες δηλαδή ένα ένα τα παιδιά; Υιοθεσίες από μονογονεϊκές οικογένειες γίνονται.
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά μεταξύ του να "απουσιάζει" κάποιος από το μητρικό ή πατρικό πρότυπο για συγκεκριμένους λόγους και του πακέτου "πατέρας-πατέρας" και "μητέρα-μητέρα";
- taxalata xalasa
Εσύ δεν βρίσκεις λόγο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να βρουν λόγο. Θα σε πειράξει;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:37Δε βρίσκω λόγο να μπει τέτοια προϋπόθεση όπως δεν υπάρχει και τώρα και μπορούν να υιοθετήσουν και μονογονεϊκές οικογένειεςtaxalata xalasa έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:34Δηλαδή αν μπεί στις προϋποθέσεις το να υπάρχει αρσενικό και θηλυκο στο ρόλο των γονέων; Θα έχουμε αντιδράσεις από τα ομόφυλα ζεύγη για καταπάτηση δικαιωμάτων;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:31
Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσκομμα σχετικά με το αν θέλουν ή όχι. Οποιος θέλει υιοθετεί, οποίος δε θέλει δεν υιοθετεί όπως ισχύει και για τους ετεροφυλους (αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις). Δεν πρόκειται κανείς να υποχρεώσει τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν με το ζόρι με το νομοσχέδιο.
- Philip Mortimer
Ο κομμουνισμος είναι αντώνυμο του φιλελευθερισμού, άφησε τις κοινωνίες αυτές κλειστές και πολύ πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η δε ομοφυλοφιλία μέχρι την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ ήταν απαγορευμένη
Στις μονογονεικες επετράπη η υιοθεσία, με το επιχείρημα πως υπάρχουν και στην φύση τέτοιες. Τώρα ποιό είναι το επιχείρημα; Το καπρίτσιο των γκέη;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:37Δε βρίσκω λόγο να μπει τέτοια προϋπόθεση όπως δεν υπάρχει και τώρα και μπορούν να υιοθετήσουν και μονογονεϊκές οικογένειεςtaxalata xalasa έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:34Δηλαδή αν μπεί στις προϋποθέσεις το να υπάρχει αρσενικό και θηλυκο στο ρόλο των γονέων; Θα έχουμε αντιδράσεις από τα ομόφυλα ζεύγη για καταπάτηση δικαιωμάτων;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:31
Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσκομμα σχετικά με το αν θέλουν ή όχι. Οποιος θέλει υιοθετεί, οποίος δε θέλει δεν υιοθετεί όπως ισχύει και για τους ετεροφυλους (αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις). Δεν πρόκειται κανείς να υποχρεώσει τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν με το ζόρι με το νομοσχέδιο.
Occasio facit furem
- taxalata xalasa
Η Ιταλία;Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιαν 2024, 13:40Ο κομμουνισμος είναι αντώνυμο του φιλελευθερισμού, άφησε τις κοινωνίες αυτές κλειστές και πολύ πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η δε ομοφυλοφιλία μέχρι την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ ήταν απαγορευμένη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2 Απαντήσεις