Καμία δεν συγκρούονται με τη μαμάκα τουςNaida έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:44 Τελικά νομίζω εκεί πάει το θέμα. Οι νέες μαμάδες δεν είναι αρκετά καλές μανάδες όπως οι παλιές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
~~¥~~
καλόOtto Weininger έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:48 Ας βγει ένας νόμος που να λέει ότι οι όμορφες μαμάδες απαγορεύεται να θηλάζουν δημόσια.
Δεν θα ξαναθηλασει καμία![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γράψτε τώρα και μια λίστα, με το τι επιτρέπεται και τι όχι στις selfie , τι σας τριγκάρει, κομπλεξάρει, κλπ κλπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εννοείται δε συγκρίνονται. Όπως και οι ίδιες οι πιο παλιές μαμάδες ξέρουν καλύτερα από τις νέες, τα έκαναν καλύτερα, ήταν σωστότερες μπλα μπλα μπλα.
Ήταν ρε παιδί μου μάνες. Τώρα είναι ξέρω γω λιγότερο μανάδες. Τις νοιάζει η βόλτα, το φμπ, το λάηκ, η πάρτι τους. Δε ξενυχτάνε, δεν αγωνιούν, δεν τρέχουν κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Με εκνευριζει το duck face είναι πολύ φασαριόζικο και χαοτικό. Από την αλλη με ενθουσιαζει το λαγνο βλεμμα και το "προκλητικο" ντύσιμο μιας καποιας αισθητικής, να υπάρχει μια τροπό τινά σιωπηλή πρόκληση, μελωδική θα έλεγα.enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:17 Γράψτε τώρα και μια λίστα, με το τι επιτρέπεται και τι όχι στις selfie , τι σας τριγκάρει, κομπλεξάρει, κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 06 Νοέμ 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αυτό επιτρέπεται;
https://www.instagram.com/p/BlInk73gFVa
Αυτό όχι;
https://www.instagram.com/p/BpxNZO8lsca

Αυτό όχι;
The business man whose master plan controls the world each day,
- Sid Vicious
η πρώτη σέλφι βγάζει μια φτήνια, δεν είναι καν αισθησιακή παρά φτηνή και μόνο. Η δευτερη δεν είναι σέλφι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Cecily Anne
Εχει κι αλλά έξυπνα παιδια η μαμάκα σου;enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:10Και αν έχει διαφανές κρανίο;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39Για πολλοστή φορά, δεν πετιέται τίποτα έξω. Το μωρό καλύπτει τελείως το θέαμα.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να βγαζετε εξω το στηθος και οταν θηλαζετε το παγωτο.
Να γινει υποχρεωτικο.
Θες να φας παγωτο σε δημοσιο χωρο και οχι στο σπιτι σου?
Υποχρεωτικα με σηκωμενη την μπλουζα.
Να γινει υποχρεωτικο.
Θες να φας παγωτο σε δημοσιο χωρο και οχι στο σπιτι σου?
Υποχρεωτικα με σηκωμενη την μπλουζα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Otto Weininger
Η πρώτη είναι από κρεβάτι ή δεύτερη από παγκάκι.enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:25 Αυτό επιτρέπεται;
Αυτό όχι;
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτό ακριβώς που ειπε η σεσιλιάνι. Αν η άλλη ενοχληθεί απο τα βλεμματα, σε δημοσιο χώρο ειναι, δεν μπορει να σου πει να μην κοιτάς. Αναγκαστικά θα πρεπει να αλλαξει πλευρό. Απ την αλλη, αν ο καθε πάνας ή ο καθε βαντόνο θεωρεί τοσο γαμάουα θέαμα το ταισμα ενος μωρού απο βυζί, και βαθια μεσα του δεν νιωθει υποχρεωμενος να στρεψει το βλεμμα του καπου αλλου, αλλα να καθεται να μπανιζει αδιακρίτως για ωρες ενα μωρο που ρουφάει ενα βυζι, ειναι ολιγον τι αρρωστάκι, κι εχει θεματάκια. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα, φυσικά και δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα εκεινη τη στιγμή, εχει το δικαιωμα να κοιτάζει οπου θελει.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:49Δε σε υποχρεώνει κανείς. Αν η άλλη το πάρει χαμπάρι και ενοχληθεί, ας αλλάξει πλευρό να φύγει από τη θέα σου. Προς το παρόν σε δημόσιο χώρο μπορείς να κοιτάς όπου θες. ΟΚ, εμένα και έτσι να με κοιτούσες επίμονα, θα άλλαζα πλευρό να σε έχω πλάτη, πόσο μάλλον με το μωρό.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:45
