!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ε ναι γιατί Ολοκαύτωμα. Είναι όπως ο Αντρέας κατέστρεψε την Ελλάδα οπότε τώρα ότι και να κάνεις δεν μπορείς να περιμένεις αποτελέσματα, το κάνεις για να βγάλεις την υποχρέωση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:12
Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:12 Επειδή δεν είμαι στην θέση τους μπορώ και ομιλώ ως τρίτος. Το ίδιο και εσύ, το ίδιο και η διεθνής κοινότητα. Δεν έχουμε υποχρέωση ως διεθνής κοινότητα (αστείος όρος) να "καταλάβουμε" και να δικαιολογήσουμε το σύνδρομο καταδίωξης τους. Αυτό που οφείλαμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε κοινωνίες που θα μπορούσαν να εντάξουν μέσα τους οβραίους άνετα, όπως πχ εκεί χαμέ που ζεις εσύ. Το κάναμε αυτο και εκεί έληξαν οι υποχρεώσεις μας. Είναι ηλίθιο να συμπάσχεις στο σύνδρομο καταδίωξης τους δημιουργώντας ένα άλλο στην θέση του.
Ποιοί εντάσσονται άνετα; Πουθενά δεν εντάσσονται*, δεν υπάρχει ιστορικά πιό καταγεγραμμένο φαινόμενο από το προαιώνιο και συνεχόμενο μίσος της ανθρωπότητας κατά των Εβραίων, παντού και πάντα. Ο στόχος δεν ήταν να παν εκεί κάτω για να ενταχθούν και να κάνουν ειρηνικά παρέα με κανέναν, ο στόχος ήταν να πάνε για να έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στρατό και να μπορούν να αμυνθούν. Το ότι θα τους επιτίθονταν ήταν πάντα δεδομένο, και στην Ουγκάντα να πηγαίνανε κάποιος πούστης θα έβρισκε κάποιο λόγο και θα τους την έπεφτε. Δεν είναι ψυχολογικό το θέμα, είναι κινητή γενοκτονία οι άνθρωποι, πώς το λένε.

*Εδώ που λες εντάσσονται "άνετα", με το καλημέρα που μπήκαν στη Γάζα μαζεύτηκε ο κόσμος στο λιμάνι του Σίντνει και φωνάζαν gas the Jews. Απ'το Κόβιντ είχαμε να δούμε κόσμο να βγει έξω για οποιοδήποτε λόγο. Ψόφησαν εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι, Ιρακινοί, Γιεμένοι και δε συμμαζεύεται και δεν κουνήθηκε φίλο, με το που ακούσανε Εβραίοι αμέσως της πουτάνας. Το Σίντνει έχει πολλούς Λιβανέζους αλλά δεν ήταν μόνο Λιβανέζοι, ήταν όλων των ειδών. Στη γειτονιά μου που δε συμβαίνει ποτέ τίποτα, μιλάμε μπορείς να βγεις με την πούτσα έξω να κάνεις το τετράγωνο και δε θα σε δεί κανένας γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος στο δρόμο, τις προάλλες βούτηξαν απ'το πουθενά έναν 70άρη ραβίνο μέσα απ'τ'αμάξι του
https://www.abc.net.au/news/2019-01-30/ ... e/10763556
Για αυτό το μίσος ( το οποίο στις δυτικές κοινωνίες πλέον δεν υφίσταται) σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Σου είπα να γκουγκλάρεις την λέξη Χιτμπολελουτ για να κατανοησεις το "μισος". Όποιος κατακτητής κι αν πέρασε από εκεί έπεσε πάνω σε ένα ομοιογενές πολιτισμικό τείχος το οποίο δεν επέτρεπε την αφομοίωση. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ητονε η πόρνη η Βαβυλώνα, ήτονε η πόρνη η Περσέπολη, ήτονε η πόρνη η Μέμφιδα, ήτονε η Ρώμη, η, η , η. Δεν γίνεται διαχρονικά να αρμενίζει στραβά ο γυαλός. Κάπου μέσα στο κουβάρι τον ευθυνών ( ως προς την αδυναμία ενσωμάτωσης εννοώ, μην μου αρχίσεις για το ολοκαύτωμα) θα πρέπει να βρουν τους εαυτούς τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:01
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41Σε αυτό το σημείο θέλω για άλλη μια φορά να σε πω ότι είναι τιμή μου που συζητάω με ανθρώπους σαν εσένα τόσο δω χάμου (για το γαμημένο επίπεδο των συζητήσεων μας μιλάω δω χάμου όσον αφορά συγκεκριμένους πουτάνας γιους - υποστηρικτές γενοκτονιών) όσο και γενικότερα. Είναι χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου ακόμη και να διαφωνώ στα semantics, με βοηθάει πάρα πολύ η όλη διαδικασία στην βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής από όλες τις οπτικές, ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο προς εσένα.
Κι εμένα ιδιαίτερα, και να ξέρεις ότι είμαι απόλυτα ανοιχτός στο να με πείσεις, όταν γράφω εδώ πέρα περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά παρά ανακοινώνω αποψάρες. Το ξέρω ότι ακούγεται το δεύτερο, το ξέρω ότι φαίνομαι απόλυτος και τελεσιγραφικός, αλλά δεν είμαι. Απλά είμαι λίγο σπασαρχίδας απ'τη φύση μου :lol:
Δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω το αυτό και για τους δυο σας και ας μην έχει προκύψει να συζητήσω με τον chill τύπο.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:58 Για αυτό το μίσος ( το οποίο στις δυτικές κοινωνίες πλέον δεν υφίσταται)
Ναι, το βλέπω. Έχει ψοφολογήσει η μισή μέση ανατολή και κανένας δεν κατέβηκε στο δρόμο, μόλις ακούσανε εβραίοι θυμήθηκαν όλοι πόσο ανθρωπιστές ακτιβιστές είναι και πόσο τραγικό είναι όταν κακοπαθαίνουν Άραβες.
Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:58Σου είπα να γκουγκλάρεις την λέξη Χιτμπολελουτ για να κατανοησεις το "μισος". Όποιος κατακτητής κι αν πέρασε από εκεί έπεσε πάνω σε ένα ομοιογενές πολιτισμικό τείχος το οποίο δεν επέτρεπε την αφομοίωση. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ητονε η πόρνη η Βαβυλώνα, ήτονε η πόρνη η Περσέπολη, ήτονε η πόρνη η Μέμφιδα, ήτονε η Ρώμη, η, η , η. Δεν γίνεται διαχρονικά να αρμενίζει στραβά ο γυαλός. Κάπου μέσα στο κουβάρι τον ευθυνών ( ως προς την αδυναμία ενσωμάτωσης εννοώ, μην μου αρχίσεις για το ολοκαύτωμα) θα πρέπει να βρουν τους εαυτούς τους.
Aυτό κάνουνε, κοιτάνε τον εαυτό τους.

