Είχα παλιά και είχε χαλάσει. Ξαναπηρα όταν μιλούσαμε αλλά δεν την πήρα μαζί μου στην Αθήνα. Ούτε προφυλακτικά πήρα ( ειχε στο κομοδίνο της βέβαια, σε ένα γυάλινο βάζο με καπακι). Δεν πήγα με σκοπό να κάνουμε σεξ. Αν το επεδίωκε εκείνη εννοείται θα ενεδινα, αλλά φυσικα σεβάστηκα το χώρο της. Την πείραξαν τα βλέμματα (ούτε καν στο σωμα της, στα μάτια την κοιτουσα) λες και ήταν καμιά παρθένα. Αστειότητες.GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:43 Κάππα, με το χέρι στην καρδιά τώρα. Την τρόμπα για το πουλί σου την αγόρασες αφότου γνωριστήκατε ή την είχες από πριν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Αποφεύγω πλέον συνειδητά να τη φαντασιωνομαι γιατί έτσι δεν θα την ξεπεράσω ποτε.Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:49Εντάξει ρε μαν, αυτά συμβαίνουν. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Και τώρα έχεις σπαταλήσει πόσες βδομάδες να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να κάθεσαι να παρακολουθείς αυτόν, ενώ θα μπορούσες να κάνεις χίλια δυο άλλα πράγματα που να σ' ευχαριστούν.Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:59Επειδη με κοροΐδεψε και με εκανε να πιστεψω οτι ειμαστε soul mates. Και σπαταλησα 1.5 μηνα για να κανω επιμελεια στο βιβλιο της και αυτο ειναι το ευχαριστώ.Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:38
Αφού είναι μια ξεφτιλισμένη, τί κάθεσαι και λυσσομανάς ακόμα μαζί της, και με την ιδρωμένη κωλοχαράδρα του beta?
Δεν θα τη χαρακτήριζα έτσι πάντως.
Μπορείς να το κάνεις στα πλαίσια σεξουαλικών φαντασιώσεων.Δεν θα τη χαρακτήριζα έτσι πάντως.
Αν δεν είχε εμφανιστεί ο βλακοbeta θα ημουν πολύ καλύτερα και θα την είχα ξεπεράσει. Αλλά το γεγονός ότι με αντικατεστησε με τσάκισε. Με χτύπησε εκεί που ήξερε ότι θα πονέσω. Του πήρε ακόμα και βιβλίο, όπως εμένα, και μάλιστα απο τις αγαπημένες μου εκδοσεις. Έδρασε με συντονισμένη σκληρότητα. Αλλά οκ, κάποτε, εικάζω, θα καταλάβει το λάθος της.
Λέω πάντως τώρα, αφού θα απέχω πια από όλες τις γυναίκες, να παραγγείλω ένα καλό sex toy, έχω δει κάτι ωραια fleshlights με πολλες εσοχές.
στόμα να μην έχει μόνο, κάπως θα βρει τρόπο να σου πει ότι ο βέτα είναι καλύτερος.Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:58 Λέω πάντως τώρα, αφού θα απέχω πια από όλες τις γυναίκες, να παραγγείλω ένα καλό sex toy, έχω δει κάτι ωραια fleshlights με πολλες εσοχές.
-
Kostas Larisa
Φίλε θα σε πληγωσω, αλλά γυναίκα που έχει βάζο με προφυλακτικά στο κομοδίνο της δεν ενοχλείται από βλέμματαKappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:53Είχα παλιά και είχε χαλάσει. Ξαναπηρα όταν μιλούσαμε αλλά δεν την πήρα μαζί μου στην Αθήνα. Ούτε προφυλακτικά πήρα ( ειχε στο κομοδίνο της βέβαια, σε ένα γυάλινο βάζο με καπακι). Δεν πήγα με σκοπό να κάνουμε σεξ. Αν το επεδίωκε εκείνη εννοείται θα ενεδινα, αλλά φυσικα σεβάστηκα το χώρο της. Την πείραξαν τα βλέμματα (ούτε καν στο σωμα της, στα μάτια την κοιτουσα) λες και ήταν καμιά παρθένα. Αστειότητες.GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:43 Κάππα, με το χέρι στην καρδιά τώρα. Την τρόμπα για το πουλί σου την αγόρασες αφότου γνωριστήκατε ή την είχες από πριν;
Απλά δεν σε γούσταρε.
Αν σε γούσταρε ακόμα δεν θα είχες καταφέρει να σταθείς στα πόδια σου, θα σου είχε ρουφήξει το μεδούλι
-
Kostas Larisa
Γιατί να απεχεις; επειδή σε απέρριψε μια ψευτοκουλτουριαρα; την άλλη φορά βρες καμιά νορμάλ κοπέλα να συνεννοηθειτεKappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:58 Λέω πάντως τώρα, αφού θα απέχω πια από όλες τις γυναίκες, να παραγγείλω ένα καλό sex toy, έχω δει κάτι ωραια fleshlights με πολλες εσοχές.
