sys3x έγραψε: 12 Ιαν 2024, 14:11
Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιαν 2024, 09:46
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:22
Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά σε αυτό το σύμπαν αυτό συμβαίνει ασχέτως τι νομίζεις ότι ξέρεις και ενδιαφέρει πάρα πολύ τα παιδάκια που ακόμη είναι θαμμένα κάτω από τα συντρίμμια. Εάν και όταν φτάσουμε στο σημείο να συμβεί αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις πρώτος εγώ θα πάρω το μέρος του Ισραήλ, μέχρι στιγμής το Ισραήλ προκαλεί εθνοκάθαρση - γενοκτονία και οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονται για τα παιδιά τους, τα σπίτια τους, ένα ποτήρι νερό και λίγο φαΐ, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ως ανθρωπότητα και πάνω σε αυτήν την βάση συζητάμε.
μπα, δε νομιζω. για τον θεο και την θρησκεια τους αγωνιζονται,
χεσμενα τα εχουν τα παιδια τους. για δες το βιντεακι παραπανω, και πες μου ποσες φορες ακουσες καποιον να λεει οτι το κανει για τα παιδια του, την οικογενεια, την πατριδα η οτι αλλο περα απο απλαχακμπαρ.
Ναι, ακριβώς όσο χεσμένο έχεις εσύ το δικό σου παιδί, δηλαδή εντελώς χεσμένο.
Πήρα το δικαίωμά να μιλήσω εκ μέρους σου από εκεί που πήρες και εσύ το δικαίωμά να μιλήσεις για κάποιον άλλον γονέα που όμως του έχουν δολοφονήσει το δικό του παιδί μήπως σου δώσω να καταλάβεις κάτι.
Δεν θα καταλάβεις διότι είτε δεν σε κόβει αρκετά είτε επειδής είσαι σκατόψυχος σε ότι αφορά τα παιδιά των άλλων τα οποία δολοφονούνται μαζικά.
Σε περίπτωση που καταλάβεις τι σου λέω μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτησή διαφορετικά δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι.

Εάν ενοχλήθηκες που μιλάω εκ μέρους σου και για το παιδί σου συγκεκριμένα τότες είσαι σε καλό δρόμο.
λυπαμαι, δεν θα δειξω συμπαθεια σε αυτον που σκοτωσαν το παιδι του, επειδη το εζωσε με εκρηκτικα και το εστειλε να τους μπουρλοταρει.
νομιζω ξερεις απο τη συμπεριφορα μου εδω, οτι μου καθεται πολυ ασχημα να παθαινουν οτιδηποτε μικρα παιδια, και παντα το μυαλο μου ψαχνει λυσεις για να μην παθουν.
ο καλυτερος τροπος να σωθουν τετοια παιδια, ειναι μια σφαιρα αναμεσα στα ματια τετοιων μουνοπανων γονιων.
να σημειωσω ξανα για οποιον το ξεχναει, οτι τα νεκρα παιδια μουσουλμανων, ειναι παραπλευρες απωλειες και οχι στοχοι. τα νεκρα παιδια εβριαων, ειναι στοχοι. οι εβραιοι αν ειχαν την επιλογη να μπουμπουνησουν τους χαμασιτες χωρις να κανουν κακο σε παιδια, θα το εκαναν. οι κατσαριδανθρωποι επιλεγουν συνειδητα να σκοτωνουν παιδια συχνα εκτελωντας τα εν ψυχρω.
εγω με τα παιδια ειμαι. ολα τα παιδια.