Ε αμα παιρνεις αντιπυρετικο θα ανεβοκατεβαινει,εγω που δεν πηρα τιποτα μια που ανεβηκε μια που κατεβηκε,σκαμπανεβασματα δεν ειχαlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:16Πέρασα κόβιντ τον ιουνιο.nik_killthemall έγραψε: 25 Σεπ 2023, 08:18ναι ρε ακομα κι οταν ειχα 39 πυρετο το οξυμετρο εδειχνε 99%. Ο παθολογος που με ακροαστηκε σε πνευμονα δεν ακουσε τπτ, μονο ανωτερο αναπνευστικο επιασε. Και οντως ξεροβηχα ειχα μονο, οχι παραγωγικο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2023, 23:01 [
Από οξυγόνο είσαι κομπλέ φαντάζομαι..
Έχεις smartwatch με παλμογραφο;
Ανεμβολιαστος.
2 μερες πυρετο μου κανε που εφτασε 39,8 με διαρκη σκαμπανεβασματα αυτες τις 2 μερες. Οξυγονο 94%.
Αυτο το πραμα οπως το περασα μου εδωσε την αισθηση οτι δεν προηλθε απο τη φυση αλλα το εφτιαξε ανθρωπινο χερι.
Τη μια 37,5 πυρετο. Μετα απο μια ωρα 39,8. Μετα απο μια ωρα 38. Μετα απο μια ωρα ξανα κοντα στα 40 ο πυρετος. Δεν προερχονται τετοιες ιωσεις ανωμαλες απο τη φυση. Χωρις να ειμαι ειδικος, οι σαταναδες που το εφτιαξαν πηραν εναν κορονοιο απο τη φυση και τον πειραξανε νομιζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μου ανεβοκατεβαινε και χωρις να παρω αντιπυρετικο.GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:19Ε αμα παιρνεις αντιπυρετικο θα ανεβοκατεβαινει,εγω που δεν πηρα τιποτα μια που ανεβηκε μια που κατεβηκε,σκαμπανεβασματα δεν ειχαlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:16Πέρασα κόβιντ τον ιουνιο.nik_killthemall έγραψε: 25 Σεπ 2023, 08:18
ναι ρε ακομα κι οταν ειχα 39 πυρετο το οξυμετρο εδειχνε 99%. Ο παθολογος που με ακροαστηκε σε πνευμονα δεν ακουσε τπτ, μονο ανωτερο αναπνευστικο επιασε. Και οντως ξεροβηχα ειχα μονο, οχι παραγωγικο.
Ανεμβολιαστος.
2 μερες πυρετο μου κανε που εφτασε 39,8 με διαρκη σκαμπανεβασματα αυτες τις 2 μερες. Οξυγονο 94%.
Αυτο το πραμα οπως το περασα μου εδωσε την αισθηση οτι δεν προηλθε απο τη φυση αλλα το εφτιαξε ανθρωπινο χερι.
Τη μια 37,5 πυρετο. Μετα απο μια ωρα 39,8. Μετα απο μια ωρα 38. Μετα απο μια ωρα ξανα κοντα στα 40 ο πυρετος. Δεν προερχονται τετοιες ιωσεις ανωμαλες απο τη φυση. Χωρις να ειμαι ειδικος, οι σαταναδες που το εφτιαξαν πηραν εναν κορονοιο απο τη φυση και τον πειραξανε νομιζω.![]()
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ε τοτε εχεις δικιο μαλλον σαταναςlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:22Μου ανεβοκατεβαινε και χωρις να παρω αντιπυρετικο.GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:19Ε αμα παιρνεις αντιπυρετικο θα ανεβοκατεβαινει,εγω που δεν πηρα τιποτα μια που ανεβηκε μια που κατεβηκε,σκαμπανεβασματα δεν ειχαlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:16
Πέρασα κόβιντ τον ιουνιο.
Ανεμβολιαστος.
Τη μια 37,5 πυρετο. Μετα απο μια ωρα 39,8. Μετα απο μια ωρα 38. Μετα απο μια ωρα ξανα κοντα στα 40 ο πυρετος. Δεν προερχονται τετοιες ιωσεις ανωμαλες απο τη φυση. Χωρις να ειμαι ειδικος, οι σαταναδες που το εφτιαξαν πηραν εναν κορονοιο απο τη φυση και τον πειραξανε νομιζω.![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- lonelyrider
Κέντρο Ιολογίας Γουχάν σου λεει κατι? Αλλα μαλλον πατατες πουλουσαν εκει.GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:23Ε τοτε εχεις δικιο μαλλον σαταναςlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:22Μου ανεβοκατεβαινε και χωρις να παρω αντιπυρετικο.GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:19
Ε αμα παιρνεις αντιπυρετικο θα ανεβοκατεβαινει,εγω που δεν πηρα τιποτα μια που ανεβηκε μια που κατεβηκε,σκαμπανεβασματα δεν ειχα![]()
![]()
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν το ειπα ειρωνικα εννοειται οτι ειναι εργαστηριακοςlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:31Κέντρο Ιολογίας Γουχάν σου λεει κατι? Αλλα μαλλον πατατες πουλουσαν εκει.![]()
Τώρα θυμήθηκα οτι δεν έχω εξεταστεί μετά τον κόβιντ που πέρασα. Ούτε πριν ούτε κατα την διάρκεια. Και τον πέρασα και μέσα σε νοσοκομείο.
Δεν πειράζει. Next time.
Πυρετός για λίγες ημέρες, μέχρι 39. Σε μια φάση μόνο ένοιωσα πως μπορεί και να παραδώσω ή μπορεί να ήταν και η ιδέα μου από την έγνοια και την συνολική κούραση.
Ο Η1Ν1 ήταν σαφώς χειρότερος
Δεν πειράζει. Next time.
Πυρετός για λίγες ημέρες, μέχρι 39. Σε μια φάση μόνο ένοιωσα πως μπορεί και να παραδώσω ή μπορεί να ήταν και η ιδέα μου από την έγνοια και την συνολική κούραση.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- lonelyrider
Σόρρυ τοτε παρανόησα.GoBack έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:37Δεν το ειπα ειρωνικα εννοειται οτι ειναι εργαστηριακοςlonelyrider έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:31Κέντρο Ιολογίας Γουχάν σου λεει κατι? Αλλα μαλλον πατατες πουλουσαν εκει.![]()
![]()
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πως γίνεται να τον πέρασες μέσα σε νοσοκομείο και να μην υπήρχαν καθημερινές εξετάσεις;Saturn έγραψε: 26 Σεπ 2023, 01:40 Τώρα θυμήθηκα οτι δεν έχω εξεταστεί μετά τον κόβιντ που πέρασα. Ούτε πριν ούτε κατα την διάρκεια. Και τον πέρασα και μέσα σε νοσοκομείο.![]()
![]()
Δεν πειράζει. Next time.![]()
Με 39 πυρετό και να βγεις θετικός μέσα στο νοσοκομείο...
Παρατηρητής...
- Υδράργυρος
Ειχα περασει κοβιντ πριν απο 2 χρονια, τη μεταλαξη δελτα. Τοτε μια μερα συμπτωματα, λιγο δεκατακια και τελος. Μονο η καραντινα ηταν ζορι.
Τωρα ξαναειμαι θετικος, τριτη μερα συμπτωματα, πυρετο και εξαντληση. Σαφως χειροτερα.
Και διαβαζω οτι υπαρχουν και πολλοι νεκροι απο αυτη την παραλλαγη. Νομιζω 40 νεκροι την εβδομαδα 11-17/9.
Το νου σας
Τωρα ξαναειμαι θετικος, τριτη μερα συμπτωματα, πυρετο και εξαντληση. Σαφως χειροτερα.
Και διαβαζω οτι υπαρχουν και πολλοι νεκροι απο αυτη την παραλλαγη. Νομιζω 40 νεκροι την εβδομαδα 11-17/9.
Το νου σας
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αν κάποιος είναι θετικός τώρα... πρέπει να μείνει δύο μέρες στο σπίτι; Ή περισσότερο;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Δύο μέρες φτάνουν;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Περαστικά.Υδράργυρος έγραψε: 27 Σεπ 2023, 08:42 Ειχα περασει κοβιντ πριν απο 2 χρονια, τη μεταλαξη δελτα. Τοτε μια μερα συμπτωματα, λιγο δεκατακια και τελος. Μονο η καραντινα ηταν ζορι.
Το νου σας
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αν είχες γρίπη πόσο θα καθόσουν; Ε, αντίστοιχα.Libre arbitre έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:19 Αν κάποιος είναι θετικός τώρα... πρέπει να μείνει δύο μέρες στο σπίτι; Ή περισσότερο;
- Libre arbitre
Μια με δύο μέρες το πολύIsildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 06:28Αν είχες γρίπη πόσο θα καθόσουν; Ε, αντίστοιχα.Libre arbitre έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:19 Αν κάποιος είναι θετικός τώρα... πρέπει να μείνει δύο μέρες στο σπίτι; Ή περισσότερο;
Ιδού, λοιπόν.Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 06:43Μια με δύο μέρες το πολύIsildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 06:28Αν είχες γρίπη πόσο θα καθόσουν; Ε, αντίστοιχα.Libre arbitre έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:19 Αν κάποιος είναι θετικός τώρα... πρέπει να μείνει δύο μέρες στο σπίτι; Ή περισσότερο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-