Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:40
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:37
Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07
Εκει ειναι οκ ή κι εκει ενοχλεί; Να μη το βγαζουμε καθολου το παιδί; Πώς την είδατε ακριβως;
τι λες κοπέλα μου, αφου δεν υπάρχουν άτομα που να ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμό εδώ μεσα, μη γινεσαι
αμόρφωτη και αγράμματη σε παρακαλώ!
όταν υπονοείς κάτι για εμένα να το χρησιμοποιείς όπως το είπα τουλάχιστον. Δεν είπα αμόρφωτος και αγράμματος, είπα ή ηλίθιος ή αγράμματος ή διαφωνία για τη διαφωνία ή και τα τρία μαζί, το οποίο πιστεύω οτι ισχύει εν τέλει μιας και δε καταλαβαίνετε τα στοιχειώδη που πιθανό μπορείτε να διαβάσετε.
εγώ βλέπω απλά ενα νημα που εχει παει 40 σελίδες, και δεν μπορει να οφείλονται μόνο οι τρολιές του ριτζερι σε ολο αυτο. Εκτος αν υποθεσουμε οτι ναιδα, ίφιδα,νυχτα και λοιπές, βλεπουν φαντασματα και απαντουν μονες τους προς το αγνωστο, και όχι οτι υπαρχει ειτε ενας τρολοριτζερης απ τη μια, ειτε μια ναρανχιτα ή μια σουβλιτσα απο την αλλη, που ειναι ανοιχτα της αποψης οτι ενοχλουνται απο τον δημοσιο θηλασμο, ή καποιος αλλος που ειπε να περνανε τα μαστάρια τους απο βυζοστίφτη και να ταιζουν το μωρο με το αποσταγμα απο το μπιμπερο οταν ειναι εξω.
Τα περί βυζοσέλφι για το ινστα, τα θηλασμοηβέντς και λοιπα τρεντς της εποχης μονο και μονο για την (αυτο)προβολη ή το αττενσιονχοριλικι,τα καταδικάσαμε όλοι σχεδον απο τις πρωτες σελίδες, δεν βλεπω να ειναι αυτο το θεμα πλεον.
και ναι, οταν δηλωσες εσυ οτι δεν υπαρχει εδω ατομο που να επικρινει τον δημοσιο θηλασμο αυτο καθ' αυτο, δεν υπηρχε οντως ατομο τετοιο. Στην πορεια του νηματος, πολυ αργοτερα ηταν που κατεφτασε το μπλιτζκγριγκ των εν λογω αποψεων.