Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 14:18
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:42
sys3x έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 12:37
Δεν υπάρχει καμμία λογική στην ανοησία. Έχουνε ισοπεδώσει τις πουτάνας τα οικοδομικά τετράγωνα γεμάτα με παιδάκια και γυναίκες, αυτή σου η χαζαμάρα δεν έχει να κάνει με κανέναν ταλιμπάν και κανέναν τσετσένο, είναι 100% πιούρ ηλιθιότητα και είναι ολόδικη σου μαν.
Μόνο μην μιλάς και για ανθρωπισμό ταυτόχρονα, θα ξεράσω.
Παλι εκτος τοπου και χρονου εισαι?
Καλά σου λέει. Μη μπερδεύεις τη λογική με το συμφέρον σου.
Μόλις χθες ήταν που το συμφέρον σου έλεγε ότι οι τζιχαντιστές στη Συρία και τη Λιβύη ήταν freedom fighters παρότι υπήρχαν επίσημα στοιχεία για στη δράση τους. Μόλις χθες ήταν που Ουκρανοί ακροδεξιοί βομβάρδιζαν κατοικημένες περιοχές στο Ντόνετσκ . Μόλις χθες ήταν που Αζέροι βομβάρδιζαν αμάχους στο Αρτσάχ. Μόλις χθες ήταν που ουτσεκάδες πουλούσαν ανθρώπινα όργανα. Τότε δεν κοίταζες τη λογική αλλά το συμφέρον σου.
Συμφερον μπορει να εχεις εσυ. Εγω δεν εχω κανενα συμφερον.
Οποιος σκοτωνει αμαχους ειναι εγκληματιας. Ειτε ειναι Ισραηλινος, ειτε Ουκρανος, ειτε Ρωσος, ειτε Παλαιστινιος.
Αν εσυ δικαιολογεις τα εγκληματα της Χαμας ως "εκδικιση" τοτε απλα υποστηριζεις εγκληματιες. Ειτε απο συμφερον ειτε απο βλακεια, δεν εχει σημασια.
Το ιδιο ισχυει και για οποιον υποστηριζει τα εγκληματα του Ισραηλ.
Αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα και δε θα'πρεπε ουτε καν να τα συζηταμε.
Αν το μυαλουδακι το δικο σου ή του sysex καταλαβαινει οτι υποστηριζω το Ισραηλ επειδη δεν υποστηριζω τη Χαμας, τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο μου.