!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:23
O I έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:19
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:13

Παρομοιάζεις την ''ντομάτα'' και τον ρεβυθοκεφτέ με γλειφιτζούρι ή παγωτό? Για τα γατιά δεν είναι πειρασμοί αυτά .
κι εγώ τον γάτο μου τον τάιζα για πλάκα φιστίκια αλλά όταν άνοιγα τη φάκα με το ποντίκι τα περιφρονούσε :lol:
τον άτιμο σαρκοφάγο :011:

.,
Αυτό πρώτη φορά το ακούω.Κι οι δικές μου κυνηγάνε ποντίκια ,αλλά δεν τα τρώνε .Μού τα φέρνουν μπροστά στην πόρτα για να δώ ότι τα κυνηγάνε
θα σου έβαζα φωτο αλλά δεν έχει νόημα
Τη γυναίκα την σκότωσαν βίγκαν σκύλοι κι αυτό είναι δεδομένο :102:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:26
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:21
Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:18
Όχι, το ότι τα θεωρείς σωστές τροφές επειδή τους αρέσουν, σχολιάζω. Ό,τι τους έμαθες, θα τους αρέσουν. Ειδικά τα σκυλιά, που τρελαίνονται για μαγειρευτά, λαδερά κλπ.
Αλλο θέλω να σου πώ.Και οι δύο γειτόνισσές μου που φτιάχνουν κρεατικά συνήθως και συχνά τις φωνάζουν αλλά δεν πάνε.Σε μένα έρχονται για φαγητό
Αυτό είναι πολύ παράξενο, όντως. Τα κατάφερες ρε συ, τα "χάλασες" τα ζωντανά. :lol:
Αυτή τη στιγμή έχουν καθίσει και τα 8 μπροστά στο παράθυρο και κοιμούνται (μόλις έφαγαν).Μάλλον το θηρευτικό τους ταλέντο έχει μπεί σε λήθαργο
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el

O I έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:27
O I έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:19
κι εγώ τον γάτο μου τον τάιζα για πλάκα φιστίκια αλλά όταν άνοιγα τη φάκα με το ποντίκι τα περιφρονούσε :lol:
τον άτιμο σαρκοφάγο :011:

.,
Αυτό πρώτη φορά το ακούω.Κι οι δικές μου κυνηγάνε ποντίκια ,αλλά δεν τα τρώνε .Μού τα φέρνουν μπροστά στην πόρτα για να δώ ότι τα κυνηγάνε

.,
Πάντοτε φταίει ο Δάσκαλος ,ποτέ ο μαθητής

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
O I

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:31

.,
Το μεγαλύτερο πρόβλημα γεννάται όταν ο δάσκαλος νομίζει ότι τα σαρκοφάγα δεν τρώνε κρέας ή ότι μπορεί να τα εκπεδεύσει να μην τρώνε :lol:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
vag_el

Εικόνα

Εικόνα

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el

O I έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:35

.,
Το μεγαλύτερο πρόβλημα γεννάται όταν ο δάσκαλος νομίζει ότι τα σαρκοφάγα δεν τρώνε κρέας ή ότι μπορεί να τα εκπεδεύσει να μην τρώνε :lol:

.,
Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα ,το μεγαλύτερο πρόβλημα γεννιέται όταν ο Δάσκαλος Νταής προσπαθεί να περάσει στα ζωντανά τους επιθετικές τάσεις .Και Δοξα τω Θεό ,έχουμε πολλούς απο δαύτους

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
O I

georgebi έγραψε: 12 Δεκ 2023, 15:20 Το βαλα και στο διπλα
Αυτό ....αυτό ακριβώς :smt023
Προστατεύστε τα ζώα.....σκίστε (για αρχή*** ) τις ζωομανουλες και τους ζωοπατερουληδες :g030:

Εικόνα

***και μετά αφου τους σκίσετε περιλάβετε και σκιστε και τους ζωοδολοφόνους :102:
κι εγώ το έβαλα στο δίπλα

.,
Άβαταρ μέλους
O I

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:44
O I έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:35

.,
Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα ,το μεγαλύτερο πρόβλημα γεννιέται όταν ο Δάσκαλος Νταής προσπαθεί να περάσει στα ζωντανά τους επιθετικές τάσεις .Και Δοξα τω Θεό ,έχουμε πολλούς απο δαύτους
και επειδή νομίζει ότι τις νίκησε, αυτά κάνουν επιθέσεις τις οποίες δεν προβλέπει ο "μπαμπάς" επειδή τα ταΐζει χόρτα :lol:

.,
Άβαταρ μέλους
vag_el

Εικόνα
Φαντάσου τώρα τον εαυτό σου εκεί μέσα .......

Κι είσαι και νόστιμος πανάθεμά σε.

