!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Btw, εγώ αν ημουν idf μαζί με το αστροΔάβιδο εκει μεσα, θα σηκωνα και την Παλαιστινιακή αλλά και την λτζμπτκιουάι σημαία εκει μεσα, να τρολάρω το συμπαν.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Αυτή η πράσινη/κίτρινη πίσω τι είναι;vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:06 Btw, εγώ αν ημουν idf μαζί με το αστροΔάβιδο εκει μεσα, θα σηκωνα και την Παλαιστινιακή αλλά και την λτζμπτκιουάι σημαία εκει μεσα, να τρολάρω το συμπαν.
vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:06 Btw, εγώ αν ημουν idf μαζί με το αστροΔάβιδο εκει μεσα, θα σηκωνα και την Παλαιστινιακή αλλά και την λτζμπτκιουάι σημαία εκει μεσα, να τρολάρω το συμπαν.

H τακτική της αριστεράς εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια είναι μια.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24"Δεν είμαι... αλλά"Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15
Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη της![]()
Να καταλάβεις σε πόλεμο το αρχηγείο του εχθρού και να ανεβάσεις την σημαία του![]()
Έχεις σπάσει το ανοησιόμετρο πια. 99,99% έχουν χακάρει το λογαριασμό σου ή το μυαλό σου. Πολύ κρίμα.
Τα φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ του.
Μερικές φορές τον διαβάζεις και παρατηρείς οτι εχει εξελιχθεί σε φιλοΧαμασατζή πλέον, όχι απλά φιλοπαλαιστίνιος. Και αυτό ειναι το πιο στενάχωρο.
Τι δεν αρέσει στο μέσο νοικοκυραίο; Ε αυτό αρέσει σε εμάς.
Είναι η λογική της αντισυγκέντρωσης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Και μια τέτοια μπορεί να σήκωνα.

Γενικά, οτιδήποτε αποστρέφεται ο εχθρός μου.
Ο,τι φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω, που λεει και το άσμα.

Γενικά, οτιδήποτε αποστρέφεται ο εχθρός μου.
Ο,τι φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω, που λεει και το άσμα.
- vantono
Μεχρι 17 χρονων μπορεί, άντε μεχρι 23-25 σε μια έξαρση παρατεταμένης εφηβείας. Μετά, κάποια στιγμή μεγαλώνουμε, δεν ειναι λογικό να συνεχίζει αυτο. Και ο Πίτερ Παν θα μας εκραζε.Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:10H τακτική της αριστεράς εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια είναι μια.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24
"Δεν είμαι... αλλά"![]()
Να καταλάβεις σε πόλεμο το αρχηγείο του εχθρού και να ανεβάσεις την σημαία του![]()
Έχεις σπάσει το ανοησιόμετρο πια. 99,99% έχουν χακάρει το λογαριασμό σου ή το μυαλό σου. Πολύ κρίμα.
Τα φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ του.
Μερικές φορές τον διαβάζεις και παρατηρείς οτι εχει εξελιχθεί σε φιλοΧαμασατζή πλέον, όχι απλά φιλοπαλαιστίνιος. Και αυτό ειναι το πιο στενάχωρο.
Το ελληνικό κρατος φοβαται, και να μπει η αστυνομια φυσικα. Μιλαμε για περιοχες στις οποιες υπάρχει ο νομος των γυφτων, κλεβουν πχ αμαξια και δεν τολμανε να πανε.Otto Weininger έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:03Όταν λες φοβούνται τι εννοείς ; Και ποιος να μπει; Ο στρατός; Τα ΟΥΚ ; Η Ζ'ΜΑΚ ;panos291 έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 08:47Για τους ομηρους δεν υπάρχουν πολλες ελπιδες, αλλα η ηγεσια της Χαμας θα εξοντωθει. Γιατι εχουν Νετανιάχου και οχι Τσιπρομητσοτακηδες.πατησιωτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 08:26 Δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα αυτού του πολέμου εάν θα καταλάβουν οι Ισραηλινοί το οποιοδήποτε κτίριο στη Γάζα.Το πρόβλημα ήταν και είναι στα τούνελ.Και μέσα στα τούνελ είναι και η ηγεσία της Χαμάς και οι όμηροι.
Το Ισραηλ μπηκε σε μια ζωνη 2,5 εκατομμυριων εχθρων και τους εχει ισοπεδωσει, και στο Ελλαδισταν φοβουνται να μπουν στο "αβατο του Μενιδίου"![]()
Τα τεθωρακισμένα;
Και τι να κάνουν οι πιο πάνω ;
Να παει η αστυνομια λοιπον. Και αν δεν μπορει, τοτε να παει και ο στρατος, και τα τεθωρακισμενα, και οποιος χρειαστει.
(αν και για μένα το πρόβλημα μπορεί να το λυσει μονο το πυροβολικο μαζί με την αεροπορια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 14 Νοέμ 2023, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη τα λες σε εμέναvantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:13Μεχρι 17 χρονων μπορεί, άντε μεχρι 23-25 σε μια έξαρση παρατεταμένης εφηβείας. Μετά, κάποια στιγμή μεγαλώνουμε, δεν ειναι λογικό να συνεχίζει αυτο. Και ο Πίτερ Παν θα μας εκραζε.Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:10H τακτική της αριστεράς εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια είναι μια.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43
Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Ελα ντε. Τη γκουγκλαρα με λενς και το κοντινότερο που μου εβγαλε ηταν κατι σε σημαια του Αγιου Βικεντίου
Α, και αυτο https://hitchintownfc.club/category/ladies/
ΟΚ, thanxGoBzi έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:16Πρέπει να είναι της ταξαρχιας που κατέλαβε το κτήριο, δεν είμαι 100% σίγουρος.
Η παρακάτω είναι της Ταξιαρχίας
![]()
- vantono
Ε ναι, το πιθανότερο. Μέικ σένς.GoBzi έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:16Πρέπει να είναι της ταξαρχιας που κατέλαβε το κτήριο, δεν είμαι 100% σίγουρος.
Η παρακάτω είναι της Ταξιαρχίας
![]()
- Dwarven Blacksmith

Που σημαίνει ότι αισθάνομαι ότι ζω στο περιθώριο. Αυτό μπορεί να έχει οικονομικούς λόγους, αλλά συνηθέστεροι είναι άλλοι.Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 12:10H τακτική της αριστεράς εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια είναι μια.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24
"Δεν είμαι... αλλά"![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις