!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουρολίγκουε 24

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Γιουρολίγκουε 24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δηλαδή τελικά ο Ολυμπιακός εχει καλο προπονητη και τον Θωμά, αυτά;
Άβαταρ μέλους
Prince Imrahil

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prince Imrahil »

kameron έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 16:19
Εμένα ο Λαρεντζάκης μου αρέσει, μακάρι να τον άφηνε να ερχόταν σε εμάς. Είναι ιδανικός έβδομος-ένατος παίκτης ακόμα και για ομάδα κορυφής ευρωλίγκα.

Η απώλειά του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του ολετήρα Πιτίνο.
δεν ξερω πώς θα μετρουσες τη συνολικη καταταξη στο ροστερ, αλλα ο λαρυ σιγουρα δεν ειναι για 2ο δυαρι σε ομαδα Φ4. Τυπου βγαινει ο Κανααν και μπαινει ο Λαρυ. Δεν εχει τη σταθεροτητα για κατι τετοιο. περισσοτερο θα τον εβλεπα για 10 λεπτα μ.ο. σε ειδικες καταστασεις που θα θες σουτ και θα εχεις τρεις περιφερειακους μεσα πχ. βεβαια αυτο προυποθετει να τα βαζει κιολας. οκ περυσι εκανε καλη σεζον (περισσοτερο καλη αρχη) και ηταν υπερχρησιμος με το 39% του στο τριποντο. φετος εχει ξεκινησει με 16%.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:04 δηλαδή τελικά ο Ολυμπιακός εχει καλο προπονητη και τον Θωμά, αυτά;
αν ειναι καλος προπονητης θα στααμτησει να παιζει τοσο με τον μιλουτινοφ και θα παρει γκαρντ και 4αρι :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:04 δηλαδή τελικά ο Ολυμπιακός εχει καλο προπονητη και τον Θωμά, αυτά; Σίγουρα;
Μιλου-Γκος-Θωμας-Καναν-Πιτερς ( δεν μου αρεσει ως παικτης αλλα εχει δολοφονικο τριποντο)
Οι υπολοιποι δεν θα μπορουσαν να σταθουν σε καλή ομάδα ευρωλιγκας με αξιώσεις να παίζουν πάνω από 10λεπτο.

Το ότι 2 χρόνια κάναμε παπάδες οφείλεται στην επιμονή του Μπαρτζώκα να δένει τα σύνολα που φτιάχνει. Επιμονή που μας οδήγησε να βγάλουμε παρατσουκλι μέχρι και στον κατσίβελο τον Λαρυ. Επιμονή, παράλληλα, που κρατάει τον Παπας 2 χρόνια στην ομάδα ενώ είναι κινητό meme.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:03 [
Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Εγώ λέω ότι δεν ξεχωρίζει αμυντικά κανείς τους, με εξαίρεση τον Γκος.
Όλοι οι άτεχνοι παίκτες του Ολυμπιακου είναι καλοί αμυντικοί (Λουντζης, Λαρυ, Γουοκαπ, Φαλ, Τουβλας) , so what;
δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός γκαρντ δηλαδή στην ομάδα; Ποιος είναι ο καλύτερος;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:10
Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:03 [
Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Εγώ λέω ότι δεν ξεχωρίζει αμυντικά κανείς τους, με εξαίρεση τον Γκος.
Όλοι οι άτεχνοι παίκτες του Ολυμπιακου είναι καλοί αμυντικοί (Λουντζης, Λαρυ, Γουοκαπ, Φαλ, Τουβλας) , so what;
δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός γκαρντ δηλαδή στην ομάδα; Ποιος είναι ο καλύτερος;
Ο Θωμάς, μακράν. Διότι δεν παρασύρεται. Ο Λάρυ μπορεί να κάνει φάουλ στην χειρότερη στιγμή γιατί δεν συγκρατείται, ο Γουόκαπ είναι πιο μεστός παίκτης αμυντικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ, άλλο μπάσκετ βλέπουμε νομίζω, 4 αχρείαστα φάουλ εχθές και βρήκε οφφ. Ο Θωμάς είναι ατεχνος, η κατά λάθος τον έβαλες στους ατεχνους πριν;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:13 οκ, άλλο μπάσκετ βλέπουμε νομίζω, 4 αχρείαστα φάουλ εχθές και βρήκε οφφ. Ο Θωμάς είναι ατεχνος, η κατά λάθος τον έβαλες στους ατεχνους πριν;
Ποιόν μάρκαρε ο Θωμάς χθες και ποιόν ο Λάρυ;
Ναι, φυσικά και είναι άτεχνος.
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Νοέμ 2023, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:13 οκ, άλλο μπάσκετ βλέπουμε νομίζω, 4 αχρείαστα φάουλ εχθές και βρήκε οφφ. Ο Θωμάς είναι ατεχνος, η κατά λάθος τον έβαλες στους ατεχνους πριν;
ποσα ματς φυστικοβουτηρου εχεις δει τα τελευταια χρονια να δω κατι :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
enaon

νβα εννοεις; πολυ λιγα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:19 οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
Σου εξήγησα τι εννοώ με το καλύτερος. Άμυνα μπορούν να παίξουν και οι 4 που ανέφερα, επαρκέστατα. Το ποηντ μου ηταν οτι δεν κρινεται η χρησιμοτητα ενος γκαρντ από τις αμυντικες του ικανοτητες στον ολυμπιακο (τουλαχιστον φετος) διότι ολα μας τα γκαρντ παιζουν αρκουντως καλή άμυνα. Μεχρι και ο Καναν.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:23
enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:19 οκ, πάντως απλά σαν παρατηρηση, επρεπε να πεις κανεις για να υπάρχει συνοχή, δεν γίνεται να μην ξεχωρίζει κανεις και ο θωμας να είναι μακράν ο καλύτερος ταυτόχρονα.
Σου εξήγησα τι εννοώ με το καλύτερος. Άμυνα μπορούν να παίξουν και οι 4 που ανέφερα, επαρκέστατα. Το ποηντ μου ηταν οτι δεν κρινεται η χρησιμοτητα ενος γκαρντ από τις αμυντικες του ικανοτητες στον ολυμπιακο (τουλαχιστον φετος) διότι ολα μας τα γκαρντ παιζουν αρκουντως καλή άμυνα. Μεχρι και ο Καναν.
Μπαζουμπουλη μου τι λες για τους γκρινιαρηδες που λενε οτι ο μιλου παιζει στο μαξ των δυνατοτητων του μονο με γκανρτ τυπου ντιλεινι σπανουλη? :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 17:25
Μπαζουμπουλη μου τι λες για τους γκρινιαρηδες που λενε οτι ο μιλου παιζει στο μαξ των δυνατοτητων του μονο με γκανρτ τυπου ντιλεινι σπανουλη? :102:
Όλες οι ομάδες παίζουν στον μαξ των δυνατοτήτων με γκαρντ τύπου Σπανούλη. :lol:
Τον άλλο δεν τον έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω αν υπάρχουν free agents με τετοια χαρακτηριστικα στην ευρωπη. Εμένα το απωθημένο μου ήταν πάντα ο Καμπάτσο. :102:
Άβαταρ μέλους
Prince Imrahil

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prince Imrahil »

ο κανααν ειναι φοβερος αμυντικος πανω στην μπαλα, μπορει και ο καλυτερος που εχουμε. ο γουοκαπ ειναι απλα πιο ολοκληρωμενος αμυντικος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”