Ειλικρινά, μπαίνω και διαβάζω (στα γρήγορα) τί έχει γραφτεί και καταλαβαίνω οτι το επίπεδο συζήτησης είναι τόσο χαμηλό, από όλες τις πλευρές, που τί να συζητήσεις?!
να πάρουμε αυτό? τί να του πεις αυτουνού δηλαδή τώρα, δεν έχω πια τόσο χρόνο να σκοτώνω για να γράφω τα αυτονόητα:
GoBack έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 18:11
Σουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 12:04
GoBack έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 00:49
Δεν μπορω να τα αποφυγω οταν ειναι στον κοντινο κοινωνικο περιγυρο.
Μια χαρά μπορείς, εγώ ας πούμε, δεν θα πήγαινα σε γάμο Καθολικού δεν πα να ταν και η μάνα μου η ίδια
Αλλά, δεν έχεις το σθένος να υπερασπίσεις τα πιστεύω σου, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!
Ποσοι συγγενεις η κοντινοι φιλοι σε εχουν καλεσει στον καθολικο τους γαμο και δεν πηγες;
Η Ίφιδα από την άλλη, μιλά όπως πάντα με ύφος χιλίων καρδιναλίων για πράγματα που δεν γνωρίζει (όχι Ίφιδα, υπάρχουν πολλοί χριστιανοί-όχι κατ'όνομα-που γνωρίζουν πολύ καλά τί πιστεύουν, δεν το γνωρίζουν βέβαια αναγκαστικά όλοι με θεολογικές διατριβές, τις οποίες, μπαι δε γουέι, ΔΕΝ έχεις, αλλά αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις ή μάλλον να το δεχτείς αλλά ούτε έχεις και τον τρόπο να το καταλάβεις γιατί η ενασχόλησή σου με τα της Πίστης έφτασε μέχρι ένα σημείο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ).
Επίσης, φυσικά και ΔΕΝ γνωρίζεις καλύτερα από τους Αγίους για τον Χριστό, κράτα λίγο πιο ταπεινό ύφος (φιλικά στο λέω και χωρίς να θέλω να μανουριάσω), θα σε βοηθήσει στην ζωή σου.
Ίφιδα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 20:43
Σουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 14:09
Ίφιδα, συγκρατήσου λίγο στους χαρακτηρισμούς και το τί είπε ο Χριστός άφησε καλύτερα να το γνωρίζουν όσοι έχουν ασχοληθεί περισσότερο μαζί Του, δηλαδή οι Άγιοι και η Εκκλησία
Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς. Από κει και πέρα όχι, και σε πληροφορώ έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερο με το Χριστιανισμό από μεγάλο μέρος των πιστών του. Αυτό που σου λέει ο Χέλης ότι "οι άθεοι συχνότερα γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από εσάς τι λέει η Βίβλος." κι όχι μόνο θα συμπληρώσω, ισχύει και το ξέρεις
Επίσης, από ό,τι βλέπω, το πέσιμο που κάνετε σε αυτά που λέει ο Γιαννόπουλας εδώ είναι άθλιο γιατί άθλια (χαζά) είναι και όσα λέτε περί της Εκκλησίας και της Πίστεως.
Γενικώς, ούτε εγώ έχω όρεξη να κάθομαι εδώ πέρα να συζητώ με πολλά πολλά γι αυτά τα θέματα.
Ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω, αν διαβάσει κάποιος άνθρωπος εκτός φόρουμ, που να μπορεί να κάνει ΣΟΒΑΡΗ κουβέντα για τέτοια θέματα, τί γράφετε και πώς επιχειρηματολογείτε εδώ μέσα, θα φύγει τρέχοντας.
Το έχετε καταντήσει τσίρκο.