Θα επαναλάβω ότι κάπου έχετε εγκλωβιστεί στο κόνσεπτ του αναφαίρετου δικαιώματος στο "εκλέγειν" ενώ σας προκαλεί ψυχοσωματική διαταραχή το να μπείτε στη φάση του "εκλέγεσθαι" παίδες.
Είτε είστε φραγκάτοι είτε άφραγκοι...
ik_90 έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 15:52 Ωραίο θέμα. Έχουμε και λέμε:
1) Ζέτα Μακρυπούλια
2) Ελένη Μενεγάκη
3) Αντζελίνα Τζολί
Οι παραπάνω, ενώ αντικειμενικά είναι ωραίες, ποτέ δεν μου έλεγαν κάτι και πάντα μου ερχόταν περίεργο που τις είχαν τόσο ψηλά σε ομορφιά πανελλαδικά και παγκόσμια. Παίζει είτε τα πρότυπα ομορφιάς να επιλέγονται από γυναίκες πλέον είτε να έχω περίεργο γούστο, δεν εξηγείται αλλιώς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:19 Το ζητούμενο είναι τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο κάθε αυστηρός κριτής σ' αυτές που του αρέσουν.
Τα υπόλοιπα είναι να' χουμε να λένε.![]()
Μα το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες, καλό μου.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:22ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:19 Το ζητούμενο είναι τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο κάθε αυστηρός κριτής σ' αυτές που του αρέσουν.
Το παρακουρασες, ολοι οι αντρες, ακομη και τα τοπ αρσενικα του πλανητη, οταν πινουν μπυρες με τους φιλους τους βαθμολογουν αθλητες, αυτοκινητα και γυναικες. Και δεν το κανουν απο κακια αλλα απο θαυμασμο για το ωραιο και το θεαματικο.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:28Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες, καλό μου.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:22ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:19 Το ζητούμενο είναι τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο κάθε αυστηρός κριτής σ' αυτές που του αρέσουν.
Το παρακουρασες, ολοι οι αντρες, ακομη και τα τοπ αρσενικα του πλανητη, οταν πινουν μπυρες με τους φιλους τους βαθμολογουν αθλητες, αυτοκινητα και γυναικες. Και δεν το κανουν απο κακια αλλα απο θαυμασμο για το ωραιο και το θεαματικο.
.![]()
Πού την είδες την γκρίνια βρε Αρίστο;Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:30ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:28Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες, καλό μου.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:22
.![]()
Συνεπως γιατι η κοινωνιολογικη γκρινια κυριακατικα;
Σου ξυνισε η μαρνγκα στο γλυκο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:37
Πού την είδες την γκρίνια βρε Αρίστο;
Στο ότι όλοι οι βαθμολογητές δεν παίζετε ούτε ως υποπερίπτωση επιλογής από όσες δεν γουστάρετε;![]()
Αυτό είναι φακτ και όχι γκρίνια.
Ακριβώς. Με τη σειρά που τα είπες. Αθλητές και αυτοκίνητα εναλλασονται σε πρώτη δεύτερη θέση ενώ θα προσέθετα και άλλες κατηγορίες ανάμεσα σε αυτά τα δύο και στις γυναίκεςΑρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:22ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:19 Το ζητούμενο είναι τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο κάθε αυστηρός κριτής σ' αυτές που του αρέσουν.
.
Άσ' το Αρίστο μου, ασ' το. Συνεχίστε οι αξιολογητές να παίζετε ξερή με την παλάμη σας ή με ό,τι σας κάτσει και άσε τα υπόλοιπα, που πείθουν μόνον τα εθνομαδούρια.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:41ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:37
Πού την είδες την γκρίνια βρε Αρίστο;
Στο ότι όλοι οι βαθμολογητές δεν παίζετε ούτε ως υποπερίπτωση επιλογής από όσες δεν γουστάρετε;![]()
Αυτό είναι φακτ και όχι γκρίνια.
Δεν πειραζει, βρες εσυ κανενα να του γκρινιαζεις κυριακατικα μπας και τη γλυτωσουμε εμεις, και θα σου στειλουμε και φερορ ροσε.![]()
.
Και τί σχέση έχουν οι αθλητές με την ινσέλ πατσοκοιλάδικη ή τέρμα λυμφατική κατηγορία του πχόρουμ;Ερμής έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:48Ακριβώς. Με τη σειρά που τα είπες. Αθλητές και αυτοκίνητα εναλλασονται σε πρώτη δεύτερη θέση ενώ θα προσέθετα και άλλες κατηγορίες ανάμεσα σε αυτά τα δύο και στις γυναίκεςΑρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:22ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:19 Το ζητούμενο είναι τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο κάθε αυστηρός κριτής σ' αυτές που του αρέσουν.
.