Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 15:40
Παλι στην κοντρα το πηγες, δεν βαριεσαι κυριακατικα να αυτοσχεδιαζεις παρολες για κοντρες ανευ ουσιας μιας και εγω δεν υπαρχει περιπτωση να τσιμπησω;
.
Δεν έχω ρίξει καν δόλωμα ρε Αρίστο. Γνωριζόμαστε επαρκέστατα χρόνια, ώστε να μην επιχειρήσω καν κόντρα σε αντίστοιχα πορτφόλιο.
Παλι στην κοντρα το πηγες, δεν βαριεσαι κυριακατικα να αυτοσχεδιαζεις παρολες για κοντρες ανευ ουσιας μιας και εγω δεν υπαρχει περιπτωση να τσιμπησω;
.
Δεν έχω ρίξει καν δόλωμα ρε Αρίστο. Γνωριζόμαστε επαρκέστατα χρόνια, ώστε να μην επιχειρήσω καν κόντρα σε αντίστοιχα πορτφόλιο.
Παλευεις με τις σκιες σου κακομοιρα ακομη και σε νηματα που τα ξυνουμε.
Οι παραπάνω, ενώ αντικειμενικά είναι ωραίες, ποτέ δεν μου έλεγαν κάτι και πάντα μου ερχόταν περίεργο που τις είχαν τόσο ψηλά σε ομορφιά πανελλαδικά και παγκόσμια. Παίζει είτε τα πρότυπα ομορφιάς να επιλέγονται από γυναίκες πλέον είτε να έχω περίεργο γούστο, δεν εξηγείται αλλιώς.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Οσο για τις γυναικες που βαθμολογουμε εδω μεσα προφανως και οι ιδιες γουσταρουν βαθμολογηση αφου αρκετες ξεκινησαν την καριερα τους απο καλλιστεια πιχι.
.
.
Ε, για όσους δεν τα χρησιμοποιούν με γκόμενες άνω των 7 φαντασιώσεων τους, η μόνη λύση είναι να τα ξύνουν και να μασάνε μαγκιόρικα πούρα για να να πουλήσουν εμπΥρία.
.
Ε, για όσους δεν τα χρησιμοποιούν με γκόμενες άνω των 7 φαντασιώσεων τους, η μόνη λύση είναι να τα ξύνουν και να μασάνε μαγκιόρικα πούρα για να να πουλήσουν εμπΥρία.
Δεν λέω κάτι διαφορετικό.
Ναι ρε βιωνω κοινωνικο αποκλεισμο επειδη αν με ειχε συναντησει η Μπελουτσι στα 60 μου θα με απερριπτε και βαζω ολη τη χολη μου να την καταστρεψω με χαμηλη βαθμολογια στο πχορουμ τζι αρ.
Αλλα η φεμινιστρια Γαλη υπερασπιστρια ολων των καλλιγραμων μοντελων του τζετ σετ εσκισε τα ιματια της και ανελαβε με επιθετικες μεθοδους Κουγια την υπερασπιση της.
Τι αλλο περιλαμβανει η ψυχοθεραπεια μας σημερα;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Νοέμ 2023, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.