Αυτή δεν βλέπει τα στορυς μου. Μου είχε βέβαια ότι και του πρώην της τα εβλεπε από ψεύτικο λογαριασμό άρα μπορεί να τα βλέπει έτσι. Δεν ξερω.Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2023, 17:40Έχω κάνει unfollow όλες τις πρώην μου από το Instagram και όλες όσες μου είπανε όχι, τύπε. Αντιθέτως, αυτές συνεχίζουν να με ακολουθούν και να βλέπουν τα stories και τις δημοσιεύσεις μου.Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49 Δεν είπα ότι θα ενδωσω αν υπάρχει ελπιδα. Ρωτάω να καταλάβω τις προθέσεις της. Βέβαια μου είχε πει ότι κρατάει ακόμα και πρώην της για να μην πέφτουν οι ακολουθοι. Θα μπλοκαρει κάποιον εντελώς όταν πιστεύει ότι είναι επικινδυνος (έναν πχ που είχε πάει κάτω από το σπίτι της για να της δώσει κάτι ποιηματα)
Αλλά το βρίσκω κάπως προσβλητικό να με κρατάει στη λίστα των φίλων της αλλά να κρύβει τις ιστορίες της, που, επαναλαμβανω, μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αφού ειναι δημόσιες.
Μην ψάχνεις για προθέσεις και διαθέσεις. Unfollow τώρα και βουρ στο επόμενο ιντελεκτουέλ γκομενάκι!
Τώρα που έκανα ίνσταγκραμ έχει αρκετά ιντελεκτουαλ γκομενακια αλλά μου φαίνονται αρκετά χαζα. Και δεν πιάνουν τον χιούμορ μου ή τα καυστικά μου σχόλια. Αυτή με είχε πλησιάσει εν μερει λόγω αυτών.