!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
nowhere

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2024, 12:55 Όταν λέγαμε ότι συλλέγουμε στοιχεία για τα εγκλήματα του Ισραήλ, μας έλεγαν ότι "κλαίμε".
Τελικά όντως συλλέγαμε στοιχεία. :102:
δεν θυμάμαι να κλαίς,σε θυμάμαι σκληρό να μην δείχνεις λύπηση
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2023, 10:34 Οι Ισραηλινοί είναι που δεν καίγονται για λύση γιατί τους βολεύει το στάτους κβο. Ε, ας φάνε στάτους κβο, καμία λυπηση. Οι Παλαιστίνιοι έτσι και κι αλλιώς τίποτα δεν έχουν να χάσουν. Τις ζωές τους; Σιγά τη ζωή σε μια ανοιχτή φυλακή.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nowhere έγραψε: 12 Ιαν 2024, 13:17
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2024, 12:55 Όταν λέγαμε ότι συλλέγουμε στοιχεία για τα εγκλήματα του Ισραήλ, μας έλεγαν ότι "κλαίμε".
Τελικά όντως συλλέγαμε στοιχεία. :102:
δεν θυμάμαι να κλαίς,σε θυμάμαι σκληρό να μην δείχνεις λύπηση
Και μπράβο σου. Για άλλους το λέω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

το λέω για να επιβεβαιώσω ότι δεν έκλαιγες και ότι ήσουν σκληρός.ποιο είναι το πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

nowhere έγραψε: 12 Ιαν 2024, 13:30 το λέω για να επιβεβαιώσω ότι δεν έκλαιγες και ότι ήσουν σκληρός.ποιο είναι το πρόβλημα?
Και μπράβο σου. Το πρόβλημα που το είδες;
nowhere

διέκρινα μια ειρωνία στο΄μπράβο σου" δεν κατάλαβα ότι το εννοούσες
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιαν 2024, 09:46
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:22
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:03
Δε μ'ενδιαφέρει γιατί ξέρω ότι οι άλλοι αν είχαν την ευκαιρία θα κάνανε ακριβώς τα ίδια και μάλλον χειρότερα. Είναι πολύ απλό, όταν ο άλλος σου λέει με κάθε του λέξη και κάθε του πράξη ότι θέλει να σε σκοτώσει πρέπει κάποια στιγμή να τον ακούσεις και να τον πιστέψεις, αλλιώς είσαι απλά μαλάκας.
Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά σε αυτό το σύμπαν αυτό συμβαίνει ασχέτως τι νομίζεις ότι ξέρεις και ενδιαφέρει πάρα πολύ τα παιδάκια που ακόμη είναι θαμμένα κάτω από τα συντρίμμια. Εάν και όταν φτάσουμε στο σημείο να συμβεί αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις πρώτος εγώ θα πάρω το μέρος του Ισραήλ, μέχρι στιγμής το Ισραήλ προκαλεί εθνοκάθαρση - γενοκτονία και οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονται για τα παιδιά τους, τα σπίτια τους, ένα ποτήρι νερό και λίγο φαΐ, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ως ανθρωπότητα και πάνω σε αυτήν την βάση συζητάμε.
μπα, δε νομιζω. για τον θεο και την θρησκεια τους αγωνιζονται, χεσμενα τα εχουν τα παιδια τους. για δες το βιντεακι παραπανω, και πες μου ποσες φορες ακουσες καποιον να λεει οτι το κανει για τα παιδια του, την οικογενεια, την πατριδα η οτι αλλο περα απο απλαχακμπαρ.
Ναι, ακριβώς όσο χεσμένο έχεις εσύ το δικό σου παιδί, δηλαδή εντελώς χεσμένο. :102:
Πήρα το δικαίωμά να μιλήσω εκ μέρους σου από εκεί που πήρες και εσύ το δικαίωμά να μιλήσεις για κάποιον άλλον γονέα που όμως του έχουν δολοφονήσει το δικό του παιδί μήπως σου δώσω να καταλάβεις κάτι.
Δεν θα καταλάβεις διότι είτε δεν σε κόβει αρκετά είτε επειδής είσαι σκατόψυχος σε ότι αφορά τα παιδιά των άλλων τα οποία δολοφονούνται μαζικά. :102:
Σε περίπτωση που καταλάβεις τι σου λέω μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτησή διαφορετικά δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι.
:102:
Εάν ενοχλήθηκες που μιλάω εκ μέρους σου και για το παιδί σου συγκεκριμένα τότες είσαι σε καλό δρόμο. :102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:01
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41Σε αυτό το σημείο θέλω για άλλη μια φορά να σε πω ότι είναι τιμή μου που συζητάω με ανθρώπους σαν εσένα τόσο δω χάμου (για το γαμημένο επίπεδο των συζητήσεων μας μιλάω δω χάμου όσον αφορά συγκεκριμένους πουτάνας γιους - υποστηρικτές γενοκτονιών) όσο και γενικότερα. Είναι χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου ακόμη και να διαφωνώ στα semantics, με βοηθάει πάρα πολύ η όλη διαδικασία στην βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής από όλες τις οπτικές, ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο προς εσένα.
Κι εμένα ιδιαίτερα, και να ξέρεις ότι είμαι απόλυτα ανοιχτός στο να με πείσεις, όταν γράφω εδώ πέρα περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά παρά ανακοινώνω αποψάρες. Το ξέρω ότι ακούγεται το δεύτερο, το ξέρω ότι φαίνομαι απόλυτος και τελεσιγραφικός, αλλά δεν είμαι. Απλά είμαι λίγο σπασαρχίδας απ'τη φύση μου :lol:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

