!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Bazoomba έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:23 Αυτό που παραπονιέστε για το πόσα μας λέει η Κασπ τι φάση;
Σας βάλανε να υπογράψετε κανένα συμφωνητικό ότι θα τα διαβάζετε;
Ποιος παραπονεθηκε; Εξηγουμε στον Πτολεμαιο οτι εχει υπαρξει τυπικοτατη σε ολα τα νηματα της.

Ηρθε για βοηθεια και ανοιξε τα χαρτια της.
Καλά μπαρδόν, αλλά όλο και σε κάποιον θα κάνει apply.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλα τυποι σαν τον Πτολεμαίο ειναι ο λογος τα μεγαλα επη οπως η δυναστεία ειχε 15 επαναλήψεις μεσα, αλεξιπτωτιστές, θελουν να δωσουν συμβουλη και το θελουν τωρα. Τους αγνοούμε και παμε για ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12 Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Η ΟP είναι ακόμη ανήλικη στη ρίαλ λάιφ.

Και είναι κατανοητό να έχει τα πάνω και τα κάτω της στην προσπάθεια υποστήριξης μιας εφηβικής προσέγγισης στα 30.

Αυτό προσπαθεί να υποστηρίξει με νύχια και με δόντια, ανεξαρτήτως του πόσο κόβουν.

Κάποια στιγμή θα το καταλάβει. Και αν θέλει η ίδια να κάνει κάτι ουσιαστικό, τότε μόνον αυτό θα λειτουργήσει. Προς το παρόν, παίζει στο σύνηθες πλαίσιο όπου για οτιδήποτε κακό "μας" συμβαίνει φταίνε πάντα οι "άλλοι".

Και έχει γίνει σάκκος του μποξ για όλες τις κασπερούδες στα πολιτικά και κοινωνικά, που μαζεύονται στο "περί ανέμων" για να υποστηρίξουν ...τί ακριβώς; :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Νοέμ 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:47 Πόση χολή ακόμη θα βγάλεις Ναυτούλη μου?
Σε χαλάει να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε καλά και θες να τους υποβιβάσεις έτσι?
Την άλλη φορά έγραφα πως σηκωθήκαμε από τις 5 και το κάναμε γιατί είχε ορεξούλες (και δεν είναι η πρώτη φορά, βασικά κάθε πρωί ξυπνάει με ορέξεις αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνουμε πάντα) και είδαμε και την ανατολή και τι για καταναγκαστικά έργα μου έγραφες, τι ότι είμαι ψεύτρα. Τώρα μιλάς για μελατζιασμένα τηλεσκόπια και ότι έμεινε με το τηλεσκόπιο ανα χείρας. Θα' θελες. Μην ζηλεύετε τόσο πολύ ρε, θα πάθετε τίποτα.

Πιστέψτε αυτά που σας βολεύουν για να κοιμάστε ήσυχοι.
Γιατί βγάζει χολή ο ''Ναυτούλης''; Μια χαρά στα λέει. ''Εσύ δεν ξέρεις κατα που να σάξεις ούτε που πάν' τα τέσσερα.''
Είπαμε, οι αλήθειες τσούζουν και όσοι στις λένε, τους αντιμετωπίζεις εχθρικά. Επίσης δεν υπάρχει λογος να φθονούμε την πάρτη σου. Γιατί να το κάνουμε άλλωστε; Εσύ βγάζεις τη ζωή σου στα μανταλάκια, εσύ το λοιπόν αφήνεις το πεδίο ελέυθερο για κριτική.
Προσωπικά έχω ζητήσει να σε προστατέψει ο συντονισμός. Δυό φορές, αισίως. Ξέρεις τι έχεις πει εδώ μέσα. Και όχι μαλακιούλες, αλλά πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να ενημερωθεί η ΔΗΕ. Διότι δεν είσαι σταθερή και έχεις σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να είναι επικίνδυνα για σένα.

