!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2023, 17:40
Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49 Δεν είπα ότι θα ενδωσω αν υπάρχει ελπιδα. Ρωτάω να καταλάβω τις προθέσεις της. Βέβαια μου είχε πει ότι κρατάει ακόμα και πρώην της για να μην πέφτουν οι ακολουθοι. Θα μπλοκαρει κάποιον εντελώς όταν πιστεύει ότι είναι επικινδυνος (έναν πχ που είχε πάει κάτω από το σπίτι της για να της δώσει κάτι ποιηματα)

Αλλά το βρίσκω κάπως προσβλητικό να με κρατάει στη λίστα των φίλων της αλλά να κρύβει τις ιστορίες της, που, επαναλαμβανω, μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αφού ειναι δημόσιες.
Έχω κάνει unfollow όλες τις πρώην μου από το Instagram και όλες όσες μου είπανε όχι, τύπε. Αντιθέτως, αυτές συνεχίζουν να με ακολουθούν και να βλέπουν τα stories και τις δημοσιεύσεις μου.

Μην ψάχνεις για προθέσεις και διαθέσεις. Unfollow τώρα και βουρ στο επόμενο ιντελεκτουέλ γκομενάκι!
Αυτή δεν βλέπει τα στορυς μου. Μου είχε βέβαια ότι και του πρώην της τα εβλεπε από ψεύτικο λογαριασμό άρα μπορεί να τα βλέπει έτσι. Δεν ξερω.

Τώρα που έκανα ίνσταγκραμ έχει αρκετά ιντελεκτουαλ γκομενακια αλλά μου φαίνονται αρκετά χαζα. Και δεν πιάνουν τον χιούμορ μου ή τα καυστικά μου σχόλια. Αυτή με είχε πλησιάσει εν μερει λόγω αυτών.
Kappa

aLiCat έγραψε: 28 Οκτ 2023, 17:10
Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49
Αλλά το βρίσκω κάπως προσβλητικό να με κρατάει στη λίστα των φίλων της αλλά να κρύβει τις ιστορίες της, που, επαναλαμβανω, μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αφού ειναι δημόσιες.
Αν μιλάς για το F/B , νομίζω υπάρχει επιλογή να μην είναι δημόσιες.

Στο φβ δεν τα έχει δημόσια, στο ινστα τα έχει δημόσια. Και τα έχω δει και τώρα που με απεκλεισε, από άλλο λογαριασμό. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να μου κρύβει στορυς που μπορώ να δω όπως και οποιος άλλος θέλει.

Το κάνει προφανώς για να μου δείξει κάτι. Ότι έχει δυσαρεστηθει με όσα είπα για τον beta. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Και μόνο από αντίδραση αυτή θα τον έχει θεοποιήσει. Πώς δεν βλέπει ότι είναι καραγκιοζης; Συγκρατώ τον εαυτό μου να μην της στείλω μέιλ που θα τον κραζω ξανα και θα της ζητάω να με διαγράψει εντελώς.
Kappa

Το παίζει ανθρωπιστης. Και αυτή βέβαια το παίζει εξίσου ευαίσθητη. Ανάμεσα στα ποστ με τις εξόδους της και ο,τι άλλη βλακεια, μας δείχνει και την ευαισθησία της για την Παλαιστίνη. Αστειότητες. Αυτά είναι ξεκάθαρος ναρκισσισμος. Σε τι βοηθάει το ποστ; Σε τίποτα. Απλώς για να διαφημίσεις την ευαισθησία στους φιλους σου.
Kappa

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 15:02
Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49 Δεν είπα ότι θα ενδωσω αν υπάρχει ελπιδα. Ρωτάω να καταλάβω τις προθέσεις της. Βέβαια μου είχε πει ότι κρατάει ακόμα και πρώην της για να μην πέφτουν οι ακολουθοι. Θα μπλοκαρει κάποιον εντελώς όταν πιστεύει ότι είναι επικινδυνος (έναν πχ που είχε πάει κάτω από το σπίτι της για να της δώσει κάτι ποιηματα)

Από τη στιγμή που αποδέχεσαι πλήρως τη θέση σου σ' αυτήν την λίστα, είναι σαφές ότι είσαι η επιτομή του περήφανου μαζοχιστή, καλό μου. Οπότε, δες το θετικά. Σαφώς και υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή να σε ξαναχρησιμοποιήσει. Το αν είσαι η πρώτη ή τέταρτη επιλογή, δεν το ξέρω. Υπομονή, επιμονή και θα 'ρθει και η σειρά σου. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις τη θετική σκέψη.

Άρα λέτε να τη διαγράψω εγω; Σκέφτομαι πως έτσι δεν θα βλέπει ούτε φωτογραφίες μου και δεν θα σκέφτεται ότι έκανε λάθος που με έδιωξε.
Kappa

Γυφτάκι έγραψε: 28 Οκτ 2023, 15:25
Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:31 Γιατί πιστεύετε ότι δεν με διαγραφεί εντελως; Μηπως υπάρχει ελπιδα; Τον beta της τον κραζω τόσο καιρό, γιατί δεν με μπλοκαρει να ησυχάσει; Εντωμεταξύ τα στορυς της είναι δημόσια, άρα αν θέλω μπορω να τα δω ανά πάσα στιγμή. Τι νόημα έχει αυτό που εκανε; Για να μην με τροφοδοτει με σχολια; Για να μου δείξει ότι δεν θέλει να ξέρω τι κανει;
Και βέβαια υπάρχει ελπίδα ..
Σε κρατάει για καβάτζα οπότε συνέχισε έτσι και που ξέρεις μπορεί να ΄ρθει κάποια στιγμή η σειρά σου ..
Μπα, αφού σας λέω, τους κρατάει όλους για να ανεβαινει ο αριθμος ακολουθων, εκτός κι αν είναι εξτριμ η κατάσταση. Αλλά δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία. Έτσι μου έχει πει τουλάχιστον. Εικάζω πως δεν με διαγραφεί γιατί δεν θέλει να προκαλέσει κάποια επιπλέον αντίδραση ή λόγω της μανίας της για "διασυνδεσεις ", απλά για να φαινόμαστε φίλοι. Τον πρώτο καιρό μετά την παρουσίαση έκανε συνέχεια λαικ στον εκδοτικό που έβγαλε την ανθολογία που συμμετείχα. Ήθελε προφανώς να της στέλνουν τζάμπα βιβλία, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι θέλει να μεσολαβησω.

Απλά, δεδομένου ότι τα μέιλ τα ανοίγει και τα διαβάζει, και σε αυτά τα μέιλ κραζω τον beta, δεν βλέπω γιατί να μην με μπλοκαρει εντελώς. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Ισως το κάνει για να με βασανίσει επιπλέον. Ποιος ξέρει.

Και τον πρώην για τον οποίο έγραψε το βιβλιο τον έχει ακόμα στους φιλους (αυτός είναι ευτυχισμενος με άλλη πλεον) αλλά του είχε ζητήσει λέει να μην βλέπει τα στορυς της και, παρότι ιντερνετικοι "φίλοι", έχουν να μιλήσουν πέντε χρόνια.

Είναι τα πολιτισμένα της Σουηδίας αυτά. Σε έχω κάνει κουρέλι, σου έχω φερθεί σκατα, αλλά δεν σε διαγράφω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 20:51

Από τη στιγμή που αποδέχεσαι πλήρως τη θέση σου σ' αυτήν την λίστα, είναι σαφές ότι είσαι η επιτομή του περήφανου μαζοχιστή, καλό μου. Οπότε, δες το θετικά. Σαφώς και υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή να σε ξαναχρησιμοποιήσει. Το αν είσαι η πρώτη ή τέταρτη επιλογή, δεν το ξέρω. Υπομονή, επιμονή και θα 'ρθει και η σειρά σου. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις τη θετική σκέψη.

Άρα λέτε να τη διαγράψω εγω; Σκέφτομαι πως έτσι δεν θα βλέπει ούτε φωτογραφίες μου και δεν θα σκέφτεται ότι έκανε λάθος που με έδιωξε.
Ό,τι και να πούμε εμείς, δεν έχει την παραμικρή σημασία χαρά μου. Το ζητούμενο είναι η προσωπική επιλογή του καθενός. :lol:

Εκτός αν θεωρείς ότι παίζει ως κάτι περισσότερο από ευκαιρία για προσωπικά ξεσκαρταρίσματα το πχόρουμ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 20:51

Ό,τι και να πούμε εμείς, δεν έχει την παραμικρή σημασία χαρά μου. Το ζητούμενο είναι η προσωπική επιλογή του καθενός.

Εκτός αν θεωρείς ότι παίζει ως κάτι περισσότερο από ευκαιρία για προσωπικά ξεσκαρταρίσματα το πχόρουμ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kostas Larisa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas Larisa »

Ρε φιλαράκι μη τρως κουτόχορτο. Τα μισά απ όσα σου λέει η γκόμενα για άλλους είναι παπατζες. Τι εισαι, κάνας χτεσινος και τα χαφτεις;
Επίσης γιατί να θες κάποια που δεν ξηγιεται όμορφα και να τρέχεις από πίσω της; τροφοδοτείς τον ναρκισσισμό της.

