Δεν νομίζω ότι απαιτείται να είναι κανείς θεολόγος για να γνωρίζει το ότι θεωρούν τον εαυτό τους την εκλεκτή φυλή και όλους τους υπόλοιπους υπανθρώπους που υπάρχουν για να τους υπηρετούν.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Ιαν 2024, 00:10Δεν είμαι θεολόγος, δε με νοιάζει τι θεωρεί η κάθε θρησκεία, με ενδιαφέρει τι κάνουνε μόνο. Και αυτό που κάνουν είναι ότι σ'αφήνουν ήσυχο. Δεν προσπαθούν να επιβάλλουν τη θρησκεία τοιυς στο κράτος, στην εκπαίδευση, στη νομοθεσία, δεν μιλάνε για αυτήν και δεν προσηλυτίζουν. Άπαξ και κάνουν αυτά εγώ είμαι οκ, στο σπίτι τους ας φοράνε και το βρακί της γιαγιάς τους στο κεφάλι δε με νοιάζει καθόλου.student έγραψε: 11 Ιαν 2024, 19:05 Καλά μην το πάμε και στην υπερβολή...είναι άλλωστε η μοναδική μονοθεϊστική θρησκεία που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους goyim με γενετικά κι όλας κριτήρια...μην τους το δώσουμε και για asset...
Μπορεί δε μόνο οι θρησκευόμενοι να περιμένουν τον μεσσία που θα επιβάλει στην ανθρωπότητα την υποταγή δια της βίας στην ανωτερότητα της φυλής τους με γενετικά κριτήρια (στην οποία και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιος ισότιμος μέλος - μόνο σαν προσήλυτος κατώτερης πάντα αξίας), αλλά και στους μη θρησκευόμενους είναι εξίσου βαθιά ριζωμένη η ιδέα της φυλετικής ανωτερότητας, παράλληλα με την αντίστοιχα δεδομένη κατωτερότητα των υπολοίπων ανθρωπίνων όντων απέναντί τους.
Το ότι εσύ, από τη μία δεν νοιάζεσαι ή αδιαφορείς για αυτά γιατί δεν είσαι θεολόγος, και από την άλλη εκτιμάς τόσο το ότι σε αφήνουν φαινομενικά ήσυχο που στην παρούσα φάση τους προτιμάς θρησκειολογικά από τους υπόλοιπους, είναι φυσικά δικαίωμά σου.