!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποριες για Αθεους

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Αποριες για Αθεους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Φοβασαι να τους κοροιδεψεις προσωπο με προσωπο;Φοβασαι να κανεις αυτο που κανεις εδω;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:33 Φοβασαι να τους κοροιδεψεις προσωπο με προσωπο;Φοβασαι να κανεις αυτο που κανεις εδω;

Ναι, Γιάννη Γιαννόπουλε.
Φοβάμαι.
Με ξεσκέπασες.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν μπορει κανεις να ξεσκεπασει τον ξεσκεπαστο
    Αρίστος for Tsirpas
    Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:44 Δεν μπορει κανεις να ξεσκεπασει τον ξεσκεπαστο
    Ούτε να ρεζιλέψει τον ρεζίλη.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εγω δεν κοροιδευω τους ανθρωπους για τα θρησκευτικα τους πιστευω,για το τι επιλεγουν να λατρευουν και να προσκυνουν η αυτα που δεν πιστευουν
      Εσυ μπορεις να υποστηριξεις το ιδιο;
      Η νομιζεις οτι αν γραψεις αλλες 100 φορες για ρεζιληδες οτι θα αλλαξει η πραγματικοτητα;
      Αρίστος for Tsirpas
      Άβαταρ μέλους
      Saliveros

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 11:05 Εγω δεν κοροιδευω τους ανθρωπους για τα θρησκευτικα τους πιστευω,για το τι επιλεγουν να λατρευουν και να προσκυνουν η αυτα που δεν πιστευουν
      Η νομιζεις οτι αν γραψεις αλλες 100 φορες για ρεζιληδες οτι θα αλλαξει η πραγματικοτητα;
      Να πάψουν να είναι ρεζίληδες;

Όχι.
        Σας κάναμε ανθρώπους.
        Πάνος Σκουρλέτης
        Άβαταρ μέλους
        Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 11:05 Εγω δεν κοροιδευω τους ανθρωπους για τα θρησκευτικα τους πιστευω,για το τι επιλεγουν να λατρευουν και να προσκυνουν η αυτα που δεν πιστευουν
        κακως, και θα επρεπε να τους κοροιδευεις.

αυτοι που πιστευουν σε φανταστικους φιλους, μαγιολικια και τετοια, χρειαζονται πολυ περισσοτερο δουλεμα απο οσους ψωνιζουν λαδια με το ντενεκε.
        To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
        Άβαταρ μέλους
        Nandros
        Phorum.gr user: Nandros
        Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 09:14Αδελφέ, το ότι δεν πιστεύω δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω την εκκλησία ως κομμάτι της κοινωνικής ζωής του τόπου όπου ζω. Το ότι θα θάψω κάποια στιγμή τον άθεο και άθρησκο πατέρα μου με χριστιανική ταφή αν και με ξεπερνά σαν κατάσταση είναι κάτι που θα το κάνω από σεβασμό στη μάνα μου που κάνει τον σταυρό της κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα επέλεγα την ουράνια ταφή των Μογγόλων γιατί αν και ζει σε κάμπo, είναι στον πυρήνα της ύπαρξης του και θα παραμείνει για πάντα βουνίσιος Ηπειρώτης, ξεροκέφαλος ωσάν την ξερολιθιά που την σμιλεύει ο χρόνος. Όλοι έχουμε τους Θεούς μας σ' αυτόν τον κόσμο. Άλλοι είναι αθάνατοι, άλλοι είναι θνητοί. Αρκεί να τους αναγνωρίσουμε.
        Tο υπογραμμισμένο είναι μια περίπτωση δίλημμα. Να ικανοποιηθεί η θέληση του ενδιαφερομένου ή του πλησιέστερου συγγενούς; Αν ο πατέρας σου είχε κάνει συμβολαιογραφική πράξη για τον τρόπο της κηδείας του θα είσαι υποχρεωμένη να την ακολουθήσεις. Τώρα θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα Έλληνες και Τρώες (βραζιλιάνική παροιμία), πράγμα αδύνατο.
        Εγώ δεν βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα. Ο πατέρας μου ήταν μάλλον απαθής με τα χριστιανικά, αλλά όχι και ξεκάθαρα άθεος. Και εφόσον δεν είχε δηλώσει κάποια διαφορετική επιθυμία, προχωρήσαμε στην χριστιανική ταφή.

Ένας γνωστός μου, πρώην προϊστάμενος μου, είχε δηλώσει - όχι επίσημα - πως επιθυμεί την καύση. Η χήρα ήταν έτοιμη να μεταφέρει το λείψανο στην Βουλγαρία, αφού εδώ δεν υπάρχει δυνατότητα.
        Όμως ένας κοινός γνωστός, που από εκτίμηση στον νεκρό είχε αναλάβει να βοηθήσει, της εξήγησε πως υπήρχαν πάρα πολλοί που θα ήθελαν να τον τιμήσουν (το υπογραμμίζω για κάποιους περίεργους) επειδή ήταν αξιόλογος άνθρωπος και δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Βουλγαρία. Έτσι αποφασίστηκε κηδεία εδώ, κόντρα στην θέληση του μακαρίτη.

Όλα αυτά αρνούνται να τα αντιληφθούν τα γνωστά τούβλα και επιμένουν σε επιθέσεις με τις παπαριές τους.
        .
        ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
        ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
        Άβαταρ μέλους
        Gherschaagk
        Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nandros έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:07
        Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 09:14Αδελφέ, το ότι δεν πιστεύω δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω την εκκλησία ως κομμάτι της κοινωνικής ζωής του τόπου όπου ζω. Το ότι θα θάψω κάποια στιγμή τον άθεο και άθρησκο πατέρα μου με χριστιανική ταφή αν και με ξεπερνά σαν κατάσταση είναι κάτι που θα το κάνω από σεβασμό στη μάνα μου που κάνει τον σταυρό της κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα επέλεγα την ουράνια ταφή των Μογγόλων γιατί αν και ζει σε κάμπo, είναι στον πυρήνα της ύπαρξης του και θα παραμείνει για πάντα βουνίσιος Ηπειρώτης, ξεροκέφαλος ωσάν την ξερολιθιά που την σμιλεύει ο χρόνος. Όλοι έχουμε τους Θεούς μας σ' αυτόν τον κόσμο. Άλλοι είναι αθάνατοι, άλλοι είναι θνητοί. Αρκεί να τους αναγνωρίσουμε.
        Tο υπογραμμισμένο είναι μια περίπτωση δίλημμα. Να ικανοποιηθεί η θέληση του ενδιαφερομένου ή του πλησιέστερου συγγενούς; Αν ο πατέρας σου είχε κάνει συμβολαιογραφική πράξη για τον τρόπο της κηδείας του θα είσαι υποχρεωμένη να την ακολουθήσεις. Τώρα θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα Έλληνες και Τρώες (βραζιλιάνική παροιμία), πράγμα αδύνατο.
        Εγώ δεν βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα. Ο πατέρας μου ήταν μάλλον απαθής με τα χριστιανικά, αλλά όχι και ξεκάθαρα άθεος. Και εφόσον δεν είχε δηλώσει κάποια διαφορετική επιθυμία, προχωρήσαμε στην χριστιανική ταφή.

