Νομιζω υπάρχουν τα "τι είδα στο διαδίκτυο", "τι ειδα σε DVD", "τι ειδα στο σινεμα", κάπως ετσι. Σαν κατι να εχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν παίρνω κι όρκο, μη σε πάρω στο λαιμό μου για ενα τόσο σοβαρό θέμα.Space_Passenger έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:18 Δεν εχω νετφλιξ. κατεβαζω τζαμπα οτι θελω και το βλεπω. Δεν υπαρχει θεμα π.χ "ποια η τελευταια ταινια που ειδατε" αποτι ξερω οποτε πρεπει καπου να γραψω. Επισης δεν ειπα δεν τις βλεπω καθολου. καποιες εχουν καλα στοιχεια και ειναι καλες. Τζαμπα ειναι οποτε οτι μου κανει κλικ κατεβαζω και βλεπω οταν εχω χρονο. Απτολοτελα καλη ν κι η παναγιωταινα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Είδα στο Netflix
- Space_Passenger
Technically speaking: Δεν βλεπω στο διαδικτυο π.χ σε σαιτ του στυλ tainies online, δεν βλεπω στο σινεμα και δεν βλεπω σε dvd. ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ. Δεν υπαρχει τετοιο θρεντ.vantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:22 Νομιζω υπάρχουν τα "τι είδα στο διαδίκτυο", "τι ειδα σε DVD", "τι ειδα στο σινεμα", κάπως ετσι. Σαν κατι να εχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν παίρνω κι όρκο, μη σε πάρω στο λαιμό μου για ενα τόσο σοβαρό θέμα.
Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Και μόλις το τελειώσω, ξεκινάω το All the Light We Cannot See. Ψήθηκα από το τρέιλερ, φαίνεται δυνατό.
Και μόλις το τελειώσω, ξεκινάω το All the Light We Cannot See. Ψήθηκα από το τρέιλερ, φαίνεται δυνατό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Είδα το 1ο επεισόδιο.Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Νωρίς για να βγάλω συμπέρασμα.
Θα το λιώσω λογικά τώρα με τις βροχές.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Για το bodies μιλάς ή για το άλλο; Στο bodies πάντως, στο πρώτο επεισόδιο κρέμασα λίγο σαγονάκι...Lugozzi έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:25Είδα το 1ο επεισόδιο.Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Θα το λιώσω λογικά τώρα με τις βροχές.
BodiesIsildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:40Για το bodies μιλάς ή για το άλλο; Στο bodies πάντως, στο πρώτο επεισόδιο κρέμασα λίγο σαγονάκι...Lugozzi έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:25Είδα το 1ο επεισόδιο.Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Θα το λιώσω λογικά τώρα με τις βροχές.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Το Another Life για σειρά επιστημονικής φαντασίας μου φάνηκε ότι ήθελε κάτι παραπάνω αν και δεν μου φάνηκε κακό.
Το Bodies μου άρεσε, το είδα σε δύο ημέρες.
Το All the Light We Cannot See θα δω, είναι από μυθιστόρημα φαίνεται καλό.
Το Bodies μου άρεσε, το είδα σε δύο ημέρες.
Το All the Light We Cannot See θα δω, είναι από μυθιστόρημα φαίνεται καλό.
Απίθανο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κι εγώIsildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:40Για το bodies μιλάς ή για το άλλο; Στο bodies πάντως, στο πρώτο επεισόδιο κρέμασα λίγο σαγονάκι...Lugozzi έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:25Είδα το 1ο επεισόδιο.Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Θα το λιώσω λογικά τώρα με τις βροχές.![]()
Από το 6ο επεισόδιο άρχισα λίγο να βαριέμαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
προκαταβολικά το έβαλα, σήμερα έλεγα να το αρχινησω
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το σπίτι του Άσερ δεν μου κόλλησε καλα εμένα. Απιστευτα βαρετό απο το πρωτο επεισοδιο, το παράτησα. Καταλαβαίνω οτι 1ο επεισόδιο ειναι και αναλώνεται στο να συστήσει τους χαρακτήρες της σειράς στο κοινό, το υπερκουράζει, προσπαθεί να το κανει και με ένα σατιρικό/μπλακχιουμοριστικό τρόπο που ούτε αυτός πετυχαίνει, και στο 40λεπτο αρχιζεις να κοιτάς το ρολοι για το πότε θα τελειώσει επιτελους.
Με τρώει η περιέργεια να το σκιπάρω και να παω εκει απο 3ο επεισόδιο και μετα, που απ'οτι μου εχουν πει οι περισσότεροι, τότε ξεκινάει η δράση, αλλα θα χάσω το νοημα ετσι.
Με τρώει η περιέργεια να το σκιπάρω και να παω εκει απο 3ο επεισόδιο και μετα, που απ'οτι μου εχουν πει οι περισσότεροι, τότε ξεκινάει η δράση, αλλα θα χάσω το νοημα ετσι.
Εμένα πάλι το πρώτο επεισόδιο μού άρεσε αρκετά, ως προς το κλίμα και κυρίως λόγω της σκηνής με τον Άσερ και τον δικηγόρο/ρεπόρτερ τι σκατά είναι (τον μαυρούκο ντε) και μού φάνηκε ότι υπόσχεται καλή πλοκή στο μέλλον. Είδα άλλα δύο επεισόδια στη συνέχεια, και ψιλο-ξενέρωσα μ' αυτό που λες, με τον τρόπο που μας "γνωρίζει" τα παιδιά του. Δεν ξέρω, ενώ στην αρχή μού έκανε κλικ, η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη. Μπορεί να το ξαναπιάσω κάποια στιγμή (όπως και τόσα άλλα που άφησα στη μέση...).vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 18:22 Το σπίτι του Άσερ δεν μου κόλλησε καλα εμένα. Απιστευτα βαρετό απο το πρωτο επεισοδιο, το παράτησα. Καταλαβαίνω οτι 1ο επεισόδιο ειναι και αναλώνεται στο να συστήσει τους χαρακτήρες της σειράς στο κοινό, το υπερκουράζει, προσπαθεί να το κανει και με ένα σατιρικό/μπλακχιουμοριστικό τρόπο που ούτε αυτός πετυχαίνει, και στο 40λεπτο αρχιζεις να κοιτάς το ρολοι για το πότε θα τελειώσει επιτελους.
Ναι ε; Μη μου λες τέτοια ρε γαμώτο, και μέχρι και το τέταρτο που είδα είναι γαμάτο.
Αυτές οι σειρές με τους βαρύγδουπους τίτλους πλέον με προδιαθέτουν αρνητικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-