!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:48
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:10
Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:54
Δεν είναι θέμα πίστης. Καθαρό μυαλό θέλει.
Τυπικά αυτό που λες είναι σωστό, την υπογραφή την βάζει ο ιδιοκτήτης, απλά τις συνθήκες με τις οποίες υπογράφει δεν τις καθορίζει αυτός. Το Κασπεράκι μας στο παραδίπλα νήμα το βάλανε να υπογράψει την μεταβίβαση του σπιτιού της οι γονείς της πχ. Θα με πεις που κολλάει αυτό... Πουθενά :102:

Απλά καταδεικνύει (για να επιστρέψομε στην κουβέντα μας) ότι αυτοί που πίεσαν για να δημιουργηθεί το μπορντέλο, δεν ήτο παρά αυτοί που παραπονιούνται που βρέθηκαν εξαρχής σε αυτό. Θα με ξαναπεις, δεν παραπονιούνται, πήραν τα όπλα και άρχισαν να θερίζουν κόσμο.Καλά τα λες θα σε πω, απο την μεριά τους πράττουν για το συμφέρον τους, δεν θα πουν σφάξε με Χαμάς μου να αγιάσω. Απλά μην παραπονιούνται όταν σκέπτονται το ίδιο κι άλλοι. :102:

Ιδίως όταν τους άλλους του έπλασαν καθ'εικόνα και καθομοίωση του διαβόλου που λατρεύουν να μισούν. Κυριολεκτικά το έπλασαν. Καλά όχι τόσο κυριολεκτικά αλλά γιου γκετ μαη ποηντ.
Και τι θές να κάνανε μπαζού μου, να κάτσουνε στην ευρώπη να ρίξουν τη ζαριά για να μάθουν αν ο Στάλιν γουστάρει εβραίους ή αν θα έχουν δεύτερο ολοκαύτωμα να πεθάνουν κι οι άλλοι μισοί;
Καλός άνθρωπος φαίνεται αυτός, ας το ρισκάρουμε

Γαμημένοι ήτανε και έτσι κι αλλιώς.
Να μην μετανάστευαν μαζικά με αξιώσεις δημιουργίας εβραικού κράτους φίλε Τσίλαρε, κοινώς να μην πάνε σε ξένο τόπο ως γαμημένοι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
Από την στιγμή που το απεφάσησαν όμως, ας μην παραπονιούνται που ο τοπικός πληθυσμός τους εχθρεύτηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησαν αυτή την καφέ έρημη πούδρα που ονομάζουν πατρογονικό έδαφος.

Υπήρχε και άλλος τρόπος να κατασταλάξουν οι έρμοι που περιελάμβανε 2 βήματα: 1) να αντισταθούν να κάνουν ριάλιτι ριμεηκ το οδοιπορικό του Μωουζες στην έρημο ( κι ας είχαν μοτεράκια στο λαηβ ανταπτέησο)
2) να αφομοιωθούν στα εδάφη που ήδη βρίσκονταν όπως γινόταν εξαπανεκαθεν στην ιστορία όταν δυο ομάδες πληθυσμών αναγκάζονταν να συμβιώσουν και υπήρχε διαφορά δυναμικής μεταξύ τους. ( ψάξε μια τι σημαίνει Hitbolelut :g030: )

Συνάντησαν 2 προβλήματα σε αυτό: 1) Ποιός εβραίος δεν θα παρακαλούσε να παίξει έστω και κομπάρσος στο λαηβ ανταπτέησο του παιδικού τους ήρωα.
2) Το Χιτμπολελουτ είναι η λεκτική συσσωμάτωση μιας νοοτροπίας χιλιετιών. Πριν τους κακούς ευρωπαίους ήτο οι κακοί Ρωμαίοι, πριν τους κακους ρωμαίους οι Έλληνες, οι Περσες, οι Αιγύπτιοι, οι Βαβυλώνιοι, ο χόμο ερέκτους... Κοινός παρονομαστής οι ανυπότακτοι γαλάτες που οχυρώνονταν γύρω από την καταραμένη ( δεν το λέω με κακή πρόθεση) θρησκεία τους. Έτυχε, πτάνα μοίρα, η δημιουργία του εκτρώματος που δημιούργησαν στο Λέβαντ, να συμπέσει χρονικά με την τάση της εγκατάλειψης του κακού ριζικού τους, Χιτμπολελουτιάστηκαν με λίγα λόγια, αργά αλλά σταθερά. Σήμερα μένει ο οβραίος δίπλα σου και δεν τον ξεχωρίζεις από τον Έλληνα (μας έγραψες). Αυτό είναι το τέλος για το εβραικό παραμύθι. Και είναι ευχάριστο για όλους. Κυρίως για αυτούς.
Είναι κρίμα που δεν εγκρίνεις τις επιλογές τους και το παραμύθι τους, τι να κάνουμε, αυτοί είναι, τόσα ξέρουν, αυτό το παραμύθι έχουν. Αν εσύ έβγαινες μισός απ'τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είμαι σίγουρος ότι δε θα είχες κανένα σύνδρομο καταδίωξης και με το καθαρό σου μυαλό θα τα έκανες όλα ορθολογικότερα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:28
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:18
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:22
Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά σε αυτό το σύμπαν αυτό συμβαίνει ασχέτως τι νομίζεις ότι ξέρεις και ενδιαφέρει πάρα πολύ τα παιδάκια που ακόμη είναι θαμμένα κάτω από τα συντρίμμια. Εάν και όταν φτάσουμε στο σημείο να συμβεί αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις πρώτος εγώ θα πάρω το μέρος του Ισραήλ, μέχρι στιγμής το Ισραήλ προκαλεί εθνοκάθαρση - γενοκτονία και οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονται για τα παιδιά τους, τα σπίτια τους, ένα ποτήρι νερό και λίγο φαΐ, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ως ανθρωπότητα και πάνω σε αυτήν την βάση συζητάμε.
Οκ μαζί σου, να τη διαχειριστούμε την πραγματικότητα. Να φύγει ο στρατός απ'τη Γάζα, να έρθουν οι μηχανικοί να ξαναχτίσουν τις πολυκατοικίες, να κατεβάσουν το φράχτη, να φύγουν οι έποικοι απ'τη Δυτική Όχθη, να ξαναχτίσουν τα σπίτια που κατέστρεψαν το '48 ώστε να επιστρέψουν οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες απ'την Ιορδανία, τη Συρία και το Λίβανο μαζι με τα εκατομμύρια παιδιά που κάνανε από τότε. Ωραία. Έχεις τώρα ένα ή δύο κράτη με 14εκ Άραβες και 7εκ Εβραίους.
Τι πιστεύεις ότι θα γίνει μετά;
Στα παπάρια μας τι πιστεύει ο κάθε αναλυτής του καναπέ τι θα γίνει μετά. Δεν ζούμε στο minority report.
Η εξίσωση εγκλημάτων που συνέβησαν με ανύπαρκτα μελλοντικά εγκλήματα είναι πάντα εκ του πονηρού και υπέρ του στατους κβο.

παρτε δρομο απο το Θιβετ και μετα καντε μαθηματα σε αλλους ....
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:22
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:03
Δε μ'ενδιαφέρει γιατί ξέρω ότι οι άλλοι αν είχαν την ευκαιρία θα κάνανε ακριβώς τα ίδια και μάλλον χειρότερα. Είναι πολύ απλό, όταν ο άλλος σου λέει με κάθε του λέξη και κάθε του πράξη ότι θέλει να σε σκοτώσει πρέπει κάποια στιγμή να τον ακούσεις και να τον πιστέψεις, αλλιώς είσαι απλά μαλάκας.
Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά σε αυτό το σύμπαν αυτό συμβαίνει ασχέτως τι νομίζεις ότι ξέρεις και ενδιαφέρει πάρα πολύ τα παιδάκια που ακόμη είναι θαμμένα κάτω από τα συντρίμμια. Εάν και όταν φτάσουμε στο σημείο να συμβεί αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις πρώτος εγώ θα πάρω το μέρος του Ισραήλ, μέχρι στιγμής το Ισραήλ προκαλεί εθνοκάθαρση - γενοκτονία και οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονται για τα παιδιά τους, τα σπίτια τους, ένα ποτήρι νερό και λίγο φαΐ, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ως ανθρωπότητα και πάνω σε αυτήν την βάση συζητάμε.
Οκ μαζί σου, να τη διαχειριστούμε την πραγματικότητα. Να φύγει ο στρατός απ'τη Γάζα, να έρθουν οι μηχανικοί να ξαναχτίσουν τις πολυκατοικίες, να κατεβάσουν το φράχτη, να φύγουν οι έποικοι απ'τη Δυτική Όχθη, να ξαναχτίσουν τα σπίτια που κατέστρεψαν το '48 ώστε να επιστρέψουν οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες απ'την Ιορδανία, τη Συρία και το Λίβανο μαζι με τα εκατομμύρια παιδιά που κάνανε από τότε. Ωραία. Έχεις τώρα ένα ή δύο κράτη με 14εκ Άραβες και 7εκ Εβραίους.
Δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί, για την ακρίβεια είμαστε ακόμη στην φάση που έχει ζεστά κορμιά μικρών παιδιών ολούθε κάτω από τα συντρίμμια χωρίς παύση πυρός. Πρώτα ο άνθρωπος να περπατάει και μετά να τρέχει.

Σε αυτό το σημείο θέλω για άλλη μια φορά να σε πω ότι είναι τιμή μου που συζητάω με ανθρώπους σαν εσένα τόσο δω χάμου (για το γαμημένο επίπεδο των συζητήσεων μας μιλάω δω χάμου όσον αφορά συγκεκριμένους πουτάνας γιους - υποστηρικτές γενοκτονιών) όσο και γενικότερα. Είναι χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου ακόμη και να διαφωνώ στα semantics, με βοηθάει πάρα πολύ η όλη διαδικασία στην βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής από όλες τις οπτικές, ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο προς εσένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nostromos

αναμενουμε ακομη ενα πυρηνο λογο απο τους Χεζμπολαδες ... κοκοκοκο

https://twitter.com/TotalWar0/status/17 ... 0152753547
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:40
Στα παπάρια μας τι πιστεύει ο κάθε αναλυτής του καναπέ τι θα γίνει μετά. Δεν ζούμε στο minority report.
Η εξίσωση εγκλημάτων που συνέβησαν με ανύπαρκτα μελλοντικά εγκλήματα είναι πάντα εκ του πονηρού και υπέρ του στατους κβο.

Το Θιβέτ ανήκει στο λαό του, και ο λαός του θα μείνει εκεί που είναι, μοχθηρέ αποικιοκράτη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:46
nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:40

Το Θιβέτ ανήκει στο λαό του, και ο λαός του θα μείνει εκεί που είναι, μοχθηρέ αποικιοκράτη.
ο ΟΗΕ με τα ψηφισματα του αλλα λεει ... οτι πρεπει να τσακισειται να φυγετε απο εκει με το στρατο κατοχης σας ... μετα το συζηταμε για τα μαθηματα ηθικης που πουλατε
Άβαταρ μέλους
nostromos

για να μην μιλαμε στον αερα ... ψηφισμα της ΕΕ για αναγκαστικα οικοτροφεια που 1.000.000 παιδια μακρυα απο τους γονεις εξαναγκαζονται σε Κινεζικη πλυση εγκεφαλου...
Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε στη σύνοδο ολομέλειάς του σήμερα στο Στρασβούργο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε την Κίνα να καταργήσει αμέσως το σύστημα καταναγκαστικών οικοτροφείων που έχει απομονώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο θιβετιανά παιδιά από τις οικογένειές τους, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.
20 Δεκεμβρίου, 2023 :8)
https://directus.gr/to-evropaiko-koinov ... to-thivet/

οι υπολοιποι δικαιωματιστες μην μπαινετε στον κοπο να απαντησετε ... φατε σκατα και μην βγαζετε αχνα
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:56 για να μην μιλαμε στον αερα ... ψηφισμα της ΕΕ για αναγκαστικα οικοτροφεια που 1.000.000 παιδια μακρυα απο τους γονεις εξαναγκαζονται σε Κινεζικη πλυση εγκεφαλου...
Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε στη σύνοδο ολομέλειάς του σήμερα στο Στρασβούργο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε την Κίνα να καταργήσει αμέσως το σύστημα καταναγκαστικών οικοτροφείων που έχει απομονώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο θιβετιανά παιδιά από τις οικογένειές τους, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.

οι υπολοιποι δικαιωματιστες μην μπαινετε στον κοπο να απαντησετε ... φατε σκατα και μην βγαζετε αχνα
Υπάρχει και απευθείας από τον ΟΗΕ το συγκεκριμένο θέμα. Είπαμε, η υποκρισία τον φίλοπαλαιστίνιων χτυπάει κόκκινο. Πείτε βρε μαλακές είμαστε αντιδυτικοί να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση.

https://www.ohchr.org/en/press-releases ... milies-and
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41 Δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί, για την ακρίβεια είμαστε ακόμη στην φάση που έχει ζεστά κορμιά μικρών παιδιών ολούθε κάτω από τα συντρίμμια χωρίς παύση πυρός. Πρώτα ο άνθρωπος να περπατάει και μετά να τρέχει.
Οκ αλλά έχω φτάσει σε λογικό αδιέξοδο, κάθε πιθανή εκδοχή μου βγάζει γενοκτονία απ'τη μία πλευρά ή την άλλη.
Πείσε με, αλλά μη μου πεις κι εσύ για Ν.Αφρική... τους λευκούς της Ν.Αφρικής δεν τους κυνήγαγε αποδεδειγμένα ο μισός πλανήτης, δεν είχαν περάσει πογκρόμ και ολοκαύτωμα με όλα τα κόμπλεξ που αυτά συνεπάγονται, δεν τους είχαν κλείσει τις πόρτες σχεδόν όλες οι χώρες που μπορούσαν να πάνε, δεν είχαν 3 χιλιάδες χρόνια ιστορία αλληλοσφαξίματος με τους μαύρους, δεν είχαν θρησκευτικό παραμύθι που τους έλεγε ότι πρέπει να μείνουν εκεί (και δεν είχαν και πού να πάνε έτσι κι αλλιώς), δεν, δεν, δεν. Μιλάμε για πολύ ειδική περίπτωση εδώ, δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία. Το μόνο που υπάρχει είναι 80 χρόνια διπλωματικής αποτυχίας.
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41Σε αυτό το σημείο θέλω για άλλη μια φορά να σε πω ότι είναι τιμή μου που συζητάω με ανθρώπους σαν εσένα τόσο δω χάμου (για το γαμημένο επίπεδο των συζητήσεων μας μιλάω δω χάμου όσον αφορά συγκεκριμένους πουτάνας γιους - υποστηρικτές γενοκτονιών) όσο και γενικότερα. Είναι χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου ακόμη και να διαφωνώ στα semantics, με βοηθάει πάρα πολύ η όλη διαδικασία στην βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής από όλες τις οπτικές, ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο προς εσένα.
Κι εμένα ιδιαίτερα, και να ξέρεις ότι είμαι απόλυτα ανοιχτός στο να με πείσεις, όταν γράφω εδώ πέρα περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά παρά ανακοινώνω αποψάρες. Το ξέρω ότι ακούγεται το δεύτερο, το ξέρω ότι φαίνομαι απόλυτος και τελεσιγραφικός, αλλά δεν είμαι. Απλά είμαι λίγο σπασαρχίδας απ'τη φύση μου :lol:
Άβαταρ μέλους
nostromos

GoBzi έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:00
nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:56 για να μην μιλαμε στον αερα ... ψηφισμα της ΕΕ για αναγκαστικα οικοτροφεια που 1.000.000 παιδια μακρυα απο τους γονεις εξαναγκαζονται σε Κινεζικη πλυση εγκεφαλου...

Υπάρχει και απευθείας από τον ΟΗΕ το συγκεκριμένο θέμα. Είπαμε, η υποκρισία τον φίλοπαλαιστίνιων χτυπάει κόκκινο. Πείτε βρε μαλακές είμαστε αντιδυτικοί να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση.

https://www.ohchr.org/en/press-releases ... milies-and
ποια συζητηση να κανουν ...? ολο κλαψα ειναι
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:39
Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:48
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:10
Και τι θές να κάνανε μπαζού μου, να κάτσουνε στην ευρώπη να ρίξουν τη ζαριά για να μάθουν αν ο Στάλιν γουστάρει εβραίους ή αν θα έχουν δεύτερο ολοκαύτωμα να πεθάνουν κι οι άλλοι μισοί;
Καλός άνθρωπος φαίνεται αυτός, ας το ρισκάρουμε

Γαμημένοι ήτανε και έτσι κι αλλιώς.
Να μην μετανάστευαν μαζικά με αξιώσεις δημιουργίας εβραικού κράτους φίλε Τσίλαρε, κοινώς να μην πάνε σε ξένο τόπο ως γαμημένοι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
Από την στιγμή που το απεφάσησαν όμως, ας μην παραπονιούνται που ο τοπικός πληθυσμός τους εχθρεύτηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησαν αυτή την καφέ έρημη πούδρα που ονομάζουν πατρογονικό έδαφος.

Υπήρχε και άλλος τρόπος να κατασταλάξουν οι έρμοι που περιελάμβανε 2 βήματα: 1) να αντισταθούν να κάνουν ριάλιτι ριμεηκ το οδοιπορικό του Μωουζες στην έρημο ( κι ας είχαν μοτεράκια στο λαηβ ανταπτέησο)
2) να αφομοιωθούν στα εδάφη που ήδη βρίσκονταν όπως γινόταν εξαπανεκαθεν στην ιστορία όταν δυο ομάδες πληθυσμών αναγκάζονταν να συμβιώσουν και υπήρχε διαφορά δυναμικής μεταξύ τους. ( ψάξε μια τι σημαίνει Hitbolelut :g030: )

Συνάντησαν 2 προβλήματα σε αυτό: 1) Ποιός εβραίος δεν θα παρακαλούσε να παίξει έστω και κομπάρσος στο λαηβ ανταπτέησο του παιδικού τους ήρωα.
2) Το Χιτμπολελουτ είναι η λεκτική συσσωμάτωση μιας νοοτροπίας χιλιετιών. Πριν τους κακούς ευρωπαίους ήτο οι κακοί Ρωμαίοι, πριν τους κακους ρωμαίους οι Έλληνες, οι Περσες, οι Αιγύπτιοι, οι Βαβυλώνιοι, ο χόμο ερέκτους... Κοινός παρονομαστής οι ανυπότακτοι γαλάτες που οχυρώνονταν γύρω από την καταραμένη ( δεν το λέω με κακή πρόθεση) θρησκεία τους. Έτυχε, πτάνα μοίρα, η δημιουργία του εκτρώματος που δημιούργησαν στο Λέβαντ, να συμπέσει χρονικά με την τάση της εγκατάλειψης του κακού ριζικού τους, Χιτμπολελουτιάστηκαν με λίγα λόγια, αργά αλλά σταθερά. Σήμερα μένει ο οβραίος δίπλα σου και δεν τον ξεχωρίζεις από τον Έλληνα (μας έγραψες). Αυτό είναι το τέλος για το εβραικό παραμύθι. Και είναι ευχάριστο για όλους. Κυρίως για αυτούς.
Είναι κρίμα που δεν εγκρίνεις τις επιλογές τους και το παραμύθι τους, τι να κάνουμε, αυτοί είναι, τόσα ξέρουν, αυτό το παραμύθι έχουν. Αν εσύ έβγαινες μισός απ'τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είμαι σίγουρος ότι δε θα είχες κανένα σύνδρομο καταδίωξης και με το καθαρό σου μυαλό θα τα έκανες όλα ορθολογικότερα.
Επειδή δεν είμαι στην θέση τους μπορώ και ομιλώ ως τρίτος. Το ίδιο και εσύ, το ίδιο και η διεθνής κοινότητα. Δεν έχουμε υποχρέωση ως διεθνής κοινότητα (αστείος όρος) να "καταλάβουμε" και να δικαιολογήσουμε το σύνδρομο καταδίωξης τους. Αυτό που οφείλαμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε κοινωνίες που θα μπορούσαν να εντάξουν μέσα τους οβραίους άνετα, όπως πχ εκεί χαμέ που ζεις εσύ. Το κάναμε αυτο και εκεί έληξαν οι υποχρεώσεις μας. Είναι ηλίθιο να συμπάσχεις στο σύνδρομο καταδίωξης τους δημιουργώντας ένα άλλο στην θέση του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:01
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41 Δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί, για την ακρίβεια είμαστε ακόμη στην φάση που έχει ζεστά κορμιά μικρών παιδιών ολούθε κάτω από τα συντρίμμια χωρίς παύση πυρός. Πρώτα ο άνθρωπος να περπατάει και μετά να τρέχει.
Οκ αλλά έχω φτάσει σε λογικό αδιέξοδο, κάθε πιθανή εκδοχή μου βγάζει γενοκτονία απ'τη μία πλευρά ή την άλλη.
Πείσε με, αλλά μη μου πεις κι εσύ για Ν.Αφρική... τους λευκούς της Ν.Αφρικής δεν τους κυνήγαγε αποδεδειγμένα ο μισός πλανήτης, δεν είχαν περάσει πογκρόμ και ολοκαύτωμα με όλα τα κόμπλεξ που αυτά συνεπάγονται, δεν τους είχαν κλείσει τις πόρτες σχεδόν όλες οι χώρες που μπορούσαν να πάνε, δεν είχαν 3 χιλιάδες χρόνια ιστορία αλληλοσφαξίματος με τους μαύρους, δεν είχαν θρησκευτικό παραμύθι που τους έλεγε ότι πρέπει να μείνουν εκεί (και δεν είχαν και πού να πάνε έτσι κι αλλιώς), δεν, δεν, δεν. Μιλάμε για πολύ ειδική περίπτωση εδώ, δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία. Το μόνο που υπάρχει είναι 80 χρόνια διπλωματικής αποτυχίας.
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:41Σε αυτό το σημείο θέλω για άλλη μια φορά να σε πω ότι είναι τιμή μου που συζητάω με ανθρώπους σαν εσένα τόσο δω χάμου (για το γαμημένο επίπεδο των συζητήσεων μας μιλάω δω χάμου όσον αφορά συγκεκριμένους πουτάνας γιους - υποστηρικτές γενοκτονιών) όσο και γενικότερα. Είναι χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου ακόμη και να διαφωνώ στα semantics, με βοηθάει πάρα πολύ η όλη διαδικασία στην βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής από όλες τις οπτικές, ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο προς εσένα.
Κι εμένα ιδιαίτερα, και να ξέρεις ότι είμαι απόλυτα ανοιχτός στο να με πείσεις, όταν γράφω εδώ πέρα περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά παρά ανακοινώνω αποψάρες. Το ξέρω ότι ακούγεται το δεύτερο, το ξέρω ότι φαίνομαι απόλυτος και τελεσιγραφικός, αλλά δεν είμαι. Απλά είμαι λίγο σπασαρχίδας απ'τη φύση μου :lol:
Κι εγώ σπασίκλας είμαι ρε συ, οπότε (τουλάχιστον) νομίζω ότι σε καταλαβαίνω σε αυτό το κομμάτι. Κατά τα άλλα όχι, δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον ούτε δω χάμου ούτε γενικότερα, δεν με ενδιαφέρει να πείσω, δεν είμαι ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας, αυτή η φάση είναι τουλούμπα χωρίς ρίγες, δεν υπάρχει δλδ.
Αυτό που κάνουμε ήδη, αυτός είναι ο σκοπός μου, να συζητάμε ανοικτά, να μαθαίνουμε και να αναλύουμε πολιτισμένα όχι σαν πουτάνας γιοι.

Μόνον για τον "έξυπνο" φράχτη, απλά ένα κομμάτι δλδ της μεγαλύτερης ανοιχτής φυλακής ανηλίκων κυρίως ανθρώπων στον πλανήτη έβα, έχουνε ξοδέψει πάνω από 1 δις $, σκέψου όλα αυτά τα χρήματά να πηγαίνανε σε επένδυσεις κοινής ωφελείας για την περιοχή αντί για εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες και απαρντχάϊντ, θα ήτανε πολύ διαφορετικά τα πράματα. Το πρόβλημά εδώ δεν είναι η έλλειψη πόρων - χρημάτων, λεφτά υπάρχουν, κοινή λογική δεν υπάρχει. Οπότε λοιπόν επειδής όπως είπαμε και πριν κοιτάμε την πραγματικότητα κατάματα βλέπουμε τι συμβαίνει ήδη και όχι τι θα μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να συμβαίνει υποθετικά, αυτήν την στιγμή κοιτάμε πως θα σταματήσουμε την ongoing εθνοκάθαρση - γενοκτονία - απαρντχάηντ ακριβώς επειδής ΔΕΝ είμαστε πουτάνας γιοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nostromos

αν διαβαζε καποιος ισλαμοφασιστας της Χαμας τις ανθρωπιστικου τυπου ανοησιες που γραφονται στο φορουμ θα πεθαινε απο τα γελια ...
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:12 Επειδή δεν είμαι στην θέση τους μπορώ και ομιλώ ως τρίτος. Το ίδιο και εσύ, το ίδιο και η διεθνής κοινότητα. Δεν έχουμε υποχρέωση ως διεθνής κοινότητα (αστείος όρος) να "καταλάβουμε" και να δικαιολογήσουμε το σύνδρομο καταδίωξης τους. Αυτό που οφείλαμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε κοινωνίες που θα μπορούσαν να εντάξουν μέσα τους οβραίους άνετα, όπως πχ εκεί χαμέ που ζεις εσύ. Το κάναμε αυτο και εκεί έληξαν οι υποχρεώσεις μας. Είναι ηλίθιο να συμπάσχεις στο σύνδρομο καταδίωξης τους δημιουργώντας ένα άλλο στην θέση του.
Ποιοί εντάσσονται άνετα; Πουθενά δεν εντάσσονται*, δεν υπάρχει ιστορικά πιό καταγεγραμμένο φαινόμενο από το προαιώνιο και συνεχόμενο μίσος της ανθρωπότητας κατά των Εβραίων, παντού και πάντα. Ο στόχος δεν ήταν να παν εκεί κάτω για να ενταχθούν και να κάνουν ειρηνικά παρέα με κανέναν, ο στόχος ήταν να πάνε για να έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στρατό και να μπορούν να αμυνθούν. Το ότι θα τους επιτίθονταν ήταν πάντα δεδομένο, και στην Ουγκάντα να πηγαίνανε κάποιος πούστης θα έβρισκε κάποιο λόγο και θα τους την έπεφτε. Δεν είναι ψυχολογικό το θέμα, είναι κινητή γενοκτονία οι άνθρωποι, πώς το λένε.

*Εδώ που λες εντάσσονται "άνετα", με το καλημέρα που μπήκαν στη Γάζα μαζεύτηκε ο κόσμος στο λιμάνι του Σίντνει και φωνάζαν gas the Jews. Απ'το Κόβιντ είχαμε να δούμε κόσμο να βγει έξω για οποιοδήποτε λόγο. Ψόφησαν εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι, Ιρακινοί, Γιεμένοι και δε συμμαζεύεται και δεν κουνήθηκε φίλο, με το που ακούσανε Εβραίοι αμέσως της πουτάνας. Το Σίντνει έχει πολλούς Λιβανέζους αλλά δεν ήταν μόνο Λιβανέζοι, ήταν όλων των ειδών. Στη γειτονιά μου που δε συμβαίνει ποτέ τίποτα, μιλάμε μπορείς να βγεις με την πούτσα έξω να κάνεις το τετράγωνο και δε θα σε δεί κανένας γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος στο δρόμο, τις προάλλες βούτηξαν απ'το πουθενά έναν 70άρη ραβίνο μέσα απ'τ'αμάξι του
https://www.abc.net.au/news/2019-01-30/ ... e/10763556
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:28 Κι εγώ σπασίκλας είμαι ρε συ, οπότε (τουλάχιστον) νομίζω ότι σε καταλαβαίνω σε αυτό το κομμάτι. Κατά τα άλλα όχι, δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον ούτε δω χάμου ούτε γενικότερα, δεν με ενδιαφέρει να πείσω, δεν είμαι ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας, αυτή η φάση είναι τουλούμπα χωρίς ρίγες, δεν υπάρχει δλδ.
Αυτό που κάνουμε ήδη, αυτός είναι ο σκοπός μου, να συζητάμε ανοικτά, να μαθαίνουμε και να αναλύουμε πολιτισμένα όχι σαν πουτάνας γιοι.

Μόνον για τον "έξυπνο" φράχτη, απλά ένα κομμάτι δλδ της μεγαλύτερης ανοιχτής φυλακής ανηλίκων κυρίως ανθρώπων στον πλανήτη έβα, έχουνε ξοδέψει πάνω από 1 δις $, σκέψου όλα αυτά τα χρήματά να πηγαίνανε σε επένδυσεις κοινής ωφελείας για την περιοχή αντί για εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες και απαρντχάϊντ, θα ήτανε πολύ διαφορετικά τα πράματα. Το πρόβλημά εδώ δεν είναι η έλλειψη πόρων - χρημάτων, λεφτά υπάρχουν, κοινή λογική δεν υπάρχει. Οπότε λοιπόν επειδής όπως είπαμε και πριν κοιτάμε την πραγματικότητα κατάματα βλέπουμε τι συμβαίνει ήδη και όχι τι θα μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να συμβαίνει υποθετικά, αυτήν την στιγμή κοιτάμε πως θα σταματήσουμε την ongoing εθνοκάθαρση - γενοκτονία - απαρντχάηντ ακριβώς επειδής ΔΕΝ είμαστε πουτάνας γιοι.
Όχι θεωρώ έχει σημασία να μην κοιτάμε μόνο το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά να κοιτάμε τι θα γίνει μετά, γιατί αν στηρίξεις το λάθος πράμα και εφαρμοστεί μπορεί πολύ εύκολα να τα κάνεις χειρότερα.
Φίλε κάποιος απ'τους δύο πρέπει να φύγει, δεν υπάρχει άλλη λύση. Και αν φύγουν οι Εβραίοι πρέπει να πάνε σε άλλο πλανήτη εντελώς. Διαστημική βάση στη Σελήνη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”