Δεν διαφωνώ, ας κάνει ό,τι θέλει.. εμένα γιατί να με υποχρεώσουν να γυρίσω το κεφάλι αλλού εφόσον δεν φαίνεται τίποτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Νοέμ 2018, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ritzeri
Και μετά από άλλα δέκα τέτοια ιβεντς το νόημα θα είναι να μην αισθάνονται άβολα οι κύριες όταν τις παίρνουν μάτι και να ποινικοποιηθεί αντ αυτου το κοιταγμα βυζιων.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:01αυτό ακριβώς που ειπε η σεσιλιάνι. Αν η άλλη ενοχληθεί απο τα βλεμματα, σε δημοσιο χώρο ειναι, δεν μπορει να σου πει να μην κοιτάς. Αναγκαστικά θα πρεπει να αλλαξει πλευρό. Απ την αλλη, αν ο καθε πάνας ή ο καθε βαντόνο θεωρεί τοσο γαμάουα θέαμα το ταισμα ενος μωρού απο βυζί, και βαθια μεσα του δεν νιωθει υποχρεωμενος να στρεψει το βλεμμα του καπου αλλου, αλλα να καθεται να μπανιζει για ωρες ενα μωρο που ρουφάει ενα βυζι, ειναι ολιγον τι αρρωστάκι, κι εχει θεματάκια. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα, φυσικά και δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα εκεινη τη στιγμή, εχει το δικαιωμα να κοιτάζει οπου θελει.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:49Δε σε υποχρεώνει κανείς. Αν η άλλη το πάρει χαμπάρι και ενοχληθεί, ας αλλάξει πλευρό να φύγει από τη θέα σου. Προς το παρόν σε δημόσιο χώρο μπορείς να κοιτάς όπου θες. ΟΚ, εμένα και έτσι να με κοιτούσες επίμονα, θα άλλαζα πλευρό να σε έχω πλάτη, πόσο μάλλον με το μωρό.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:45
Δεν διαφωνώ, ας κάνει ό,τι θέλει.. εμένα γιατί να με υποχρεώσουν να γυρίσω το κεφάλι αλλού εφόσον δεν φαίνεται τίποτα;
Όπως στην Γαλλία ποινικοποιήσαν το καμακι
-
ritzeri
Daje έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:43 Χρονο για να πλυνετε τα πιατα και να βαλετε καμια μπουγαδα που θα βρειτε οταν σουλατσαρετε ολη την ημερα με τους βυζους εξω δηθεν θηλαζοντας?
Νεοπορνιδια.
-
ritzeri
Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39Για πολλοστή φορά, δεν πετιέται τίποτα έξω. Το μωρό καλύπτει τελείως το θέαμα.
Μεθυσμένος σε γαμήλιο τραπέζι, ζήτησα από τη διπλανή μου αν θα μπορούσε να μου πρόσφερε μια κάποια ανακούφιση εκείνη τη στιγμή.
Εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι θα μας δεί ολο το μαγαζί. Προσπάθησα να εξηγήσω ότι θα φαίνεται μόνο το κεφάλι της πάνω από τα πόδια μου - τίποτα παραπάνω - αλλά δεν πείστηκε.
Αν όμως ειχαν κάποιον να με στηρίξει στο επιχείρημα ίσως και να γινόταν η δουλεια.
Θα κρατήσω κι αυτό με το πετσετακι, που το βάζεις απο πάνω, κι ως δια μαγείας δεν συμβαίνει τίποτα.
Τώρα βέβαια πέρασαν τα χρόνια και είμαι πιο εγκρατης, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται..
-
Ορέστης 35
Θα το απαγορευσουν και αυτο οι φεμινιστριες.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:49Δε σε υποχρεώνει κανείς. Αν η άλλη το πάρει χαμπάρι και ενοχληθεί, ας αλλάξει πλευρό να φύγει από τη θέα σου. Προς παρόν σε δημόσιο χώρο μπορείς να κοιτάς όπου θες. ΟΚ, εμένα και έτσι να με κοιτούσες επίμονα, θα άλλαζα πλευρό να σε έχω πλάτη, πόσο μάλλον με το μωρό.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:45
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 79 Απαντήσεις