Ένας γνωστός μου, πρώην προϊστάμενος μου, είχε δηλώσει - όχι επίσημα - πως επιθυμεί την καύση. Η χήρα ήταν έτοιμη να μεταφέρει το λείψανο στην Βουλγαρία, αφού εδώ δεν υπάρχει δυνατότητα.
        Όμως ένας κοινός γνωστός, που από εκτίμηση στον νεκρό είχε αναλάβει να βοηθήσει, της εξήγησε πως υπήρχαν πάρα πολλοί που θα ήθελαν να τον τιμήσουν (το υπογραμμίζω για κάποιους περίεργους) επειδή ήταν αξιόλογος άνθρωπος και δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Βουλγαρία. Έτσι αποφασίστηκε κηδεία εδώ, κόντρα στην θέληση του μακαρίτη.,.......
        .
        Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο νεκρός θα τιμηθεί. Δεν θα πάω κόντρα στους ζωντανούς που μείνανε πίσω και θέλουν να του κάνουν τα μνημόσυνα και να ξεχορταριάζουν το μνήμα. Εγώ προσωπικά ούτε μνήμα θέλω για τον εαυτό μου ούτε μνημόσυνα. Δε βαριέσαι, αλί απ' αυτούς που μένουν πίσω όπως λέει και ο ίδιος.

Πάντως οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
        Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
        κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
        Άβαταρ μέλους
        Χαοτικός
        Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Το κακοπροαίρετος το αμφισβητώ Το ψεύτης ένα μέρος του και συγκεκριμένα της κακόβουλη διάθεσης. Απλά θέλει να ιντριγκάρει για τους δικούς του λόγους και οι λόγοι αυτοί είναι περισσότερο ψυχολογικοί. Του σπάνε κάποια πράγματα ρε παιδί μου. Δεν είναι πράκτορας της αστικής τάξης που κάνει δουλειά.
        Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Νοέμ 2018, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
        Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
        Άβαταρ μέλους
        Thor
        Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 23:30 Νήμα άνευ ουσίας.

Προσωπικά προτιμώ οι άθεοι να έρχονται στην Εκκλησία, έστω και για λόγους κοινωνικούς, απο το να μην έρχονται. Και εν πάση περιπτώσει, ουδεις εξ ημών είναι ικανός να κρίνει ποιοι πρέπει και ποιοι δεν πρέπει να έρχονται στην Εκκλησία. Μόνο ο Κύριος μπορεί.

Βέβαια, η συμμετοχή στα Μυστήρια απαιτεί μια καποια πίστη στην διδασκαλία της Εκκλησίας, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις αν η συμμετοχή ακομη κι ενός απιστου δεν αποτελέσει την σπίθα της πίστης. Είπαμε, Μόνον ο Κύριος!
        να και μια τιμια αποψη :smt038
        Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
        Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
        Άβαταρ μέλους
        sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

vatraxos έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:24
        ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:05
        vatraxos έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 09:55

Ποιόν χριστιανό θεωρούμε ρεζίλι των σκυλιών;
        Αυτον που πιστευει πχ στα θαυματα,στην παρθενια της Παναγιας,αυτον που κανει ταματα ,αυτον που προσκυναει το γοβακι,αυτον που πιστευει στην ανασταση,στον παραδεισο κτλ κτλ κτλ
        Τι τζουφια ερωτηση ειναι αυτη;
        Δεν παρακολουθεις τα νηματα;
        Έχουμε γράψει όλοι ότι όσοι πιστεύουν στα θαύματα κλπ, είναι ρεζίλια των σκυλιών; Γιατί γγενικεύεις;
        :003:
        Είσαι σε κίλλινγκ σπρη βλέπω σήμερα.
        ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
        Άβαταρ μέλους
        vatraxos
        Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Όνλι φορ δε φιού :)
        Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
        Άβαταρ μέλους
        Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΩΩΩΩ νήμα γιαννόπουλου ξεπέρασε τις 10 σελίδες. Ξαναβρίσκει το τσι του σιγά σιγά.
        “I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
        Άβαταρ μέλους
        Saliveros

Cecily Anne έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 15:55 ΩΩΩΩ νήμα γιαννόπουλου ξεπέρασε τις 10 σελίδες. Ξαναβρίσκει το τσι του σιγά σιγά.
        Έχει μείνει πίσω στην αποστολή του να γίνει ο Νο 1 τρόλλης.
          Σας κάναμε ανθρώπους.
          Πάνος Σκουρλέτης
          Απάντηση
          • Παραπλήσια Θέματα
            Απαντήσεις
            Προβολές
            Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”