Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:33
Δεν μου έφαγε κανείς λεφτά.
Η πρώτη μου σχέση είναι. Απλά δεν τον θέλουν γιατί τους έκαναν πλύση εγκεφάλου
(μια μαλακισμενη και φουλ προβληματική "φιλη" μου).
Θέλουμε όλοι μαζί ψυχίατρο.
Κυρίως εκείνοι όμως, έχουν ξεφύγει εντελώς, ζούνε σε άλλη πραγματικότητα.
Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ. Σύμφωνα με τους γονείς μου, αλλά και άλλους, δεν θα είμαστε.
Ναι, αλλά το ζητούμενο είναι να νοιώθεις χαλαρή εσύ και όχι να πηγαίνεις κόντρα στις ανάγκες σου, απλώς για να αποδείξεις ότι έχουν άδικο οι άλλοι.
Γιατί σ' αυτό ακριβώς το τριπάκι φοβάμαι ότι έχεις εγκλωβιστεί. Μακάρι να κάνω λάθος.
Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και γιατί και άσε τους άλλους.
Είμαι με έναν άνθρωπο 1 χρόνο τώρα, τα αφήνω όλα και ζω μαζί του απλά και μόνο για να πάω κόντρα στους γονείς μου και στους άλλους.
Μάλιστα.
Μια χαρά ξέρω τι θέλω εγώ
Άσε τα ψυχογραφήματα για άλλους.
Δεν επιχείρησα κάποιο ψυχογράφημα.
Απλώς δεν σε βλέπω χαλαρή, ακόμη και όταν οι γονείς σου λείπουν από το πλαίσιο.
Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ.
Σύμφωνα με τους γονείς μου, αλλά και άλλους, δεν θα είμαστε.
Όση πλύση εγκεφάλου και να τους έχουν κάνει, κάποια στιγμή θα ακούσουν το παιδί τους. Αυτό που περιγράφεις όχι μόνο νορμάλ δεν είναι αλλά είναι και παράξενο. Δλδ ποια γυναίκα φοβάται στα 30 της να πει στους γονείς της πως έχει σχέση εν έτει 2022; Στην Κύπρο ζεις, όχι στο Αφγανιστάν, να πω πως κάπως δικαιολογείται. Εκτός αυτού πώς γίνεται να ακούνε οι γονείς σου πιο πολύ τη φίλη σου από εσένα; Δεν ακούνε το παιδί τους και ακούνε μια ξένη; Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Ακόμη και το γεγονός πως έκρυβες τη δουλειά στο αεροδρόμιο. Παράλογο. Και όσο περνάει ο καιρός περιγράφεις μια κατάσταση που γίνεται όλο και πιο αρρωστημένη, όλο και πιο εφιαλτική. Όλη την ώρα είσαι θυμωμένη και πικραμένη και πονεμένη και με όλο τον σεβασμό, πέθαναν ο παππούς και η γιαγιά. Μα έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα, όσο κι αν μας πονάει ο χαμός τους, αυτή είναι η σειρά κι όχι να θάβουν οι παππούδες τα εγγόνια τους. Και ναι, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, είναι κατάσταση που την ξεπερνάς. Τι να πω κι εγώ που πέθανε η γιαγιά μου και ήμουν και έγκυος.
έκρυβα την δουλειά στο αεροδρόμιο;
πραγματικά ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;
Όλα λάθος, όλα όμως.
i give up
Τι πού τα διαβάζαμε; Τα έγραφες.
Για ένα διάστημα ναι γιατί η μάνα σου δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως εσύ που είσαι τόσο συνεσταλμένη θα μπορούσες να δουλέψεις σε τόσο απαιτητικό πόστο.
Κι άντε πες πως αυτό είναι λάθος και δεν θυμάμαι καλά. Τα υπόλοιπα γιατί τα κάνεις γάργαρα και θες να βγεις από πάνω; Γιατί πραγματικά δεν βγάζεις νόημα. Ούτε το πληρεξούσιο βγάζει νόημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ. Σύμφωνα με τους γονείς μου, αλλά και άλλους, δεν θα είμαστε.
Ναι, αλλά το ζητούμενο είναι να νοιώθεις χαλαρή εσύ και όχι να πηγαίνεις κόντρα στις ανάγκες σου, απλώς για να αποδείξεις ότι έχουν άδικο οι άλλοι.
Γιατί σ' αυτό ακριβώς το τριπάκι φοβάμαι ότι έχεις εγκλωβιστεί. Μακάρι να κάνω λάθος.
Είμαι με έναν άνθρωπο 1 χρόνο τώρα, τα αφήνω όλα και ζω μαζί του απλά και μόνο για να πάω κόντρα στους γονείς μου και στους άλλους.
Μάλιστα.
Πότε έχετε επέτειο Κάσπ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Την αγχωσες τωρα,ξεσκονιζει τα ημερολογια μην κανει κανενα λαθος και την τσακωσει με τη μια ο εναον σε λιγα δευτερολεπτα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Την μια μου την λετε που δινω προσωπικες πληροφοριες ή που γραφω κατεβατα για την ζωη μου, και απο την αλλη εσεις οι ιδιοι ρωτατε να σας πω ενα σωρο λεπτομερειες και οταν τα γραφω δεν με πιστευετε καν. Μπαινω εδω για να ξεσπαω, να τα βγαζω απο μεσα μου και καποτε για να ακουω και καμια γνωμη, και κανω λογκ αουτ με νευρα. Οσοι δεν πιστευετε αυτα που διαβαζετε, για ποιο λογο σχολιαζετε; εσας θα σας αρεσε να γραφετε φορτισμενοι για περιστατικα απο την ζωη σας και να σας βγαζουν συνεχως ψευτες;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μάλιστα.
Δεν επιχείρησα κάποιο ψυχογράφημα.
Απλώς δεν σε βλέπω χαλαρή, ακόμη και όταν οι γονείς σου λείπουν από το πλαίσιο.
Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι εκφράζεις κάτι τέτοιο.
Τωρα δεν λειπουν απο το πλαισιο.
Οσες φορες λειπουν ειμαστε μια χαρα.
Και βασικα ακομα και οταν δεν λειπουν, αυτος με συνεφερνει.
Αλλα πιστευε ο,τι θες.
Απο την αρχη δεν τον πηγαινες και δεν θα αλλαξεις γνωμη ποτε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 17:36
Την μια μου την λετε που δινω προσωπικες πληροφοριες ή που γραφω κατεβατα για την ζωη μου, και απο την αλλη εσεις οι ιδιοι ρωτατε να σας πω ενα σωρο λεπτομερειες και οταν τα γραφω δεν με πιστευετε καν. Μπαινω εδω για να ξεσπαω, να τα βγαζω απο μεσα μου και καποτε για να ακουω και καμια γνωμη, και κανω λογκ αουτ με νευρα. Οσοι δεν πιστευετε αυτα που διαβαζετε, για ποιο λογο σχολιαζετε; εσας θα σας αρεσε να γραφετε φορτισμενοι για περιστατικα απο την ζωη σας και να σας βγαζουν συνεχως ψευτες;
Καλμάρισε, κάποιοι εδώ μέσα δίνουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή τους, χωρίς να έχουν καν επίγνωση ότι το κάνουν.
Και εσύ είσαι απλώς ο εύκολος στόχος.
Οπότε, γράψε μας όλους και συνέχιζε να γράφεις ό,τι γουστάρεις, χωρίς να επηρεάζεσαι από αντιδράσεις.
Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:52
Να με συμπαθάς, κόρη, αλλά εσύ έγραφες ότι τον είχες επί μήνες στην πείνα, όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Λογικό είναι να υποθέσουμε ότι, σαν αγοράκι που είναι, το είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο.
Καμιά σχέση, τον κυνηγούσε για να γίνει και εκείνος την μία γαργαλιόταν, την άλλη θυμήθηκε πως είχε αφήσει το μάτι της
κουζίνας ανοιχτό και έπρεπε να φύγει. Το έπαιζε έμπειρος όμως τελικά ήταν παρθένος.
Gherschaagk έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:50
Όση πλύση εγκεφάλου και να τους έχουν κάνει, κάποια στιγμή θα ακούσουν το παιδί τους. Αυτό που περιγράφεις όχι μόνο νορμάλ δεν είναι αλλά είναι και παράξενο. Δλδ ποια γυναίκα φοβάται στα 30 της να πει στους γονείς της πως έχει σχέση εν έτει 2022; Στην Κύπρο ζεις, όχι στο Αφγανιστάν, να πω πως κάπως δικαιολογείται. Εκτός αυτού πώς γίνεται να ακούνε οι γονείς σου πιο πολύ τη φίλη σου από εσένα; Δεν ακούνε το παιδί τους και ακούνε μια ξένη; Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό.
Και οι δύο γονείς έχουν σοβαρά ψυχολογικά, ο πατέρας έδερνε την μάνα της, τα έχει γράψει πολλές φορές. Πιθανόν να έδερνε την Casp και τον αδερφό της. Λογικό να μην έχουν αυτονομία τα παιδιά. Το περίεργο θα ήταν εάν δεν είχαν ψυχολογικά. Εννοείται πως δεν θέλουν το καλό της. Αυτά για πλύση εγκεφάλου είναι το βολικό αφήγημα που τους πρόσφερε η φίλη.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Πασιφάη έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:37
Μπήκε η άτεγκτη στο νήμα να χαρακτηρίσει ως Κασπερούδες τις υπόλοιπες γυναίκες που εκφράζουν απόψεις. Ω, ρε πούστη μου. Να μας δίνει κανα χαρτάκι προτεραιότητας, ή να μας λέει πότε να το βουλώνουμε και πότε να μιλάμε. Ή, να πάρουμε και κανα δικηγόρο προς υπεράσπισή μας, κάθε φορά που κάνουμε login. Γαμώ τον άξονα της γης δηλαδή.
Πασιφάη έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:37
Μπήκε η άτεγκτη στο νήμα να χαρακτηρίσει ως Κασπερούδες τις υπόλοιπες γυναίκες που εκφράζουν απόψεις. Ω, ρε πούστη μου. Να μας δίνει κανα χαρτάκι προτεραιότητας, ή να μας λέει πότε να το βουλώνουμε και πότε να μιλάμε. Ή, να πάρουμε και κανα δικηγόρο προς υπεράσπισή μας, κάθε φορά που κάνουμε login. Γαμώ τον άξονα της γης δηλαδή.
Κατούρα και λίγο βρε Μπισμπίκω.
Θα ανοίξω νήμα, για να έχεις καθημερινή ενημέρωση θειά. Don't worry.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 18:54
Μπονζουρ! Σας παρακαλώ μπορώ να διαβάζω περισσότερο Πασιφάη - Γαλή; Η ιστορια της Κύπριας έχει κάνει κοιλιά σήμερα.
Όχι.
Με τη Μπισμπίκω θα ασχοληθώ πάλι την άλλη εβδομάδα.