The Age of Aquarius έγραψε: 12 Ιαν 2024, 14:24
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:01
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41Σε αυτό το σημείο θέλω για άλλη μια φορά να σε πω ότι είναι τιμή μου που συζητάω με ανθρώπους σαν εσένα τόσο δω χάμου (για το γαμημένο επίπεδο των συζητήσεων μας μιλάω δω χάμου όσον αφορά συγκεκριμένους πουτάνας γιους - υποστηρικτές γενοκτονιών) όσο και γενικότερα. Είναι χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου ακόμη και να διαφωνώ στα semantics, με βοηθάει πάρα πολύ η όλη διαδικασία στην βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής από όλες τις οπτικές, ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο προς εσένα.
Κι εμένα ιδιαίτερα, και να ξέρεις ότι είμαι απόλυτα ανοιχτός στο να με πείσεις, όταν γράφω εδώ πέρα περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά παρά ανακοινώνω αποψάρες. Το ξέρω ότι ακούγεται το δεύτερο, το ξέρω ότι φαίνομαι απόλυτος και τελεσιγραφικός, αλλά δεν είμαι. Απλά είμαι λίγο σπασαρχίδας απ'τη φύση μου :lol:
Θησαυρος :smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sys3x έγραψε: 12 Ιαν 2024, 14:11
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:22
Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά σε αυτό το σύμπαν αυτό συμβαίνει ασχέτως τι νομίζεις ότι ξέρεις και ενδιαφέρει πάρα πολύ τα παιδάκια που ακόμη είναι θαμμένα κάτω από τα συντρίμμια. Εάν και όταν φτάσουμε στο σημείο να συμβεί αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις πρώτος εγώ θα πάρω το μέρος του Ισραήλ, μέχρι στιγμής το Ισραήλ προκαλεί εθνοκάθαρση - γενοκτονία και οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονται για τα παιδιά τους, τα σπίτια τους, ένα ποτήρι νερό και λίγο φαΐ, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ως ανθρωπότητα και πάνω σε αυτήν την βάση συζητάμε.
μπα, δε νομιζω. για τον θεο και την θρησκεια τους αγωνιζονται, χεσμενα τα εχουν τα παιδια τους. για δες το βιντεακι παραπανω, και πες μου ποσες φορες ακουσες καποιον να λεει οτι το κανει για τα παιδια του, την οικογενεια, την πατριδα η οτι αλλο περα απο απλαχακμπαρ.
Ναι, ακριβώς όσο χεσμένο έχεις εσύ το δικό σου παιδί, δηλαδή εντελώς χεσμένο. :102:
Πήρα το δικαίωμά να μιλήσω εκ μέρους σου από εκεί που πήρες και εσύ το δικαίωμά να μιλήσεις για κάποιον άλλον γονέα που όμως του έχουν δολοφονήσει το δικό του παιδί μήπως σου δώσω να καταλάβεις κάτι.
Δεν θα καταλάβεις διότι είτε δεν σε κόβει αρκετά είτε επειδής είσαι σκατόψυχος σε ότι αφορά τα παιδιά των άλλων τα οποία δολοφονούνται μαζικά. :102:
Σε περίπτωση που καταλάβεις τι σου λέω μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτησή διαφορετικά δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι.
Εάν ενοχλήθηκες που μιλάω εκ μέρους σου και για το παιδί σου συγκεκριμένα τότες είσαι σε καλό δρόμο. :102:
λυπαμαι, δεν θα δειξω συμπαθεια σε αυτον που σκοτωσαν το παιδι του, επειδη το εζωσε με εκρηκτικα και το εστειλε να τους μπουρλοταρει.