Αν λέει κάτι η γνώμη μου για σένα, θα σου πρότεινα να σταματήσεις να γράφεις τόσες προσωπικές πληροφορίες, διότι θα συνεχίσουν να σε παίρνουν στο ψιλό. Δεν σε βοηθάει. Εσύ το δημιουργείς όλο αυτό, να ξέρεις.
Αν πάλι η γνώμη μου είναι για τα αποτέτοια σου, καλώς τα παθαίνεις εδώ μέσα σε επίπεδο σχολιασμών. Για εκεί εξω, σου έχω εκφράσει την άποψή μου, όμορφα, λιγότερο ευγενικά, τελείως λιμανίσια. Και έχω μιλήσει με αλήθειες. Αυτά. Ακούω μπινελίκια, τώρα που ''έγινες ανεξάρτητη''.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:34
Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:16 αλλα δε βρισκω το λογο να μας απασχολει. μπορουμε να σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε, σαν να ειναι αληθεια :102:
για ποιον λόγο πιστευεις οτι οι εξωγήινες σαύρες που ζουνε στην κατω πλευρά της επίπεδης γης, απήγαγαν τον Κυριακο και εβαλαν τον Τσίπρα στην θεση του με αλλαγμένο πρόσωπο, σαν το φασε οφ;
απο βαρεμαρα μαλλον, με τι αλλο να ασχοληθουν οι σαυρες να περασουν την ωρα τους;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Μπήκε η άτεγκτη στο νήμα να χαρακτηρίσει ως Κασπερούδες τις υπόλοιπες γυναίκες που εκφράζουν απόψεις. Ω, ρε πούστη μου. Να μας δίνει κανα χαρτάκι προτεραιότητας, ή να μας λέει πότε να το βουλώνουμε και πότε να μιλάμε. Ή, να πάρουμε και κανα δικηγόρο προς υπεράσπισή μας, κάθε φορά που κάνουμε login. Γαμώ τον άξονα της γης δηλαδή. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πρεπει να πει ενα συγνωμη που δεν ακουει τις συμβουλες. Και εμεις πρεπει να πουμε ενα στην μαμα της κασπερ ,οταν ηθελε να την στειλει στον ψυχολογο σταθηκαμε εμποδιο, πηγαμε να την βγαλουμε τοξικη την γυναίκα. Λαθος μας, αλλα η κασπερ εφταιγε οκ, πειραγμενες πληροφορίες προφανώς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:37 Μπήκε η άτεγκτη στο νήμα να χαρακτηρίσει ως Κασπερούδες τις υπόλοιπες γυναίκες που εκφράζουν απόψεις. Ω, ρε πούστη μου. Να μας δίνει κανα χαρτάκι προτεραιότητας, ή να μας λέει πότε να το βουλώνουμε και πότε να μιλάμε. Ή, να πάρουμε και κανα δικηγόρο προς υπεράσπισή μας, κάθε φορά που κάνουμε login. Γαμώ τον άξονα της γης δηλαδή. :smt005:
Κατούρα και λίγο βρε Μπισμπίκω. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Bazoomba έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:14
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12
Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:02

Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.
Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.

Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.

Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Ναι...οχι. Η OP το μονο που δεν μας εχει εκμυστηρευτει ακομα ειναι στα ποσα strokes εκσπερματωνει ο αγαπητικος, ολα τα αλλα τα ξερουμε.
Δεν μας απασχολούν τα απολύτως προσωπικά της.
Εγώ μιλάω για όλες της πληροφορίες της υπόθεσης που αφορούν το πρόβλημα της (διένεξη με τους δικούς της) αυτό καθαυτό.
Έχει πει τι ακριβώς παίζει; Περιουσιακά; Εθνικότητα συντρόφου; Κάποια παλιά γεγονότα των δικών της με την συγκεκριμένη εθνικότητα του συντρόφου κλπ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:14
Bazoomba έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:14
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12

Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.

Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.

Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Ναι...οχι. Η OP το μονο που δεν μας εχει εκμυστηρευτει ακομα ειναι στα ποσα strokes εκσπερματωνει ο αγαπητικος, ολα τα αλλα τα ξερουμε.
Δεν μας απασχολούν τα απολύτως προσωπικά της.
Εγώ μιλάω για όλες της πληροφορίες της υπόθεσης που αφορούν το πρόβλημα της (διένεξη με τους δικούς της) αυτό καθαυτό.
Έχει πει τι ακριβώς παίζει; Περιουσιακά; Εθνικότητα συντρόφου; Κάποια παλιά γεγονότα των δικών της με την συγκεκριμένη εθνικότητα του συντρόφου κλπ.
Και να πει και να μην πει, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα. Γράφει διαφορά κι ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του άσχετα αν είναι σωστά ή όχι γιατί πλήρη εικόνα δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς.

Στην τελική μπορεί παλιότερα να της έφαγε χρήματα κάποιος γκόμενος και οι δικοί της να προσπαθούν να προλάβουν καταστάσεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Δεν μου έφαγε κανείς λεφτά.
Η πρώτη μου σχέση είναι. Απλά δεν τον θέλουν γιατί τους έκαναν πλύση εγκεφάλου
(μια μαλακισμενη και φουλ προβληματική "φιλη" μου).

Θέλουμε όλοι μαζί ψυχίατρο.
Κυρίως εκείνοι όμως, έχουν ξεφύγει εντελώς, ζούνε σε άλλη πραγματικότητα.

Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ.
Σύμφωνα με τους γονείς μου, αλλά και άλλους, δεν θα είμαστε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:33 Δεν μου έφαγε κανείς λεφτά.

Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ.
Όση πλύση εγκεφάλου και να τους έχουν κάνει, κάποια στιγμή θα ακούσουν το παιδί τους. Αυτό που περιγράφεις όχι μόνο νορμάλ δεν είναι αλλά είναι και παράξενο. Δλδ ποια γυναίκα φοβάται στα 30 της να πει στους γονείς της πως έχει σχέση εν έτει 2022; Στην Κύπρο ζεις, όχι στο Αφγανιστάν, να πω πως κάπως δικαιολογείται. Εκτός αυτού πώς γίνεται να ακούνε οι γονείς σου πιο πολύ τη φίλη σου από εσένα; Δεν ακούνε το παιδί τους και ακούνε μια ξένη; Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Ακόμη και το γεγονός πως έκρυβες τη δουλειά στο αεροδρόμιο. Παράλογο. Και όσο περνάει ο καιρός περιγράφεις μια κατάσταση που γίνεται όλο και πιο αρρωστημένη, όλο και πιο εφιαλτική. Όλη την ώρα είσαι θυμωμένη και πικραμένη και πονεμένη και με όλο τον σεβασμό, πέθαναν ο παππούς και η γιαγιά. Μα έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα, όσο κι αν μας πονάει ο χαμός τους, αυτή είναι η σειρά κι όχι να θάβουν οι παππούδες τα εγγόνια τους. Και ναι, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, είναι κατάσταση που την ξεπερνάς. Τι να πω κι εγώ που πέθανε η γιαγιά μου και ήμουν και έγκυος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ναι, αλλά το ζητούμενο είναι να νοιώθεις χαλαρή εσύ και όχι να πηγαίνεις κόντρα στις ανάγκες σου, απλώς για να αποδείξεις ότι έχουν άδικο οι άλλοι.

Γιατί σ' αυτό ακριβώς το τριπάκι φοβάμαι ότι έχεις εγκλωβιστεί. Μακάρι να κάνω λάθος.

Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και γιατί και άσε τους άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:52

Ναι, αλλά το ζητούμενο είναι να νοιώθεις χαλαρή εσύ και όχι να πηγαίνεις κόντρα στις ανάγκες σου, απλώς για να αποδείξεις ότι έχουν άδικο οι άλλοι.

Γιατί σ' αυτό ακριβώς το τριπάκι φοβάμαι ότι έχεις εγκλωβιστεί. Μακάρι να κάνω λάθος.

Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και γιατί και άσε τους άλλους.
:smt005:

Είμαι με έναν άνθρωπο 1 χρόνο τώρα, τα αφήνω όλα και ζω μαζί του απλά και μόνο για να πάω κόντρα στους γονείς μου και στους άλλους.
Μάλιστα.

Μια χαρά ξέρω τι θέλω εγώ :)
Άσε τα ψυχογραφήματα για άλλους.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Gherschaagk έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:50

Όση πλύση εγκεφάλου και να τους έχουν κάνει, κάποια στιγμή θα ακούσουν το παιδί τους. Αυτό που περιγράφεις όχι μόνο νορμάλ δεν είναι αλλά είναι και παράξενο. Δλδ ποια γυναίκα φοβάται στα 30 της να πει στους γονείς της πως έχει σχέση εν έτει 2022; Στην Κύπρο ζεις, όχι στο Αφγανιστάν, να πω πως κάπως δικαιολογείται. Εκτός αυτού πώς γίνεται να ακούνε οι γονείς σου πιο πολύ τη φίλη σου από εσένα; Δεν ακούνε το παιδί τους και ακούνε μια ξένη; Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Ακόμη και το γεγονός πως έκρυβες τη δουλειά στο αεροδρόμιο. Παράλογο. Και όσο περνάει ο καιρός περιγράφεις μια κατάσταση που γίνεται όλο και πιο αρρωστημένη, όλο και πιο εφιαλτική. Όλη την ώρα είσαι θυμωμένη και πικραμένη και πονεμένη και με όλο τον σεβασμό, πέθαναν ο παππούς και η γιαγιά. Μα έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα, όσο κι αν μας πονάει ο χαμός τους, αυτή είναι η σειρά κι όχι να θάβουν οι παππούδες τα εγγόνια τους. Και ναι, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, είναι κατάσταση που την ξεπερνάς. Τι να πω κι εγώ που πέθανε η γιαγιά μου και ήμουν και έγκυος.
έκρυβα την δουλειά στο αεροδρόμιο;

πραγματικά ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;

Όλα λάθος, όλα όμως.

i give up :wave:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”