!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:45
Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:42
Otto Weininger έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:39 Κουρασατε επαναστατριες των likes και αρσενικές φεμινίστριες που σιγοντάρετε.
Κοίτα όσο υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου οι ενέργειες αυτές θα γίνονται για να αλλάξουν απόψεις σαν τις δικές σου.
Όταν βγεις τοπλες στο Σύνταγμα μιλώντας για τα οφέλη της βιταμίνης D, του να μην πιέζεται το στήθος κλπ (όλα επιστημονικά αποδεδειγμένα) ίσως πάρω σοβαρά τις σελφι με το μωρό που τάχα τρώει εκείνη την ώρα.

Δεν είναι το ίδιο. Εδώ έχεις να κάνεις με την καθημερινότητα μιας μαμάς και μια φυσική διαδικασία με το μωρό της. Εσείς εισβάλλετε σε αυτή και θέλετε να έχετε λόγο τι θα κάνει και πως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

νύχτα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:44 εγώ γιατί δεν έχω δει να "πετούν βυζί" αδιάκριτα;

μια χαρά διακριτικότητα υπάρχει ρε παιδιά

επίσης, ωραία και καλή και η διακριτικότητα, και η ευγένεια,
και το τακτ, αλλά αυτός ο υπέρμετρος καθωσπρεπισμός μ έχει
κουράσει πάρα πολύ

πολύ φοβόμαστε το τσαλάκωμα, και δυστυχώς το θέτω και πάλι
σε επίπεδο λαού
Πιο πολύ τσαλακωμα από ελς συνεπάγεται αλχαμπιμπι.

ΟΧΙ άλλο κάρβουνο ρε νύχτα ...όχι σε παρακαλώ .
Μιλάω φαρσι κ σε λίγο θα γίνω η βασίλισσα των γύφτων .. όχι άλλο τσαλακωμα πλς
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:40
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:37
Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07 Εκει ειναι οκ ή κι εκει ενοχλεί; Να μη το βγαζουμε καθολου το παιδί; Πώς την είδατε ακριβως;
τι λες κοπέλα μου, αφου δεν υπάρχουν άτομα που να ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμό εδώ μεσα, μη γινεσαι αμόρφωτη και αγράμματη σε παρακαλώ!
όταν υπονοείς κάτι για εμένα να το χρησιμοποιείς όπως το είπα τουλάχιστον. Δεν είπα αμόρφωτος και αγράμματος, είπα ή ηλίθιος ή αγράμματος ή διαφωνία για τη διαφωνία ή και τα τρία μαζί, το οποίο πιστεύω οτι ισχύει εν τέλει μιας και δε καταλαβαίνετε τα στοιχειώδη που πιθανό μπορείτε να διαβάσετε.
εγώ βλέπω απλά ενα νημα που εχει παει 40 σελίδες, και δεν μπορει να οφείλονται μόνο οι τρολιές του ριτζερι σε ολο αυτο. Εκτος αν υποθεσουμε οτι ναιδα, ίφιδα,νυχτα και λοιπές, βλεπουν φαντασματα και απαντουν μονες τους προς το αγνωστο, και όχι οτι υπαρχει ειτε ενας τρολοριτζερης απ τη μια, ειτε μια ναρανχιτα ή μια σουβλιτσα απο την αλλη, που ειναι ανοιχτα της αποψης οτι ενοχλουνται απο τον δημοσιο θηλασμο, ή καποιος αλλος που ειπε να περνανε τα μαστάρια τους απο βυζοστίφτη και να ταιζουν το μωρο με το αποσταγμα απο το μπιμπερο οταν ειναι εξω.
Τα περί βυζοσέλφι για το ινστα, τα θηλασμοηβέντς και λοιπα τρεντς της εποχης μονο και μονο για την (αυτο)προβολη ή το αττενσιονχοριλικι,τα καταδικάσαμε όλοι σχεδον απο τις πρωτες σελίδες, δεν βλεπω να ειναι αυτο το θεμα πλεον.

και ναι, οταν δηλωσες εσυ οτι δεν υπαρχει εδω ατομο που να επικρινει τον δημοσιο θηλασμο αυτο καθ' αυτο, δεν υπηρχε οντως ατομο τετοιο. Στην πορεια του νηματος, πολυ αργοτερα ηταν που κατεφτασε το μπλιτζκγριγκ των εν λογω αποψεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Νοέμ 2018, 12:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ritzeri έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 11:51
Εγώ είμαι άνδρας, γιατί να μείνω στο σπίτι;
για να μην εχεις την ατυχια να συναντησεις γυναικα που θηλαζει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:51
εγώ βλέπω απλά ενα νημα που εχει παει 40 σελίδες, και δεν μπορει να οφείλονται μόνο οι τρολιές του ριτζερι σε ολο αυτο. Εκτος αν υποθεσουμε οτι ναιδα, ίφιδα και λοιπές, βλεπουν φαντασματα και απαντουν μονες τους προς το αγνωστο, και όχι οτι υπαρχει ειτε ενας τρολοριτζερης απ τη μια, ειτε μια ναρανχιτα ή μια σουβλιτσα απο την αλλη, που ειναι ανοιχτα της αποψης οτι ενοχλουνται απο τον δημοσιο θηλασμο, ή καποιος αλλος που ειπε να περνανε τα μαστάρια τους απο βυζοστίφτη και να ταιζουν το μωρο με το αποσταγμα απο το μπιμπερο οταν ειναι εξω.
Τα περί βυζοσέλφι για το ινστα, τα θηλασμοηβέντς και λοιπα τρεντς της εποχης μονο και μονο για την (αυτο)προβολη ή το αττενσιονχοριλικι,τα καταδικάσαμε όλοι σχεδον απο τις πρωτες σελίδες, δεν βλεπω να ειναι αυτο το θεμα πλεον.
Εγώ δε θεωρώ την ενέργεια αυτή ατενσιοχοριλίκι. Όπως δε θεωρώ και οποιαδήποτε συγκέντρωση "διαμαρτυρίας" ατενσιοχοριλίκι. Ναι θα πάνε και ορισμένοι για τα λάηκ αλλά και αυτοί ακόμα καλό θα κάνουν στην όλη ενέργεια με τη κοινοποίηση και τη διάδοση.

Que Sera, Sera...
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

lyna έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:51 Πιο πολύ τσαλακωμα από ελς συνεπάγεται αλχαμπιμπι.

δεν αναφέρομαι καθόλου σε κάτι τέτοιο βρε λίναμου

ΝΙΩΣΕΜΕ :c040:
Άβαταρ μέλους
lyna

νύχτα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:57
lyna έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:51 Πιο πολύ τσαλακωμα από ελς συνεπάγεται αλχαμπιμπι.

δεν αναφέρομαι καθόλου σε κάτι τέτοιο βρε λίναμου

ΝΙΩΣΕΜΕ :c040:
Θεςς σε λίγους μήνες :romance-hearteyes:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:38 αλλά δε φταις εσύ εγώ φταίω που δε σε ματσούκωσα μικρή".
θελω να τρολλογραψω οτι εχει δικιο η μανουλα, αλλα δε μου βγαινει να συμφωνησω με παιδοματσουκωμα ουτε για πλακα. :a040:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:58
Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:38 αλλά δε φταις εσύ εγώ φταίω που δε σε ματσούκωσα μικρή".
θελω να τρολλογραψω οτι εχει δικιο η μανουλα, αλλα δε μου βγαινει να συμφωνησω με παιδοματσουκωμα ουτε για πλακα. :a040:
:p4:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

η νάρα δεν ειναι κατά, απο οτι διάβασα είναι κατά στο να το κάνει η άλλη event.
τη σουβλιτσα δε τη διάβασα, εκει μπορει να έχεις και δίκιο.
Εν πάσει περιπτώσει ενοχλεί το δρώμενο και το νταβαντούρι, όχι η πράξη εννοείται.
Στην Αθήνα(και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού) το βλέπω εδώ και χρόνια να συμβαίνει δημόσια και κανείς όχι απλά δεν ενοχλείται αλλά ούτε καν του κάνει και εντύπωση, τώρα το τι μπορεί να συμβαίνει σε κανένα κατσάβραχο δε ξέρω και δε με νοιάζει κιόλας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Τι θελει δλδ να πει η ποιητρια που βγαζει μια τετοια σελφι ; ποιος ειναι ο ευγενης σκοπος ; να μαθουμε οτι ο θηλασμος δεν ειναι κακο πραγμα ;

Guess what : το ξεραμε ηδη απο γυναικες που δεν εβγαζαν τα βυζια τους σε δημοσια θεα.

Θερμη παρακλησις λοιπον : μην μας πρηζετε με φεμινιστικες παπαριες διοτι δεν εχουν καμια ουσια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:51
Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:40
vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:37
τι λες κοπέλα μου, αφου δεν υπάρχουν άτομα που να ενοχλούνται απο τον δημόσιο θηλασμό εδώ μεσα, μη γινεσαι αμόρφωτη και αγράμματη σε παρακαλώ!
όταν υπονοείς κάτι για εμένα να το χρησιμοποιείς όπως το είπα τουλάχιστον. Δεν είπα αμόρφωτος και αγράμματος, είπα ή ηλίθιος ή αγράμματος ή διαφωνία για τη διαφωνία ή και τα τρία μαζί, το οποίο πιστεύω οτι ισχύει εν τέλει μιας και δε καταλαβαίνετε τα στοιχειώδη που πιθανό μπορείτε να διαβάσετε.
εγώ βλέπω απλά ενα νημα που εχει παει 40 σελίδες, και δεν μπορει να οφείλονται μόνο οι τρολιές του ριτζερι σε ολο αυτο. Εκτος αν υποθεσουμε οτι ναιδα, ίφιδα,νυχτα και λοιπές, βλεπουν φαντασματα και απαντουν μονες τους προς το αγνωστο, και όχι οτι υπαρχει ειτε ενας τρολοριτζερης απ τη μια, ειτε μια ναρανχιτα ή μια σουβλιτσα απο την αλλη, που ειναι ανοιχτα της αποψης οτι ενοχλουνται απο τον δημοσιο θηλασμο, ή καποιος αλλος που ειπε να περνανε τα μαστάρια τους απο βυζοστίφτη και να ταιζουν το μωρο με το αποσταγμα απο το μπιμπερο οταν ειναι εξω.

και ναι, οταν δηλωσες εσυ οτι δεν υπαρχει εδω ατομο που να επικρινει τον δημοσιο θηλασμο αυτο καθ' αυτο, δεν υπηρχε οντως ατομο τετοιο. Στην πορεια του νηματος, πολυ αργοτερα ηταν που κατεφτασε το μπλιτζκγριγκ των εν λογω αποψεων.
Να διευκρινίσω ότι δεν τρολαρω.
Όποια θηλάζει απροκάλυπτα και χωρίς διακριτικότητα είναι κακή μητερα
Άβαταρ μέλους
lyna

under έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:01 Τι θελει δλδ να πει η ποιητρια που βγαζει μια τετοια σελφι ; ποιος ειναι ο ευγενης σκοπος ; να μαθουμε οτι ο θηλασμος δεν ειναι κακο πραγμα ;

Guess what : το ξεραμε ηδη απο γυναικες που δεν εβγαζαν τα βυζια τους σε δημοσια θεα.

Θερμη παρακλησις λοιπον : μην μας πρηζετε με φεμινιστικες παπαριες διοτι δεν εχουν καμια ουσια.
Να το συζητήσουμε κ να αποφανθούμε ότι καλώς γίνεται δημόσια θηλασμός αλλά όχι σε αγέλες.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 12:42 Οσο υπαρχουν αυτοι που ενοχλουντε ξεκαθαρα και οι αλλοι που λενε
δεν εχω προβλημα αλλα να σκεπαζεστε,διακριτικα θα γινονται τετοια ιβεντ
και σελφι θα βγαζουν και βιντεο θα γυρνανε και ολα! :102:
το να υπαρχουν 5-10 παραξενοι που να ενοχλουνται δε λεει κατι, εφοσον αυτοι δεν εκφραζονται στην πραγματικη ζωη κια κρατανε τη δυσαρεσκεια για τον εαυτο τους.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Για το χάπενινγκ τώρα , γενικότερα όποιος νομίζει ότι "ξέρει" και θέλει να με κάνει και εμένα να "μάθω" είναι για κλωτσιές.

Είτε είναι σκυλοφιλος, είτε οικολόγος, είτε θηλάζουσα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”