Κ.Καρυωτάκης
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:31 Πάντοτε φταίει ο Δάσκαλος ,ποτέ ο μαθητής
αυτό λέμε δάσκαλε.ταίζεις το μαθητή σου,ένα σαρκοφάγο,μαρούλια.αν βουτήξει καμιά μέρα κανένα παιδάκι και το μασουλάει υπεύθυνος θα είσαι εσύ και δεν θα έχεις καμιά δικαιολογία.κατανοητό?
Άβαταρ μέλους
O I

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 21:02 Εικόνα
Φαντάσου τώρα τον εαυτό σου εκεί μέσα .......

Κι είσαι και νόστιμος πανάθεμά σε.
Έχω να φάω κάτι τέτοιο πάνω από 25 χρόνια αλλά δεν το κάνω επειδή δεν είμαι σαρκοφάγο "ζώο" αλλά επειδή το επέλεξα.
Οι γάτες και οι σκύλοι το κάνουν κατά περίπτωση επειδή το επιλέγουν οι ιδιοκτήτες τους, ή μήπως όχι; :smt017

.,
Άβαταρ μέλους
O I

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 21:02 Κι είσαι και νόστιμος πανάθεμά σε.[/color]
Μπορεί να ήμουν στα νιάτα μου

.,
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Διάβασα το απολογητικό υπόμνημα του ιδιοκτήτη των σκυλιών και ζητάει να αποφυλακιστεί χωρίς όρους και μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο δόλος που του προσάπτεται δηλαδή ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο δεν ισχύει. προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να δικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας γιατι στο υπόμνημά του ισχυρίζεται ότι είχε σωστά το φράχτη τοποθετημένο αλλά τα σκυλιά κατάφερα να ανοίξουν τρύπα και να βγουν από αυτήν. Δεν μπορεί η ανθρώπινη διάνοια να προβλέψει το απρόβλεπτο ότι δηλαδή τα σκυλιά με κάποιο τρόπο θα καταφέρουν να ανοίξουν τρύπα στο φράχτη τι πρέπει να έχει για φράχτη δηλαδή το κάστρο της mordor? Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω και γενικά με τα σκυλιά στην ελλάδα κάτι πρέπει να γίνει απλά λέω ποιο είναι το σωστό στη συγκεκριμένη υπόθεση κατά τη γνώμη μου. Δεν πιστεύω ότι ο τύπος ενήργησε με δόλο δηλαδή μέσω των σκυλιών να ήθελε να δολοφονήσει τη γυναίκα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
vag_el

nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 21:09
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 20:31 Πάντοτε φταίει ο Δάσκαλος ,ποτέ ο μαθητής
αυτό λέμε δάσκαλε.ταίζεις το μαθητή σου,ένα σαρκοφάγο,μαρούλια.αν βουτήξει καμιά μέρα κανένα παιδάκι και το μασουλάει υπεύθυνος θα είσαι εσύ και δεν θα έχεις καμιά δικαιολογία.κατανοητό?
Kατανοητό,αλλά μέχρι στιγμής ο σκύλος μου ,ο μαθητής μου δεν έχει βουτήξει ούτε παιδάκι ,ούτε και κανέναν άλλον ,είναι φιλήσυχος

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
O I

lonelyrider έγραψε: 13 Δεκ 2023, 21:24 Διάβασα το απολογητικό υπόμνημα του ιδιοκτήτη των σκυλιών και ζητάει να αποφυλακιστεί χωρίς όρους και μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο δόλος που του προσάπτεται δηλαδή ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο δεν ισχύει. προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να δικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας γιατι στο υπόμνημά του ισχυρίζεται ότι είχε σωστά το φράχτη τοποθετημένο αλλά τα σκυλιά κατάφερα να ανοίξουν τρύπα και να βγουν από αυτήν. Δεν μπορεί η ανθρώπινη διάνοια να προβλέψει το απρόβλεπτο ότι δηλαδή τα σκυλιά με κάποιο τρόπο θα καταφέρουν να ανοίξουν τρύπα στο φράχτη τι πρέπει να έχει για φράχτη δηλαδή το κάστρο της mordor? Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω και γενικά με τα σκυλιά στην ελλάδα κάτι πρέπει να γίνει απλά λέω ποιο είναι το σωστό στη συγκεκριμένη υπόθεση κατά τη γνώμη μου. Δεν πιστεύω ότι ο τύπος ενήργησε με δόλο δηλαδή μέσω των σκυλιών να ήθελε να δολοφονήσει τη γυναίκα.
Ρε φίλε, δες την τρύπα και όσες επιθέσεις έκαναν τα ζωντανά από κει με την αμέλεια του ιδιοκτήτη και μετά πάρε θέση για τους εν "αμελεία" δολοφόνους :lol:

.,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”