!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Χρονο για να πλυνετε τα πιατα και να βαλετε καμια μπουγαδα που θα βρειτε οταν σουλατσαρετε ολη την ημερα με τους βυζους εξω δηθεν θηλαζοντας?
Νεοπορνιδια.
Νεοπορνιδια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τελικά νομίζω εκεί πάει το θέμα. Οι νέες μαμάδες δεν είναι αρκετά καλές μανάδες όπως οι παλιές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
δεν συνεννοουμαστε τελικά και νιώθω μοναξιάunder έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:41Οι μαναδες μας που δεν εβγαζαν το βυζι στις καφετεριες δεν εκμηδενισαν τον εαυτο τους.Νομιζω.Sid Vicious έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:39Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ενα μωρό ναι μεν συνεπάγεται υποχρεώσεις και θυσίες (και από τον πατέρα επίσης) αλλά δεν σημαίνει κιόλας αναιρεση και εκμηδένιση του εαυτού. Καλό είναι να βρίσκεται η χρυσή τομή ώστε να μπορεί να κάνει και πράγματα που γουστάρει, να είναι χαρούμενη. Και για αυτήν και για το μωρό είναι καλύτερα. Χαρά είναι ένα μωρό και όχι κλουβί για τους γονείς.ritzeri έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:13 Οπου έκτακτη ανάγκη ΔΕΝ είναι γυρνάω όλη μέρα στα μαγαζιά περιφεροντας το μωρό.
Γιατί περί αυτού πρόκειται, την προσπάθεια να συνδεθει η μητρότητα με το μπορώ και κάνω ο,τι γουστάρω.
Όχι, δεν μπορείς.
Το μωρό συνεπάγεται και υποχρεώσεις και θυσίες.
Δεν είναι σαν να πήρες σκύλο
Τελικά δεν μπορώ να μπω ούτε στην ομάδα Α, ούτε στη Β, ουτε στη Γ, θα φτιαξω δικια μου σπείρα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ξαναλέω ότι προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση.
Απο εκει και περα, αν καποια θέλει να θηλάζει δημοσια, ας ειναι προετοιμασμενη οτι κάποιοι θα κοιταζουν.
Υπάρχουν κι αλλες λυσεις βέβαια. Συγγενης μου που θηλαζε δημοσια, εριχνε ενα πετσετακι απο τον ωμο και κατω, και πραγματικά δεν ασχολουνταν κανενας.
Απο εκει και περα, αν καποια θέλει να θηλάζει δημοσια, ας ειναι προετοιμασμενη οτι κάποιοι θα κοιταζουν.
Υπάρχουν κι αλλες λυσεις βέβαια. Συγγενης μου που θηλαζε δημοσια, εριχνε ενα πετσετακι απο τον ωμο και κατω, και πραγματικά δεν ασχολουνταν κανενας.
καθε προηγουμενη γενια ηταν χειροτερη απο καθε επομενη.under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:41
Οι μαναδες μας που δεν εβγαζαν το βυζι στις καφετεριες δεν εκμηδενισαν τον εαυτο τους.Νομιζω.
οι σημερινες μαναδες κανουν πιο σωστα απο τις δικιες μας, και οι επομενες ακομη σωστοτερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο.Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:45καθε προηγουμενη γενια ηταν χειροτερη απο καθε επομενη.under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:41
Οι μαναδες μας που δεν εβγαζαν το βυζι στις καφετεριες δεν εκμηδενισαν τον εαυτο τους.Νομιζω.
οι σημερινες μαναδες κανουν πιο σωστα απο τις δικιες μας, και οι επομενες ακομη σωστοτερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Και χωρίς το πετσετάκι πραγματικά δε φαίνεται κάτι περισσότερο από ότι θα δεις σ' ένα βαθύ ντεκολτέ. Που περισσότερα θα δεις εκεί παρά σε μια μαμά που θηλάζει.panos291 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:44 Ξαναλέω ότι προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισως να ναι και ετσι, οπως ειπα δεν προσεχω.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:47Και χωρίς το πετσετάκι πραγματικά δε φαίνεται κάτι περισσότερο από ότι θα δεις σ' ένα βαθύ ντεκολτέ. Που περισσότερα θα δεις εκεί παρά σε μια μαμά που θηλάζει.panos291 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:44 Ξαναλέω ότι προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση.
Αυτη παντως ενιωθε ανετα ετσι, και αυτο εκανε.
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού.under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:42Τα οφελη του δημοσιου θηλασμου εναντι του διακριτικου εννοειςgassim έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:40ο ευγενής σκοπός είναι να ενημερωθούν οι νεες γυναίκες που προτιμούν το γάλα σε σκόνη για τα οφέλη του θηλασμού.under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:01 Τι θελει δλδ να πει η ποιητρια που βγαζει μια τετοια σελφι ; ποιος ειναι ο ευγενης σκοπος ; να μαθουμε οτι ο θηλασμος δεν ειναι κακο πραγμα ;
Guess what : το ξεραμε ηδη απο γυναικες που δεν εβγαζαν τα βυζια τους σε δημοσια θεα.
Θερμη παρακλησις λοιπον : μην μας πρηζετε με φεμινιστικες παπαριες διοτι δεν εχουν καμια ουσια.
Καλά όπως αισθάνεται η καθεμία, δικιά της στιγμή με το μωρό της είναι. Αλλά λέω και σε περίπτωση που δε το χρησιμοποιούσε και πάλι δεν είναι κάτι προκλητικό. Εγώ δεν έχει τύχει να δω ποτέ έξω να θηλάζουν.panos291 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:49
Ισως να ναι και ετσι, οπως ειπα δεν προσεχω.
Αυτη παντως ενιωθε ανετα ετσι, και αυτο εκανε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι αλλα εσυ κανεις λαθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο μητρικος θηλασμος πρεπει να γινεται απαραιτητως δημοσια ;gassim έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:51 Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού.
Εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Υπάρχει πάντα κι ο κίνδυνος να μην μείνουν στο κοίταγμα.panos291 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:44 Ξαναλέω ότι προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση.
το επόμενο βήμα ειναι το δημόσιο άρμεγμα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Θα πρέπει να της πειράζει πολύ κάποιες που δεν θα θηλάζουν ποτέ ένα παιδί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 79 Απαντήσεις