Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια ιδεολογία. Το αν δεν συγκυβερνούν ακόμη, είναι δικό τους θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς το 3%
Re: Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς το 3%
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Exodus έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:01Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια ιδεολογία. Το αν δεν συγκυβερνούν ακόμη, είναι δικό τους θέμα.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- EKPLIKTIKOS
Επική φωτογραφία πάντως, βαθμολογώ θετικά το νημαOtto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 17:56 Η καταστροφική κυβέρνηση του 2015. Το πρόσωπο του λαϊκισμού. Της λάσπης και του εκτσογλανισμου της κοινωνίας.
Το 90% των παραπάνω εκτός Βουλής. Μόλις 4 απέμειναν μέσα.
Τις τελευταίες μέρες τους βλέπουμε να πνίγονται στην ίδια τους την λάσπη. Ο ένας να την πετάει στον άλλο.
Στα τσακίδια.
Υγ ο δραγασακης πρέπει να είναι μινιατούρα ο άνθρωπος
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
O Κασελακης θελει να αλλαξει τελειως το κομμα, να εξαφανισει τις συνιστωσες. Ο χρονος θα διξει αν θα του βγει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το λάδι στα 15 ευρώ το κιλό, η φέτα στα 12 και οι καραγκιοζηδες δε συγχωρούν λέει που δεν σήκωναν πάνω από 60 ευρώ τη μέρα από το ΑΤΜ.Nandros έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:40Αυτή η φώτο δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:35Με την καζούρα δεν έχω πρόβλημα, συμμετέχω κι εγώ, και με το Συριζα και με όποιον. Δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει ποστ μου που κάνω καζούρα στο Συριζα. Με την καζούρα μπορεί να γελάσει κι αυτός που τη δέχεται.Hector Buas έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:32
Καζούρα είναι ρε συ...
Όπως όταν σου λέμε εσένα να μεταναστεύσεις στην Κίνα..
Γνωρίζοντας πως αποκλείεται να το κάνεις, γιατί δεν είσαι τόσο ανόητος...
Εδώ μιλάμε για χυδαία λύσσα, νομίζω μπορώ να τα ξεχωρίσω.
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Dwarven Blacksmith
Πως όμως να είναι η κουτάλα, πρέπει να επεκταθείς.Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:18 Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα.![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η εντιμότερη κυβέρνηση στον ελλαδικό χώρο της τελευταίας χιλιετίας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Μαδουραίος
Εδώ συγχώρεσαν δολοφονιες νέων από συγκρούσεις τρένων στην φέτα και το λάδι θα κολλήσουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:28Το λάδι στα 15 ευρώ το κιλό, η φέτα στα 12 και οι καραγκιοζηδες δε συγχωρούν λέει που δεν σήκωναν πάνω από 60 ευρώ τη μέρα από το ΑΤΜ.Nandros έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:40Αυτή η φώτο δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:35
Με την καζούρα δεν έχω πρόβλημα, συμμετέχω κι εγώ, και με το Συριζα και με όποιον. Δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει ποστ μου που κάνω καζούρα στο Συριζα. Με την καζούρα μπορεί να γελάσει κι αυτός που τη δέχεται.
Εδώ μιλάμε για χυδαία λύσσα, νομίζω μπορώ να τα ξεχωρίσω.
![]()
Γιδοδεξιοι ζόμπι
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:14 ηρθε λοιπον και η ωρα των ετερων ζαιων θα ακολουθησουν την ιδια πορεια![]()
Ακριβώς. Στις επόμενες εκλογές, θα έχουν πηδήξει τη προηγούμενη εκλογική πελατεία τους, και δε θα μπορούν να πούν οτι θα έρθουν οι κομμουνισταί να μας πάρουν τα σπίτια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Frappezitis
Όσοι χλευάζουν και λοιδορούν τον Κασσελάκη, υποτιμούν την ηλιθιότητα του Ελληνικού λαού.
Το έκαναν και με τον Μητσοτάκη και δεν έπιασε.
Το έκαναν και με τον Μητσοτάκη και δεν έπιασε.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Exodus έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:01Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια ιδεολογία. Το αν δεν συγκυβερνούν ακόμη, είναι δικό τους θέμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε χωρα που θα υπηρχε δικαιοσυνη το νημα θα αναφεροταν στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο τιτλος θα ηταν:
Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς τη ΦΥΛΑΚΗ
Δεν υπαρχει δικαιοσυνη γι' αυτο κελαηδατε.
.
Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς τη ΦΥΛΑΚΗ
Δεν υπαρχει δικαιοσυνη γι' αυτο κελαηδατε.
.
Οφίτσια τώρα και (ακόμα πιο σημαντικό) οψέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:30Πως όμως να είναι η κουτάλα, πρέπει να επεκταθείς.Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:18 Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Ναι ξέρω τι είναι η κουτάλα, η ερώτηση ήταν ουσιαστικά γιατί θεωρούν ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες ως ρέμπελοι παρά ως Κασεloyalists.Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:45Οφίτσια τώρα και (ακόμα πιο σημαντικό) οψέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:30Πως όμως να είναι η κουτάλα, πρέπει να επεκταθείς.Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 20:18 Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους με τον Κασσελάκη. Αν μιλήσουμε με όρους αριστεροφροσυνης, μιλάμε για άτομα που υπέγραψαν ότι μνημόνιο τους έχωσαν στον κώλο οι Ευρωπαίοι και συγκυβερνησαν με τον Καμμένο, όλα αυτά στο όνομα του ρεαλισμού. Τώρα θυμηθηκαν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα; Αν το πρόβλημά τους είναι τα διάφορα δικαιωματίστικα που είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Αριστεράς παγκοσμίως, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει. Καταλήγω ότι το πρόβλημα είναι, ως συνήθως, η κουτάλα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 153 Απαντήσεις
- 5704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
-
- 34 Απαντήσεις