Αυτό σκεφτομαι κι εγώ. Δεν μπορεί μια κοπέλα με τόσο ενεργή σεξουαλικη ζωή να προσβληθηκε επειδή την κερασα και της έλεγα ότι έχει ωραία μάτια. Αν είναι δυνατόν. Όσα μου έγραψε είναι λες και της την έπεσα χυδαία ενώ δεν έγινε κάτι τέτοιο.Kostas Larisa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 00:01Φίλε θα σε πληγωσω, αλλά γυναίκα που έχει βάζο με προφυλακτικά στο κομοδίνο της δεν ενοχλείται από βλέμματαKappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:53Είχα παλιά και είχε χαλάσει. Ξαναπηρα όταν μιλούσαμε αλλά δεν την πήρα μαζί μου στην Αθήνα. Ούτε προφυλακτικά πήρα ( ειχε στο κομοδίνο της βέβαια, σε ένα γυάλινο βάζο με καπακι). Δεν πήγα με σκοπό να κάνουμε σεξ. Αν το επεδίωκε εκείνη εννοείται θα ενεδινα, αλλά φυσικα σεβάστηκα το χώρο της. Την πείραξαν τα βλέμματα (ούτε καν στο σωμα της, στα μάτια την κοιτουσα) λες και ήταν καμιά παρθένα. Αστειότητες.GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:43 Κάππα, με το χέρι στην καρδιά τώρα. Την τρόμπα για το πουλί σου την αγόρασες αφότου γνωριστήκατε ή την είχες από πριν;
Απλά δεν σε γούσταρε.
Αν σε γούσταρε ακόμα δεν θα είχες καταφέρει να σταθείς στα πόδια σου, θα σου είχε ρουφήξει το μεδούλι
Για αρκετο καιρό πιστευα κι εγω οτι εφταιγε οτι δεν της αρεσα εντελει. Ότι δηλαδή με γούσταρε πριν ανέβω, με κάλεσε με συγκεκριμένο σκοπό σπίτι της αλλά εντέλει δεν της έκανα το κλικ. Αλλά γιατί να μην με κρατήσει ως φιλο; Αφού και πριν ανέβω δεν μου είχε δώσει ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι θα γίνει, άρα ποιο το πρόβλημα; Μόνο χρήσιμος θα της ήμουν. Στο γράμμα της βεβαια λέει ότι την ενοχλούσαν σχόλια που έκανα για όσους έβγαινε. Αλλά πολλές φορές τους έκραζε η ίδια.
Και έστω ότι την χάλασε και η εμφάνιση και ο χαρακτήρας και όλα. Γιατί στο διάτανο λίγες ώρες πριν φύγω μου έλεγε ότι θα έρθει εδώ και ξεκινήσαμε και να διαβάζουμε μαζί ένα βιβλίο (που εντέλει τελειώσαμε χωρια) ; Αυτό είναι καθαρός σαδισμός. Αν δεν της αρεσα μπορούσε τουλάχιστον να είναι πιο συγκρατημένη. Τι τα ήθελε τα "θα σε καλέσω στην παρουσιαση του βιβλίου μου ", "θα έρθω τον άλλο μήνα στο νησί" κλπ κλπ.
Θα δείξει. Με έχουν απορριψει ξανα για παρόμοιους λόγους (ότι ήμουν πολύ εκδηλωτικος) και αναρωτιέμαι πού θα βρω επιτέλους μια γκομενα που να μην φοβάται τη δέσμευση, να μην φοβάται ότι θα την κάνω θεά και να μην είναι επιφανειακή και μικροαστή.Kostas Larisa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 00:02Γιατί να απεχεις; επειδή σε απέρριψε μια ψευτοκουλτουριαρα; την άλλη φορά βρες καμιά νορμάλ κοπέλα να συνεννοηθειτεKappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:58 Λέω πάντως τώρα, αφού θα απέχω πια από όλες τις γυναίκες, να παραγγείλω ένα καλό sex toy, έχω δει κάτι ωραια fleshlights με πολλες εσοχές.
