Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:46Πολύ δυνατή εικόνα. IDF is no joke. Σου δείχνουν (άσχετο τι ισχύει κ τι οχι) ότι οι άλλοι σκοτώνουν γριές κ χιπηδες κ εμείς χτυπάμε κατευθείαν στην καρδιά του εχθρού
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Στα παπάρια τους για τα μωρα.Zelda έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:11Ο κοσμος δεν ασχολειται σε βαθος και δεν ξερει τι ακριβως υπερασπιζεται καθε φοραΑλιόσα έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:40
Oι κομμουνιστές, οι άθεοι, οι ΛΑΟΤΚΙ, οι νεοπαγανιστές κτλ είναι οι πρώτοι στόχοι των ισλαμιστών για σφαγή. Στο κοράνι υπάρχει μια σχετική ανεκτικότητα απέναντι στους Χριστιανούς ή τους Εβραίους.
Το κανουν με καλη προθεση και με βαση τις δικές μας ηθικες αξιες και παραδοχες για το τι ειναι καλο/κακο κλπ
Στην τελική σου λεει δε με νοιαζει αν θα με αποκεφαλιζαν... εγω δε θελω να σκοτωνονται μωρα
Το παρακάτω είναι πιο κοντα στην πραγματικότητα
Στην τελική σου λεει δε με νοιαζει αν θα με αποκεφαλιζαν... αν ειναι να με περάσουν μερικά χεράκια πρώτα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κατάληψη του αρχηγείου του εχθρού χωρίς να συνοδεύεται από έπαρση της δικής σου σημαίας είναι σαν σεξ χωρίς οργασμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:46Πολύ δυνατή εικόνα. IDF is no joke. Σου δείχνουν (άσχετο τι ισχύει κ τι οχι) ότι οι άλλοι σκοτώνουν γριές κ χιπηδες κ εμείς χτυπάμε κατευθείαν στην καρδιά του εχθρού
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
"Δεν είμαι... αλλά"Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:46Πολύ δυνατή εικόνα. IDF is no joke. Σου δείχνουν (άσχετο τι ισχύει κ τι οχι) ότι οι άλλοι σκοτώνουν γριές κ χιπηδες κ εμείς χτυπάμε κατευθείαν στην καρδιά του εχθρού
Να καταλάβεις σε πόλεμο το αρχηγείο του εχθρού και να ανεβάσεις την σημαία του
Έχεις σπάσει το ανοησιόμετρο πια. 99,99% έχουν χακάρει το λογαριασμό σου ή το μυαλό σου. Πολύ κρίμα.
Το λενε και γιατι δεν κινδυνεύουν με αποκεφαλισμο ή στερηση δικαιωμάτων και ελευθεριων που θεωρουν δεδομενα εδω.Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:16Στα παπάρια τους για τα μωρα.Zelda έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:11Ο κοσμος δεν ασχολειται σε βαθος και δεν ξερει τι ακριβως υπερασπιζεται καθε φοραΑλιόσα έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:40
Oι κομμουνιστές, οι άθεοι, οι ΛΑΟΤΚΙ, οι νεοπαγανιστές κτλ είναι οι πρώτοι στόχοι των ισλαμιστών για σφαγή. Στο κοράνι υπάρχει μια σχετική ανεκτικότητα απέναντι στους Χριστιανούς ή τους Εβραίους.
Το κανουν με καλη προθεση και με βαση τις δικές μας ηθικες αξιες και παραδοχες για το τι ειναι καλο/κακο κλπ
Στην τελική σου λεει δε με νοιαζει αν θα με αποκεφαλιζαν... εγω δε θελω να σκοτωνονται μωρα
Το παρακάτω είναι πιο κοντα στην πραγματικότητα
Στην τελική σου λεει δε με νοιαζει αν θα με αποκεφαλιζαν... αν ειναι να με περάσουν μερικά χεράκια πρώτα
Εκ του ασφαλους
Και η κοπελα που ετρεχε στο μαραθωνιο με παλαιστινιακη σημαια, στη Γαζα της Χαμας δε θα μπορουσε να το κανει οσες Παλαιστινιακες σημαιες και αν κουβαλουσε μαζι της
- Dwarven Blacksmith
Μιλάμε για την προπαγανδιστική αξία της εικόνας. Για την ακρίβεια εγω μιλάω με άλλους. Εσύ είτε μιλάς είτε ακούω αμοιβάδα να χλαπατσώνει το πάτωμα, το ίδιο πράγμα είναι.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24"Δεν είμαι... αλλά"Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:46
Πολύ δυνατή εικόνα. IDF is no joke. Σου δείχνουν (άσχετο τι ισχύει κ τι οχι) ότι οι άλλοι σκοτώνουν γριές κ χιπηδες κ εμείς χτυπάμε κατευθείαν στην καρδιά του εχθρού![]()
Να καταλάβεις σε πόλεμο το αρχηγείο του εχθρού και να ανεβάσεις την σημαία του![]()
Έχεις σπάσει το ανοησιόμετρο πια. 99,99% έχουν χακάρει το λογαριασμό σου ή το μυαλό σου. Πολύ κρίμα.
Προβλέψιμη και αυτή η απάντηση σου.
Θα είχες δίκιο, αν δεν σε είχαν πάρει όλοι είδηση.
Θα είχες δίκιο, αν δεν σε είχαν πάρει όλοι είδηση.
Δεν πιστεύεις όμως ότι υπάρχει και υποκρισία σε αυτή τη στάση;Zelda έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:11Ο κοσμος δεν ασχολειται σε βαθος και δεν ξερει τι ακριβως υπερασπιζεται καθε φοραΑλιόσα έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:40
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24"Δεν είμαι... αλλά"Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 10:46
Πολύ δυνατή εικόνα. IDF is no joke. Σου δείχνουν (άσχετο τι ισχύει κ τι οχι) ότι οι άλλοι σκοτώνουν γριές κ χιπηδες κ εμείς χτυπάμε κατευθείαν στην καρδιά του εχθρού![]()
Να καταλάβεις σε πόλεμο το αρχηγείο του εχθρού και να ανεβάσεις την σημαία του![]()
Τα φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ του.
Μερικές φορές τον διαβάζεις και παρατηρείς οτι εχει εξελιχθεί σε φιλοΧαμασατζή πλέον, όχι απλά φιλοπαλαιστίνιος. Και αυτό ειναι το πιο στενάχωρο.
Εφαρμογή Σοσιαλιστόμετρου από Κουλοφάν.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24"Δεν είμαι... αλλά"Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15
Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη της![]()
Τα φιλομουσλιμιλίκια και η φιλοτρομοκρατία (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψε όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ του.
Μερικές φορές τον διαβάζεις και παρατηρείς οτι εχει εξελιχθεί σε φιλοΧαμασατζή πλέον, όχι απλά φιλοπαλαιστίνιος. Και αυτό ειναι το πιο στενάχωρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ένας είναι ο εχθρός,ο ιμπεριαλισμός.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43 α φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ του
Τα φιλομουσλιμιλίκια δείχνουν ότι ακριβώς δεν κάνει τίποτε διαφορετικό από έναν χελώνο, δηλ. μια στείρα γκρίνια τού "δεν μού αρέσει όπως ζω και μού φταίει η Δύση".vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43Εγώ τον απολάμβανα (και απολαμβάνω) ως αναγνωστης, τα τελευταια χρόνια που είδε το Σοσιαλιστικό Φως και ειναι υπέρμαχος του Σοσιαλιστικού Ιδεώδους, παρότι σε κάποια πράγματα γινεται βασιλικότερος του βασιλέως, και κάνει τα υπολοιπα κοθμοθνια να μοιάζομεν Ανταμ Σμιθ μπροστά του.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:24"Δεν είμαι... αλλά"Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:15
Δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό αλλά θεωρώ ότι είναι πατάτα εκ μέρους τους γιατί τους δείχνει ως κατακτητές, καθώς έβαλαν τη σημαία του Ισραήλ και όχι της μη-Χαμας Παλαιστίνης ή whatever. Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία, το είπε ήδη ο Μπίμπι, αλλά η εικόνα είναι ένα αφήγημα από μόνη της![]()
Τα φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ του.
Εντάξει άλλαξε το με "δεν μού αρέσει που δεν μπορώ να αγοράσω το διαμέρισμα της αρεσκείας μου".
Υ.Γ. Τα σοσιαλιστιλίκια κάποιοι τα ζήσαμε στα 80ας, όταν δεν είχε (είχατε) γεννηθεί. Τι να κάνουμε, μοιάζουν ντεμοντέ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μωρέ και το 'χω ακούσει και το 'χω φωνάξει (αν οχι αυτό ακριβώς, κάτι παρόμοια σίγουρα τα φώναζα) και όλοι οι καλοί να χωρέσουν, αλλά εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω από πότε οι ιδεαλιστές είναι οι "καλοί" στο αφήγημά μας. Και λέω "ιδεαλιστές" για να συμπεριλάβω την κατηγορία σε οσο το δυνατόν γενικότερο πλαίσιο.πατησιωτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:47Ένας είναι ο εχθρός,ο ιμπεριαλισμός.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43 α φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ τουΘα το έχεις ακούσει φαντάζομαι.Όλοι οι καλοί χωράνε,και ταλιμπάν και χαμάδες και αγιατολλάχ.
Αν το συγκεκριμενοποιήσουμε, και αναφερθούμε στα μουσλίμια, τζιχάντια, αλλάχ-εμ πιλλαλάχ-εμ κτλ, απ' αυτούς ειμαι ο πρώτος που κινδυνεύει και μαλιστα με μαρτυρικό θάνατο, όταν με το καλό ξεμπερδέψουμε απο τον ιμπεριαλισμό. Και ο πιο νοητικά καθυστερημένος ειναι σε θεση να το καταλάβει αυτο. Πολλοί aristeroi ομως, ακόμα.
- Dwarven Blacksmith
Η επίκληση της δήθεν πολιτισμικής υπεροχής του κατακτητή είναι από τα πιο παλιά κόλπα στο βιβλίο, μιλάμε για προπαγανδιστικές τεχνικές Χαμουραμπί. Κι όμως κάποιοι ακόμα εντυπωσιάζονται από τέτοια επιχειρήματα. Θλιβερό.πατησιωτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:47Ένας είναι ο εχθρός,ο ιμπεριαλισμός.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43 α φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ τουΘα το έχεις ακούσει φαντάζομαι.Όλοι οι καλοί χωράνε,και ταλιμπάν και χαμάδες και αγιατολλάχ.
Οι λίμπεραλς φυσικά ζουν σε ένα αιώνιο παρών με βάση το οποίο κρίνουν τα πάντα, δεν έχουν αντίληψη της ιστορίας ούτε κάποιο συγκεκριμένη μέθοδο στο πως βλέπουν τα πράγματα, έχουν hot takes. Το 1821 μπορεί να έλεγαν καταδικάζω τους τραγόπαπες και τα χριστιανοτζιχάντια τους και είμαι με τους πολιτισμένους φαναριώτες. Τους αγνοείς, η Ιστορία θα γραφτεί από όσους είναι διατεθημένοι να τη γράψουν. Και δεν εννοώ φυσικά εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 14 Νοέμ 2023, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει διαφορά στο υποστηρίζω κάτι επειδή ξέρω τι θέλω και με συμφέρει, από το υποστηρίζω κάτι επειδή είμαι αντικειμενικός και ψάχνω την αλήθεια. Τέλος πάντων, όπως λέει το αρχαίο ρητό "σοφόν το σαφές".vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:58Μωρέ και το 'χω ακούσει και το 'χω φωνάξει (αν οχι αυτό ακριβώς, κάτι παρόμοια σίγουρα τα φώναζα) και όλοι οι καλοί να χωρέσουν, αλλά εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω από πότε οι ιδεαλιστές είναι οι "καλοί" στο αφήγημά μας. Και λέω "ιδεαλιστές" για να συμπεριλάβω την κατηγορία σε οσο το δυνατόν γενικότερο πλαίσιο.πατησιωτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:47Ένας είναι ο εχθρός,ο ιμπεριαλισμός.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 11:43 α φιλομουσλιμιλίκια,η φιλοτρομοκρατία, ο φιλοφονταμενταλισμός (που ειναι εκ διαμέτρου αντίθετα απο τα Σοσιαλιστικά ιδεώδη, και απο τους πρώτους που θα αποκεφάλιζαν αυτα τα τομάρια αν επαιρναν εξουσια, θα ηταν οι Σοσιαλιστες) δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψαν όμως, και ειναι κατι που και εμενα με στεναχωρεί πολύ και ευελπιστώ σε ενδεχόμενο χακαρίσματος του ακκαουντ τουΘα το έχεις ακούσει φαντάζομαι.Όλοι οι καλοί χωράνε,και ταλιμπάν και χαμάδες και αγιατολλάχ.
Αν το συγκεκριμενοποιήσουμε, και αναφερθούμε στα μουσλίμια, τζιχάντια, αλλάχ-εμ πιλλαλάχ-εμ κτλ, απ' αυτούς ειμαι ο πρώτος που κινδυνεύει και μαλιστα με μαρτυρικό θάνατο, όταν με το καλό ξεμπερδέψουμε απο τον ιμπεριαλισμό. Και ο πιο νοητικά καθυστερημένος ειναι σε θεση να το καταλάβει αυτο. Πολλοί aristeroi ομως, ακόμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις