Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
lonelyrider έγραψε: 13 Δεκ 2023, 21:24
...στο υπόμνημά του ισχυρίζεται ότι είχε σωστά το φράχτη τοποθετημένο αλλά τα σκυλιά κατάφερα να ανοίξουν τρύπα...
βάλε ένα σκύλο να ανοίξει μια ίδια τρύπα και αν τα καταφέρει χάνω 5000 αν όχι χάνεις 500.δώστου και κοφτάκια πένσες ότι θέλεις
Εκανες αυτοψια στον τοπο του συμβαντος κι εχεις αποψη αγαπητε?
Το θέμα είναι μετά των όσων στοιχείων της υπόθεσης, ποιον στηρίζεις εσύ "αγαπητέ"; τους φονείς σκύλους, τον "πατέρα τους" ή το θύμα μητέρα δύο παιδιών;
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 22:48
βάλε ένα σκύλο να ανοίξει μια ίδια τρύπα και αν τα καταφέρει χάνω 5000 αν όχι χάνεις 500.δώστου και κοφτάκια πένσες ότι θέλεις
Το θέμα είναι μετά των όσων στοιχείων της υπόθεσης, ποιον στηρίζεις εσύ "αγαπητέ"; τους φονείς σκύλους, τον "πατέρα τους" ή το θύμα μητέρα δύο παιδιών;
.,
Εγώ απλως εκφερω την αποψη μου για το πως πρεπει να αντιμετωπιστει νομικα το ζητημα.
Τι πα να πει "ποιον στηριζεις?"
Για ποδοσφαιρκο αγωνα μιλαμε?
.,
Εγώ απλως εκφερω την αποψη μου για το πως πρεπει να αντιμετωπιστει νομικα το ζητημα.
Τι πα να πει "ποιον στηριζεις?"
Για ποδοσφαιρκο αγωνα μιλαμε?
όχι
για νομική ή κοινωνική υπόθεση
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Στο φεισμπουκ εχουν ξεσηκωθει οι σκυλαδες για να μην γινει ευθανασία στα βρωμοσκυλα που εφαγαν την γυναικα. Φυσικα απο την αρχισκυλου και το υπόλοιπο σκυλολοι. "Επανεκπαιδευση και υιοθεσια" λεει
Τα προηγούμενα λέφτερα χρόνια, τί ακριβώς πάθαιναν οι ιδιοκτήτες φονικών σκύλων;
Από τις 7 Ιουλίου 2019 χάλασε απότομα η χώρα, δεν τό 'ξερες; Πριν όλα δούλευαν ρολόι. Γι' αυτό έχουν πάθε σοκ τα παιδιά.
Κι εγώ δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο από τα ένδοξα χρόνια αλλά λόγω ηλικίας παίζει και άνοια και ακριβώς γι' αυτό ζητάω περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορεί κάτι να μου έχει διαφύγει.