!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- YouOnlyLiveOnce
Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα 
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάνεις μπανιστήρι στις θηλάζουσες και ανησυχείς μην σε πιάσουν;ritzeri έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:04 Και μετά από άλλα δέκα τέτοια ιβεντς το νόημα θα είναι να μην αισθάνονται άβολα οι κύριες όταν τις παίρνουν μάτι και να ποινικοποιηθεί αντ αυτου το κοιταγμα βυζιων.
Όπως στην Γαλλία ποινικοποιήσαν το καμακι
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Λύσεις υπάρχουν και για τα αδιάκριτα μάτια.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:01αυτό ακριβώς που ειπε η σεσιλιάνι. Αν η άλλη ενοχληθεί απο τα βλεμματα, σε δημοσιο χώρο ειναι, δεν μπορει να σου πει να μην κοιτάς. Αναγκαστικά θα πρεπει να αλλαξει πλευρό. Απ την αλλη, αν ο καθε πάνας ή ο καθε βαντόνο θεωρεί τοσο γαμάουα θέαμα το ταισμα ενος μωρού απο βυζί, και βαθια μεσα του δεν νιωθει υποχρεωμενος να στρεψει το βλεμμα του καπου αλλου, αλλα να καθεται να μπανιζει αδιακρίτως για ωρες ενα μωρο που ρουφάει ενα βυζι, ειναι ολιγον τι αρρωστάκι, κι εχει θεματάκια. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα, φυσικά και δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα εκεινη τη στιγμή, εχει το δικαιωμα να κοιτάζει οπου θελει.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:49Δε σε υποχρεώνει κανείς. Αν η άλλη το πάρει χαμπάρι και ενοχληθεί, ας αλλάξει πλευρό να φύγει από τη θέα σου. Προς το παρόν σε δημόσιο χώρο μπορείς να κοιτάς όπου θες. ΟΚ, εμένα και έτσι να με κοιτούσες επίμονα, θα άλλαζα πλευρό να σε έχω πλάτη, πόσο μάλλον με το μωρό.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:45
Δεν διαφωνώ, ας κάνει ό,τι θέλει.. εμένα γιατί να με υποχρεώσουν να γυρίσω το κεφάλι αλλού εφόσον δεν φαίνεται τίποτα;
Spoiler

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δε γίνεται να υποστηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό και ταυτόχρονα να θεωρείς αδιακρισία αν θα κοιτάει κάποιος.
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε φυσιολογικό κοίταγμα-χάζεμα στα πλαίσια που θα κοίταγε κανείς οτιδήποτε.
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε φυσιολογικό κοίταγμα-χάζεμα στα πλαίσια που θα κοίταγε κανείς οτιδήποτε.
-
ritzeri
Επειδή δεν είναι σωστό να είμαστε απόλυτοι, είπα να εξετάσω τι λέει και η άλλη πλευρά.
Στο κάτω κάτω μπορεί να έχω άδικο ρε παιδί μου
Στο κάτω κάτω μπορεί να έχω άδικο ρε παιδί μου
Έχουν καταστραφεί τα εγκεφαλικά σου κύτταρα; Αυτό είπα εγώ ρε; Αυτό λεμε όλοι εδώ μέσα;under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 11:00 Δηλαδη αν δεν βγαλετε σε δημοσια θεα τα βυζια σας 15 φορες την ημερα θα παθετε καταθλιψη.Μαλιστα...
ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΡΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ. 99,9% διακριτικότατα ταιζουν τα παιδια τους. καταλαβαίνω ότι στ @@δια σου και η κατάθλιψη της γυναίκας και το βρέφος, το μονο που σε νοιάζει ειν η δηθενιά που αναβλύζει απ τα βρωμερά σας μυαλά και στόματα, αλλά κάπου ώπα!
