!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Isildur έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 23:47
sys3x έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 23:38
Isildur έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 22:16
Εκεί όμως, όπως και σε άλλες περιπτώσεις πχ των διάφορων τουρκικών εθνοκαθάρσεων, υπήρχε απότομη και σαφέσταυη μείωση πληθυσμού. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη. Υπάρχει λόγος που χρησιμοποιούμε συγκεκριμένους όρους, ανά περίσταση. Όλες οι περιπτώσεις φόνων, ακόμα και μαζικών σε κάποιες φάσεις δεν είναι γενοκτονίες.
Δηλαδή άμα γεννάνε 10 επειδής τους δολοφόνουν τα 7 δεν είναι γενοκτονία - εθνοκάθαρση.
Οοκζ.
Έγινε.
:smt023
Ή δεν σκοτώνουν τους 7 όπως πιστεύεις. Κάτι απ' όλα. Πάντως, γενοκτονία και διπλασιασμός πληθυσμού, δεν πάνε πακέτο πουθενά νομίζω.
Να το αφήσω από τα 7 στα 3; στα 4; στα 2; στα 5; ότι πεις εσύ, αρκεί να μην βγαίνει γενοκτονία - εθνοκάθαρση στο πηλίκο.

Ευτυχώς οι νεότεροι άνθρωποι από εμάς ως επί των πλείστων δεν μασάνε τόσο πολύ σανό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

sys3x έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 23:52
Isildur έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 23:47
sys3x έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 23:38
Δηλαδή άμα γεννάνε 10 επειδής τους δολοφόνουν τα 7 δεν είναι γενοκτονία - εθνοκάθαρση.
Οοκζ.
Έγινε.
:smt023
Ή δεν σκοτώνουν τους 7 όπως πιστεύεις. Κάτι απ' όλα. Πάντως, γενοκτονία και διπλασιασμός πληθυσμού, δεν πάνε πακέτο πουθενά νομίζω.
Να το αφήσω από τα 7 στα 3; στα 4; στα 2; στα 5; ότι πεις εσύ, αρκεί να μην βγαίνει γενοκτονία - εθνοκάθαρση στο πηλίκο.

Ευτυχώς οι νεότεροι άνθρωποι από εμάς ως επί των πλείστων δεν μασάνε τόσο πολύ σανό.
Βρε, ασ' το όπου θες και πες ό,τι θες. Από τη στιγμή που είσαι ξεκάθαρα και πλήρως ταγμένος με τη μία πλευρά, σε βαθμό φανατισμού, δεν περιμένω να έχεις κάποια αντικειμενικότητα στα λόγια σου.

Έλα, πάμε πάλι. Οι κακοί Σατανάδες Εβραίοι που δολοφονούν παιδιά και μπλα μπλα μπλα....
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

c89ed2a809.jpg
c89ed2a809.jpg (79.6 KiB) Προβλήθηκε 341 φορές
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sys3x έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 21:51
Chilloutbuddy έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:13
sys3x έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 14:27

Ναι, "κάντο όπως η δυτική όχθη", σίγουρη επιτυχία.
Ναι, θα οδηγούσε σε δραματική πτώση στους αριθμούς σφαγμένων νηπίων της Γάζας και γενικότερα.
Συγνώμη, νόμιζα ότι αυτό ήταν που σε έκαιγε κρίνοντας από το κήρυγμά σου περί ηθικής πιό πάνω.
Ναι, αυτό με καίει και αυτό θα έπρεπε να καίει και *οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο στα καλά του.
Τι πόηντ εδώ, σε περίπτωση που σου διέφυγε, είναι ότι και στην δυτική όχθη παίζουν τα ίδια με το απαρντχάηντ, τα τείχη, την καταπίεση, τους εποίκους και τις δολοφονίες ανηλίκων και με χωρίς Χαμάς.
Επίσης, δεν κάνω κήρυγμα, αυτά τα όπως είπα και πριν τα θεωρώ αυτονόητα για *.
Δε μου διέφυγε, απλά διαφωνώ. Δε μου φαίνονται καθόλου ίδιοι οι αριθμοί παιδιών που πεθαίνουν στη Γάζα με τη Δ.Όχθη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Theseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus »

Exodus έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 21:17
sys3x έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 15:09Ομιλώ πάντα πάνω σε μια ανθρωπιστική βάση για το συγκεκριμένο θέμα απαλλαγμένη από θρησκευτικούς δογματισμούς και τα ρέστα, σε αυτήν την βάση λοιπόν, στην οποία γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είσαι παραπάνω από ικανός να συζητήσεις (όταν δεν εμπλέκεται η λέξη Ισραήλ μέχρι στιγμής τουλάχιστον), η εικόνα είναι μια αδιαίρετη και κοινή για όλους μας, είναι ακριβώς αυτά που περιέγραψα και βλέπουμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια, η ανθρώπινη ζωή ειδικότερα ενός βρέφους ή παιδιού έχει την ίδια αξία ασχέτως χρώματος δέρματος, φυλής κτλ, δεν έχουμε διαφορετική εικόνα, την ίδια έχουμε, το ξέρεις και το ξέρω. Να με χαρακτηρίσεις όπως μου αρμόζει λοιπόν χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου είμαι έτοιμος να παραδεχθώ το οποιοδήποτε λάθος αρκεί να είναι λάθος βέβαια. Και εσύ μπορείς να κάνεις το ίδιο ακόμη και σε αυτό το θέμα, να μην σε πω ιδιαιτέρως σε αυτό το θέμα, θα σε ελευθερώσει. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς είναι ορφανά που δεν κατάφεραν να σκοτώσουν ή επέζησαν από προηγούμενες επιθέσεις του κράτους του Ισραήλ, η επόμενη Χαμάς θα έχει λιγότερα πράγματα να χάσει από αυτήν και από την προηγούμενη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτά είναι τα αποτελέσματα ολοκαυτώματος που με την σειρά του το Ισραήλ αποπειράται να κάνει στους Παλαιστίνιους εδώ και πολλές πολλές δεκαετίες, είναι σταλήθεια τόσο απλό, όσο απλό είναι το "η ανθρώπινη αξία είναι όμοια για όλους τους ανθρώπους" ειδικά για τα μωρά τα παιδιά γαμώ το κεφάλι μου γαμώ.
:wave:
Θα ξαναγράψω τις προσωπικές μου θέσεις. Θέλω λύση δύο κυρίαρχων κι αναγνωρισμένων κρατών, Ισραήλ και Παλαιστίνης, με άδειασμα της Δυτικής Όχθης από τους Ισραηλινούς, άρα, παύση της επέκτασης. Θέλω διάλυση της Χαμάς. Και θέλω το Ισραήλ να υπάρχει, χωρίς κανείς να το απειλεί. Τα μωρά τα λυπάμαι, κάθε άνθρωπο τον λυπάμαι. Ιδίως τα μωρά, πίστεψέ με, δεν διαχειρίζομαι τα πάθη κανενός παιδιού. Αλλά εδώ και πολλά γαμημένα έτη θέλω να σταματήσουν ν΄αμφισβητούν στο Ισραήλ το δικαίωμα να υπάρχει, και η Χαμάς το κάνει καταστατικά και επιχειρησιακά. Μπήκε η Χαμάς στο Ισραήλ; Μπήκε. Ας μην έμπαινε. Δεν ήξερε; Ήξερε. Άρα, ποιός δολοφονεία τα μωρά; Γνώμη μου, και παρακαλώ να τη σεβαστείς. Όχι τη γνώμη μου, αλλά το δικαίωμά μου να έχω συμπεράσματα δικά μου, που δεν υπαγορεύονται από κομματικές κι ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Η Δυτική όχθη έχει μισό εκατομμύριο Εβραίους αυτή τη στιγμή. Και η πλειοψηφία τους θα αντισταθεί σκληρά σε κάθε προσπάθεια του κράτους του Ισραήλ να τους διώξει.
ΔΕΝ μπορείς να διώξεις με τη βία μισό εκατομμύριο πολίτες σου από μια περιοχή. Και να το θελήσει η Κεντροαριστερά (γιατί η Δεξιά δεν πρόκειται) 1) δεν μπορεί πρακτικα να το κάνει, 2) θα δημιουργήσει εμφύλιο.

Αφού ο Σαρον έπαθε το 2005 εγκεφαλικό, δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να διώξει τους εποίκους από τη Δ.όχθη.

