!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποριες για Αθεους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Αποριες για Αθεους
Φοβασαι να τους κοροιδεψεις προσωπο με προσωπο;Φοβασαι να κανεις αυτο που κανεις εδω;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:33 Φοβασαι να τους κοροιδεψεις προσωπο με προσωπο;Φοβασαι να κανεις αυτο που κανεις εδω;
Ναι, Γιάννη Γιαννόπουλε.
Φοβάμαι.
Με ξεσκέπασες.
Πάνος Σκουρλέτης
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν μπορει κανεις να ξεσκεπασει τον ξεσκεπαστο
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγω δεν κοροιδευω τους ανθρωπους για τα θρησκευτικα τους πιστευω,για το τι επιλεγουν να λατρευουν και να προσκυνουν η αυτα που δεν πιστευουν
Εσυ μπορεις να υποστηριξεις το ιδιο;
Η νομιζεις οτι αν γραψεις αλλες 100 φορες για ρεζιληδες οτι θα αλλαξει η πραγματικοτητα;
Η νομιζεις οτι αν γραψεις αλλες 100 φορες για ρεζιληδες οτι θα αλλαξει η πραγματικοτητα;
Αρίστος for Tsirpas
Να πάψουν να είναι ρεζίληδες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 11:05 Εγω δεν κοροιδευω τους ανθρωπους για τα θρησκευτικα τους πιστευω,για το τι επιλεγουν να λατρευουν και να προσκυνουν η αυτα που δεν πιστευουν
Όχι.
Πάνος Σκουρλέτης
κακως, και θα επρεπε να τους κοροιδευεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 11:05 Εγω δεν κοροιδευω τους ανθρωπους για τα θρησκευτικα τους πιστευω,για το τι επιλεγουν να λατρευουν και να προσκυνουν η αυτα που δεν πιστευουν
αυτοι που πιστευουν σε φανταστικους φιλους, μαγιολικια και τετοια, χρειαζονται πολυ περισσοτερο δουλεμα απο οσους ψωνιζουν λαδια με το ντενεκε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Tο υπογραμμισμένο είναι μια περίπτωση δίλημμα. Να ικανοποιηθεί η θέληση του ενδιαφερομένου ή του πλησιέστερου συγγενούς; Αν ο πατέρας σου είχε κάνει συμβολαιογραφική πράξη για τον τρόπο της κηδείας του θα είσαι υποχρεωμένη να την ακολουθήσεις. Τώρα θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα Έλληνες και Τρώες (βραζιλιάνική παροιμία), πράγμα αδύνατο.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 09:14Αδελφέ, το ότι δεν πιστεύω δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω την εκκλησία ως κομμάτι της κοινωνικής ζωής του τόπου όπου ζω. Το ότι θα θάψω κάποια στιγμή τον άθεο και άθρησκο πατέρα μου με χριστιανική ταφή αν και με ξεπερνά σαν κατάσταση είναι κάτι που θα το κάνω από σεβασμό στη μάνα μου που κάνει τον σταυρό της κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα επέλεγα την ουράνια ταφή των Μογγόλων γιατί αν και ζει σε κάμπo, είναι στον πυρήνα της ύπαρξης του και θα παραμείνει για πάντα βουνίσιος Ηπειρώτης, ξεροκέφαλος ωσάν την ξερολιθιά που την σμιλεύει ο χρόνος. Όλοι έχουμε τους Θεούς μας σ' αυτόν τον κόσμο. Άλλοι είναι αθάνατοι, άλλοι είναι θνητοί. Αρκεί να τους αναγνωρίσουμε.
Εγώ δεν βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα. Ο πατέρας μου ήταν μάλλον απαθής με τα χριστιανικά, αλλά όχι και ξεκάθαρα άθεος. Και εφόσον δεν είχε δηλώσει κάποια διαφορετική επιθυμία, προχωρήσαμε στην χριστιανική ταφή.
Ένας γνωστός μου, πρώην προϊστάμενος μου, είχε δηλώσει - όχι επίσημα - πως επιθυμεί την καύση. Η χήρα ήταν έτοιμη να μεταφέρει το λείψανο στην Βουλγαρία, αφού εδώ δεν υπάρχει δυνατότητα.
Όμως ένας κοινός γνωστός, που από εκτίμηση στον νεκρό είχε αναλάβει να βοηθήσει, της εξήγησε πως υπήρχαν πάρα πολλοί που θα ήθελαν να τον τιμήσουν (το υπογραμμίζω για κάποιους περίεργους) επειδή ήταν αξιόλογος άνθρωπος και δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Βουλγαρία. Έτσι αποφασίστηκε κηδεία εδώ, κόντρα στην θέληση του μακαρίτη.