Ξεκινάν από μικροί να κάνουν το ένα:
Εικόνα

Το οποίο οδηγεί στο δύο:
Εικόνα

αν προσθέσεις σε αυτά τα δύο και το ότι σκότωσαν και τον Χριστούλη δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις από πού πηγάζει το μίσος.

Kατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι υποχρεωτική η αφομοίωση για να μη μισούμε κάποιον. Στο μεταξύ ο Ιουδαϊσμός συγκεκριμένα ρε πστ μου είναι η μοναδική μονοθεϊστική θρησκεία που ΔΕΝ θέλει να προσηλυτίσει κανέναν, και έπρεπε να διαλέξουμε αυτή συγκεκριμένα να καταστρέψουμε για να μείνουμε με τους άλλους τους κατσίβελους ιμάμηδες να μας τα πρήζουν τί είπε κάποιος ψυχοπαθής πολέμαρχος του 6ου αιωνα που γαμούσε 9χρονα, έκοβε χέρια και έπαιρνε σκλάβους :-?
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:38
Spoiler
Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:58 Για αυτό το μίσος ( το οποίο στις δυτικές κοινωνίες πλέον δεν υφίσταται)
Ναι, το βλέπω. Έχει ψοφολογήσει η μισή μέση ανατολή και κανένας δεν κατέβηκε στο δρόμο, μόλις ακούσανε εβραίοι θυμήθηκαν όλοι πόσο ανθρωπιστές ακτιβιστές είναι και πόσο τραγικό είναι όταν κακοπαθαίνουν Άραβες.
Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:58Σου είπα να γκουγκλάρεις την λέξη Χιτμπολελουτ για να κατανοησεις το "μισος". Όποιος κατακτητής κι αν πέρασε από εκεί έπεσε πάνω σε ένα ομοιογενές πολιτισμικό τείχος το οποίο δεν επέτρεπε την αφομοίωση. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ητονε η πόρνη η Βαβυλώνα, ήτονε η πόρνη η Περσέπολη, ήτονε η πόρνη η Μέμφιδα, ήτονε η Ρώμη, η, η , η. Δεν γίνεται διαχρονικά να αρμενίζει στραβά ο γυαλός. Κάπου μέσα στο κουβάρι τον ευθυνών ( ως προς την αδυναμία ενσωμάτωσης εννοώ, μην μου αρχίσεις για το ολοκαύτωμα) θα πρέπει να βρουν τους εαυτούς τους.