Και ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, ο παλαιστινιακός λαός πάλι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γαμημένα αλλαχαμπαρίδικα μουλοπιάσματα.
Μην προτρέχουμε να δικάσομεν ομως, ποτέ δεν ξερεις, μπορει οι ντοκτορ Χάους της Γάζας να δρουσαν υπο τις απειλές κρυφών αόρατων όπλων απο τα μελη της Χαμας και να μη μπορούσαν να κανουν τιποτα :e040:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 11:16 Γαμημένα αλλαχαμπαρίδικα μουλοπιάσματα.
Μην προτρέχουμε να δικάσομεν ομως, ποτέ δεν ξερεις, μπορει οι ντοκτορ Χάους της Γάζας να δρουσαν υπο τις απειλές κρυφών αόρατων όπλων απο τα μελη της Χαμας και να μη μπορούσαν να κανουν τιποτα :e040:
Ή ίσως ήταν ασθενής και τον έφερναν οι δικοί του με το ζόρι γιατί είναι υποχόνδριος και φοβάται τους γιατρούς. Έχω κι εγώ μια θεία έτσι, κάθε φορά για να την πάμε για εξετάσεις την τραβάμε για να μπει στ'αμάξι.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ο Νετανιάχου και οι ακροδεξιοί ετάιροι του είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Υδράργυρος έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 11:28 Ο Νετανιάχου και οι ακροδεξιοί ετάιροι του είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας
ισχύει.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Υδράργυρος έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 11:28 Ο Νετανιάχου και οι ακροδεξιοί ετάιροι του είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας
Καταδικάζουμε τους παιδεραστές!

Εκαναν και οι ΗΠΑ εγκλήματα στο Ιράκ!

Βάζουμε λιγο λαδάκι στο τηγάνι πριν ριξουμε μεσα τα αυγά για να τα τηγανίσουμε!

Ωραιο παιχνιδάκι. Τί άλλες προφανείς αλλά άσχετες επι του θεματος, φρασούλες μπορουμε να πεταξουμε? Δικο σας.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Theseus έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 10:22
Exodus έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 21:17 Θα ξαναγράψω τις προσωπικές μου θέσεις. Θέλω λύση δύο κυρίαρχων κι αναγνωρισμένων κρατών, Ισραήλ και Παλαιστίνης, με άδειασμα της Δυτικής Όχθης από τους Ισραηλινούς, άρα, παύση της επέκτασης. Θέλω διάλυση της Χαμάς. Και θέλω το Ισραήλ να υπάρχει, χωρίς κανείς να το απειλεί. Τα μωρά τα λυπάμαι, κάθε άνθρωπο τον λυπάμαι. Ιδίως τα μωρά, πίστεψέ με, δεν διαχειρίζομαι τα πάθη κανενός παιδιού. Αλλά εδώ και πολλά γαμημένα έτη θέλω να σταματήσουν ν΄αμφισβητούν στο Ισραήλ το δικαίωμα να υπάρχει, και η Χαμάς το κάνει καταστατικά και επιχειρησιακά. Μπήκε η Χαμάς στο Ισραήλ; Μπήκε. Ας μην έμπαινε. Δεν ήξερε; Ήξερε. Άρα, ποιός δολοφονεία τα μωρά; Γνώμη μου, και παρακαλώ να τη σεβαστείς. Όχι τη γνώμη μου, αλλά το δικαίωμά μου να έχω συμπεράσματα δικά μου, που δεν υπαγορεύονται από κομματικές κι ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Η Δυτική όχθη έχει μισό εκατομμύριο Εβραίους αυτή τη στιγμή. Και η πλειοψηφία τους θα αντισταθεί σκληρά σε κάθε προσπάθεια του κράτους του Ισραήλ να τους διώξει.
ΔΕΝ μπορείς να διώξεις με τη βία μισό εκατομμύριο πολίτες σου από μια περιοχή. Και να το θελήσει η Κεντροαριστερά (γιατί η Δεξιά δεν πρόκειται) 1) δεν μπορεί πρακτικα να το κάνει, 2) θα δημιουργήσει εμφύλιο.

Αφού ο Σαρον έπαθε το 2005 εγκεφαλικό, δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να διώξει τους εποίκους από τη Δ.όχθη.

Και ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, ο παλαιστινιακός λαός πάλι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ.
εφτιαξε το Ισραηλ κράτος σε περιοχή άλλων; Εφτιαξε. Ας μην έφτιαχνε. Δεν ήξερε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”