Όλα αυτά αρνούνται να τα αντιληφθούν τα γνωστά τούβλα και επιμένουν σε επιθέσεις με τις παπαριές τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο νεκρός θα τιμηθεί. Δεν θα πάω κόντρα στους ζωντανούς που μείνανε πίσω και θέλουν να του κάνουν τα μνημόσυνα και να ξεχορταριάζουν το μνήμα. Εγώ προσωπικά ούτε μνήμα θέλω για τον εαυτό μου ούτε μνημόσυνα. Δε βαριέσαι, αλί απ' αυτούς που μένουν πίσω όπως λέει και ο ίδιος.Nandros έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:07Tο υπογραμμισμένο είναι μια περίπτωση δίλημμα. Να ικανοποιηθεί η θέληση του ενδιαφερομένου ή του πλησιέστερου συγγενούς; Αν ο πατέρας σου είχε κάνει συμβολαιογραφική πράξη για τον τρόπο της κηδείας του θα είσαι υποχρεωμένη να την ακολουθήσεις. Τώρα θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα Έλληνες και Τρώες (βραζιλιάνική παροιμία), πράγμα αδύνατο.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 09:14Αδελφέ, το ότι δεν πιστεύω δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω την εκκλησία ως κομμάτι της κοινωνικής ζωής του τόπου όπου ζω. Το ότι θα θάψω κάποια στιγμή τον άθεο και άθρησκο πατέρα μου με χριστιανική ταφή αν και με ξεπερνά σαν κατάσταση είναι κάτι που θα το κάνω από σεβασμό στη μάνα μου που κάνει τον σταυρό της κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα επέλεγα την ουράνια ταφή των Μογγόλων γιατί αν και ζει σε κάμπo, είναι στον πυρήνα της ύπαρξης του και θα παραμείνει για πάντα βουνίσιος Ηπειρώτης, ξεροκέφαλος ωσάν την ξερολιθιά που την σμιλεύει ο χρόνος. Όλοι έχουμε τους Θεούς μας σ' αυτόν τον κόσμο. Άλλοι είναι αθάνατοι, άλλοι είναι θνητοί. Αρκεί να τους αναγνωρίσουμε.
Εγώ δεν βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα. Ο πατέρας μου ήταν μάλλον απαθής με τα χριστιανικά, αλλά όχι και ξεκάθαρα άθεος. Και εφόσον δεν είχε δηλώσει κάποια διαφορετική επιθυμία, προχωρήσαμε στην χριστιανική ταφή.
Ένας γνωστός μου, πρώην προϊστάμενος μου, είχε δηλώσει - όχι επίσημα - πως επιθυμεί την καύση. Η χήρα ήταν έτοιμη να μεταφέρει το λείψανο στην Βουλγαρία, αφού εδώ δεν υπάρχει δυνατότητα.
Όμως ένας κοινός γνωστός, που από εκτίμηση στον νεκρό είχε αναλάβει να βοηθήσει, της εξήγησε πως υπήρχαν πάρα πολλοί που θα ήθελαν να τον τιμήσουν (το υπογραμμίζω για κάποιους περίεργους) επειδή ήταν αξιόλογος άνθρωπος και δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Βουλγαρία. Έτσι αποφασίστηκε κηδεία εδώ, κόντρα στην θέληση του μακαρίτη.,.......
.
Πάντως οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το κακοπροαίρετος το αμφισβητώ Το ψεύτης ένα μέρος του και συγκεκριμένα της κακόβουλη διάθεσης. Απλά θέλει να ιντριγκάρει για τους δικούς του λόγους και οι λόγοι αυτοί είναι περισσότερο ψυχολογικοί. Του σπάνε κάποια πράγματα ρε παιδί μου. Δεν είναι πράκτορας της αστικής τάξης που κάνει δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Νοέμ 2018, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
να και μια τιμια αποψηΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 23:30 Νήμα άνευ ουσίας.
Προσωπικά προτιμώ οι άθεοι να έρχονται στην Εκκλησία, έστω και για λόγους κοινωνικούς, απο το να μην έρχονται. Και εν πάση περιπτώσει, ουδεις εξ ημών είναι ικανός να κρίνει ποιοι πρέπει και ποιοι δεν πρέπει να έρχονται στην Εκκλησία. Μόνο ο Κύριος μπορεί.
Βέβαια, η συμμετοχή στα Μυστήρια απαιτεί μια καποια πίστη στην διδασκαλία της Εκκλησίας, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις αν η συμμετοχή ακομη κι ενός απιστου δεν αποτελέσει την σπίθα της πίστης. Είπαμε, Μόνον ο Κύριος!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
vatraxos έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:24Έχουμε γράψει όλοι ότι όσοι πιστεύουν στα θαύματα κλπ, είναι ρεζίλια των σκυλιών; Γιατί γγενικεύεις;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:05Αυτον που πιστευει πχ στα θαυματα,στην παρθενια της Παναγιας,αυτον που κανει ταματα ,αυτον που προσκυναει το γοβακι,αυτον που πιστευει στην ανασταση,στον παραδεισο κτλ κτλ κτλ
Τι τζουφια ερωτηση ειναι αυτη;
Δεν παρακολουθεις τα νηματα;
Είσαι σε κίλλινγκ σπρη βλέπω σήμερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
ΩΩΩΩ νήμα γιαννόπουλου ξεπέρασε τις 10 σελίδες. Ξαναβρίσκει το τσι του σιγά σιγά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχει μείνει πίσω στην αποστολή του να γίνει ο Νο 1 τρόλλης.Cecily Anne έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 15:55 ΩΩΩΩ νήμα γιαννόπουλου ξεπέρασε τις 10 σελίδες. Ξαναβρίσκει το τσι του σιγά σιγά.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-