Μια χαρά βιταμίνη d λαμβάνει και το χειμώνα, λιγότερο μεν αλλα οκ στην Ελλάδα είμαστε, έχουμε και τους χειμώνες μέρες ηλιοφάνειας. Και η βιταμινη απορροφάται κι απ τα χέρια και το πρόσωπο δε χρειάζεται να γδύσεις όλο ρε φωστήρα.ritzeri έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 11:51
Το παιδί δεν λαμβάνει βιταμίνη d τον χειμώνα, άρα το χειμώνα να μένετε σπίτι. Και όταν το βγάζετε στον ήλιο να μην το έχετε ντυμένο για να έχει νόημα αυτό που λες
Επίσης μιλάμε για δημοσίους χώρους, άρα ποιον καθαρό αέρα μου λες; Να το πηγαίνετε στην εξοχή να το θηλάζετε αν θέλετε καθαρό αέρα , όχι στο κέντρο της πόλης και τα εμπορικά.
Ακόμη, ερεθίσματα δεν είναι οι βιτρίνες των ρούχων και το κουτσομπολιό με τις φίλες.
Τέλος, δύο παιδιά μεγαλώσαμε, 20 φορές την ημέρα δεν έφαγε ποτέ κανένα μας παιδί.
ΠΟιος μιλησε για εμπορικά και βιτρίνες ρούχων; Μιλάμε για βόλτα στην παραλία, ένα πάρκο, μια παιδική χαρά που το χετε δέσει ότι οι γυναίκες ξημεροβραδιάζονται στα εμπορικά και τις καφετέριες, με τέτοιες γυναίκες ζείτε εσείς; Ερεθισματα θα λάβει απο παντού το παιδί, δε θα του πεις εσυ, όσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο
μ αυτο ειστε οκ, μπορουν να κυκλοφορουν ελεύθερα

Αλλά αυτές πρέπει να μεινουν σπίτι για μήνες ή χρόνια έτσι;

Υποκρισία στο μεγαλείο της έτσι;
Αυτες ειναι που σας προκαλούν οι ξετσίπωτες, που σας φλασαρουν τα βυζια τους δημόσια.
Και τέλος η γυναίκα σου θήλασε; Πόσους μήνες; Πόσες φορές τα θήλαζε την ημέρα;
- Belisarius
Διακριτικα σημαινει μακρυα απο βλεμματα και φυσικα οχι σελφις.
Στη διακριτικοτητα κανεις δεν ειπε οχι.Το να βγαζω το βυζι στην καφετερια επειδη δεν γουσταρω να κατσω σπιτι μου δεν ειναι διακριτικοτητα.
Στη διακριτικοτητα κανεις δεν ειπε οχι.Το να βγαζω το βυζι στην καφετερια επειδη δεν γουσταρω να κατσω σπιτι μου δεν ειναι διακριτικοτητα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
νύχτα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 11:56είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο νομίζω σε βιβλίο του φρόυντ,Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:24 ....
Το βρέφος που δεν έχει ικανοποιήσει το στοματικό στάδιο μέσω της ενστικτώδους ανάγκης για θηλασμό, έχει μεγαλύτερη προδιάθεση για νευρώσεις, τικ, δερματίτιδες και διατροφικές διαταραχές. Το στόμα είναι η πρωταρχική πηγή ευχαρίστησης και απόλαυσης για κάθε θηλαστικό ον. Αν αυτή η ανάγκη αμελήθηκε ή διεκόπη ξαφνικά, σε μεγαλύτερες ηλικίες βλέπουμε μια διαρκή και αγωνιώδη αναζήτηση απόλαυσης δια της στοματικής οδού, που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, όπως το κάπνισμα, το φαγητό, η τάση πολυλογίας κ.α. Παρόμοια αποτελέσματα έχει η ξαφνική διακοπή της πιπίλας ή της σίτισης με μπιμπερό, μιας που και τα δυο υποκαθιστούν την ανάγκη για θηλασμό. [/b]
ταυτίστηκα, και ρώτησα την μάνα μου πόσο καιρό με θήλασε
22 μέρες μόνο![]()
Κι εμένα, 2 μήνες, νομιζω σπανίως θα βρεις άτομα της ηλικίας μας που να θήλασαν πάνω απο 3μηνο. Ήταν κλασσική οδηγία, εδώ τις λέγανε οι γιατροί πως αν θηλάσουν 2-3 μέρες πήραν τα μωρά αυτό που χρειάζονται οπότε δεν υπάρχει λόγος να "βασανίζονται"!
Δεν υπάρχει σωτηρία vantono, όποιον και να συγχίζω πάντα "αμόρφωτη κι αγράμματη" θα είμαι...vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:37τι λες κοπέλα μου, αφου δεν υπάρχουν άτομα που να ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμό εδώ μεσα, μη γινεσαι αμόρφωτη και αγράμματη σε παρακαλώ!Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07 Εκει ειναι οκ ή κι εκει ενοχλεί; Να μη το βγαζουμε καθολου το παιδί; Πώς την είδατε ακριβως;
μόλις σκούπισα το δάκρυ που κύλησε στο τροφαντό κόκκινο μαγουλάκι μου
ΝΟΤ
Έχετε δοκιμάσει να μείνετε στο σπίτι μια ολόκληρη βδομάδα, όχι παραπάνω,μια βδομάδα; Οι περισσότεροι άνθρωποι που ειναι κλεισμένοι σε ένα μέρος για πολύ καιρό παθαίνουν κατάθλιψη, πώς να το κάνουμε τώρα; Ιδίως μια γυναίκα που γέννησε πρόσφατα και οι ορμονες χορεύουν πεντοζάλι
- Belisarius
Να πάει μια βόλτα Ίφιδα μου. Δεν ξέρω αν θα θηλάσει το μωρό στη βόλτα ή όχι αλλά σίγουρα αυτό δε θα συμβάλει στη κατάθλιψη.Ίφιδα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:06 Έχετε δοκιμάσει να μείνετε στο σπίτι μια ολόκληρη βδομάδα, όχι παραπάνω,μια βδομάδα; Οι περισσότεροι άνθρωποι που ειναι κλεισμένοι σε ένα μέρος για πολύ καιρό παθαίνουν κατάθλιψη, πώς να το κάνουμε τώρα; Ιδίως μια γυναίκα που γέννησε πρόσφατα και οι ορμονες χορεύουν πεντοζάλι
Αυτό λέω Βελισάριε μου, να βγει μια βόλτα κι αν χρειαστεί να θηλάσει χωρίς να ακουσει τα μύρια όσα. Μη μου πεις ότι μια βόλτα δε συμβάλλει στη καλύτερη ψυχολογια..Belisarius έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:08Να πάει μια βόλτα Ίφιδα μου. Δεν ξέρω αν θα θηλάσει το μωρό στη βόλτα ή όχι αλλά σίγουρα αυτό δε θα συμβάλει στη κατάθλιψη.Ίφιδα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:06 Έχετε δοκιμάσει να μείνετε στο σπίτι μια ολόκληρη βδομάδα, όχι παραπάνω,μια βδομάδα; Οι περισσότεροι άνθρωποι που ειναι κλεισμένοι σε ένα μέρος για πολύ καιρό παθαίνουν κατάθλιψη, πώς να το κάνουμε τώρα; Ιδίως μια γυναίκα που γέννησε πρόσφατα και οι ορμονες χορεύουν πεντοζάλι
Ποιες απ αυτές σε διαολίζουν ρε μεγάλε; ποιες σου χαλάνε την αισθητική; ποιες ειναι αυτές που γουστάρουν να σου φλασάρουν τα βυζιά τους 15 φορές τη μέρα;under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:05 Διακριτικα σημαινει μακρυα απο βλεμματα και φυσικα οχι σελφις.

- Eθνικοκοινωνιστης
αμερικανοφερμενη σαπιογυναικοκεντρικη κουλτουρα 
οι παραδιοκρατες ακροδεξιοι που φυλατε στοργικα το χερι των καπιταλιστων παρακαλω να μαζεψουν τα υποκριτικα δακρυα τους
οι παραδιοκρατες ακροδεξιοι που φυλατε στοργικα το χερι των καπιταλιστων παρακαλω να μαζεψουν τα υποκριτικα δακρυα τους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Belisarius
Η βόλτα συμβάλει. Ο δημόσιος θηλασμός δε βλέπω το πως.Ίφιδα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:12 Αυτό λέω Βελισάριε μου, να βγει μια βόλτα κι αν χρειαστεί να θηλάσει χωρίς να ακουσει τα μύρια όσα. Μη μου πεις ότι μια βόλτα δε συμβάλλει στη καλύτερη ψυχολογια..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 79 Απαντήσεις