Εικόνα

Το οποίο οδηγεί στο δύο:
Εικόνα

αν προσθέσεις σε αυτά τα δύο και το ότι σκότωσαν και τον Χριστούλη δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις από πού πηγάζει το μίσος.
Kατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι υποχρεωτική η αφομοίωση για να μη μισούμε κάποιον. Στο μεταξύ ο Ιουδαϊσμός συγκεκριμένα ρε πστ μου είναι η μοναδική μονοθεϊστική θρησκεία που ΔΕΝ θέλει να προσηλυτίσει κανέναν, και έπρεπε να διαλέξουμε αυτή συγκεκριμένα να καταστρέψουμε για να μείνουμε με τους άλλους τους κατσίβελους ιμάμηδες να μας τα πρήζουν τί είπε κάποιος ψυχοπαθής πολέμαρχος του 6ου αιωνα που γαμούσε 9χρονα, έκοβε χέρια και έπαιρνε σκλάβους :-?
Καλά μην το πάμε και στην υπερβολή...είναι άλλωστε η μοναδική μονοθεϊστική θρησκεία που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους goyim με γενετικά κι όλας κριτήρια...μην τους το δώσουμε και για asset...
Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis »

Φοβαμαι οτι οτι αρχικη "καλη διαφημηση" ειχαν οι Ισραηλινοι με τα βιντεο κ φωτο απο θυματα στην αρχη, τα πεταξαν στα σκουπιδια βαφοντας τα χερια τους με αιμα αμαχων, κανοντας αποτροπαια εγκληματα πολεμου κ ολα αυτα επισης ON CANERA οπως οι αντιπαλοι τους......
Η ανθρωποτητα σε καινουργια ρεκορ κτηνωδιας.....
Κ υποτιθεται το Ισραηλ ειναι "Δυση", οι καλυτεροι μας συμμαχοι, θυμουνται το Ολοκαυτωμα κ σεβονται τα ανθρωπινα δικαιωματα κ τις διεθνεις συνθηκες....
Υποτιθεται αυτοι ειναι οι συμμαχοι με τους οποιους παει χερι-χερι η Αμερικη....

Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

πολυ κλαμα πεφτει στο νημα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Θες να δεις τα στοιχεια; Θες να στα δείξω; Εδώ τα έχω, ΕΕ θέλεις;
Τι, θέλεις; Ε ντροπή σου :smt005:
https://twitter.com/israel_advocacy/sta ... 9216024727
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:38

Εικόνα

Το οποίο οδηγεί στο δύο:
Εικόνα

Ναι, ναι, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα στατιστικά αφορούσαν αυτούς:

Kαι αν πιστέψουμε ότι όντως δεν αφορούσε αυτούς ή τους προηγούμενους τους, τότε θα πρέπει να βρούμε άλλη αιτία για το μίσος. :102:
Γιατί δεν ήταν μονο οι Ρωμαίοι. Ήταν και οι Αιγύπτιοι. Και οι Βαβυλώνιοι. Και οι Έλληνες. Και οι Ισπανοί. Και οι Ρώσοι και και και...

Χιτμπολελουτ τσίλαρε. Και άγιος ο Γιαχβε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

student έγραψε: 11 Ιαν 2024, 19:05 Καλά μην το πάμε και στην υπερβολή...είναι άλλωστε η μοναδική μονοθεϊστική θρησκεία που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους goyim με γενετικά κι όλας κριτήρια...μην τους το δώσουμε και για asset...
Δεν είμαι θεολόγος, δε με νοιάζει τι θεωρεί η κάθε θρησκεία, με ενδιαφέρει τι κάνουνε μόνο. Και αυτό που κάνουν είναι ότι σ'αφήνουν ήσυχο. Δεν προσπαθούν να επιβάλλουν τη θρησκεία τοιυς στο κράτος, στην εκπαίδευση, στη νομοθεσία, δεν μιλάνε για αυτήν και δεν προσηλυτίζουν. Άπαξ και κάνουν αυτά εγώ είμαι οκ, στο σπίτι τους ας φοράνε και το βρακί της γιαγιάς τους στο κεφάλι δε με νοιάζει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Ναι ναι πολύ διακριτικοί και πάνω απ' όλα δεν ανακατεύουν θρησκεία και κράτος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Nαι εννοείται. Ακόμα και στο Ισραήλ να πάω που είναι μαζεμένοι κανείς δε θα μου επιβάλλει τη θρησκεία του, αν πάω σχολείο θα διαβάζω σχολικά βιβλία και όχι το κοράνι, αν πάω δικαστήριο θα είναι κανονικό δικαστήριο και όχι σαρία, αν ψηφίσω θα βγει αυτός που ψήφισα και όχι κάποιος αγιατολάς, τα δικαιώματά μου θα πηγάζουν απ'το σύνταγμα και τη νομοθεσία και όχι τι θεωρεί κάποιος μουλάς ότι είπε ο Μωάμεθ, και δε θα μου παίρνει τ'αυτιά ο μουεζίνης κάθε μέρα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”