!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 09:16 Βλάκα.
Μόνο τίτλους διαβάζεις.
Θα ήθελες...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:31
hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 22:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:53 Και πώς να ξέρουν πόση αποτελεσματικότητα έχει ένα εμβόλιο σε μία πρωτοεμφανιζόμενη ασθένεια/ιό/μετάλλαξη/οτιδήποτε; Θα το' βρισκαν στη μαγική γυάλα;
Αυτό είναι λογικό ερώτημα το οποίο όμως δεν το έκανες τότε. Όταν το κάναμε εμείς αυτό το ερώτημα, εσείς χορεύατε τσάμικο και αποδεχόσασταν τις διαβεβαιώσεις που προέκυψαν από την μαγική γυάλα. Μόνο που τότε δεν σου φαινόταν παράλογο ούτε αναρωτιόσουν αν κατέληξαν σ' αυτό το συμπέρασμα με χαρτομαντεία.
Και λίγα λέει ο Χέλλης.
Πόσο βολικά τα ξεχνάτε..

και ανερυθρίαστα πάτε να βγείτε κι από πάνω!
Επειδή εγώ πάντως έχω πολύ καλή μνήμη αλλά και γραπτά στην διάθεσή μου, δεν θα δείξω κανένα έλεος:
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 17:41 Πάμε πάλι επειδή κάποιοι απλά δεν καταλαβαίνετε:

Οι εμβολιασμενοι κολλάνε ή μεταδίδουν πολυ πολυ πιο δύσκολα από τους ανεμβολιαστους.
Ημερομηνία: 01 Ιουλίου 2021. Δυστυχώς ο Ότο σ' αυτό το ποστ είχε ξεχάσει να μας πει ότι «Κανεις και πάλι λάθος. Μέχρι και 95% είχαν δώσει οι εταιρίες. Αλλά για το πρώτο στέλεχος».

Στο μεταξύ αυτό ειπώθηκε μέρες πριν αρχίσει να γίνεται της καραπόρνης, με τον εμβολιασμένο πληθυσμό να χτυπάει 70% στην Ελλάδα και 90%+ σε άλλες χώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2021, 19:17 Διάβασες βέβαια το σημείο που λεει ότι οι εμβολιασμενοι είναι πολύ δύσκολο να νοσήσουν/μεταδώσουν (και σχεδόν μηδενική η πιθανότητα να χρειαστούν νοσοκομείο, προσθέτω εγώ).
14 Ιουνίου, σχεδόν μηδενική η πιθανότητα νοσηλείας με τα νοσοκομεία να γεμίζουν σε λίγο καιρό με εμβολιασμένους. Είμαστε ήδη στην Δέλτα στο μεταξύ, έχουμε περάσει και την Άλφα, αλλά ναι, ο Ότο δεν θυμάται να τα έχει πει αυτά για το ίδιο το εμβόλιο αλλά μόνο για τις κλινικές δοκιμές που έγιναν στο αρχικό στέλεχος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:42
Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 20:44
Spoiler
Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 20:37

Πως δεν έκανε τίποτα βρε χελωνο μου; πως μειώθηκαν τα οι θάνατοι και οι μεθ;
Εμ, πώς για? Μήπως είχαν πεθάνει όσοι ήταν να πεθάνουν, οπότε άρχισαν να μειώνονται οι θάνατοι?
Είναι σα να με ρωτάς πώς σβήνουν οι πυρκαγιές επί ΝΔ. Καίγεται ο,τι είναι να καεί, και σβήνουν, να πώς.
Που και που λες και κανά καλό πάντως, στο αναγνωρίζω :+1:

:smt005: :smt005: :smt005:
:003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:31
Εμ, πώς για? Μήπως είχαν πεθάνει όσοι ήταν να πεθάνουν, οπότε άρχισαν να μειώνονται οι θάνατοι?
Είναι σα να με ρωτάς πώς σβήνουν οι πυρκαγιές επί ΝΔ. Καίγεται ο,τι είναι να καεί, και σβήνουν, να πώς.
Τι λες μωρε χελώνο μου, τι λες. Η ύφεση στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ήταν παγκόσμια. Γιατί δεν ήρθε ύφεση πριν τους εμβολιασμούς; το καταλαβαίνεις ότι σχετίζονται εμβολια και μείωση στους θανάτους.
Παγκοσμίως είχε "καεί" ό,τι ήταν να "καεί".
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:31
Τι λες μωρε χελώνο μου, τι λες. Η ύφεση στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ήταν παγκόσμια. Γιατί δεν ήρθε ύφεση πριν τους εμβολιασμούς; το καταλαβαίνεις ότι σχετίζονται εμβολια και μείωση στους θανάτους.

