!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς το 3%

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Re: Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς το 3%

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Δημοκράτης έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 19:40Δεν βαρεθήκατε την μπούρδα με την συγκυβερνηση ;
Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια ιδεολογία. Το αν δεν συγκυβερνούν ακόμη, είναι δικό τους θέμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Exodus έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:01
Δημοκράτης έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 19:40Δεν βαρεθήκατε την μπούρδα με την συγκυβερνηση ;
Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια ιδεολογία. Το αν δεν συγκυβερνούν ακόμη, είναι δικό τους θέμα.
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 17:56 Η καταστροφική κυβέρνηση του 2015. Το πρόσωπο του λαϊκισμού. Της λάσπης και του εκτσογλανισμου της κοινωνίας.

Εικόνα

Το 90% των παραπάνω εκτός Βουλής. Μόλις 4 απέμειναν μέσα.

Τις τελευταίες μέρες τους βλέπουμε να πνίγονται στην ίδια τους την λάσπη. Ο ένας να την πετάει στον άλλο.

Στα τσακίδια.
Επική φωτογραφία πάντως, βαθμολογώ θετικά το νημα :smt023

Υγ ο δραγασακης πρέπει να είναι μινιατούρα ο άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα. :roll:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

O Κασελακης θελει να αλλαξει τελειως το κομμα, να εξαφανισει τις συνιστωσες. Ο χρονος θα διξει αν θα του βγει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Nandros έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:40
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:35
Hector Buas έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:32

Καζούρα είναι ρε συ...

Όπως όταν σου λέμε εσένα να μεταναστεύσεις στην Κίνα..

Γνωρίζοντας πως αποκλείεται να το κάνεις, γιατί δεν είσαι τόσο ανόητος...
Με την καζούρα δεν έχω πρόβλημα, συμμετέχω κι εγώ, και με το Συριζα και με όποιον. Δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει ποστ μου που κάνω καζούρα στο Συριζα. Με την καζούρα μπορεί να γελάσει κι αυτός που τη δέχεται.
Εδώ μιλάμε για χυδαία λύσσα, νομίζω μπορώ να τα ξεχωρίσω.
Αυτή η φώτο δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.

Εικόνα
Το λάδι στα 15 ευρώ το κιλό, η φέτα στα 12 και οι καραγκιοζηδες δε συγχωρούν λέει που δεν σήκωναν πάνω από 60 ευρώ τη μέρα από το ΑΤΜ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:18 Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα. :roll:
Πως όμως να είναι η κουτάλα, πρέπει να επεκταθείς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 17:56

Εικόνα

Η εντιμότερη κυβέρνηση στον ελλαδικό χώρο της τελευταίας χιλιετίας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:28
Nandros έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:40
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:35
Με την καζούρα δεν έχω πρόβλημα, συμμετέχω κι εγώ, και με το Συριζα και με όποιον. Δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει ποστ μου που κάνω καζούρα στο Συριζα. Με την καζούρα μπορεί να γελάσει κι αυτός που τη δέχεται.
Εδώ μιλάμε για χυδαία λύσσα, νομίζω μπορώ να τα ξεχωρίσω.
Αυτή η φώτο δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.

Εικόνα
Το λάδι στα 15 ευρώ το κιλό, η φέτα στα 12 και οι καραγκιοζηδες δε συγχωρούν λέει που δεν σήκωναν πάνω από 60 ευρώ τη μέρα από το ΑΤΜ.
Εδώ συγχώρεσαν δολοφονιες νέων από συγκρούσεις τρένων στην φέτα και το λάδι θα κολλήσουν.
Γιδοδεξιοι ζόμπι
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:14 ηρθε λοιπον και η ωρα των ετερων ζαιων θα ακολουθησουν την ιδια πορεια :p8:
:g030:
Ακριβώς. Στις επόμενες εκλογές, θα έχουν πηδήξει τη προηγούμενη εκλογική πελατεία τους, και δε θα μπορούν να πούν οτι θα έρθουν οι κομμουνισταί να μας πάρουν τα σπίτια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Όσοι χλευάζουν και λοιδορούν τον Κασσελάκη, υποτιμούν την ηλιθιότητα του Ελληνικού λαού.
Το έκαναν και με τον Μητσοτάκη και δεν έπιασε.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Exodus έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:01
:+1:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Σε χωρα που θα υπηρχε δικαιοσυνη το νημα θα αναφεροταν στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο τιτλος θα ηταν:

Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς τη ΦΥΛΑΚΗ

Δεν υπαρχει δικαιοσυνη γι' αυτο κελαηδατε.

.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:30
Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:18 Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα. :roll:
Οφίτσια τώρα και (ακόμα πιο σημαντικό) οψέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:30
Οφίτσια τώρα και (ακόμα πιο σημαντικό) οψέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση.
Ναι ξέρω τι είναι η κουτάλα, η ερώτηση ήταν ουσιαστικά γιατί θεωρούν ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες ως ρέμπελοι παρά ως Κασεloyalists.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”