Βρες μια άλλη να στανιαρεις και να δεις που μόλις σταματήσεις να ασχολεισαι μαζί της θα εμφανιστεί ξανά μόνη της. Αλλά τότε να της πεις εσύ, όχι κυρα μου, δε σε γουστάρω πια πλέον έχω μπει στον κόσμο των αρωμάτων και μυριζω πατσουλι, μπουκαμβιλια και Μπαζουμπα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Kostas Larisa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 21:03 πλέον έχω μπει στον κόσμο των αρωμάτων και μυριζω πατσουλι, μπουκαμβιλια και Μπαζουμπα.
:lol:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

aLiCat έγραψε: 28 Οκτ 2023, 22:26
Kostas Larisa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 21:03 πλέον έχω μπει στον κόσμο των αρωμάτων και μυριζω πατσουλι, μπουκαμβιλια και Μπαζουμπα.
Εγώ νομίζω οτι ο Κώστας μας, έχει κάποιου είδους φετίχ με τα αρώματα. Ίσως η πρώην γυναίκα του ήταν αναρχοάπλυτη και μπιχλέϊσον και να βέλαξε ο έρμος.
Αχ ρε Κώστα. Αχ.. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Kostas Larisa

Πασιφάη έγραψε: 28 Οκτ 2023, 22:42
Εγώ νομίζω οτι ο Κώστας μας, έχει κάποιου είδους φετίχ με τα αρώματα. Ίσως η πρώην γυναίκα του ήταν αναρχοάπλυτη και μπιχλέϊσον και να βέλαξε ο έρμος.
Γεια σας Πασιφάη, μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Ο κύριος Μπαζουμπα είναι αρωματοφετιχιστης. Λουζεται με γαρδένια και νεροκαρδαμο ενώ αγνοεί ότι η γυναίκα θέλει τον άντρα να είναι πρόστυχος και να μυρίζει γρασο.

Χαίρομαι όμως που με διαβάζεις και ξέρεις ότι χώρισα.
Εσύ παντρεμενη; αν όχι, σε παντρεύομαι. Αν ναι, πες του άντρα σου ότι θα έρθω να σε κλέψω καβάλα σε ένα γαϊδούρι. Υπόσχομαι να μη φοράω το Πραντα του Μπαζουμπα, όχι τίποτα άλλο αλλά θα αγριευτει και το ζωντανό και θα μας κλωτσησει
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Kostas Larisa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 23:03

Γεια σας Πασιφάη, μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Ο κύριος Μπαζουμπα είναι αρωματοφετιχιστης. Λουζεται με γαρδένια και νεροκαρδαμο ενώ αγνοεί ότι η γυναίκα θέλει τον άντρα να είναι πρόστυχος και να μυρίζει γρασο.

Εσύ παντρεμενη; αν όχι, σε παντρεύομαι. Αν ναι, πες του άντρα σου ότι θα έρθω να σε κλέψω καβάλα σε ένα γαϊδούρι. Υπόσχομαι να μη φοράω το Πραντα του Μπαζουμπα, όχι τίποτα άλλο αλλά θα αγριευτει και το ζωντανό και θα μας κλωτσησει
:smt005: :smt005:

Σε παντρεύομαι Κώστα μου. Έλα στο Πατράσσο να με κλέψεις. Πάνω σε μουλάρι, γαίδούρι, κατσίκα, δεν με νοιάζει Έλα όπως είσαι.. :hebit: :hebit:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Εσεις κυριος, που φτυνετε γρασο και κλανετε τεστοστερονη απο που κι ως που γνωριζετε οτι το Λουνα Ροσα ειναι τση Πραντας;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Πες ρε Κωσταρα, δεν γαμει το Μπλακ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Kostas Larisa

Πασιφάη έγραψε: 28 Οκτ 2023, 23:08

:smt005: :smt005:

Σε παντρεύομαι Κώστα μου. Έλα στο Πατράσσο να με κλέψεις. Πάνω σε μουλάρι, γαίδούρι, κατσίκα, δεν με νοιάζει Έλα όπως είσαι.. :hebit: :hebit:
Μεθαύριο τελειώνει η σεζόν και θα έρθω. Ελπίζω να μη θες κάνα τσομπαναρεικο γάμο σαν του άλλου που έσφαξε 600 αρνια (η 600 καλεσμένους, δεν είμαι σίγουρος). Ούτε σαμπάνιες ούτε πυροτεχνήματα λες και παντρεύεται ο Αντρέας τη Μιμή και έχουμε τέτοια κάψα και χαρά.

Η Μόνη παραχωρηση που θα κάνω προς τιμήν σου είναι να βάλω άρωμα. Έχω ένα πολύ ψαγμένο. Λέγεται Eau de cucumber de Vladimir. Θα σου αρέσει πολύ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”