νομιζω ξερεις απο τη συμπεριφορα μου εδω, οτι μου καθεται πολυ ασχημα να παθαινουν οτιδηποτε μικρα παιδια, και παντα το μυαλο μου ψαχνει λυσεις για να μην παθουν.

ο καλυτερος τροπος να σωθουν τετοια παιδια, ειναι μια σφαιρα αναμεσα στα ματια τετοιων μουνοπανων γονιων.

να σημειωσω ξανα για οποιον το ξεχναει, οτι τα νεκρα παιδια μουσουλμανων, ειναι παραπλευρες απωλειες και οχι στοχοι. τα νεκρα παιδια εβριαων, ειναι στοχοι. οι εβραιοι αν ειχαν την επιλογη να μπουμπουνησουν τους χαμασιτες χωρις να κανουν κακο σε παιδια, θα το εκαναν. οι κατσαριδανθρωποι επιλεγουν συνειδητα να σκοτωνουν παιδια συχνα εκτελωντας τα εν ψυχρω.

εγω με τα παιδια ειμαι. ολα τα παιδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιαν 2024, 19:29
sys3x έγραψε: 12 Ιαν 2024, 14:11

λυπαμαι, δεν θα δειξω συμπαθεια σε αυτον που σκοτωσαν το παιδι του, επειδη το εζωσε με εκρηκτικα και το εστειλε να τους μπουρλοταρει.

νομιζω ξερεις απο τη συμπεριφορα μου εδω, οτι μου καθεται πολυ ασχημα να παθαινουν οτιδηποτε μικρα παιδια, και παντα το μυαλο μου ψαχνει λυσεις για να μην παθουν.

ο καλυτερος τροπος να σωθουν τετοια παιδια, ειναι μια σφαιρα αναμεσα στα ματια τετοιων μουνοπανων γονιων.

να σημειωσω ξανα για οποιον το ξεχναει, οτι τα νεκρα παιδια μουσουλμανων, ειναι παραπλευρες απωλειες και οχι στοχοι. τα νεκρα παιδια εβριαων, ειναι στοχοι. οι εβραιοι αν ειχαν την επιλογη να μπουμπουνησουν τους χαμασιτες χωρις να κανουν κακο σε παιδια, θα το εκαναν. οι κατσαριδανθρωποι επιλεγουν συνειδητα να σκοτωνουν παιδια συχνα εκτελωντας τα εν ψυχρω.

εγω με τα παιδια ειμαι. ολα τα παιδια.
Ωχ, ετοιμάσου μαν μου, πας για καταγγελία στον μπαμπά του τον διευθυντή της ΔΗΕ και εσύ. :giggle:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιαν 2024, 19:29 να σημειωσω ξανα για οποιον το ξεχναει, οτι τα νεκρα παιδια μουσουλμανων, ειναι παραπλευρες απωλειες και οχι στοχοι.
Άστα αυτά, ο Αη-Βασίλης τι σου έφερε;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2024, 19:41
Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιαν 2024, 19:29 να σημειωσω ξανα για οποιον το ξεχναει, οτι τα νεκρα παιδια μουσουλμανων, ειναι παραπλευρες απωλειες και οχι στοχοι.
Άστα αυτά, ο Αη-Βασίλης τι σου έφερε;
οι οβραιοι ζβουριζουν απο τους ουρανους πυραυλακια, και οποιον παρει ο χαρος. οι πετσετοκεφαλοι εκτελουν εν ψυχρω παιδια κοιτωντας τα στα ματια. συχνα στελνουν και τα δικα τους παιδια να γινουν μαρτυρες, η κρυβονται σε σχολεια και νοσοκομεια, επλιζοντας οτι οι οβριοι δεν ειναι αρκετα τσογλανοι για να τους ριξουν τα πυραυλακια.

ενταξει, ολοι μουνοπανα ειναι, αλλα οι μουσλιμηδες καμμια εκατοστη λεβελ παραπανω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Οι νεαροί Εβραίοι της Αμερικής συμφωνούν περισσότερο με τις κριτικές εναντίον του Ισραήλ από τους γηραιούς. Και όταν διαφωνούν, είναι λιγότερο πιθανόν να πουν ότι πρόκειται για αντισιμητισμό.
Παρ' όλα αυτά, κατα (μικρότερη) πλειοψηφία πάλι στηρίζουν το Ισραήλ. Ας ελπίσουμε αν το σπάσουμε σε under 25 να υπάρχει και άλλη πρόοδος.
Η δημοσκόπηση έγινε το 2021, σήμερα μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα αν κρίνουμε από τον αριθμό των Εβραϊκών κινητοποιήσεων υπερ της Παλαιστίνης.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”