Γιατί πιστεύετε ότι δεν με διαγραφεί εντελως; Μηπως υπάρχει ελπιδα; Τον beta της τον κραζω τόσο καιρό, γιατί δεν με μπλοκαρει να ησυχάσει; Εντωμεταξύ τα στορυς της είναι δημόσια, άρα αν θέλω μπορω να τα δω ανά πάσα στιγμή. Τι νόημα έχει αυτό που εκανε; Για να μην με τροφοδοτει με σχολια; Για να μου δείξει ότι δεν θέλει να ξέρω τι κανει;
Δηλαδή διαπίστωσες οτι η τύπισσα είναι υποκρίτρια και άθλια, της έσυρες τα χίλια μύρια, και τώρα ρωτάς αν υπάρχει ελπίδα.Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:31 Γιατί πιστεύετε ότι δεν με διαγραφεί εντελως; Μηπως υπάρχει ελπιδα; Τον beta της τον κραζω τόσο καιρό, γιατί δεν με μπλοκαρει να ησυχάσει; Εντωμεταξύ τα στορυς της είναι δημόσια, άρα αν θέλω μπορω να τα δω ανά πάσα στιγμή. Τι νόημα έχει αυτό που εκανε; Για να μην με τροφοδοτει με σχολια; Για να μου δείξει ότι δεν θέλει να ξέρω τι κανει;
Καλά λένε, ο χαζός νομίζει οτι είναι ερωτευμένος όταν είναι γκαυλωμένος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είπα ότι θα ενδωσω αν υπάρχει ελπιδα. Ρωτάω να καταλάβω τις προθέσεις της. Βέβαια μου είχε πει ότι κρατάει ακόμα και πρώην της για να μην πέφτουν οι ακολουθοι. Θα μπλοκαρει κάποιον εντελώς όταν πιστεύει ότι είναι επικινδυνος (έναν πχ που είχε πάει κάτω από το σπίτι της για να της δώσει κάτι ποιηματα)
Αλλά το βρίσκω κάπως προσβλητικό να με κρατάει στη λίστα των φίλων της αλλά να κρύβει τις ιστορίες της, που, επαναλαμβανω, μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αφού ειναι δημόσιες.
Αλλά το βρίσκω κάπως προσβλητικό να με κρατάει στη λίστα των φίλων της αλλά να κρύβει τις ιστορίες της, που, επαναλαμβανω, μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αφού ειναι δημόσιες.
Από τη στιγμή που αποδέχεσαι πλήρως τη θέση σου σ' αυτήν την λίστα, είναι σαφές ότι είσαι η επιτομή του περήφανου μαζοχιστή, καλό μου. Οπότε, δες το θετικά. Σαφώς και υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή να σε ξαναχρησιμοποιήσει. Το αν είσαι η πρώτη ή τέταρτη επιλογή, δεν το ξέρω. Υπομονή, επιμονή και θα 'ρθει και η σειρά σου. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις τη θετική σκέψη.Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49 Δεν είπα ότι θα ενδωσω αν υπάρχει ελπιδα. Ρωτάω να καταλάβω τις προθέσεις της. Βέβαια μου είχε πει ότι κρατάει ακόμα και πρώην της για να μην πέφτουν οι ακολουθοι. Θα μπλοκαρει κάποιον εντελώς όταν πιστεύει ότι είναι επικινδυνος (έναν πχ που είχε πάει κάτω από το σπίτι της για να της δώσει κάτι ποιηματα)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και βέβαια υπάρχει ελπίδα ..Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:31 Γιατί πιστεύετε ότι δεν με διαγραφεί εντελως; Μηπως υπάρχει ελπιδα; Τον beta της τον κραζω τόσο καιρό, γιατί δεν με μπλοκαρει να ησυχάσει; Εντωμεταξύ τα στορυς της είναι δημόσια, άρα αν θέλω μπορω να τα δω ανά πάσα στιγμή. Τι νόημα έχει αυτό που εκανε; Για να μην με τροφοδοτει με σχολια; Για να μου δείξει ότι δεν θέλει να ξέρω τι κανει;
Σε κρατάει για καβάτζα οπότε συνέχισε έτσι και που ξέρεις μπορεί να ΄ρθει κάποια στιγμή η σειρά σου ..
Αν μιλάς για το F/B , νομίζω υπάρχει επιλογή να μην είναι δημόσιες.Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έχω κάνει unfollow όλες τις πρώην μου από το Instagram και όλες όσες μου είπανε όχι, τύπε. Αντιθέτως, αυτές συνεχίζουν να με ακολουθούν και να βλέπουν τα stories και τις δημοσιεύσεις μου.Kappa έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:49 Δεν είπα ότι θα ενδωσω αν υπάρχει ελπιδα. Ρωτάω να καταλάβω τις προθέσεις της. Βέβαια μου είχε πει ότι κρατάει ακόμα και πρώην της για να μην πέφτουν οι ακολουθοι. Θα μπλοκαρει κάποιον εντελώς όταν πιστεύει ότι είναι επικινδυνος (έναν πχ που είχε πάει κάτω από το σπίτι της για να της δώσει κάτι ποιηματα)
Μην ψάχνεις για προθέσεις και διαθέσεις. Unfollow τώρα και βουρ στο επόμενο ιντελεκτουέλ γκομενάκι!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση