!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:40
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:36
Μα αφου το λένε οι ίδιοι! εγώ είμαι ο παράξενος που φέρω το βάρος της απόδειξης ότι άλλο λένε άλλο εννοούνε; θα με τρελάνεις ρε συ; :lol:

Τι να προσφερθεί από ποιον σε ποιόν, από τους Εβραίους στη Χαμάς; Μα αυτοί οι δύο είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο άλλος έρχεται εν ψυχρώ και του σκοτώνει τα παιδιά. Δε θα συζητήσω ποιό απ'τα δύο ισχύει, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι το πιστεύουν και οι δύο. Εσύ θα πήγαινες να συνεννοηθείς με κάποιον που έρχεται επι τούτου με στόχο να σου σκοτώσει εν ψυχρώ τα παιδιά; Να του πεις τι ας πούμε;
Σόρρυ αλλά δεν είναι λογική αυτή. Κανένα κωλοχαρτο δεν υπαγορεύει τι θα κάνει ο καθένας υπό διαφορετικές συνθήκες στον πραγματικό κόσμο.
Μα αυτό σε ρωτάω, ποιά είναι τότε η λογική όταν σου σκοτώνουν τα παιδιά; Είπανε ποτέ ότι στα σκοτώνω γιατί θέλω διαπραγματεύσεις για διπλό κράτος; Βρες μου μια δήλωση, μια ένδειξη, κάτι. Ότι ο σκοπός τους που γράφουνε και δηλώνουνε δεν είναι μωρέ στα σοβαρά, έτσι λέμε καμμια μαλακία να περνάει η ώρα.
Ο σκοπός τους στα σοβαρά είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβιβαστούν, δεν μπορούμε πάντα να πετύχουμε το σκοπό μας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Zelda

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Dr Socrates έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:47
Πριν καποιες μερες εγινε πορεια μελων της Χριστιανικης κοινοτητα του Πακισταν στην Ευρωπη για τα θυματα βιας στο Πακισταν και την κακομεταχειριση γυναικων.
Ελαχιστη συμμετοχη και μηδενικη η ελαχιστη προβολη απο τα φιλοαριστερα μμε της Ευρωπης. Στην Ελλαδα εγινε καμια διαδηλωση απο την Ανταρσυα και τον Πετρο Κωνσταντινου η στην Γαλλια απο το κομμα του Μελανσον;
Από τη στιγμή που το ριζοσπαστικό ισλαμ αντιτίθεται σε αυτο που θεωρουν world order, θα ανεχτουν οτιδηποτε κάνει
Στο μεγαλυτερο μερος του ισλαμικου κοσμου εχει εξολοθρευθει οτιδηποτε διαφορετικο
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:42
GoBzi έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2023, 10:51
Αν μιλάμε για λύση 2 κρατών και όχι 3, θα πρέπει να περιλαμβάνει και τον PLA.

Κατά τ άλλα σε τι διαφέρεις είπαμε από τον εκπρόσωπο τύπου του Ισραήλ, "ουδέτερε";
Μα δεν είπα ποτέ ότι είμαι ουδέτερος, υποστηρίζω ανοιχτά το Ισραήλ. :102:

Αυτά περί φιλικής συνύπαρξης πριν την ίδρυση του Ισραήλ ή μετά την ίδρυση της Παλαιστίνης είναι ιστορίες για άγριους και τις πιστεύουν οι αφελείς και οι ψεύτες.

Ο Κίσινγκερ έχει γράψει ένα υπέροχο βιβλίο, το World Order, όπου περιγράφει ιστορικά την κοσμοθεωρία των τότε (και πλέον τωρινών δυνάμεων). Δεν με εκφράζει η ισλαμική κοσμοθεωρία, ούτε η ρωσική, ούτε η κινεζική (που υπάρχει χιλιάδες χρόνια πριν τον κομμουνισμό), αν και τις καταλαβαίνω. Αλλά όταν φτάνουμε σε σημείο Game of Thrones, όπου οι Χ κοσμοθεωρίες προσπαθούν να αποδείξουν ποια την έχει μεγαλύτερη, θα πάρω το μέρος της Δύσης (και ας έχει τα προβλήματα που έχει).

Η ερώτηση σου περί ουδετερότητας στρέφεται στους υποστηρικτές των αδικημένων/καταπιεσμένων/αδύναμων. Που είναι οι 600 σελίδες νήμα για την Αρμενία; Που είναι οι 600 σελίδες για την Υεμένη; που είναι οι σελίδες για τους Ουιγούρους; Ξέρετε που πέφτει η Σρι Λάνκα στον χάρτη και τι γίνεται εκεί;

Μερικούς σας έπιασαν οι ευαισθησίες όταν ένα κράτος προσκείμενο στην Δύση διαπράττει εγκλήματα άρα όπως είπα και στην αρχή είστε είτε αφελείς είτε ψεύτες.
Ε πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι μόνο με τα ισραηλινά θύματα, η τους Ουκρανούς, και έτσι να τα σπάσουμετη Ρωσία και να της επιβάλλουμε κυρώσεις, ενώ δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα.
Δεν είμαι ευαίσθητος με κανένα θύμα, εχω ξεπεράσει την φάση υπάρχουν good guys και bad guys.

Καλός ή κακός η Ελλάδα δημιουργήθηκε ως Δυτικό προτεκτοράτο και Δυτικό προτεκτοράτο παραμένει. Η παπάρια που λέτε οι αριστεροί περί αποδέσμευσης από τα δεσμά των αφεντικών, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ψέμα. Ελεύθερη Ελλάδα δεν θα υπάρξει ποτέ, απλά μου πουλάς την κοσμοθεωρία κάποιου άλλου (Ρωσίας συγκεκριμένα) όπου θα είμαι το προτεκτοράτο του.

Όσο για το ουκρανικό, η Ελλάδα συνορεύει με μια δυνατότερη, οικονομικά και στρατιωτικά, χώρα ή οποία έχει ανοιχτά επεκτατικές βλέψεις και μιλάει για καταπιεσμένες μειονότητες της μέσα στην Ελλάδα. Από πού και ως που είναι στο συμφέρον το δικό μου και της Ελλάδος να πάρω το μέρος της Ρωσίας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 29 Οκτ 2023, 11:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:29
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:16
Έλα τώρα με το καταστατικό. Καλά κάνει και είναι στο καταστατικό, αν είναι ακόμα. Άλλο πράγμα είναι οι διαπραγματεύσεις.
Οκ όχι με το καταστατικό. Με τι ακριβώς θες να τους κρίνω και να προβλέψω τις κινήσεις τους; Με τις δηλώσεις τους; Με τις πράξεις τους;
Εξήγησέ μου τι ακριβώς είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θέλουνε διαπραγματεύσεις με στόχο τα σύνορα του 67, και μόλις γίνει αυτό θα παρατήσουν τα όπλα.
Μου το αντιστρέφεις τώρα. Εγώ λέω να τους προσφερθεί να δούμε. Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν θέλουν και ρώτησα γιατί.
:smt005:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:48
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:40
Σόρρυ αλλά δεν είναι λογική αυτή. Κανένα κωλοχαρτο δεν υπαγορεύει τι θα κάνει ο καθένας υπό διαφορετικές συνθήκες στον πραγματικό κόσμο.
Μα αυτό σε ρωτάω, ποιά είναι τότε η λογική όταν σου σκοτώνουν τα παιδιά; Είπανε ποτέ ότι στα σκοτώνω γιατί θέλω διαπραγματεύσεις για διπλό κράτος; Βρες μου μια δήλωση, μια ένδειξη, κάτι. Ότι ο σκοπός τους που γράφουνε και δηλώνουνε δεν είναι μωρέ στα σοβαρά, έτσι λέμε καμμια μαλακία να περνάει η ώρα.
Ο σκοπός τους στα σοβαρά είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβιβαστούν, δεν μπορούμε πάντα να πετύχουμε το σκοπό μας.
Δεν υπάρχουνε ρε συ συμβιβασμοί με ανθρώπους που πιστεύεις ότι σου σκοτώνουν επίτηδες και εν ψυχρώ τα παιδιά σου. Αυτοί το πιστεύουν εκατέρωθεν. Και να μεταμορφωθεί με μαγικό τρόπο ο Νετανιάχου και ο αρχηγός της Χαμάς σε Γκάντι 1 και Γκάντι 2, θα τους αλλάξουν και θα φέρουν άλλους μέχρι να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει όταν πιστεύεις ότι σου σκοτώνουν επίτηδες και εν ψυχρώ τα παιδιά σου. Όταν γίνει το αναπόφευκτο και τελειώσει βλέπουμε τι θα γίνει ανάλογα πώς έχει πάει το αναπόφευκτο. Αλλά ότι θα γίνει θα γίνει, είναι γραμμένο στον τοίχο πλέον.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
nostromos

στο μεταξυ η κλαψα φτανει σε Οσκαρικα επιπεδα ...

https://twitter.com/Sprinter99800/statu ... 6890958166
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

GoBzi έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:54
GoBzi έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:34

Μα δεν είπα ποτέ ότι είμαι ουδέτερος, υποστηρίζω ανοιχτά το Ισραήλ. :102:

Αυτά περί φιλικής συνύπαρξης πριν την ίδρυση του Ισραήλ ή μετά την ίδρυση της Παλαιστίνης είναι ιστορίες για άγριους και τις πιστεύουν οι αφελείς και οι ψεύτες.

Ο Κίσινγκερ έχει γράψει ένα υπέροχο βιβλίο, το World Order, όπου περιγράφει ιστορικά την κοσμοθεωρία των τότε (και πλέον τωρινών δυνάμεων). Δεν με εκφράζει η ισλαμική κοσμοθεωρία, ούτε η ρωσική, ούτε η κινεζική (που υπάρχει χιλιάδες χρόνια πριν τον κομμουνισμό), αν και τις καταλαβαίνω. Αλλά όταν φτάνουμε σε σημείο Game of Thrones, όπου οι Χ κοσμοθεωρίες προσπαθούν να αποδείξουν ποια την έχει μεγαλύτερη, θα πάρω το μέρος της Δύσης (και ας έχει τα προβλήματα που έχει).

Η ερώτηση σου περί ουδετερότητας στρέφεται στους υποστηρικτές των αδικημένων/καταπιεσμένων/αδύναμων. Που είναι οι 600 σελίδες νήμα για την Αρμενία; Που είναι οι 600 σελίδες για την Υεμένη; που είναι οι σελίδες για τους Ουιγούρους; Ξέρετε που πέφτει η Σρι Λάνκα στον χάρτη και τι γίνεται εκεί;

Μερικούς σας έπιασαν οι ευαισθησίες όταν ένα κράτος προσκείμενο στην Δύση διαπράττει εγκλήματα άρα όπως είπα και στην αρχή είστε είτε αφελείς είτε ψεύτες.
Ε πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι μόνο με τα ισραηλινά θύματα, η τους Ουκρανούς, και έτσι να τα σπάσουμετη Ρωσία και να της επιβάλλουμε κυρώσεις, ενώ δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα.
Δεν είμαι ευαίσθητος με κανένα θύμα, εχω ξεπεράσει την φάση υπάρχουν good guys και bad guys.

Καλός ή κακός η Ελλάδα δημιουργήθηκε ως Δυτικό προτεκτοράτο και Δυτικό προτεκτοράτο παραμένει. Η παπάρια που λέτε οι αριστεροί περί αποδέσμευσης από τα δεσμά των αφεντικών, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ψέμα. Ελεύθερη Ελλάδα δεν θα υπάρξει ποτέ, απλά μου πουλάς την κοσμοθεωρία κάποιου άλλου (Ρωσίας συγκεκριμένα) όπου θα είμαι το προτεκτοράτο του.

Όσο για το ουκρανικό, η Ελλάδα συνορεύει με μια δυνατότερη, οικονομικά και στρατιωτικά, χώρα ή οποία έχει ανοιχτά επεκτατικές βλέψεις και μιλάει για καταπιεσμένες μειονότητες της μέσα στην Ελλάδα. Από πού και ως που είναι στο συμφέρον το δικό μου και της Ελλάδος να πάρω το μέρος της Ρωσίας;
Μόνο η Τουρκία είναι εντός ΝΑΤΟ ,και εντός ΝΑΤΟ έχει κάνει τόσα καφριλικια, 1955,1974, πογκρομ σφαγές Κούρδων, κλπ, άρα τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από τις μανιχαιστικες σου θεωρίες. Αν τον Τουρκία ανοίξει πόλεμο με το Ισραήλ, και την πετάξουν εκτός ΝΑΤΟ, μαζί σου. Μέχρι τότε, η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Και επίσης μπορείς να είσαι ουδέτερος. Πχ. Επειδή είσαι ενάντια στις σφαγές των κοσσοβαρων αμάχων, δε σημαίνει πως είναι υπέρ του uck, αλλιώς πρέπει να διαλέξεις τον μιλοσεβιτς. Το θέμα είναι η δικαιοσύνη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

nostromos έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:10 το κωλογλυψιμο των ισλαμοφασιστων από την αριστερά συνεχίζεται με αμείωτο Ρυθμό...
:goodpost: :+1:

Μεχρις εσχατων.
Γιατι ξερουν οτι δεν εχουν κανενα αλλο πλεον εκλογικο βαρος στην Ευρωπη εκτος απο αυτους καθοτι αυγατιζουν σαν τις κατσαριδες.

Εκει εχουν κρεμασει ολες τους τις ελπιδες για..."την τελικη νικη".
Μεχρι που θα τους κρεμασουν τελικα οι ιδιοι τους οι "φιλοι" οπως ηδη εχει γινει στην Ιστορια. Στο ιραν για παραδειγμα.

Απελπισμενοι ανθρωποι κανουν απελπισμενες επιλογες.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Passager έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:07
nostromos έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:10 το κωλογλυψιμο των ισλαμοφασιστων από την αριστερά συνεχίζεται με αμείωτο Ρυθμό...
:goodpost: :+1:

Μεχρις εσχατων.
Γιατι ξερουν οτι δεν εχουν κανενα αλλο πλεον εκλογικο βαρος στην Ευρωπη εκτος απο αυτους καθοτι αυγατιζουν σαν τις κατσαριδες.

Εκει εχουν κρεμασει ολες τους τις ελπιδες για..."την τελικη νικη".
Μεχρι που θα τους κρεμασουν τελικα οι ιδιοι τους οι "φιλοι" οπως ηδη εχει γινει στην Ιστορια. Στο ιραν για παραδειγμα.

Απελπισμενοι ανθρωποι κανουν απελπισμενες επιλογες.

ευτυχως το Ισραηλ τους εχει χεσμενους κανονικα ... θα χορτασει φαπες ο σβερκος των καμηλογαμηδων
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους για την Παλαιστίνη και τη δικαιοσύνη, Πανίκος. Ελάτε μέγαρο μουσικής, προλαβαίνετε.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 23:05
Οργισμένος έγραψε: 28 Οκτ 2023, 23:02 Η ταυτιση αποψεων Ερντογαν με ελλ ψεκοκομματα ειναι γαργαλιστικη. Πιανουν τοπο τα γροσια του σουλτανου...
Ενώ εσύ όταν ταυτίστηκε ο Ερντογάν με το Ισραήλ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, δεν ενόχλησε πολύ. Σιγά τους συμμάχους το Ισραήλ, και τους Ουκρανούς σας τους έχουν ακόμα γραμμένους στα @@ τους. Θα σε πουλήσουν την επόμενη μέρα χωρίς να πάρεις χαμπάρι .
Ναι ειναι υπουλη η ρατσα των εβραιων το λεει ο Χιτλερ , το λενε και οι παπαδες το λετε κι εσεις οι σοσιαλφασιστες. Ε κατι θα ξερετε για να λετε ρε νουμερα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:00

Το θέμα είναι η δικαιοσύνη.
Τι θα πει δικαιοσύνη; Θα προτείνω ξανά το βιβλίο του Κίσινγκερ. Εγκληματίας πολέμου μεν, ξέρει πολύ καλά τι λέει δέ. Άλλη αντίληψη της δικαιοσύνης έχεις εσύ, άλλη ο μουσουλμάνος την Μέσης Ανατολής και άλλη ο Κινέζος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

GoBzi έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:17
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:00

Το θέμα είναι η δικαιοσύνη.
Τι θα πει δικαιοσύνη; Θα προτείνω ξανά το βιβλίο του Κίσινγκερ. Εγκληματίας πολέμου μεν, ξέρει πολύ καλά τι λέει δέ. Άλλη αντίληψη της δικαιοσύνης έχεις εσύ, άλλη ο μουσουλμάνος την Μέσης Ανατολής και άλλη ο Κινέζος.
Η λύση του Κοσσόβου ήταν δίκαια. Έκανε γενοκτονίκα καφριλικια ο μιλοσεβιτς, έπεσε στην παγίδα των ουτσεκαδων, και το πλήρωσε.και οι δύο πλευρές σιχαμενεσ ήταν, αλλά έτσι όπως ήρθε, η λύση ήταν ένα αυτόνομο Κόσσοβο. Άιντε και για την Παλαιστίνη.
Άβαταρ μέλους
nostromos

γερο χωσιμο απο την κυρια ... οποιος δεν αντεχει την αληθεια ας μην το δει καθολου

https://twitter.com/HilzFuld/status/1717159421179052271
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dr Socrates έγραψε: 29 Οκτ 2023, 11:47 Ελαχιστη συμμετοχη και μηδενικη η ελαχιστη προβολη απο τα φιλοαριστερα μμε της Ευρωπης. Στην Ελλαδα εγινε καμια διαδηλωση απο την Ανταρσυα και τον Πετρο Κωνσταντινου η στην Γαλλια απο το κομμα του Μελανσον;

Φυσικά όχι.Ξαναλέω αυτό που συνέβη με τους Κόπτες.Στην Αθήνα υπάρχει κοινότητα Κοπτών Αιγυπτίων.
Όταν έβαλαν τις βόμβες στις εκκλησίες οι ισλαμιστές στην Αίγυπτο σκοτώνοντας δεκάδες,οι Κόπτες έκαναν διαδήλωση μπροστά στην πρεσβεία της Αιγύπτου που είναι ακριβώς απέναντι από τη βουλή.Δεν πήγε κανείς παρά μόνο οι βουλευτές του ΛΑΟΣ. :D
Οι ανταρσύες μπορεί να ήταν και υπέρ των βομβών καθώς στην ευρωπαική αριστερά οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής θεωρούνται ευεπίφοροι στη συνεργασία με τη Δύση.Τελικά ο μόνος δικαιωμένος από όλα αυτά είναι ο Ερντογάν,ως ο μόνος δικαιωματικά αντιιμπεριαλιστής.Εάν δεν υπήρχε ο ιμπεριαλισμός θα υπήρχε ακόμη η οθωμανική αυτοκρατορία. :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”