α) Το 2021 με εμβολιασμους ειχαμε σαφως περισσοτερους νεκρους απο οτι το 2020 χωρις εμβολιασμους. Και στις ΗΠΑ και στην Ευρωπη και στην Ελλαδα.

β) Η επιδημια περασε γιατι η παραλλαγη του 2022 ηταν μαζικη αλλα οχι θανατηφορα, την κολλησαν σχεδον ολοι και επαθαν μια σχετικη ανοσια η εστω το αντιμετωπιζει ο οργανισμος τους με μεγαλυτερη αντοχη. Λειτουργησε δηλαδη αυτη η παραλλαγη σαν φυσικο εμβολιο.

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γαληνός έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:43
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 09:16 Βλάκα.
Μόνο τίτλους διαβάζεις.
Θα ήθελες...
Τότε είσαι 2 φορές βλάκας, γιατί δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2024, 00:18
Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:31
hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 22:44

Αυτό είναι λογικό ερώτημα το οποίο όμως δεν το έκανες τότε. Όταν το κάναμε εμείς αυτό το ερώτημα, εσείς χορεύατε τσάμικο και αποδεχόσασταν τις διαβεβαιώσεις που προέκυψαν από την μαγική γυάλα. Μόνο που τότε δεν σου φαινόταν παράλογο ούτε αναρωτιόσουν αν κατέληξαν σ' αυτό το συμπέρασμα με χαρτομαντεία.
Και λίγα λέει ο Χέλλης.
Πόσο βολικά τα ξεχνάτε..

και ανερυθρίαστα πάτε να βγείτε κι από πάνω!
Επειδή εγώ πάντως έχω πολύ καλή μνήμη αλλά και γραπτά στην διάθεσή μου, δεν θα δείξω κανένα έλεος:
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 17:41 Πάμε πάλι επειδή κάποιοι απλά δεν καταλαβαίνετε:

Οι εμβολιασμενοι κολλάνε ή μεταδίδουν πολυ πολυ πιο δύσκολα από τους ανεμβολιαστους.
Ημερομηνία: 01 Ιουλίου 2021. Δυστυχώς ο Ότο σ' αυτό το ποστ είχε ξεχάσει να μας πει ότι «Κανεις και πάλι λάθος. Μέχρι και 95% είχαν δώσει οι εταιρίες. Αλλά για το πρώτο στέλεχος».

Στο μεταξύ αυτό ειπώθηκε μέρες πριν αρχίσει να γίνεται της καραπόρνης, με τον εμβολιασμένο πληθυσμό να χτυπάει 70% στην Ελλάδα και 90%+ σε άλλες χώρες.
:smt005:

πρέπει να σε αντιμετωπίζω πλέον ως το χαζό ξαδερφακι στα οικογενειακά τραπέζια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πόσοι άραγε είμαστε ακόμη covid free;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 08 Ιαν 2024, 11:07 Πόσοι άραγε είμαστε ακόμη covid free;
εγω.

απο οσο ξερω, τουλαχιστον :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Παρούσα. Και covid free και flu free εδώ και χρόνια. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κανείς. Όλοι πέρασαν κορωνοϊό, απλά κάποιοι δεν δώσατε σημασία σε ελαφριά συμπτώματα, όπως μύξες, βήχα, κόπωση, δέκατα που μπορεί να κράτησαν 1-2 μέρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2024, 11:19
Κανείς. Όλοι πέρασαν κορωνοϊό, απλά κάποιοι δεν δώσατε σημασία σε ελαφριά συμπτώματα, όπως μύξες, βήχα, κόπωση, δέκατα που μπορεί να κράτησαν 1-2 μέρες.
Εννοείς ότι όσοι εμβολιάστηκαν το έκαναν γιατί φοβήθηκαν αυτά τα ψιλοσυμπτώματα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2024, 11:24
Εννοείς ότι όσοι εμβολιάστηκαν το έκαναν γιατί φοβήθηκαν αυτά τα ψιλοσυμπτώματα;
Το έκαναν γιατί τους εκβιασατε
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2024, 11:24
Εμβολιάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Είναι τόσο ηλίθιο να απαντήσεις στο γιατί εμβολιάστηκαν μερικά εκατομμύρια άτομα με μια μοναδική απάντηση όσο ηλίθιο είναι να απαντήσεις με μια μοναδική απάντηση τι φαγητό αρέσει σε όσους εμβολιάστηκαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”