Απλά το λέω για να μην κολλησω άλλους. Μήπως θα έπρεπε παραπάνω.Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 06:50Ιδού, λοιπόν.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Είμαι θετικός
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οδηγία. Εγώ στη θέση σου απλά θα απέφευγα ευπαθείς ομάδες και θα έκανα κανένα τεστάκι, καλού-κακού. Για τους άλλους, όχι για μένα.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:10Απλά το λέω για να μην κολλησω άλλους. Μήπως θα έπρεπε παραπάνω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Libre arbitre
Αν το τεστ βγει θετικό, αλλάζει τίποτα; Πρέπει να κλειστώ παραπάνω μέρες;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Τι να σου πω; Εγώ θα καθόμουν κανά-δυο μέρες ακόμα μέσα αν μ' έπαιρνε, ή θα απέφευγα γενικά επαφές με κόσμο όσο γινόταν. Αλλά... αυτό. Δεν ξέρω τι ισχύει, λέω τι θα έκανα εγώ απλώς.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:28 Αν το τεστ βγει θετικό, αλλάζει τίποτα; Πρέπει να κλειστώ παραπάνω μέρες;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Libre arbitre
Ακόμα κι αν έχανες μεροκάματα;Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:56Τι να σου πω; Εγώ θα καθόμουν κανά-δυο μέρες ακόμα μέσα αν μ' έπαιρνε, ή θα απέφευγα γενικά επαφές με κόσμο όσο γινόταν. Αλλά... αυτό. Δεν ξέρω τι ισχύει, λέω τι θα έκανα εγώ απλώς.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:28 Αν το τεστ βγει θετικό, αλλάζει τίποτα; Πρέπει να κλειστώ παραπάνω μέρες;
- Otto Weininger
Πλέον πας με μάσκα στην δουλειά και ας είσαι θετικός.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:28 Αν το τεστ βγει θετικό, αλλάζει τίποτα; Πρέπει να κλειστώ παραπάνω μέρες;
Εκτός και αν σου δώσει χαρτί/άδεια ο γιατρός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Libre arbitre
Από την πρώτη μέρα που βγαίνω θετικός; Τόσο γρήγορα;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2023, 08:04Πλέον πας με μάσκα στην δουλειά και ας είσαι θετικός.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:28 Αν το τεστ βγει θετικό, αλλάζει τίποτα; Πρέπει να κλειστώ παραπάνω μέρες;
- EKPLIKTIKOS
Ανοσία της αγελης για τους αριστους ψεκες που μας κυβερνάνεLibre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 08:06Από την πρώτη μέρα που βγαίνω θετικός; Τόσο γρήγορα;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2023, 08:04Πλέον πας με μάσκα στην δουλειά και ας είσαι θετικός.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:28 Αν το τεστ βγει θετικό, αλλάζει τίποτα; Πρέπει να κλειστώ παραπάνω μέρες;
Πλήρης επιβεβαίωση hellegennes
1. Μετα-αναλυση 2023: μάσκες δεν μείωσαν τον κίνδυνο, καμια διαφορά χειρουργικές με N95, η υγιεινή των χεριών (πλυσιμο) βοήθησε!!
1. Jefferson and colleagues, published January 30, 2023, issue of the Cochrane Database of Systematic Reviews
2. Yale University, the study was published this month in Nature Communications
Υγ2 Ή ανάλυση από Medscape
1. Μετα-αναλυση 2023: μάσκες δεν μείωσαν τον κίνδυνο, καμια διαφορά χειρουργικές με N95, η υγιεινή των χεριών (πλυσιμο) βοήθησε!!
In a previous meta-analysis of poor-quality data, masks were not associated with a lower risk for influenza-like or COVID-19-like illness, or laboratory-confirmed influenza or COVID-19.
N95/P2 masks were not superior to surgical masks,
but hand hygiene was protective against acute respiratory illness.
2. Μελέτη σε φυλακές: ίδιο κελί (και κοντινά κελιά) με κρουσμα = δεν σε γλιτώνει το εμβόλιο ή η προηγουμένη νόσηση ή υβριδική προστασία (και τα 2). Αν δεν υπάρχει γνωστή έκθεση (κοντινή) τότε ναι, βοηθάνε!!ΥΓ. limitations of the included research prevented the authors for reaching a strong conclusion regarding masks
ΠηγέςThe current study finds that prior vaccination, infection, or hybrid immunity against COVID-19 were effective against incident infection without a known exposure during both the Delta and Omicron periods.
But none of these forms of immunity were effective in protecting individuals with a cell-based exposure to COVID-19.
Previous research has found that all forms of immunity are fallible in their protection against COVID-19. The current study accounts for the proximity of exposure to COVID-19 in the assessment of immune effectiveness against infection.
1. Jefferson and colleagues, published January 30, 2023, issue of the Cochrane Database of Systematic Reviews
2. Yale University, the study was published this month in Nature Communications
Spoiler
1. Jefferson T, et al. Physical interventions to interrupt or reduce the spread of respiratory viruses. Cochrane Database Syst Rev. 2023;1:CD006207. https://www.cochranelibrary.com/cdsr/do ... 7-abs-0002. Accessed August 31, 2023.
2. Lind ML, et al. Evidence of leaky protection following COVID-19 vaccination and SARS-CoV-2 infection in an incarcerated population. Nat Commun. 2023;14(1):5055. https://www.nature.com/articles/s41467-023-40750-8. Accessed August 31, 2023.
2. Lind ML, et al. Evidence of leaky protection following COVID-19 vaccination and SARS-CoV-2 infection in an incarcerated population. Nat Commun. 2023;14(1):5055. https://www.nature.com/articles/s41467-023-40750-8. Accessed August 31, 2023.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Έτσι μπράβο! Όχι πλέον αρνητικότητα, ρε παιδί μου.
Μέσα στο γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας, είναι ευχάριστο να ακούς κάποιον να δηλώνει θετικός!
Περαστικά!
Περαστικά φιλαράκι...εύχομαι να σε πάει ελαφρά
Περαστικάααααααα!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Περαστικά και γρήγορα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις