sys3x έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:17
Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, είστε από τα αποδυτήρια λάθος οι περισσότεροι δηλαδή, χαζοί χαζοί δεν ξέρω αλλά λεκτικά ως τέτοιοι πλασάρετε τον εαυτό σας ασχέτως εάν αυτά που γράφετε όντωστ ισχύουν
για εσάς και είναι ολόσωστα
για εσάς, το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε, γι' αυτό το αναφέρω, επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε διότι μπορώ να κάνω αυτό που εσείς δεν μπορείτε.
Παρόλα αυτά ισχύουν μερικές αλήθειες.
Η νικοτίνη είναι από τις πιο εθιστικές ουσίες που γνωρίζει ο άνθρωπος και σίγουρα η πιο εθιστική νόμιμη και εύκολα προσβάσιμη ουσία.
Η πρόσληψη της κόβεται, από άλλους σχετικά εύκολα ή/και πολύ εύκολα από άλλους πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ναι, κόβεται.
Το κάπνισμα στην προκειμένη είναι το δέντρο, το δάσος είναι η ανέχεια στην οποία μπορεί να πέσει εύκολα μια νεοελληνική οικογένεια με τις υπάρχουσες οικονομικό-πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα ειδικά άμα δεν έχεις περιουσία από πίσω ή/και δεν είσαι
μουνόπανο κομματόσκυλο γλείφτης που μάλλον σημαίνει ότι εάν ήσουν θα είχες και περιουσία από πριν.
Τέλος ακόμη και ικανότητες να έχει κάποιος στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς δεν φτάνουν αυτές από μόνες τους για να πληρωθεί αντίστοιχα γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη νεοέλληνες, ξέρετε, σαν όλους εσάς που σχολιάζετε δω χάμου, όπως εγώ, αλλά δεν είστε εγώ, είστε εσείς, βλέπετε κάποιον κάτω και στην καλλίτερη χαίρεστε.
Τελειωμένη υπόθεση είστε, είμαι, είναι αυτό το τριμπούρδελο οπότε φάτε τα σκατά σας και εφόσον αισθάνεστε καλλίτερα κουνήστε και το δάκτυλο σε όποιον δεν κληρονόμησε έστω ένα διαμέρισμα να έχει να μείνει εφόσον δεν μυρίζετε την δικιά σας σκατίλα.