!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
δηλαδή τελικά ο Ολυμπιακός εχει καλο προπονητη και τον Θωμά, αυτά;
- Prince Imrahil
δεν ξερω πώς θα μετρουσες τη συνολικη καταταξη στο ροστερ, αλλα ο λαρυ σιγουρα δεν ειναι για 2ο δυαρι σε ομαδα Φ4. Τυπου βγαινει ο Κανααν και μπαινει ο Λαρυ. Δεν εχει τη σταθεροτητα για κατι τετοιο. περισσοτερο θα τον εβλεπα για 10 λεπτα μ.ο. σε ειδικες καταστασεις που θα θες σουτ και θα εχεις τρεις περιφερειακους μεσα πχ. βεβαια αυτο προυποθετει να τα βαζει κιολας. οκ περυσι εκανε καλη σεζον (περισσοτερο καλη αρχη) και ηταν υπερχρησιμος με το 39% του στο τριποντο. φετος εχει ξεκινησει με 16%.kameron έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 16:19
Εμένα ο Λαρεντζάκης μου αρέσει, μακάρι να τον άφηνε να ερχόταν σε εμάς. Είναι ιδανικός έβδομος-ένατος παίκτης ακόμα και για ομάδα κορυφής ευρωλίγκα.
Η απώλειά του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του ολετήρα Πιτίνο.
- Eθνικοκοινωνιστης
αν ειναι καλος προπονητης θα στααμτησει να παιζει τοσο με τον μιλουτινοφ και θα παρει γκαρντ και 4αριenaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:04 δηλαδή τελικά ο Ολυμπιακός εχει καλο προπονητη και τον Θωμά, αυτά;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μιλου-Γκος-Θωμας-Καναν-Πιτερς ( δεν μου αρεσει ως παικτης αλλα εχει δολοφονικο τριποντο)enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:04 δηλαδή τελικά ο Ολυμπιακός εχει καλο προπονητη και τον Θωμά, αυτά; Σίγουρα;
Οι υπολοιποι δεν θα μπορουσαν να σταθουν σε καλή ομάδα ευρωλιγκας με αξιώσεις να παίζουν πάνω από 10λεπτο.
Το ότι 2 χρόνια κάναμε παπάδες οφείλεται στην επιμονή του Μπαρτζώκα να δένει τα σύνολα που φτιάχνει. Επιμονή που μας οδήγησε να βγάλουμε παρατσουκλι μέχρι και στον κατσίβελο τον Λαρυ. Επιμονή, παράλληλα, που κρατάει τον Παπας 2 χρόνια στην ομάδα ενώ είναι κινητό meme.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός γκαρντ δηλαδή στην ομάδα; Ποιος είναι ο καλύτερος;Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:03 [
Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Εγώ λέω ότι δεν ξεχωρίζει αμυντικά κανείς τους, με εξαίρεση τον Γκος.
Όλοι οι άτεχνοι παίκτες του Ολυμπιακου είναι καλοί αμυντικοί (Λουντζης, Λαρυ, Γουοκαπ, Φαλ, Τουβλας) , so what;
Ο Θωμάς, μακράν. Διότι δεν παρασύρεται. Ο Λάρυ μπορεί να κάνει φάουλ στην χειρότερη στιγμή γιατί δεν συγκρατείται, ο Γουόκαπ είναι πιο μεστός παίκτης αμυντικά.enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:10δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός γκαρντ δηλαδή στην ομάδα; Ποιος είναι ο καλύτερος;Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:03 [
Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Εγώ λέω ότι δεν ξεχωρίζει αμυντικά κανείς τους, με εξαίρεση τον Γκος.
Όλοι οι άτεχνοι παίκτες του Ολυμπιακου είναι καλοί αμυντικοί (Λουντζης, Λαρυ, Γουοκαπ, Φαλ, Τουβλας) , so what;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
οκ, άλλο μπάσκετ βλέπουμε νομίζω, 4 αχρείαστα φάουλ εχθές και βρήκε οφφ. Ο Θωμάς είναι ατεχνος, η κατά λάθος τον έβαλες στους ατεχνους πριν;
Ποιόν μάρκαρε ο Θωμάς χθες και ποιόν ο Λάρυ;enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:13 οκ, άλλο μπάσκετ βλέπουμε νομίζω, 4 αχρείαστα φάουλ εχθές και βρήκε οφφ. Ο Θωμάς είναι ατεχνος, η κατά λάθος τον έβαλες στους ατεχνους πριν;
Ναι, φυσικά και είναι άτεχνος.
οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Νοέμ 2023, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ποσα ματς φυστικοβουτηρου εχεις δει τα τελευταια χρονια να δω κατιenaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:13 οκ, άλλο μπάσκετ βλέπουμε νομίζω, 4 αχρείαστα φάουλ εχθές και βρήκε οφφ. Ο Θωμάς είναι ατεχνος, η κατά λάθος τον έβαλες στους ατεχνους πριν;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
νβα εννοεις; πολυ λιγα.
Σου εξήγησα τι εννοώ με το καλύτερος. Άμυνα μπορούν να παίξουν και οι 4 που ανέφερα, επαρκέστατα. Το ποηντ μου ηταν οτι δεν κρινεται η χρησιμοτητα ενος γκαρντ από τις αμυντικες του ικανοτητες στον ολυμπιακο (τουλαχιστον φετος) διότι ολα μας τα γκαρντ παιζουν αρκουντως καλή άμυνα. Μεχρι και ο Καναν.enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:19 οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Μπαζουμπουλη μου τι λες για τους γκρινιαρηδες που λενε οτι ο μιλου παιζει στο μαξ των δυνατοτητων του μονο με γκανρτ τυπου ντιλεινι σπανουλη?Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:23Σου εξήγησα τι εννοώ με το καλύτερος. Άμυνα μπορούν να παίξουν και οι 4 που ανέφερα, επαρκέστατα. Το ποηντ μου ηταν οτι δεν κρινεται η χρησιμοτητα ενος γκαρντ από τις αμυντικες του ικανοτητες στον ολυμπιακο (τουλαχιστον φετος) διότι ολα μας τα γκαρντ παιζουν αρκουντως καλή άμυνα. Μεχρι και ο Καναν.enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:19 οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όλες οι ομάδες παίζουν στον μαξ των δυνατοτήτων με γκαρντ τύπου Σπανούλη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:25Μπαζουμπουλη μου τι λες για τους γκρινιαρηδες που λενε οτι ο μιλου παιζει στο μαξ των δυνατοτητων του μονο με γκανρτ τυπου ντιλεινι σπανουλη?Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:23Σου εξήγησα τι εννοώ με το καλύτερος. Άμυνα μπορούν να παίξουν και οι 4 που ανέφερα, επαρκέστατα. Το ποηντ μου ηταν οτι δεν κρινεται η χρησιμοτητα ενος γκαρντ από τις αμυντικες του ικανοτητες στον ολυμπιακο (τουλαχιστον φετος) διότι ολα μας τα γκαρντ παιζουν αρκουντως καλή άμυνα. Μεχρι και ο Καναν.enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:19 οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.![]()
Τον άλλο δεν τον έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω αν υπάρχουν free agents με τετοια χαρακτηριστικα στην ευρωπη. Εμένα το απωθημένο μου ήταν πάντα ο Καμπάτσο.
- Prince Imrahil
ο κανααν ειναι φοβερος αμυντικος πανω στην μπαλα, μπορει και ο καλυτερος που εχουμε. ο γουοκαπ ειναι απλα πιο ολοκληρωμενος αμυντικος.Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:23Σου εξήγησα τι εννοώ με το καλύτερος. Άμυνα μπορούν να παίξουν και οι 4 που ανέφερα, επαρκέστατα. Το ποηντ μου ηταν οτι δεν κρινεται η χρησιμοτητα ενος γκαρντ από τις αμυντικες του ικανοτητες στον ολυμπιακο (τουλαχιστον φετος) διότι ολα μας τα γκαρντ παιζουν αρκουντως καλή άμυνα. Μεχρι και ο Καναν.enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:19 οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 45191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις